spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
θυμασαι,θυμασαι......
ε πεστα ρε συ vaso και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου....!!!!θυμασαι,θυμασαι......
θυμασαι,θυμασαι......
ε πεστα ρε συ vaso και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου....!!!!θυμασαι,θυμασαι......
Συναγωνιστές,
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τη Virginia της Σφιγγός.
Γνωρίζει κανείς εαν αυτή η συμπαθέστατη και σεμνότατη κοπέλα τον παίρνει καθόλου?
Μια που το φερε η κουβέντα δηλαδη....
H ταυλανδέζα μήπως είναι η Τζένη από Βεϊκου?η μαρια ειναι το καυλυτερο και πιο πουτανιαρικο μωρο εκει μεσα(μονο που εμενα δεν με γαμαει γιατι το παχος της πουτσας μου ειναι τεραστιο!).Η νικη οντως ειναι πολυ ομορφη αλλα μεχρι πιπουλα με ποτα!!!!!!!!τωρα εχει και 4-5 βουλγαρορωσιδες και μια ταυλανδεζα που κανει ομως real massage!!!!!!!!!αν αυτο το μερος φερει στο μελλον μουνια καλα θα χεστει στη διαρροια απο τα money!!!!!!!!!!!αλλα που?
H ταυλανδέζα μήπως είναι η Τζένη από Βεϊκου?
....χθες μεσημερι πηγα οασις.... τα γνωστα, παιρνω κουπονι και ανεβαινω....
.....παιρνω σαμανθα thai, με κατεβαζει στο κατω δεξια δωματιο γιατι τα πανω ηταν πιασμενα, μασαζ 40λεπτο (πολυ καλο), εννοειται πως την ειχα γυμνη, και μετα εκανα γιουρια στον ταμπλα με τα κουρουρια........ ;) ;)
.....ομως εκανα μαλακια, γιατι νομιζα πως ειχα μαζι μου καποτινια αλλα δεν.......
.....κι ετσι τα βυζακια της, το προσωπακι της, τα μαλλακια της καθως και το καφε-μπορντω χαλακι του δωματιου δεχθηκαν λιγες πρωτεινες..... ;) ;)
συμπερασμα 1ο. οχι δεν ειναι η τζενη απο βεικου (ΔΥΣΤΥΧΩΣ....!!!!!!!!) :'(
συμπερασμα 2ο. προσοχη στο χαλακι..... ;) ;)
Φίλε Γιώργο, η Σαμάνθα δουλεύει σίγουρα πάνω από χρόνο στο εν λόγω μαγαζί...
Μόνο «φραπέ» είχε το menou, γιατί παλιότερα είχε και «κλαρίνο» χωρίς σκουφάκι...
Δεν έχω παρακολουθήσει το thread αλλά με ενδιαφέρει...
Τι λέει η Σαμανθα thai?
Ψηλή κοντή χοντρη λεπτή εθνικότητα;;;
Όποιος συνάδελφος ας ενημερώσει.
Η Μαρια έχει φύγει από Συγγρου 12
Φίλε μου απλώς σου είπα ότι δουλεύει εκεί αρκετό καιρό, άρα δεν θα μπορούσε να είναι η Τζένη από Βεϊκου (την οποία και ψάχνω)... και σε ρώτησα αν εξακολουθεί να κάνει «πιπέν» χωρίς σκουφάκι...
Θα καταντήσουμε μου φαίνεται σαν τον συναγωνιστή Warhol !!!! Αυτός με την Αντριάνα και εμείς με την Τζένη!!!!συμπερασμα 1ο. οχι δεν ειναι η τζενη απο βεικου (ΔΥΣΤΥΧΩΣ....!!!!!!!!) :'(
μονο φραπεδακι?επρεπε να την ξεβρακωσεις κανονικαΠέρασα πάντως και εγώ από το 12 για να τσεκάρω τι παίζεις. (Μπας και είναι η Τζένη) αλλά τζίφος
Τελικά πέρασα με τη Γιάννα. Πολύ συμπαθητική και ευχάριστη παρουσία !! απόλαυσα φανταστικό μασάζ για 45 λεπτά και μετά αισθανόμουν άλλος άνθρωπος!!!!
Α,..... στο τέλος με κέρασε και ωραίο φραπεδάκι... ;) ;) ;)
Πέρασα πάντως και εγώ από το 12 για να τσεκάρω τι παίζεις. (Μπας και είναι η Τζένη) αλλά τζίφος
Τελικά πέρασα με τη Γιάννα. Πολύ συμπαθητική και ευχάριστη παρουσία !! απόλαυσα φανταστικό μασάζ για 45 λεπτά και μετά αισθανόμουν άλλος άνθρωπος!!!!
Α,..... στο τέλος με κέρασε και ωραίο φραπεδάκι... ;) ;) ;)