Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
To καλύτερο το είπε ο vasos προχθές που είχαμε βγεί για φαγητό:
"θα διαβάσει καμια μασατζού βλαχορωσίδα στο θρέντ που γράφουμε για μπριζόλες στα μασατζίδικα, και θα πάει και θα βάλει δίπλα στο μαζαζοκρέββατο καμια φορητή ψησταριά μπαρμπεκιου και θα ψήνει!"

δεν το ειπα εγω φιλτατε......ο ΠΑΝΧ το ειπε και εγω στο αναμεταδοσα....

mx or sex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες εχει παει κανεις σας στο μασατζιδικο κοντα στο καρφουρ της κηφισιας η στο χαλανδρι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Α, ώστε έτσι.Η κυρία επί της πόρτας κάνει κουτοπονηριές, γι αυτό και θα πρέπει να αφοριστεί από τον πατέρα! :tickedoff: :birdman: και να πάρει τον πούλογλου
εγω της τον εχω δωσει προ καιρου το γιαννακη (τον πουλό-πουλο εννοω) και εχω γραψει και πριν μερικες μερες πως αν συνεχισει ετσι  το μελινακι, θα ψαχνει σε λιγο για δουλεια παλι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Επι τη ευκαιρία....σε πρόσφατη επίσκεψη στην Σολωμού,και πριν αρχίσει η Ζάνα το καλαμάκι,με ρώτησε αν εχω πάει σε άλλα ιδρύματα.Μόλις της είπα για Στουρνάρη,μου λέει "αν ξαναπάς,να πάρεις την Μάγια!!!Είναι πολύ καλή και φίλη μου"....... :dancing:
μολις την εκαψες τη ζανα. την τσουρούφλισες λεμε..

Επισκέπτης
Τα ''μαγαζια''θα ειναι ανοικτα σημερα ή θα πανε στην παρέλαση τα μωρα? :think:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και με τις τρείς οπως καταλαβαίνεις.... :2funny: πρώτα με την Μάρσυ,μετά με την Ζάνα και στην συνέχεια πήγα στην Μάγια για να δώσω τα χαιρετίσματα.... :2funny: ολα αυτά σε διάστημα 10 ημερών περίπου.Αν θέλεις και βαθμολογία,Μάγια 9 - Ζάνα 7.5 και Μάρσυ 6.5.....

Και οι 3 πάντως εξαιρετικά φιλικές,καθολου βιαστικές και πολύ καθαρές.

Φίλε μου η Μάγια καλή είναι αλλά χάνει στην εμφάνιση λίγο, ενώ η Μάρσυ είναι κούκλα αλλά μερικές φορές σπαστική. Η Ζάνα είναι η πιο προστυχόφατσα για πολλά βίτσια. Αν έριχνε και κανένα βρωμόλογο θα ήταν η τέλεια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
Λούντα, λέγεται μια τρόφιμος μασσαζερί που είναι πίσω από το Caravel, κοκινομάλα με μεγάλους βύζους, κάνει καλό μασάζ και φτάνει μέχρι φραπέ. Το κατάστημα ανήκει στη κατηγορία "ΔΕΝ".
H Λιουντα έχει σταματήσει να δουλέυει και αγνοείται η τυχη της.
Ειχε φοβερά βυζιά αλλά, δεν έκανε όντως τιποτα παραπάνω απο φραπέ.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τα ''μαγαζια''θα ειναι ανοικτα σημερα ή θα πανε στην παρέλαση τα μωρα? :think:
Απο μια πρωινη βολτα στο κεντρο ειπα να περασω απο το καταστημα της Σολωμου 54 6 το . μου ανοιγει τη πορτα η Κατερινα , καλημερα μου λεει ,της λεω κι εγω καλημερα ,θα περασεις για μασαζ ι να σου βαλω καφεδακι ,ενα καφε θα επινα ευχαριστος της λεω, μετα απο λιγο μου φερνει ενα ελληνικο , εκατσε στον αλλο καναπε ,φορουσε τη λευκη ρομπα ,τακουνια καλτσον δυχτιοτο , και με το τροπο πως κρατουσε τα ποδια ανοιχτα επετρεπε να φαινοταν ενα ροζ κιλοτακι που φορουσε ,παιδες ενιοσα περιεργα ,δεν τοχω νιοσει οσο καιρο τραβιομαστε στα ιδρυματα αυτα ,παμε της λεω να μου κανεις μασαζ , εχω ξαναπερασει μαζι της και αλλη φορα και την εχω υπερβαθμολογισει ,εμμ δεν μπορω μου λεει σημερα ειμαι στη πορτα , μονο εγω η Ελενη και η Ναταλη ειμαστε ,λογο 25 Μαρτιου , καλα της λεω τηα περασω με την Ελενη , δουλεβει μου λεει , παρε την Ναταλη , εδω που τα λεμε δεν ειχα περασει με τη κοπελα , δεν ειχα προλαβει ,η κοπελα 5 μερες περιπου ειναι που εχει προσληφθει ,μην τα πολυλογω, η κοπελα ειναι τελεια, καλο μασαζ τελειο φραπε ,αψογο body body μια και εχει και τα προσοντα ,80 +ενα μικρο δωρακι για τη πισο πορτα ,χαλαλι αξιζε πραγματικα ....

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
υπάρχει καποια που να δινει  κουλουρι οχι χοντρουλα ομως σε κάποιο απο τα παραπάνω μασατζίδικα ευχαριστώ!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε μου η Μάγια καλή είναι αλλά χάνει στην εμφάνιση λίγο, ενώ η Μάρσυ είναι κούκλα αλλά μερικές φορές σπαστική. Η Ζάνα είναι η πιο προστυχόφατσα για πολλά βίτσια. Αν έριχνε και κανένα βρωμόλογο θα ήταν η τέλεια.

Δεν διαφωνώ.....απλά,την μέρα που πήρα την Μάρσι,είχε γίνει ενας ψιλοπανικός στο ιδρυμα,διοτι εμφανίθηκε ενας "πελάτης",ο οποίος τους φάνηκε υποπτος για αστυνομικός....Σε χρόνο μηδέν λοιπόν η Μάρσι άλλαξε ρουχα (δεν είχαμε ξεκινήσει ακόμα) και μου κουβέντιαζε λες και ημουν φίλος της που πέρασε για καφέ....Οταν εφυγε ο τύπος,απρακτος διοτι του ειπαν οτι μονον θεραπευτικό μασαζ κάνουν,ξεκινήσαμε με την Μάρσι,αλλά η κοπέλλα ηταν εμφανως νευρική.Τεσπα,συμφωνω για την Ζάνα,αλλά ο χωρος της Σολωμου είναι λιγο "απεριποιητος" για τα γούστα μου.

Υ.Γ. Αν πάει κανεις στην Ματζαγριωτάκη,να ζητήσει το δωμάτιο οπου δεν υπάρχει μασαζοκρέβαττο,αλλά το στρώμα είναι στο πάτωμα....Αλλη αίσθηση....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προσφατη επισκεψις στο νεο ιδρυμα της καλλιροης 85 στου νεου κοσμου....στο ρόλο της τσατσόπορτας η πρωην εργατρια της σκρα 4 μιλφ μπαζολε!ο χωρος πολυ καλος οπως τον γουσταρω...μπανακι μεσα στο δωματιο σε στυλ τριγγετα-συγγρου 144-οασις φαση(λεκκα 19),φωτα ρυθμιζομενα για χαμηλο-δυνατο φως....και εργατριες τεθερις(4)....εσπαθε το μεθαιο δοντι μου...για αυτο μιλαω με "θ" :S...η βικτωρια,ο νασος αλευρας,η αννα και ο πατρικ βιειρα.Εγω μετα απο πολλη σκεψη(εξυνα το κεφαλι μου επιδεικτικα για κανα πενταλεπτο μεχρι να αποφασισω με ποια-ποιον θα περασω) ωσπου ξάφνου παιρνω την αποφαση να παρω τον πουλο!και τί δεν μου εκαναν για να γυρισω πισω....με το που παω στην πορτα να φυγω μου λεει.....αν κατσετε κυριε θα σας κανουμε ενα εξαιρετικο προγραμμα με CIM :new_shocked:CIF  :new_shocked:A-LEVEL :new_shocked: :headbang2:και μενω μαλακας....της λεω της νταλιας(τσατσοπορτα)...δεν καταλαβαινω τί μου ειπατε?τί εννοειτε?θα παραγγειλετε κανα κινεζικο για να φαμε all together ετσι για την καλη γνωριμια? :rockon:ωσπου γυρναει με ναζι και πουτανια εμφυτη και μου λεει...όχι καλε..εσυ θα φας μαζι με την επιλογη σου μεσα στο δωματιο...και μου κλεινει το ματι.....εγω βραχος εν τω μεταξυ και να κανω τον χαζονε!Ειδε και αποειδε και αυτη ότι δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα που μου ειπε :rolleyes:και διαλεξα τον πατρικ βιειρα για να παμε για μπαλλα στου φιξ..οπως και εγινε αφου δεχτηκε με ευχαριστηση να του μαθω 2,3 μυστικα της μπαλλας...

υ.γ. κλαψε...κλαψε....κλαψε....χαρτομαντηλα...χαρτομαντηλα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παληκαρια, το εχουμε ξαναπει [size=40pt]ΑΠΕΙΡΕΣ[/size] φορες..

ποστ χωρις διευθυνσεις ειναι [size=40pt]ΠΑΝΤΕΛΩΣ[/size] αχρηστα για τους νεους φιλους του θρεντ και ως εκ τουτου διαγραφονται.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
υπάρχει καποια που να δινει  κουλουρι οχι χοντρουλα ομως σε κάποιο απο τα παραπάνω μασατζίδικα ευχαριστώ!

δεν ξερω ποια δινει κουλουρια,αλλα ξερω εναν καστανα.....τί να σου λεω!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παληκαρια, το εχουμε ξαναπει [size=40pt]ΑΠΕΙΡΕΣ[/size] φορες..

ποστ χωρις διευθυνσεις ειναι [size=40pt]ΠΑΝΤΕΛΩΣ[/size] αχρηστα για τους νεους φιλους του θρεντ και ως εκ τουτου διαγραφονται.

να τον ακουτε τον πατερ παιδια μου...εχει δικιο!την ευλογια σου.. :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τα ψαλιδια ΗΔΗ βγηκαν. μπορειτε να πατε στα οπαδικα (μπλιαχ)..:grin: