Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Ρε συναγωνιστή αφού πας συχνά γράψε καμμιά κριτική από κοπέλες,ονόματα,προγράμματα,
τιμές,συμπεριφορά κλπ. να ξέρουμε κι εμείς τι "παίζει" να τα τιμήσουμε κι εμείς τα κορίτσια του Γαλατσίου και των γύρω περιοχών,γι'αυτό είμαστε εδώ,για να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορίες,αναλυτικές πληροφορίες όμως,όχι επιγραμματικά,ώστε να βγάζουμε άκρη τι γίνεται.
Παλιότερα κάποιοι συναγωνιστές είχαν γράψει κάποια πράγματα,μάλλον αρνητικά,αν θυμάμαι καλά, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε, αν έχεις νεότερα πες μας.

οκ..συνηθως εχει 5 με 6 τεμαχια...η αντζυ, ενα μιλφ ρωσικο με κοντο μαλλι, ξανθο κανει τα καλυτερα πνευστα! και αλλη μια ρωσιδουλα γυρο στο 1,65 με πιασιματακια χυνει μαζι σου με φωνες...γενικα ολα δινουν μπριζολα με 80 ευρουδακια, εκτος απο την ρεσεπσιονιστ, μια ρουμανα με φοβερο ποδι και δυκτιωτες καλτσες που σε καβλωνει με το καλησπερα σασ...αλλα δυστιχωσ δεν κανει ουτε μασσαζ....
ολα αυτα για τον 2ο οροφο, στο massaz therapy...
τωρα για τον 1ο οροφο, που εχει ανοιξει με νεα διευθυνση, εχει ορισμενα μιλφ μεσα τα οποια τα κανουν ολα ακομα και απο την πρωτη φορα μετα απο καποια υπωτυποδη ανακριση...εγω τους ειπα οτι παω συχνα στον 2ο οροφο και παιρνω την αντζυ..και αυτο ηταν ...ολα στο πιατο!
γενικα δεν ειναι τα τρομερα αστερια, αλλα εχουν πολυ καλη περιποιηση και....με βολευει γιατι ειναι πολυ κοντα μου.....κανω και το μασσαζακι μου και τρωω και το φιλετακι μου....και η ωρα εξαντλειτε στο ακεραιο.... :boobies: :boobies:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στο Μ99 Μιχαλακοπουλου χτυπησα την ολγα την ρωσιδα.ξανθια με πρασινα ματια και βυζια τριαρια.φυσικα πηρα μπριζολα σταυλισια με 80 ευρω.εχουν γυρισει απο τις διακοπες σχεδον ολα τα τεμαχια γιατι πιο πριν ειχα παει και στην Φ4 φραντζη και γινοταν του μουνιου το πανυγηρι απο κοπελες και κοσμο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....πιο πριν ειχα παει και στην Φ4 φραντζη και γινοταν του μουνιου το πανυγηρι απο κοπελες και κοσμο.
δεν πηγαινες και διπλα στο καινουριο για ενημερωση ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
δεν πηγαινες και διπλα στο καινουριο για ενημερωση ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ρε δεσποτα μενω κοντα εκει και το διπλα δεν το ξερω.καποιος συναγωνιστης εγραψε για το καινουργιο στην φρατζη και δεν εγραψε νουμερο.του εστειλα ποστ εδω και πμ αλλα απαντηση καμια.περιμενω για πολλοστη φορα εσενα να μας φωτισεις με πληροφορια για το καινουργιο της φρατζη,αριθμο,τεμαχια,τεμαχια γνωριμα απο αλλα μαγαζια,τιμες και θα κανω εξορμηση το συντομοτερο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε δεσποτα μενω κοντα εκει και το διπλα δεν το ξερω.καποιος συναγωνιστης εγραψε για το καινουργιο στην φρατζη και δεν εγραψε νουμερο.του εστειλα ποστ εδω και πμ αλλα απαντηση καμια.περιμενω για πολλοστη φορα εσενα να μας φωτισεις με πληροφορια για το καινουργιο της φρατζη,αριθμο,τεμαχια,τεμαχια γνωριμα απο αλλα μαγαζια,τιμες και θα κανω εξορμηση το συντομοτερο.
εγω ειπα θα παω σε κανα δυο βδομαδες για την πρωτη αλλαγη λαδιων, για να μην πεσω πανω σε κανενα γρέζι..

ειναι διπλα στο γερμανο (απο καλιροης μερια) στον πρωτο οροφο. ΕΣΥ, δεν χρειαζεσαι αριθμο και κουδουνι.. :grin:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εγω ειπα θα παω σε κανα δυο βδομαδες για την πρωτη αλλαγη λαδιων, για να μην πεσω πανω σε κανενα γρέζι..

ειναι διπλα στο γερμανο (απο καλιροης μερια) στον πρωτο οροφο. ΕΣΥ, δεν χρειαζεσαι αριθμο και κουδουνι.. :grin:
η ευλογια σου εληφθη  :priest: :priest: :priest: :priest: :grin:

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλικαρια εσεις που το κατεχετε 85 ευρω για ενα απλο φραπεδακι πολλα δεν ειναι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παλικαρια εσεις που το κατεχετε 85 ευρω για ενα απλο φραπεδακι πολλα δεν ειναι?
διαβασε λιγο περισοτερο το θρεντ και με παραπανω προσοχη και θα καταλαβεις..

Επισκέπτης

πατερ δεν φροντιζεις το ποιμνιο σου.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495

Καλλιρόης 48 , κουδουνι ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, όροφος 1.

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες πηγα σημερα Σολωμου 54 6ο οροφος ,απο οτι μου ειπανε αλλα και τις ειδα ειχε 2 μικρα κουκλακια  καινουργια η μια λεγοταν Αντριανα και η αλλη Βερονικα . Αν πατε κατα προτιμηση να ζητησετε αυτες. Εγω περασα με την Βερονικα τελεια, ταριφα ,κομπλε...

Επισκέπτης
Παιδες πηγα σημερα Σολωμου 54 6ο οροφος ,απο οτι μου ειπανε αλλα και τις ειδα ειχε 2 μικρα κουκλακια  καινουργια η μια λεγοταν Αντριανα και η αλλη Βερονικα . Αν πατε κατα προτιμηση να ζητησετε αυτες. Εγω περασα με την Βερονικα τελεια, ταριφα ,κομπλε...

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Ταρίφα? Πόσο? Κομπλέ? Τι εννοείς? Φραπεδούμπα ή την ξεκώλιασες κιόλας???

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Είναι Φραντζή και Καλλιρόης 48-1ος..δίπλα από τα ανταλλακτικά της opel...

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26
Καλησπερα και απο εμενα
υπαρχει καμια ενημερωση για Κηφησιας 12?? Λεω το απογευμα να παω. Τι εχετε να προτινετε??

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..η Ζάνα δεν ήταν;.....

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα
Η Αντζυ στη Γαλατσιου ειναι ξανθια με μακρυα μαλλια Ελλινιδα?

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά θα μας πει κανείς τουλάχιστον που κοντά είναι το μαγαζί στην Αλίμου για μας των νοτίων προαστίων;; ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝ ΚΑΤΙ ΤΙΣ τελος πάντων!!!

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα υπάρχει κανένας που εχει παρει μπριζολα απο το Συγγρού 12.  :think:
Επίσης όποιος ξέρει αν η Ταυλανδή είναι ακόμη εκεί ας με ενημερώσει.
Ευχαριστω 

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την φολα που εφαγα πριν καμια 10ρια μερες. Δεν ειμαι πολυ τακτικος του μασαζ,περισσοτερο ερασιτεχνης που την βρισκω με ενα καλο μασαζ και μια σωστη φραπεδια για τελειωμα (για μπριζολες βρισκω και αλλου). Εχω επισκεφτει ορισμενα απο τα μαγαζια που αναφερονται συχνα εδω,αλλοτε εμεινα πολυ ικανοποιημενος,  αλλοτε λιγοτερο,αλλα βασικα επαιρνα αυτο που ηθελα.Ειχα επισκευτει το ιδρυμα της μιχαλακοπουλου 171 οπου μια Μαρια εκ Γεωργιας ορμωμενη ομορφη κοπελα εφτασε ως εκει που ηθελα αν και μου τα πρηξε λιγακι στη διαδρομη.Ειπα να ξαναπαω τελευταια οπου και πεφτω πανω σε δυο μετριες ανατολικες,πηρα τη λιγοτερο μετρια (Σοφια)και το μετανιωσα πικρα.Απο μασαζ δεν ειχε ιδεα,μου τα κανε μπαλονια και στο τελος δεν προσφερε ουτε και φραπε.Μαυρο απο μενα λοιπον κι αυτα προς γνωσιν και συμμμορφωση των υπολοιπων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom