Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.637
Πόντοι
42.697
γιατι πρωινες?
Zero , πως ειναι ο χωρος?
Κοριτσια?
Τιμη?

χώρος πολύ προσεγμένος και καθαρός.
τιμή 80 ευρώ (φουλ)
τα υπόλοιπα κορίτσια που είδα εγώ δεν μου αρέσανε.

apostino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες..ειμαι περαστικος απο αθηνα για 2 βδομαδες..προταση για κανενα καλο??

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
για τους λάτρεις των μιλφ:
πρόσφατα δοκίμασα την Ηρα στο 3ης Σεπτ 54,2ος όροφος.
Ρωσίδα μιλφάρα με ωράιο στητό στήθος, άψογη συμπερι9φορά,gfe, δουλευει την γλώσσα άριστα,
έχει απίθανη επιδερμίδα, κάνει καλό μασάζ και πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα.
Αντε να πηγάινουμε και σε κανα άλλο μαγαζί γιατι βλέπω ο κόσμος έχει κολησει στα ίδια και στα ίδια....

και μια ξανθια μιλφ νομιζω βαλερια ειναι το ονομα της ! ειναι επισης πολυ καλη σαν την Ηρα!!!
στο ιδιο καταστημα!!!

(προσωπικα για μενα αυτο το διαστημα ειναι νουμερο 1 προτιμηση μου ) !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.637
Πόντοι
42.697
και μια ξανθια μιλφ νομιζω βαλερια ειναι το ονομα της ! ειναι επισης πολυ καλη σαν την Ηρα!!!
στο ιδιο καταστημα!!!

(προσωπικα για μενα αυτο το διαστημα ειναι νουμερο 1 προτιμηση μου ) !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

και αυτή η μιλφ που ανοιγει την πόρτα ειναι κάβλα αλλα δεν το δίνει πλεον....
περισσότερα για αυτη μπορεί να σας πει ο giorgospapa...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

αυτη την επαιρνα εγω παλιοτερα οταν ηταν ακομη εν ενεργεια!!! τωρα εχω βολευτει καλυτερα με την αλλη !!!

Επισκέπτης
Τι;Σιγουρα παιδια γιατι μου φαινεται περιεργο.Δεν παει καιρος που πηγα μαζι της.Θα το επισκεφθω συντομα γιατι ειναι πολυ κ...α η τυπισσα και πρεπει να το σιγουρεψουμε.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες..ειμαι περαστικος απο αθηνα για 2 βδομαδες..προταση για κανενα καλο??

Σου συνιστώ το θεραπευτήριο στη Σολωμού 59. Πάρε για αρχή τη Μελίνα. Πολύ καυλιάρα αν και έχει τα πιασιματάκια της.
Στείλε μας αναφορά με εντυπώσεις :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To CD πότε κυκλοφορεί????????? ;)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τελλλειωσε...!
αγγιζεις την τελειοτητα... :2funny:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Eπισκεψη στο νεο μασαζομαγαζο στην Καλλιροης 85 ,διπλα στις γραμμες του τραμ.
χωρος εξαιρετικος καινουργιο κτιριο με ντουζιερες στα δωματια και μυρωδια καινουργιλας και καθαριοτητας. Μετα απο την συνιθισμενη ανακριση και αφου ειπα οτι ημουν πελατης στην Ποσειδωνος και περισσοτερο στην Σκρα και αφου περιεγραψα τις πατρωνες του της Σκρα επεισθει οτι ημουν παλαιος πελατης και μου αρχισε την παρελαση 6 κορασιδες απο τις οποιες οι 2 ηταν κουκλες ,μια μιλφ ξανθια χοντρουλα γελαστη που μου δηλωσε οτι με γνωριζει , εγω οχι 2 αδιαφορες προερχομενες απο αλβανιας μερη και 1 τοπ το καλλιτερο κομματι που εχω δει στην 25ετη μου πειρα στα εν λογω μαγαζια ,ονομα δεν συγκρατησα απο καμμια ολες με ιατρικες μπλουζες και απο μεσα τα μαυρα εσωρουχα .Δεν εμεινα διοτι προερχομουν απο επισκεψη στην Καραισκου και ημουν στεγνος και απο ευρω και ...βλεπετε εχουμε και μια ηλικια...Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.

Ερώτηση: Επειδή Σκρά δεν έχω πάει για να ξέρω όνόματα κλπ, Ποσειδώνος μιλάμε για το της Γλυφάδας το μαγαζί ή άλλο?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
πηγα να το ευλογησω εγω καποια στιγμη,αλλα μολις μου ανοιξε την πορτα η ξανθια κυρια επι της υποδοχης (προ εξαετιας-εφταετιας αυτο το σκηνικο)ξενερωσα και εφυγα....δεν ξερω γιατι!εννοοειτε φανταζομαι το ιδρυμα της λαγουμτζη 4 κατω απο την γεφυρα...

Μου θύμησες μία Λένα από Συγγρού (στήλους Ολυμπίου Διός) η οποία έκανε το καλύτερο μασάζ που μου έχε κάτσει.
Από κορμί καλό αλλά "σπασμένο". Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, η προτίμηση περιορίζεται στο "καλαμάκι".

Αλήθεια από Καλαμάκι (Άλιμος) ξέρει κανείς κάτι..?
Το μαγαζί στην Μ. Αλεξάνδρου έκλεισε..? :think:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ερώτηση: Επειδή Σκρά δεν έχω πάει για να ξέρω όνόματα κλπ, Ποσειδώνος μιλάμε για το της Γλυφάδας το μαγαζί ή άλλο?

οχι μιλαμε για το ιδρυμα της ποσειδωνος 20-21 στο τροκαντερο διπλα στα starbucks του παλαιου φαληρου(παραλιακη)...αδελφο ιδρυμα της σκρα 4 και της μιχαλακοπουλου 99 αν δεν κανω λαθος(ή του 171?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom