- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.637
- Πόντοι
- 42.697
γιατι πρωινες?
Zero , πως ειναι ο χωρος?
Κοριτσια?
Τιμη?
χώρος πολύ προσεγμένος και καθαρός.
τιμή 80 ευρώ (φουλ)
τα υπόλοιπα κορίτσια που είδα εγώ δεν μου αρέσανε.
γιατι πρωινες?
Zero , πως ειναι ο χωρος?
Κοριτσια?
Τιμη?
Ναι ρε φιλε,πεστα.Το χω πει,το θεωρω το τοπ μαγαζι και οι 2 τους ειναι πολυ κ...ςνα πας αξίζει!
αλλά σήμερα κλεινουν στις 6 και άυριο ειναι πάλι κλειστά...
Καποιο λαθος κανετε ... :oΓεια σας παιδες..ειμαι περαστικος απο αθηνα για 2 βδομαδες..προταση για κανενα καλο??
για τους λάτρεις των μιλφ:
πρόσφατα δοκίμασα την Ηρα στο 3ης Σεπτ 54,2ος όροφος.
Ρωσίδα μιλφάρα με ωράιο στητό στήθος, άψογη συμπερι9φορά,gfe, δουλευει την γλώσσα άριστα,
έχει απίθανη επιδερμίδα, κάνει καλό μασάζ και πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα.
Αντε να πηγάινουμε και σε κανα άλλο μαγαζί γιατι βλέπω ο κόσμος έχει κολησει στα ίδια και στα ίδια....
και μια ξανθια μιλφ νομιζω βαλερια ειναι το ονομα της ! ειναι επισης πολυ καλη σαν την Ηρα!!!
στο ιδιο καταστημα!!!
(προσωπικα για μενα αυτο το διαστημα ειναι νουμερο 1 προτιμηση μου ) !!!
και αυτή η μιλφ που ανοιγει την πόρτα ειναι κάβλα αλλα δεν το δίνει πλεον....
περισσότερα για αυτη μπορεί να σας πει ο giorgospapa...
Τι;Σιγουρα παιδια γιατι μου φαινεται περιεργο.Δεν παει καιρος που πηγα μαζι της.Θα το επισκεφθω συντομα γιατι ειναι πολυ κ...α η τυπισσα και πρεπει να το σιγουρεψουμε.και αυτή η μιλφ που ανοιγει την πόρτα ειναι κάβλα αλλα δεν το δίνει πλεον....
περισσότερα για αυτη μπορεί να σας πει ο giorgospapa...
Γεια σας παιδες..ειμαι περαστικος απο αθηνα για 2 βδομαδες..προταση για κανενα καλο??
για τους γνώστες..περισσότερα για αυτη μπορεί να σας πει ο giorgospapa...
για τους γνώστες..
''εσυ καλλλλλάζνικοφ..''
τσεκ και την υπογραφη..Προσκυνώ το αβατάρ!!!!!!!!!!!!!! Τέλος!!!!!!!!
Eπισκεψη στο νεο μασαζομαγαζο στην Καλλιροης 85 ,διπλα στις γραμμες του τραμ.
χωρος εξαιρετικος καινουργιο κτιριο με ντουζιερες στα δωματια και μυρωδια καινουργιλας και καθαριοτητας. Μετα απο την συνιθισμενη ανακριση και αφου ειπα οτι ημουν πελατης στην Ποσειδωνος και περισσοτερο στην Σκρα και αφου περιεγραψα τις πατρωνες του της Σκρα επεισθει οτι ημουν παλαιος πελατης και μου αρχισε την παρελαση 6 κορασιδες απο τις οποιες οι 2 ηταν κουκλες ,μια μιλφ ξανθια χοντρουλα γελαστη που μου δηλωσε οτι με γνωριζει , εγω οχι 2 αδιαφορες προερχομενες απο αλβανιας μερη και 1 τοπ το καλλιτερο κομματι που εχω δει στην 25ετη μου πειρα στα εν λογω μαγαζια ,ονομα δεν συγκρατησα απο καμμια ολες με ιατρικες μπλουζες και απο μεσα τα μαυρα εσωρουχα .Δεν εμεινα διοτι προερχομουν απο επισκεψη στην Καραισκου και ημουν στεγνος και απο ευρω και ...βλεπετε εχουμε και μια ηλικια...Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.
Ελεγξε πμ
ΟΥΦ!! Από Γλυφάδα κανείς;;;!!!
πηγα να το ευλογησω εγω καποια στιγμη,αλλα μολις μου ανοιξε την πορτα η ξανθια κυρια επι της υποδοχης (προ εξαετιας-εφταετιας αυτο το σκηνικο)ξενερωσα και εφυγα....δεν ξερω γιατι!εννοοειτε φανταζομαι το ιδρυμα της λαγουμτζη 4 κατω απο την γεφυρα...
Γεια σας παιδες..ειμαι περαστικος απο αθηνα για 2 βδομαδες..προταση για κανενα καλο??
Ερώτηση: Επειδή Σκρά δεν έχω πάει για να ξέρω όνόματα κλπ, Ποσειδώνος μιλάμε για το της Γλυφάδας το μαγαζί ή άλλο?