Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τι παιζει perfume-beaute στο κολωνακι ????
μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζε σιγουρα ''δουλεμα''.

καποιο παληκαρι ανεφερε πριν λιγες εβδομαδες οτι αλλαξε ιδιοκτησια και ισως να αλλαξε κατι..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
με κουστουμι σε μασαζ δυσκολα γαμας, και αν εισαι και νεος πελατης αντε γεια!
Με κουστούμι έχω πετύχει τα καλύτερα. Μην είσαι απόλυτος. Η διαφορά φαίνεται στα παπούτσια..  :2funny: :2funny: :2funny:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Oπα φιλε το ψωμι μου.Ζησιμοπουλου που και ποσο,γιατι δεν ειμαι αν γυριζω πισω σελιδες.
Βρε αργεντινέ... Στο πάνω μέρος της σελίδας θα δείς εάν κουτάκι που γράφει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Γράψε Ζησιμοπούλου δες τι θα σου βγάλει και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη. Αν δεν βρείς τίποτα τότε ρώτα :) 

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γεια και χαρα και παλι.
μετά τη σολωμου και μερικές επισκεψεις πρεπει να ανοιξουμε και για αλλου φτερα.
τι προτείνει το φορουμ?
παντα στο κεντρο.
ανοικτος σε προτάσεις.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ιλλιαδα παραμενει στην κυρια την ξανθια της γλυφαδας εδωσε σε ενα μ...........α.τα κελεπουρια δεν τα αφηνουν.

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σεβαστε πατέρα, θεοσεβές ίδρυμα (εστω και μόνο με φραπε) στο Κολωνακι -πλην Ιλιαδος - υπαρχει κανενα?

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπα! ζεις εσυ? αλλη φορα να εχεις στο νου σου τα διαγωνισματα και οχι πως να παιξεις μπαλα στο διαλειμα :referee:           :boff:
Ζω και βασιλεύω (έχω πήξει στη δουλειά) αλλά μάλλον μαζί παίζαμε  μπάλα διότι και εσύ πουλάκι μου, το νου σου στο διάλειμμα είχες, στη σελ 716 post 10727 άλλα έλεγες. Για ρίξε μια ματιά.  :grin:  :cool2:

fanisb

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μια βοήθεια ζήτησα ,εάν είναι ανοιχτό κανένα ίδρυμα την Κυριακή στο κέντρο. λόγω του ότι έχω έναν πόνο στην πλάτη και στο κεφάλι(το κάτω).
ευχαριστώ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε παιδιά μια βοήθεια ζήτησα ,εάν είναι ανοιχτό κανένα ίδρυμα την Κυριακή στο κέντρο. λόγω του ότι έχω έναν πόνο στην πλάτη και στο κεφάλι(το κάτω).
ευχαριστώ

οσοι εχουν οξεια οσφυαλγια δεν περιμενουν μεχρι την κυριακη για να ερθουν στα ισα τους..... :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Την Κυριακή θα έρθω Αθήνα φίλε :helpplea:

για κεντρο ανοικτο ψιλοχλωμο σε κοβω....αν πας προς παγκρατι(σινωπης και μιχαλακοπουλου),καλλιθεα(ματζαγριωτακη 56) θα τα βρεις μαλλον ανοικτα...αλλα για κεντρο κεντρο...ισως η σολωμου 54(6ος) να ειναι ανοικτον ως βεστιαριον τας κυριακας και οχι ως θεραπευτηριον...

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεφτηκα το ιδρυμα στην Καλλιροης 85.Τελειος χωρος αλλα τιποτα αλλο.Τεσσερεις γκομενες,η μονη καλη η Βικτωρια 35αρα ψηλη,τελειος κωλος κοιλιτσα.Δεν με ανεκριναν.Δεν μου εκανε μασσαζ η γκομενα ουτε 1 λεπτο παρολο που με βρηκε μπρουμητα,μου ειπε γυρνα μου εβαλε λαστιχο,πιπα για 1 λεπτο,μετα στο ψητο.Αλλαξε 3 στασεις γρηγορα γρηγορα και στα 5 λεπτα με τελειωσε.Συνολικη παραμονη στο ιδρυμα 15 λεπτα μαζι με τα ντους.80 ευρω .Ακομα τα κλαιω.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ο Νασος δεν ηταν εκει?
Επισκεφτηκα το ιδρυμα στην Καλλιροης 85.Τελειος χωρος αλλα τιποτα αλλο.Τεσσερεις γκομενες,η μονη καλη η Βικτωρια 35αρα ψηλη,τελειος κωλος κοιλιτσα.Δεν με ανεκριναν.Δεν μου εκανε μασσαζ η γκομενα ουτε 1 λεπτο παρολο που με βρηκε μπρουμητα,μου ειπε γυρνα μου εβαλε λαστιχο,πιπα για 1 λεπτο,μετα στο ψητο.Αλλαξε 3 στασεις γρηγορα γρηγορα και στα 5 λεπτα με τελειωσε.Συνολικη παραμονη στο ιδρυμα 15 λεπτα μαζι με τα ντους.80 ευρω .Ακομα τα κλαιω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

καλα εκανες και το εγραψες για να κανουμε ενα εμπαργκο κανα δυο βδομαδες να σου πω εγω μετα πως θα κανουν μολις βλεπουν πελατη...τεμεναδες!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα εκανες και το εγραψες για να κανουμε ενα εμπαργκο κανα δυο βδομαδες να σου πω εγω μετα πως θα κανουν μολις βλεπουν πελατη...τεμεναδες!!!!!!!
αυτοι παιρνουν (λαθος) μαθηματα απο απεναντι.. :tooth:

Επισκέπτης
Συνάδελφοι, μήπως ξέρετε πού (αριθμός, κουδούνι) βρίσκονται τα μασατζίδικα του Παγκρατίου (Άκρωνος, Στράβωνος), που έχουν αναφερθεί παλιότερα;

Θα του απαντησει κανεις του παληκαριου γιατι περιμενουν και αλλοι να μαθουν? :dancing: :dancing: :dancing:Πάτερ,Vasos?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Stories

Νέο!