Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εργατριες τεθερις(4)....εσπαθε το μεθαιο δοντι μου...για αυτο μιλαω με "θ" :S...η βικτωρια,ο νασος αλευρας,η αννα και ο πατρικ βιειρα.
εχω περασει πολυ καλα με τον Αλευρα στο εν λογω σιατσου
ξηγημενο παιδι, μιλαει ξενες γλωσσες κ τιμαει τα λεφτα που του δινεις.
μου μιλαγε 45' σε καποια αρχαια σανσκριτικη διαλεκτο περι
παλης των ταξεων .
τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Και επανέρχομαι για ενημέρωση όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο post :woldman:. ()
Επίσκεψη από 24/3 (25 κλειστά λόγω παρέλασης).
Άφιξη νέου τεμάχιου με όνομα Βικτώρια (όχι της Καραίσκου). Σύνολο 4.
Η Νταρύνα (για την οποία και πήγα στην αρχή, καθότι ικανοποιημένος στο παρελθόν), η Όλγα (βλέπε ανωτέρω ενημέρωση), η Αλεξάνδρα (μικρή, μελαχροινή, αδύνατη με μικρό στήθος και μάλλον περιορισμένων δυνατοτήτων - αν και ποτέ δεν ξέρεις :think:) και η Βικτώρια (σκούρα μαλλιά, αδύνατη και με 4αρι στήθος :boobies:). Φυσικά επιλέγω προς εξέταση και ενημέρωσή σας τη Βικτώρια.
Ευγενική και λιγόλογη (αν και μίλαγε το Ελληνικό).
Και αρχίζει το μασαζάκι (λαδάκι), υπομονετικό, καλό για κανά 20λεπτο (χαλαρά) όπου και το διέκοψα, γυρίζοντας, μιά και είχα το νού και τα μάτια μου στο 4αρι  :boobies:.
Ακολούθησε μπριζόλα ζουμερή (τριών στάσεων), με καλύτερη όταν ήταν αυτή από πάνω (λόγω θέας).
Η συνέχεια γνωστή όπου και ακολούθησε το αναμενόμενο γκόλ :dancing:. Ντουσάκι (πριν και μετά για να φύγει το λάδι) . Το σύνολο 80. Χρόνος (πόρτα μπήκα - πόρτα βγήκα) 55 λεπτά.
Θα επαναληφθεί με την ίδια σύνθεση, Αν παίζει δίδυμο Νταρύνα (μασάζ, μπριζόλα) - Βικτώρια (εμφάνιση, μπριζόλα) κατασκηνώνω εκεί.
Τελικά οι οδηγίες της παλιάς :woldman: (βλέπε Μαρίνα) ωφέλησαν τα μέγιστα το Ινστιτούτο...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Και επανέρχομαι για ενημέρωση όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο post :woldman:. ()
Επίσκεψη από 24/3 (25 κλειστά λόγω παρέλασης).
Άφιξη νέου τεμάχιου με όνομα Βικτώρια (όχι της Καραίσκου). Σύνολο 4.
Η Νταρύνα (για την οποία και πήγα στην αρχή, καθότι ικανοποιημένος στο παρελθόν), η Όλγα (βλέπε ανωτέρω ενημέρωση), η Αλεξάνδρα (μικρή, μελαχροινή, αδύνατη με μικρό στήθος και μάλλον περιορισμένων δυνατοτήτων - αν και ποτέ δεν ξέρεις :think:) και η Βικτώρια (σκούρα μαλλιά, αδύνατη και με 4αρι στήθος :boobies:). Φυσικά επιλέγω προς εξέταση και ενημέρωσή σας τη Βικτώρια.
Ευγενική και λιγόλογη (αν και μίλαγε το Ελληνικό).
Και αρχίζει το μασαζάκι (λαδάκι), υπομονετικό, καλό για κανά 20λεπτο (χαλαρά) όπου και το διέκοψα, γυρίζοντας, μιά και είχα το νού και τα μάτια μου στο 4αρι  :boobies:.
Ακολούθησε μπριζόλα ζουμερή (τριών στάσεων), με καλύτερη όταν ήταν αυτή από πάνω (λόγω θέας).
Η συνέχεια γνωστή όπου και ακολούθησε το αναμενόμενο γκόλ :dancing:. Ντουσάκι (πριν και μετά για να φύγει το λάδι) . Το σύνολο 80. Χρόνος (πόρτα μπήκα - πόρτα βγήκα) 55 λεπτά.
Θα επαναληφθεί με την ίδια σύνθεση, Αν παίζει δίδυμο Νταρύνα (μασάζ, μπριζόλα) - Βικτώρια (εμφάνιση, μπριζόλα) κατασκηνώνω εκεί.
Τελικά οι οδηγίες της παλιάς :woldman: (βλέπε Μαρίνα) ωφέλησαν τα μέγιστα το Ινστιτούτο...
Το ανωτέρω ίδρυμα είναι το Κηφισίας 12, ισόγειο.
Μόλις που γλύτωσα τη διαγραφή :rolleyes:, έτσι Πάτερ :birdman:?  (ευλόγησον :priest:)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ωασο στην κ.παλαιολογου για την εφη λες? ζει? τι κανει? :think: :rockon: :2funny:

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Δευτέρα μεσημέρι κατά τη 1 βόλτα από Μάρνη 28. Είχε 7 κοπέλλες. Διάλεξα τη Ναταλία. Κοντούλα, πολλά υποσχόμενη. Πράγματι πέρασα πολύ καλά. Πλήρες σετ και τέλειωμα στο στήθος με 80€. Άριστο σερβις

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί άραγε στις τελευταίες 10 σελίδες  αισθάνομαι ότι δεν αναγνωρίζω :think: λόγω συνθηματικών τι ακριβώς συμβαίνει (μήπως έχασα την μπάλα ή μήπως κάποιο επεισόδιο); Αν είχε την ευγενή καλοσύνη κάποιος να με βοηθήσει :helpplea: έστω με pm. Panx ακούς; :dunno:

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.440
επισης χαμαμ-τζακουζι παιζει στο μαρουσι στη θησεως 27α,στο τσοκο σπα και στην ανδρονικου αν θυμαμαι καλα.....πολυ συντομα θα γινει αντιστοιχος χωρος στην ματζαγριωτακη στην καλλιθεα....επισης εχει και η ωροιμου αντιστοιχες υπηρεσιες....διορθωστε με παντογνωστες μασαζαδες αν κανω καπου λαθος...
Eυχαριστώ για της άμεσες απαντήσεις μάλλον αυριο το απόγευμα θα επισκεφθώ την περιοχή της Καλλιθέας … για να δούμε τη θα δούμε !
Και φυσικά και θα σας κρατήσω ενήμερους

leonardo720

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τρίτη απογευματάκι και είπα να κάνω μια βολτούλα στο θεραπευτηριο της Στουρναρη 63.Εκεί πήγα για πρώτη φορά και βρήκα την Ελένη την Σισση (λιγο γεματούλες) και την Μάγια (ωραίο παιδί με καλό σώμα και σοβαρή).Η κυρία στην είσοδο μου είπε ότι κανουν 45 λεπτά μασαξ με 50ευρώ.Τελικά αφού διάλεξα την Μάγια πήγαμε στο δωμάτιο και αφού ξάπλωσα ήρθε γρήγορα και μου άρχισε ένα καταπληκτικό μασάζ ξεκινώντας από τις πατούσες και φτάνωντας μέχρι την πλάτη, με χαλάρωσε απιστευτα το μωρό.Μετά και χωρίς να τις πώ τίποτα αρχισε το αισθησιακό πιανωντας ευαίσθητα σημεία και όχι μόνο και μετά έβγαλε τα ρούχα της και αρχισε να με γλείφει με την γλώσσα της παντού .Αφού γύρισα συνέχισε το γλύψιμο και στο τέλος μου φόρεσε το πλαστικό και άρχισε εναν τρελο καλαμωτο φραπε όπου λόγω τρελής καυλας τελειωσα, εννοειτε βέβαια πως αν είχα κρατηθεί λίγο θα είχα φάει και την μπριζολίτσα αλλά σίγουρα θα γίνει την επόμενη φορά.
φιλακια Μάγια

Επισκέπτης
Γιατί άραγε στις τελευταίες 10 σελίδες  αισθάνομαι ότι δεν αναγνωρίζω :think: λόγω συνθηματικών τι ακριβώς συμβαίνει (μήπως έχασα την μπάλα ή μήπως κάποιο επεισόδιο); Αν είχε την ευγενή καλοσύνη κάποιος να με βοηθήσει :helpplea: έστω με pm. Panx ακούς; :dunno:
μπα! ζεις εσυ? αλλη φορα να εχεις στο νου σου τα διαγωνισματα και οχι πως να παιξεις μπαλα στο διαλειμα :referee:          :boff:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλημερα,ελπιζω να περασε η βρωμα απο τον μπακαλιαρο σκορδαλια για να μην πεθανουμε σημερα στα μασαζοιδρυματα απο τις αναθυμιασεις :badair:

Λοιπον εαν και δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες, ωστοσο ειχε αναφερεθει καπου  για το ιδρυμα της Γαλατσιου 1. Μιας και βρισκεται κοντα στο εδαφη μου εκανα ενα επιτοπιο ελεγχο την Δευτερα.
Η κατασταση παραμενει τραγικη...........2 μιλφ μπαζα 80 κιλα το καθενα το συνολο 160 κιλα δηλαδη, απορω πως αντεχουν τα πατωματα. Απο υπηρεσιες κλασσικες μασαζ + μπριζολα αλλα πραγματικα ρε παιδια δεν αξιζουν οι ενλογω κυριες.

Επισκέπτης
goodmorning kosfra!

απο ποιο ασανσερ? το αριστερο η το δεξιο?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
goodmorning kosfra!

απο ποιο ασανσερ? το αριστερο η το δεξιο?
Στο αλλο λες οτι ελλειπε απο τα μαθηματα....αλλα και εσυ εισαι ανενημερωτος.
Το αριστερο ασανσερ 2 0ς οροφος(Εβιτα)εκει εγινε το scouting.
Το δεξι ασανσερ 1ος οροφος εχει κλεισει εδω και κανενα διμηνο (περασε ενα φορτηγο της αστυνομιας)μαζεψε τα 5-6 μπαζα που ειχαν κατακλυσει το ιδρυμα και τα πηγε στη χωματερη.
Παντως αυτη τη στιγμη η Γαλατσιου δεν συνιστατε εκτος εαν.............(γουστα ειναι αυτα).

Επισκέπτης
καλα βρε και εσυ, ηθελα να σε τεσταρω :rolleyes: :rolleyes: :2funny:

οντως και εγω που που περασα πριν κανα μηνα το δεξι ηταν κλειστο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τρίτη απογευματάκι και είπα να κάνω μια βολτούλα στο θεραπευτηριο της Στουρναρη 63.Εκεί πήγα για πρώτη φορά και βρήκα την Ελένη την Σισση (λιγο γεματούλες) και την Μάγια (ωραίο παιδί με καλό σώμα και σοβαρή).Η κυρία στην είσοδο μου είπε ότι κανουν 45 λεπτά μασαξ με 50ευρώ.Τελικά αφού διάλεξα την Μάγια πήγαμε στο δωμάτιο και αφού ξάπλωσα ήρθε γρήγορα και μου άρχισε ένα καταπληκτικό μασάζ ξεκινώντας από τις πατούσες και φτάνωντας μέχρι την πλάτη, με χαλάρωσε απιστευτα το μωρό.Μετά και χωρίς να τις πώ τίποτα αρχισε το αισθησιακό πιανωντας ευαίσθητα σημεία και όχι μόνο και μετά έβγαλε τα ρούχα της και αρχισε να με γλείφει με την γλώσσα της παντού .Αφού γύρισα συνέχισε το γλύψιμο και στο τέλος μου φόρεσε το πλαστικό και άρχισε εναν τρελο καλαμωτο φραπε όπου λόγω τρελής καυλας τελειωσα, εννοειτε βέβαια πως αν είχα κρατηθεί λίγο θα είχα φάει και την μπριζολίτσα αλλά σίγουρα θα γίνει την επόμενη φορά.
φιλακια Μάγια

Οταν εγώ εβαλα υψηλή βαθμολογία,κάποιοι απόρησαν.....Συνάδελφοι,άλλο οι γυναίκες και άλλο τα κοριτσάκια.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπον εαν και δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες, ωστοσο ειχε αναφερεθει καπου  για το ιδρυμα της Γαλατσιου 1.
....[size=10pt]απορω πως αντεχουν τα πατωματα[/size].
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ΡΑΝΧ μας ζαλισες!! ολο σινθυματα και αβαταρ αλλαζεις!! :2funny: :2funny: :grin: :grin: γι αυτο μου λες να αφησω μουσια? :think: :think: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom