Τα ''μαγαζια''θα ειναι ανοικτα σημερα ή θα πανε στην παρέλαση τα μωρα?
Απο μια πρωινη βολτα στο κεντρο ειπα να περασω απο το καταστημα της Σολωμου 54 6 το . μου ανοιγει τη πορτα η Κατερινα , καλημερα μου λεει ,της λεω κι εγω καλημερα ,θα περασεις για μασαζ ι να σου βαλω καφεδακι ,ενα καφε θα επινα ευχαριστος της λεω, μετα απο λιγο μου φερνει ενα ελληνικο , εκατσε στον αλλο καναπε ,φορουσε τη λευκη ρομπα ,τακουνια καλτσον δυχτιοτο , και με το τροπο πως κρατουσε τα ποδια ανοιχτα επετρεπε να φαινοταν ενα ροζ κιλοτακι που φορουσε ,παιδες ενιοσα περιεργα ,δεν τοχω νιοσει οσο καιρο τραβιομαστε στα ιδρυματα αυτα ,παμε της λεω να μου κανεις μασαζ , εχω ξαναπερασει μαζι της και αλλη φορα και την εχω υπερβαθμολογισει ,εμμ δεν μπορω μου λεει σημερα ειμαι στη πορτα , μονο εγω η Ελενη και η Ναταλη ειμαστε ,λογο 25 Μαρτιου , καλα της λεω τηα περασω με την Ελενη , δουλεβει μου λεει , παρε την Ναταλη , εδω που τα λεμε δεν ειχα περασει με τη κοπελα , δεν ειχα προλαβει ,η κοπελα 5 μερες περιπου ειναι που εχει προσληφθει ,μην τα πολυλογω, η κοπελα ειναι τελεια, καλο μασαζ τελειο φραπε ,αψογο body body μια και εχει και τα προσοντα ,80 +ενα μικρο δωρακι για τη πισο πορτα ,χαλαλι αξιζε πραγματικα ....