Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (0 μέλη και 277 επισκέπτες)

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
του ειπα συναγωνιστες να παει στην ντανιελα και τη ζωη που κανουν φουλ προγραμα χωρις πολλα πολλα η αλλη απο οτι ακουγεται ειναι στα δεν μεχρι στιγμης αυτος επειμενη και ρωταει. μαλλον εχει δικιο ο συναγωνιστης που λεει οτι αβανταρη,
λαθος εκτιμηση
απλα ρωτησα για να επιβεβαιωσω κατι που ακουσα
ετσι και αλλιως μεχρι στιγμης δεν εχω παει και δεν ξερω τιποτα για τα ατομα και το σερβισ

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ντανιελα και ζωη αριστερα η δεξια στην ανηφορα?

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για τα αλλα μαγαζια δεν εχω ακουσει κατι. τωρα βλεπω καποια πραγματα. αλλωστε ειμαι νεος στο φορουμ

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω , δεν απαντω
μαλλον μπερδευτηκαμε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λαθος εκτιμηση
απλα ρωτησα για να επιβεβαιωσω κατι που ακουσα
και ποσες φορες πρεπει να ρωτησεις για να το καταλαβεις ????  :uglystupid: :uglystupid:

4 εκατομυρια ποστ σου φτανουν ????

..ετσι και αλλιως μεχρι στιγμης δεν εχω παει και δεν ξερω τιποτα για τα ατομα και το σερβισ
πού να ειχες παει κιολας..  :P :P

Επισκέπτης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΚΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στης ιλιάδας δεν έχεις πάει?Μόνο αυτό αξίζει φίλε μου..... Πάτερ μου εσύ τι λές?:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Δεσποτα κατι ρωτησα ανωτερω..... :huh: :huh: :'( :'( :helpplea:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν παιζη ρολο οπου εχει αδεια δωματια ειτε δεξια ειτε αρειστερα το παραξενο ειναι οτι για το αλλο προσωπο ενω λενε ολες οτι δεν μπριζολιαζεται εχει δουλεια τη ζητανε εγω πρωσοπηκα εχω ρωτησει της παλιες καραβανες και αλλες που εχουν κανει διπλο οχι δεν κανει και ειναι ασχημο δε νιωθουμε καλα λενε. πως γινεται αυτο δενξερω.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεσποτα για ιλιαδα ρωταω....ειναι και 2 τα ατιμα τα ιδρυματα!! :dancing: :headbang: :headbang:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Αναφορά από Καραίσκου 88.
Τεμάχια 3.
Άντζελα (ξανθιά, γλυκιά στο πρόσωπο - συμπαθητική για επόμενη έφοδο)
Μία μελαχροινή με ωραία (μπλέ - μπορεί και φακοί επαφής) μάτια (Δεν θυμάμαι όνομα).Σώμα προς το αδύνατο
και η γνωστή Βικτώρια, την οποία και ετίμησα, λόγω φιλικής και χαρούμενης συμπεριφοράς (σημαντικό για μένα).
Η γαζέλα που άνοιξε την πόρτα δεν συμμετείχε στο κάστ και σε σχετική ερώτηση απάντησε γελώντας αρνητικά.
Τελικά την έφαγε κάποιος ή αρβύλα ήταν προηγούμενο σχετικό πόστ.
Χρόνος 45΄ στα 80.    

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
να απαντησω εγω πας δεξια πρωτα βλεπεισ την κιρκη σε κοβη καλα σαν καινουργιο σε κραταει εκει οταν ξαναπας σε στελνει απεναντι αμα δεν εχει αδειο δωματιο. απεναντι ειναι η ρουλα που κανει κουμαντο τροπος του λεγειν. γιατι η κιρκη παρακολουθη απο κλειστο κυκλωμα τη γινεται.

ricci

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
να απαντησω εγω πας δεξια πρωτα βλεπεισ την κιρκη σε κοβη καλα σαν καινουργιο σε κραταει εκει οταν ξαναπας σε στελνει απεναντι αμα δεν εχει αδειο δωματιο. απεναντι ειναι η ρουλα που κανει κουμαντο τροπος του λεγειν. γιατι η κιρκη παρακολουθη απο κλειστο κυκλωμα τη γινεται.

Με συγχωρείς φίλε αλλά αν απάντησες στο δικό μου μήνυμα αισθάνομαι ηλίθιος γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.
Αν θέλεις πέστα πιό απλά
ευχαριστω

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
μου το συνεστησαν και δεν ξερω αν αξιζει γι'αυτο ζητησα βοηθεια
τι ομως ειναι το στραβο.
τα κοριτσια , το σερβις, η τιμη , τι???
Η αποθέωση του ίντερνετ και της δύναμης του site.Πλέον μια καλή ¨μαμά¨ αναπροσαρμόζει τις καθημερινές της ασχολίες:
1:Λάδι έχουμε?
2:Χαρτοσέντονα πήραμε?
3:Καφέ, πορτοκαλάδα, ουισκάκι για τους πελάτες?
4:Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ γράψαμε σήμερα???!!!???
Αλλά ρε μάγγες δέστε κι αυτό... Εδώ μπαίνει και προμοτάρει το κάθε Ρωσο.....κι και το παίζει και Χρηστος 1 ή 2 ή 3 ούτε και θυμάμαι, οι ...καραελληνίδες θα μείνουν πίσω??? :think: :think: :jerking: :uglystupid: :2funny: :2funny:

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
να επαναλάβω το ερώτημά μου, διότι σε μια μέρα συμπληρώθηκαν καμιά δεκαριά  σελίδες...

Υπάρχει καμία τελευταία ενημέρωση από Λαζαράκη στη Γλυφάδα;;; επείγον!!!

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χτεσινι βολτα στα περιξ προτα σολομου 54 6οσ οροφ μονο διο κοριτσια κατο στον τριτο μου ανοιξε ο κομι δρακουλασ η κολασι η ιδια ιταν μεσα  :jerking: καθισα ετσι για το χαβαλε εδο μεσα λεει μονο χειρομασαζ πιγα να τισ πο εδο μεσα πλιρονεται κανενα ρευμα :2funny: μετα το χαβαλε πιγα στα σοβαρα φοκινοοσ εκει μεσα 5 κοριτσια και πιρα παολα πολι τρελο καβλι παιδια  :-* χειρομασαζ προτο στα πνευστα τιφλα να εχει ο σαλεασ το μαλι 80 :-* παολα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
χτεσινι βολτα στα περιξ προτα σολομου 54 6οσ οροφ μονο διο κοριτσια κατο στον τριτο μου ανοιξε ο κομι δρακουλασ η κολασι η ιδια ιταν μεσα  :jerking: καθισα ετσι για το χαβαλε εδο μεσα λεει μονο χειρομασαζ πιγα να τισ πο εδο μεσα πλιρονεται κανενα ρευμα :2funny: μετα το χαβαλε πιγα στα σοβαρα φοκινοοσ εκει μεσα 5 κοριτσια και πιρα παολα πολι τρελο καβλι παιδια  :-* χειρομασαζ προτο στα πνευστα τιφλα να εχει ο σαλεασ το μαλι 80 :-* παολα

άξιος αλλά μας βγήκανε τα μάτια για να το διαβάσουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom