Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αλλαξαμε σελιδα
λοιπον επανερχομαι σολωμου 54 ή 59
ποιο νουμερο τι πρεπει να προηγηθει ???
επισης παιζει τηλεφωνο ή επισκεψη ???
Οσο για το αλλο μαγαζι ρωτησα και εμαθα απο αλλου και δεν ξανακανω κουβεντα καθως ήδη χαρακτηρισθηκα λαθος

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
αλλαξαμε σελιδα
Οσο για το αλλο μαγαζι ρωτησα και εμαθα απο αλλου και δεν ξανακανω κουβεντα καθως ήδη χαρακτηρισθηκα λαθος

δεν πας μεχρι την 3η σεπτεμβριου 54 να μας πεις και τα ονοματα των τεμαχιων ωστε να γραψω τις περιγραφες μου μετα?

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα...

το ριπορτ μου απο σολωμου 54 6ος, ειχα παει για μαλαξεις, φραπε με καλαμακι και μπριζολιτσα! λοιπον οταν ηρθε η ωρα της μπριζολιτσας το μασαζοκρεβατο ετριζεεεε τρομερα... και τοτε με προτρεπει η ψηστρια να το στρωσουμε στο χαλι το πικ νικ !!! στο δωματιο υπαρχουν εξτρα πετσετες και ετσι στρωθηκε για πρωτη φορα φαγοποτι στο δαπεδοοοο !!!

ωραια εμπειρια!!! δεν μου ειχε ξανατυχει ! κατα τα αλλα οι επιδοσεις τις εν λογω ψηστριας ηταν μετριοτατες... (βαση των στανταρ που εχω)

θα το δοκιμασω ξανα αυτο σε αλλη μπριζολερι !!!
Λοιπόν η έκφραση «πικ-νικ» χαρακτηρίζεται εξαιρετική και από εδώ και εμπρός θα την συμπεριλάβω στο λεξικό των  μασάζ.
Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα.
1. Θέλει προσοχή στο στρώσιμο διότι κάποια εδάφη έχουν σκληρές μοκέτες και υπάρχει κίνδυνος να βγεις γρατζουνισμένος. (περιττό να πω ότι κατά την διάρκεια της ανακαίνισης στη Στουρνάρη έβρισκα και βίδες στο πάτωμα) και άντε μετά να πείσεις ότι σκόνταψες και έπεσες με την πλάτη γυμνός και γδάρθηκες.
2. Αντίστοιχα υπάρχουν  και οι περιπτώσεις  κάκωσης στις επιγονατίδες (χρειάζεται εξοπλισμός πλακά  ή τερματοφύλακα)
3. Η περίπτωση της καρέκλας θέλει προσοχή διότι μπορεί να γλιστρήσεις από το λάδι ή να λαδωθεί ο επόμενος (κάποιος μπαγάσας μου χρωστάει 9€ για το καθαριστήριο που πήγα το παντελόνι)

Προσοχή λοιπόν και βουρ στο Πικ-Νικ αλλά με προσοχή
ΥΓ Για κάποιους με περισσότερη φαντασία υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Όρεξη να έχει η θεραπαινίδα

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αλλαξαμε σελιδα
φιλε για που μεταναστευεις αν επιτρεπεται?
σε μπουρδελο εχεις παει ?
οταν δεν σου αρεσε η κοπελα τι εκανες?
σε θελω ευστροφο και ευελικτο!!!
μην κωλωνεις!!
φιλικα.

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σιγα σιγα
τωρα ξεκιναω.
καθηστε να παω σολωμου και μετα πεταγομαι και γ' σεπτεμβριου
ορεξη να υπαρχει

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ααα κατι ακομη που εχω ξεκινησει και παρατηρω σε πολλες μπριζολερι ... εκτος απο λαδακι και πουδρα που ειχαν ενιοτε τωρα εχουν και γαλακτωμα σε πολλα απο αυτα!!! βεβαια δεν ενδικνυεται για παντρεμενους διοτι αφηνει αρωμα πανω σου !!! το καλυτερο για παντρεμενους ειναι η πουδρα με διαφορα!!!  ;)

Συναγωνιστή πολλές φορές μυρίζει και το άρωμα η γαλάκτωμα που φορά η κοπέλλα,καλό ντους και εχτρα αρωμα δικό σου για να καλυψει τις άλλες μυρωδιές.
Μην ξεχνάς οι γυναίκες αναγνωρίζουν με ευκολία τα αρώματα...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Συναγωνιστή πολλές φορές μυρίζει και το άρωμα η γαλάκτωμα που φορά η κοπέλλα,καλό ντους και εχτρα αρωμα δικό σου για να καλυψει τις άλλες μυρωδιές.
Μην ξεχνάς οι γυναίκες αναγνωρίζουν με ευκολία τα αρώματα...

ναι το γνωριζω αυτο ... αλλα κανεις και που το ξανα αναφερεις !

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
  και μια αναφορα απο φωκιονος τις προαλλες. πενδακαθαρος χωρος που μυριζε κατι της ιδρωτσιλιτσα το ενα δωματιο, its not a big matter, και παρελασαν 2-3 αστερακια , αλλα εγω διαλεξα :cool2: τον πλανητη κορινα. γλυκητατη ωραιο μασαζ και πολυ ωραιο μπουτι :smitten:. γενικως το μερος ειναι ευχαριστο και ηρεμο και φανταζομαι ολες τηρουν τον προβλεπομενο χρονο :thumbsup:
Δεν μας είπες όμως για κόστος :sunglasses:. Είναι σε λογικά πλαίσια ή σου πήρανε το σκαλπ και ντρέπεσαι να το πεις :cheesy:;
Εκτός αν είσαι ακόμη σε νιρβάνα :S.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή η μία τουλάχιστον από Γ Σεπτεμβρίου 54 πρέπει να ήταν η Ηρα. Τι καλοψημένη μπριζόλα φτιάχνει το κορίτσι!!!!!!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Μιμικο στο εν λογω καταστημα εγω καθιερωσα το πικ νικ με την ζανα! :rockon: :rockon: :rockon: το τελειο διπλο με την αντζελα πηγε στα 150!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
6
Ε πήγαινε τότε και χέσε μας
Tσ τσ τσ Γιατι το αποπαιρνεις το παιδι και του μιλας ετσι, τα ιδια εκανες και συ οταν πρωτομπηκες στο σαιτ , για θυμησου ποσες ερωτησεις εκανες για την Σολωμου.Πηγαινε καμμια 50αρια σελιδες πισω να θυμηθεις.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δε μου λέτε ρε παιδιά έχω μία απορία και συ πάτερ φώτισε με αν γνωσρίζεις.Υπάρχει καμία μασατζού  που πηγα΄νει στο μπάνια μετά από μπριζολίδι.Γνωρίζετε έστω μία που να είναι καθαρή :think:Γιατί ε΄γω όσες φορές έχω πάει είτε εξαφανίζοντια προς στιγμήν (και δεν πηγαίνουν μπάνιο), είτε σκουπίζουν το νινί τους με χαρτί και οινόπνευμα.Ποια πηγαίνει μπάνιο,ποια :;;;;;;;;;; :shower: :think:

Επισκέπτης
)
3. Η περίπτωση της καρέκλας θέλει προσοχή διότι μπορεί να γλιστρήσεις από το λάδι ή να λαδωθεί ο επόμενος (κάποιος μπαγάσας μου χρωστάει 9€ για το καθαριστήριο που πήγα το παντελόνι)
xaxaxaxaxxaxaxaxaxa :grin: :grin: :grin: :grin:
θα στα δωσει πισω το ταμειο του σαιτ

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ΡΑΝΧ δεν στο ειχα πει εγω οτι τα κρεββατια τριζουν??ειδικα στην καραισκου αλλα δεν ευθυνομαι εγω!! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν μας είπες όμως για κόστος :sunglasses:. Είναι σε λογικά πλαίσια ή σου πήρανε το σκαλπ και ντρέπεσαι να το πεις :cheesy:;
Εκτός αν είσαι ακόμη σε νιρβάνα :S.
τιμουλα 80 αλλα τα ευχαριστηθηκα.
το σκαλπ εννοειται το παιρνω εγω τωρα πια >:cheesy:, πανε οιεποχες που μας πιαναν κωτσους.
επιστροφη στην ποιοτητα , οπως λεει και μπαστα :grin:

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Πρωινη επίσκεψη στο κατάστημα της Σολωμού 54 και διάλεξα Αντζελίνα. Πέρασα πολύ καλά μιας και το μασάζ ήταν αρκετά καλό αλλά και το καλαμάκι - στο οποίο επικεντρώνομαι -  ήταν πολύ καλό. Το σύνολο 80.
Δεν είχε δουλειά το κατάστημα λόγω απεργίας προφανώς και όλα τα κορίτσια έκαναν οικιακές εργασίες. Μύριζε παντού αζαξ.
Η καινούργια που αναφέρθηκε σε άλλο ποστ ήταν απούσα.

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μετα την αυτοψια του συναγωνιστη στη σολωμου , μαλλον η αυριανη απεργια είναι ο καταλληλος χρονος για επισκεψεις.
εκτος αν συμμετέχει ο κλαδος στην απεργια!!!!!!

Επισκέπτης
ΡΑΝΧ δεν στο ειχα πει εγω οτι τα κρεββατια τριζουν??ειδικα στην καραισκου αλλα δεν ευθυνομαι εγω!! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα πηγαινουμε ο καθενας με το μπιτονακι του να λαδωνουμε και τους σουμιεδες. βλεπω τον καρ4 να κανει συστασεις , για την σωστη ενεργεια του ηχου στον χωρο  :grin:
ασε προχτες καποιος συναγωνιστης στην φωκιονος ετριζε οχι μονο τους σουμιεδες αλλα και τα πατωματα. αλλα και τις φωνητικες χορδες τις μασουζ. ποιος να ναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom