gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ρε συναγωνιστή αφού πας συχνά γράψε καμμιά κριτική από κοπέλες,ονόματα,προγράμματα,
τιμές,συμπεριφορά κλπ. να ξέρουμε κι εμείς τι "παίζει" να τα τιμήσουμε κι εμείς τα κορίτσια του Γαλατσίου και των γύρω περιοχών,γι'αυτό είμαστε εδώ,για να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορίες,αναλυτικές πληροφορίες όμως,όχι επιγραμματικά,ώστε να βγάζουμε άκρη τι γίνεται.
Παλιότερα κάποιοι συναγωνιστές είχαν γράψει κάποια πράγματα,μάλλον αρνητικά,αν θυμάμαι καλά, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε, αν έχεις νεότερα πες μας.
οκ..συνηθως εχει 5 με 6 τεμαχια...η αντζυ, ενα μιλφ ρωσικο με κοντο μαλλι, ξανθο κανει τα καλυτερα πνευστα! και αλλη μια ρωσιδουλα γυρο στο 1,65 με πιασιματακια χυνει μαζι σου με φωνες...γενικα ολα δινουν μπριζολα με 80 ευρουδακια, εκτος απο την ρεσεπσιονιστ, μια ρουμανα με φοβερο ποδι και δυκτιωτες καλτσες που σε καβλωνει με το καλησπερα σασ...αλλα δυστιχωσ δεν κανει ουτε μασσαζ....
ολα αυτα για τον 2ο οροφο, στο massaz therapy...
τωρα για τον 1ο οροφο, που εχει ανοιξει με νεα διευθυνση, εχει ορισμενα μιλφ μεσα τα οποια τα κανουν ολα ακομα και απο την πρωτη φορα μετα απο καποια υπωτυποδη ανακριση...εγω τους ειπα οτι παω συχνα στον 2ο οροφο και παιρνω την αντζυ..και αυτο ηταν ...ολα στο πιατο!
γενικα δεν ειναι τα τρομερα αστερια, αλλα εχουν πολυ καλη περιποιηση και....με βολευει γιατι ειναι πολυ κοντα μου.....κανω και το μασσαζακι μου και τρωω και το φιλετακι μου....και η ωρα εξαντλειτε στο ακεραιο....