You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι κοινο μενου ρε φιλε , μασατζιδικα ειναι οχι εστιατορια ι κατι αλλο που νομιζεις εσυ ....Απλα ρωτω αμ υπαρχει κοινο μενου ή διαφορετικο
Μ
Μακρυά. Μόνο Φραπεδάκι και με το ζόριγνωριζει καποιος για ν. σμυρνη τι παιζει???
Αδέλφια συναγωνιστές καλησπέρα.
Υστερα από τις χθεσινοβραδυνές αναγνώσεις, αποφάσισα σήμερα νωρίς το μεσημεράκι, να κάνω θυσία-βόλτα (λόγο απόστασης) προς Καλλιθέα και να επισκευτώ τήν θρυλική, κατά πολλούς, Λ. Θησέως και από τόσους εδω μέσα διαφημισμένη. ( )
Λυπάμαι που θα στεναχωρίσω μερικούς λάτρεις της συγκεκριμένης λεωφόρου, αλλά αυτό που αντιμετώπισα, δεν πίστευα στα μάτια μου.
1. 142, εκεί βρωμάει. Πως πηγαίνετε..?
Δύο κοπέλλες σαν την γυναίκα του Καραγκιόζη. Εφυγα τρέχοντας.
2. 67, χώρος σχεδόν το ίδιο χάλι με τον ανωτέρω.
Μία κοπέλλα μέτριας εμφάνισης, πολύ μέτριας, μία "απασχολημένη". Εφυγα (ξανά)τρέχοντας.
3. 31, πιό βελτιωμένος χώρος, μία διαθέσιμη-μία απασχολημένη
και λέω δεν κάθομαι.
Αποτέλεσμα φραπέ, αφου απάντησα σε μιά-δυο ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντως. Πλαγίως ερωτήθηκα για το "κάτι" παραπάνω, μα έκανα λίγο τον βλάκα και πέρασε "ωτούκου".
Τελειώνοντας, πέρασα και από Μαντζαγριωτάκη, αλλά ήταν κλειστά..(??). Ισως Δευτέρα να μην εργάζονται, τι να πω.. ?
Η αλήθεια είναι πως από τα post μάλλον λέει το μαγαζί και πρέπει να ξαναπεράσω.
Εντυπώσεις..?
Δεν θα ξαναξεκινήσω από Βάρκιζα για Καλλιθέα, εάν δεν πρόκειται για κάτι πραγματικά αξιόλογο.
Αλήθεια ποιοτικά μαγαζιά δεν παίζουν? Δεν είμαι υπέρ της μπριζολίτσας σε αυτά τα μαγαζιά. Ενα καλό φραπέ ή αξιόλογο καλαμάκι, πιστεύω μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από το "κοψίδι".
Δυστυχώς, εμείς του νότου ( ) δεν έχουμε πολλές επιλογές μιά και τα πολλά μαγαζιά έχουν επικεντρωθεί σε πελατεία του του δήμου Αθηναίων.
Υστερα από τις χθεσινοβραδυνές αναγνώσεις, αποφάσισα σήμερα νωρίς το μεσημεράκι, να κάνω θυσία-βόλτα (λόγο απόστασης) προς Καλλιθέα και να επισκευτώ τήν θρυλική, κατά πολλούς, Λ. Θησέως και από τόσους εδω μέσα διαφημισμένη. ( )
Λυπάμαι που θα στεναχωρίσω μερικούς λάτρεις της συγκεκριμένης λεωφόρου, αλλά αυτό που αντιμετώπισα, δεν πίστευα στα μάτια μου.
1. 142, εκεί βρωμάει. Πως πηγαίνετε..?
Δύο κοπέλλες σαν την γυναίκα του Καραγκιόζη. Εφυγα τρέχοντας.
2. 67, χώρος σχεδόν το ίδιο χάλι με τον ανωτέρω.
Μία κοπέλλα μέτριας εμφάνισης, πολύ μέτριας, μία "απασχολημένη". Εφυγα (ξανά)τρέχοντας.
3. 31, πιό βελτιωμένος χώρος, μία διαθέσιμη-μία απασχολημένη
και λέω δεν κάθομαι.
Αποτέλεσμα φραπέ, αφου απάντησα σε μιά-δυο ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντως. Πλαγίως ερωτήθηκα για το "κάτι" παραπάνω, μα έκανα λίγο τον βλάκα και πέρασε "ωτούκου".
Τελειώνοντας, πέρασα και από Μαντζαγριωτάκη, αλλά ήταν κλειστά..(??). Ισως Δευτέρα να μην εργάζονται, τι να πω.. ?
Η αλήθεια είναι πως από τα post μάλλον λέει το μαγαζί και πρέπει να ξαναπεράσω.
Εντυπώσεις..?
Δεν θα ξαναξεκινήσω από Βάρκιζα για Καλλιθέα, εάν δεν πρόκειται για κάτι πραγματικά αξιόλογο.
Αλήθεια ποιοτικά μαγαζιά δεν παίζουν? Δεν είμαι υπέρ της μπριζολίτσας σε αυτά τα μαγαζιά. Ενα καλό φραπέ ή αξιόλογο καλαμάκι, πιστεύω μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από το "κοψίδι".
Δυστυχώς, εμείς του νότου ( ) δεν έχουμε πολλές επιλογές μιά και τα πολλά μαγαζιά έχουν επικεντρωθεί σε πελατεία του του δήμου Αθηναίων.
Επισκέπτης
ωραιο εμφανισιακα αλλα δυστυχως κρυβει κατι ατελεις κατω απο τα ρουχα και οντως ο .ουτσος για τον .ουτσο . ασε που πρεπει να τριμαρει και λιγακι το δασακι της, αν και αυτο δεν ειναι απλο δασος, ειναι η ζουγλα της κουρμπιχαρ. βεβαια σε οσους αρεσει το στυλ seventies (70') τοτε οκ.Πηρα τη Μαρθα ( η λιγοτερο νταρντανα) μελαχροινο κοντο μαλλι, ψηλη 1,80 και καλο σωματακι με λιγο προστυχοφατσα. Δουλευε 2 μηνες στη Κουμανουδη (Γκυζη) πριν παει εκει. Απο κριτικη τιποτα σπουδαιο, μασαζ για το πουτσο αλλα δυστυχως και ο πουτσος που εριξα ηταν "για το πουτσο". Τελειωμα πανω της και σιγουρα δεν την ξαναπαιρνω. Παμε για αλλες πορτοκαλιες.
Επισκέπτης
το λοιπον. xristanos μας κουρασες. δηλαδη για να πιεις ενα φραπεδακι εσυ αγανακτιζεις εμας τους υπολοιπους, ουτε παιδια του λυκειου δεν κανουν ετσι η εκτος αν εχει δικαιο ο g-p που συνηθως σε οτι λεει πιστεψτε με ειναι σωστος.
και μια αναφορα απο φωκιονος τις προαλλες. πενδακαθαρος χωρος που μυριζε κατι της ιδρωτσιλιτσα το ενα δωματιο, its not a big matter, και παρελασαν 2-3 αστερακια , αλλα εγω διαλεξα τον πλανητη κορινα. γλυκητατη ωραιο μασαζ και πολυ ωραιο μπουτι . γενικως το μερος ειναι ευχαριστο και ηρεμο και φανταζομαι ολες τηρουν τον προβλεπομενο χρονο
και μια αναφορα απο φωκιονος τις προαλλες. πενδακαθαρος χωρος που μυριζε κατι της ιδρωτσιλιτσα το ενα δωματιο, its not a big matter, και παρελασαν 2-3 αστερακια , αλλα εγω διαλεξα τον πλανητη κορινα. γλυκητατη ωραιο μασαζ και πολυ ωραιο μπουτι . γενικως το μερος ειναι ευχαριστο και ηρεμο και φανταζομαι ολες τηρουν τον προβλεπομενο χρονο
Επισκέπτης
τοσοι και τοσοι promoters μας το παιζουν μελοι και καλα, ριχτε εσεις οι μακρινοι μια ζητηση για τη περιφερεια και ας βοηθησουν ;)Αδέλφια συναγωνιστές καλησπέρα.
και συμφωνω για θησεως απολυτα , κανα δυο θελουν χλωρινη απο τα θεμελια αλλα αν δεν μπορεις να γλειψεις κοκκαλακι στα αλλα αναγκαζεσαι να καταληξεις σε αυτα , οπως μου ειχε συμβει πριν καμια εικοσαρια μερες που μου ριξανε πορτα μεσα σε μιαμιση ωρα 4 μασαζερι κρεπερι, και απο την απελπισια μου εφτασα εκει.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλημερα...
το ριπορτ μου απο σολωμου 54 6ος, ειχα παει για μαλαξεις, φραπε με καλαμακι και μπριζολιτσα! λοιπον οταν ηρθε η ωρα της μπριζολιτσας το μασαζοκρεβατο ετριζεεεε τρομερα... και τοτε με προτρεπει η ψηστρια να το στρωσουμε στο χαλι το πικ νικ !!! στο δωματιο υπαρχουν εξτρα πετσετες και ετσι στρωθηκε για πρωτη φορα φαγοποτι στο δαπεδοοοο !!!
ωραια εμπειρια!!! δεν μου ειχε ξανατυχει ! κατα τα αλλα οι επιδοσεις τις εν λογω ψηστριας ηταν μετριοτατες... (βαση των στανταρ που εχω)
θα το δοκιμασω ξανα αυτο σε αλλη μπριζολερι !!!
το ριπορτ μου απο σολωμου 54 6ος, ειχα παει για μαλαξεις, φραπε με καλαμακι και μπριζολιτσα! λοιπον οταν ηρθε η ωρα της μπριζολιτσας το μασαζοκρεβατο ετριζεεεε τρομερα... και τοτε με προτρεπει η ψηστρια να το στρωσουμε στο χαλι το πικ νικ !!! στο δωματιο υπαρχουν εξτρα πετσετες και ετσι στρωθηκε για πρωτη φορα φαγοποτι στο δαπεδοοοο !!!
ωραια εμπειρια!!! δεν μου ειχε ξανατυχει ! κατα τα αλλα οι επιδοσεις τις εν λογω ψηστριας ηταν μετριοτατες... (βαση των στανταρ που εχω)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Καλημερα!
Ποια οργανωσε το πικ-νικ!?
[move][/move]
δεν θυμαμαι το ονομα της. αλλα η κοπελα δεν αξιζε περα απο την ιδεα της. ποιο πολυ το ανεφερα για το θεμα στρωσιμο πετσετα στο δαπεδο και πικ νικ εκει περα ! παρα για τις επιδοσεις της εν λογω ψηστριας.
σας εχει τυχει εσας αυτο?
εμενα μου φανηκε πολυ βολικο !!! και θα προσπαθησω να το καθιερωσω και στα αλλα μπριζολερι !!! διοτι το μασαζοκρεβατο ειναι καλα μεχρι και το φραπεδακι με το καλαμακι ! για τα υπολοιπα παντα ειναι λιγο αβολο...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.078
- Πόντοι
- 42.697
καλημερα...
παλαιά η τεχνική του στρωσίματος στο δάπεδο φίλε...
την κοπέλα δεν μας είπες!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ενα αλλο που κανω σχεδον σε ολα τα μπριζολερι ειναι το καρεκλατο!!! να φροντιζετε να μην γεμιζετε την καρεκλα με τα ενδυματα σας ... και να την εχετε ελευθερη για την σταση ... καρεκλατο !!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
παλαιά η τεχνική του στρωσίματος στο δάπεδο φίλε...
την κοπέλα δεν μας είπες!
εγω δεν την ηξερα για αυτο την μοιραστηκα μαζι σας.
η κοπελα ηταν μια λιγο νταρντανα ξανθια με πιασιματακια. εχει δυο τετοιες εκει. ονομα ειλικρινα δεν θυμαμαι.
ενα χαρακτηριστικο της ειναι τατου με ενα σκορπιο πισω στο κωλομερι.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ηλικια!?
Μηπως Ελένη!?
ελενη οχι.
θα φροντισω απο την επομενη φορα που παω σε μασαζ να κραταω και ονοματα... τι να πω...
δηλαδη που να ελεγα οτι αξιζε κιολας! χαχα !
σας το ΞΑΝΑΛΕΩ οι επιδοσεις ηταν μετριοτατες και το ανεφερα μονο και μονο για την φαση του πικ νικ !
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
παντως τωρα που το σκεφτομαι ωραιος ειναι ο ορος "πικ νικ" να τον καθιερωσουμε για οσους σερβιρονται μπριζολα στο δαπεδο !!!
Εμ γι αυτο δεν ηταν καλα!ελενη οχι.
θα φροντισω απο την επομενη φορα που παω σε μασαζ να κραταω και ονοματα... τι να πω...
δηλαδη που να ελεγα οτι αξιζε κιολας! χαχα !
σας το ΞΑΝΑΛΕΩ οι επιδοσεις ηταν μετριοτατες και το ανεφερα μονο και μονο για την φαση του πικ νικ !
Βγαλατε ολοκληρο πικ-νικ στη μουγγα
Την αλλη φορα φροντισε να ανταλλαξεις δυο κουβεντες πριν πεσεις μπρουμυτα!
Ηλικια στο περιπου?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Εμ γι αυτο δεν ηταν καλα!
Βγαλατε ολοκληρο πικ-νικ στη μουγγα
Την αλλη φορα φροντισε να ανταλλαξεις δυο κουβεντες πριν πεσεις μπρουμυτα!
Ηλικια στο περιπου?
ναι βρε την αλλη φορα θα της ρωταω και για τα παιδικα τους χρονια ...
φροντιζω να τις εχω απασχολημενες... ωστε να μην μιλανε... αν ηθελα να πιασω κουβεντα ... παω και με την γκομενα μου...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ααα κατι ακομη που εχω ξεκινησει και παρατηρω σε πολλες μπριζολερι ... εκτος απο λαδακι και πουδρα που ειχαν ενιοτε τωρα εχουν και γαλακτωμα σε πολλα απο αυτα!!! βεβαια δεν ενδικνυεται για παντρεμενους διοτι αφηνει αρωμα πανω σου !!! το καλυτερο για παντρεμενους ειναι η πουδρα με διαφορα!!! ;)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
και θα ηθελα να ρωτησω κατι ... οταν παιρνεις διπλο σε μαγαζι που στοιχιζει 80 ευρω το τεμαχιο ... ποσα δινετε 150 ή 160?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66