Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά sorry, γράψτε λάθος.

Την πρώτη φορά πήγα Φραντζή και όχι Μάρνη. Μη πάρουμε τις κοπέλες στο λαιμό μας.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι νέος στο site και το άθλημα.
Παλαιότερα μετά από υποδείξεις στο site πήγα Μάρνη, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Είπα να ξαναδοκιμάσω και μετά από μελέτη στο site των σχολίων τις τελευταίες μέρες, επισκεύθηκα σήμερα τη Μάρσυ & ήταν πραγματικά καταπληκτική.

Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά.
Φίλε για δοκίμασε και Σολωμού 59 τη Μελίνα ή την Δέσποινα και πες μου μετα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη στην Καραισκου , στην υποδοχη η γαζελα με την θρουμπα μιλωντας συγχρονως στο κινητο της, θα δεις τις κοπελες η θελεις καποια συγκεκριμενη με ρωτα , ναι απαντω ,εσενα , αφου τοπαμε αγορακι μου απανταει η πατρωνα η ......ποια θελεις ?
την ελενη λεω παρασυρμενος απο δυο σεβαστα μελη του φορουμ , ομως ειναι αλλη ελενη .
Μολις μπηκε στο δωματιο καταλαβα το λαθος ,ειναι μεν ξανθο ρωσσακι με κοντα μαλλια αλλα δεν ειναι καθολου μιλφ ισα ισα γυρω στα 25 με πολυ καλο σωματακι ,πολυ καθαρο με ωραιο 2αρι βυζακι πεταχτο κολ...κι και ομορφα ξυρισμενο γατακι.
Μετα απο 20 λεπτων φιλοτιμο μασαζ και χωρις να εχει αγκιξει κανενα επιμαχο σημειο σκυβει στο αυτι μου και με ρωτα "σου αρεσει" ηταν οι μοναδικες ελληνικες λεξεις που ηξερε ,Ξενερωσα με νοηματα μου ειπε να γυρισω ανασκελα και αμεσως εβγαλε την ιατρικη μπλουζα και ολα τα υπολοιπα λιγο φραπε μετα με καλαμακι και μετα μπριζολιτσα σε 3 στασεις ,παντα με νοηματα και παντομιμα το τελειωμα στην καρεκλα (μετα την σκουπισα με χαρτι για να μη λαδωθει ο επομενος συναδελφος ).
80 ευρω ,δεν νομιζω να την ξαναπαρω.
Στην εξοδο μου η γαζελα εξακολουθουσε να μιλα στο κινητο ,vasso ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τι γινεται εδω ? εχω την εντυποση οτι εδω γραφουνε και αρκετοι κατω των 18 ,κανω λαθος ? ρε παιδες θα μας τρελανετε ? σοβαρευτειτε........... :rockon:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παντως να ενημερωσω, οτι στα μασατζιδικα, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που μιλαμε, δεν εχουν παρατηρηθει να εργαζονται τραβελοι.. :grin:
.........εχει γουστο......!!!...και συ πατερ....?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παντως να ενημερωσω, οτι στα μασατζιδικα, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που μιλαμε, δεν εχουν παρατηρηθει να εργαζονται τραβελοι..
Και φυσικά εργάζεται μια <<κοπέλα>> στην Μιχαλακοπούλου 99.
...ποια ειναι η κοπελα που ειναι τραβελος κολλητε στην μιχαλακοπουλου...?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
πηγα στο hoco-spa...μπαινει η κυρια,μου λεει,μασαζ 8α σου κανει η ven...kati δεν θυμαμαι κ μετα θα ερθει μια εκ των αλλων γυναικων να συνεχισει.οκ λεω.
μπαινει μια κοπελα λοιπον μου κανει μασαζ,καλο δεν λεω,γυρω στα 30'...επειτα ερχεται ενα κοριτσακι με κολανακι μαυρο ολοσωμο,αρχιζει τα χαδια οπως ειμαι μπρουμητα,μου λεει γυρνα.γυρναω,ξεκινησε να μου τον παιζει,βγαζει εξω ενα ζευγαρι μικρα καυλιαρικα βυζια,της τα γλυφω,της λεω..δεν τον παιρνεις κ στο στομα,μου απαντησε ..οχι ως εδω,τελικα εχυσα .
αυτη ηταν η εμπειρια μου
Ποιά ήταν η κοπέλα και ποσα πλήρωσες?

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι κριμα να εχω μασαζερι απεναντι απο το σπιτι μου και να μην δινει μπριζολιτσα?

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καβαλας και γ.παπανδρεου στο χαιδαρι.η περιφημη μαρινα απο βεικου αλλα τωρα μας το παιζει δεν....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καβαλας και γ.παπανδρεου στο χαιδαρι.η περιφημη μαρινα απο βεικου αλλα τωρα μας το παιζει δεν....
...και οχι μονο αυτη φιλε μου...αρκετες απο τις παλιες καραβανες που πιασανε παραπανω χρηματα στα χερια τους τωρα το παιζουν σεριφηδες...ετσι ειναι...τι να κανουμε...

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Αναφορα απο καινουργιο στουντιο στην Δεριγνυ 14.Επισκεψη σημερα το απογευμα,μου ανοιγει ενα πιπινι μεχρι 20 Ελληνις.Ντυμενο στα μαυρα πολυ ευγενικο και καθολου προκλητικο(κριμα),μου λεει οτι το μασαζ εχει 80 ευρω μια ωρα και εκεινη την ωρα ηταν ελευθερη μια κοπελα η Ροζαλι.Η κοπελα ηταν κοντουλα απο Ταυλανδη.Δυστηχως δεν γινεται τιποτα. Σκεφτητε οτι την ωρα του μασαζ σου βαζουν πετσετα και εσωρουχο μιας χρησης.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Κατερινα απο Πολωνια ηταν φιλε , κατα τυχην περασα μαζι της σημερα το βραδι ,ααα τα κρεβατια τα εχουνε αλλαξει ,οντος τριζαν ,και γι αυτο μαλλον φταιμε εμεις :2funny:

η συγκεκριμενη ειναι απαραδεκτη...μπαν στην κατερινα...μιλαμε για το απολυτο γαμωσταυρισμα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η επισκεψη στη σολωμου μια χαρα.
περιποιηση αρκετη ανκαι θα ηθελα περισσοτερο ενδιαφερον.
βεβαια δεν εχω παραπονο.
αλλωστε μια φορα ισον καμια φορά
τελικα εσυ εισαι ΜΕΓΑΛΟ νουμερο..

για τα πανηγύρια εισαι..

ξαναμπες τωρα παλι αυριο και ξεκινα τη διαφημιση..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Stories

Νέο!