Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
εγω στη γιορτη μου δεν κανω ερευνα αγορας. παω στις σιγουράντζες..

πατερ...μαλλον εχεις μαλωσει χοντρα με την πρωην φιλη σου, εβιτα, για να μην την αναφερεις καν...γαλατσιου 1, massage therapy στον 2ο  και ΕΛΛΑΔΑ στον 1ο...
φερνει κατι καλα κατα καιρους...
αλλα θα μας πεις τι εχει γινει και...ψυχρανθηκαν οι σχεσεις σας?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πατερ...μαλλον εχεις μαλωσει χοντρα με την πρωην φιλη σου, εβιτα, για να μην την αναφερεις καν...γαλατσιου 1, massage therapy στον 2ο  και ΕΛΛΑΔΑ στον 1ο...

μα το προφανες.......οταν καθησε στο τραπεζι του εστιατοριου παρηγγειλε well done steak,αλλα οταν ηρθε η παραγγελια ηταν half done steak,οποτε the god father got pissed off(το εγραψα καλα?) :grin: :grin:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μα το προφανες.......οταν καθησε στο τραπεζι του εστιατοριου παρηγγειλε well done steak,αλλα οταν ηρθε η παραγγελια ηταν half done steak,οποτε the god father got pissed off(το εγραψα καλα?) :grin: :grin:

ε..ενταξει...συμβαινουν και αυτα...ανθρωπος ειναι και ο σεφ...μπορει να σερβιρει λαθος και καμμια φορα...αλλα αν του κανεις την παρατηρηση δεν θα συμορφωθει???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστή Βάσο κατ αρχήν καλή χρονιά και δεύτερον αυτή είναι. Τρελλό μουνί μου κάνει εντύπωση που άφησε τους high class πελάτες της...Μάλλον κουράστηκε 

αμα μπαναρουμε λοιπον το ιδρυμα......τοτε 2 τινα θα συμβουν....1)ή θα επιστρεψει εκει απο οπου σταματησε λογω βαρεμαρας...ή 2)θα ξεκινησει να ψηνει πρωταρχικως μπριζολιδια στην κουζινα του διαμερισματος για να μπαινει σιγα σιγα στο κλιμα της επανασυνδεσης με την ψησταρια...οπου οι πελατες θα ειμαστε εμεις....ο αγαπημενος λαος της..ο λαος των μασαζοκαυλεουμπων!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μασαζάκιδες καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και καλά μουνιά στα ιδρύματα γιατί την προηγούμενη χρονιά είχε αρχίσει η ξεραίλα. Πέρασα σήμερα για την ενημέρωση σας απο το νέο ίδρυμα της Καλλιρόης 48 αν θυμάμαι καλά στον 1ο και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Απο μωράκια τα γνωστά σε όλους Βικτόρια από Φραντζή η οποία έχει αδυνατίσει κι'άλλο , Έλενα επίσης από Φραντζή και κάποια άλλα τα όποια μου ήταν αδιάφορα διότι κατ'εμέ δεν έλεγαν πολλά. Η υπεύθυνη είναι η γνωστή κυρία από Φραντζή η πρώτη που ήταν στο συγκεκριμένο ίδρυμα για όσους γνωρίζουν, συμπαθέστατη με τα γυαλιά.Αυτά τα ολίγα.Καλές βόλτες.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση στους παλιότερους εδώ μήπως έχει πετύχει κανείς εκείνο το καυλάκι την Σάντρα με τα ωραία πόδια που δούλευε στην Συγγρού 12. Καί αν ναι πού βρίσκεται τώρα να το επισκεφτούμε;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ερώτηση στους παλιότερους εδώ μήπως έχει πετύχει κανείς εκείνο το καυλάκι την Σάντρα με τα ωραία πόδια που δούλευε στην Συγγρού 12. Καί αν ναι πού βρίσκεται τώρα να το επισκεφτούμε;

καλα ρε...το μιλφαριο ψαχνεις και εσυ?εχει φυγει αυτη απο συγγρου 12?καλα και ποια εχει μεινει τελικα εκει,η κοκκινομαλλα στην εισοδο που σηκωνει τα τηλεφωνα? :2funny:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε...το μιλφαριο ψαχνεις και εσυ?εχει φυγει αυτη απο συγγρου 12?καλα και ποια εχει μεινει τελικα εκει,η κοκκινομαλλα στην εισοδο που σηκωνει τα τηλεφωνα? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:Αυτό το μιλφάριο καυλιάριο φίλε Vaso ψάχνω το οποίο βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δει αλλά με όσα έχω ακούσει θέλω να το δοκιμάσω.Στην Συγγρού 12 δέν έχω κάτσει ποτέ απλά είχα περάσει από εκεί πριν κάνα χρόνο και παραπάνω αλλά βέβαια δεν την γνώρισα την συγκεκριμένη διότι όταν πήγα είδα μία μπαζιόλα μόνο στην οποία ξηγήθηκα από πριν για τα προγράμματα και επειδή μου τα μάσαγε πήρα το πούλο και έφυγα.Και βέβαια με βοήθησε και το γεγονός ότι ήξερα από εσάς τος παλιότερους ότι το μαλλί ήταν 120 αν δεν κάνω λάθος οπότε και το μαύρισα το εν λόγω ίδρυμα όπως και όλοι σας απ'ότι έχω καταλάβει διότι τους χρειαζόταν ένα γερό :piss:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:2funny: :2funny: :2funny:Αυτό το μιλφάριο καυλιάριο φίλε Vaso ψάχνω το οποίο βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δει αλλά με όσα έχω ακούσει θέλω να το δοκιμάσω.Στην Συγγρού 12 δέν έχω κάτσει ποτέ απλά είχα περάσει από εκεί πριν κάνα χρόνο και παραπάνω αλλά βέβαια δεν την γνώρισα την συγκεκριμένη διότι όταν πήγα είδα μία μπαζιόλα μόνο στην οποία ξηγήθηκα από πριν για τα προγράμματα και επειδή μου τα μάσαγε πήρα το πούλο και έφυγα.Και βέβαια με βοήθησε και το γεγονός ότι ήξερα από εσάς τος παλιότερους ότι το μαλλί ήταν 120 αν δεν κάνω λάθος οπότε και το μαύρισα το εν λόγω ίδρυμα όπως και όλοι σας απ'ότι έχω καταλάβει διότι τους χρειαζόταν ένα γερό :piss:

το συγκεκριμενο ιδρυμα αξιζε μονο για 2 τυπισσες....για το μαρακι και για την ταυλανδη που εκανε τρομερο μασαζ body to body!τωρα για την σαντρα ηταν δυναμη στο δωματιο,αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο απο εμφανιση,μαλλον προς το μετριο κατατασσεται...

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το συγκεκριμενο ιδρυμα αξιζε μονο για 2 τυπισσες....για το μαρακι και για την ταυλανδη που εκανε τρομερο μασαζ body to body!τωρα για την σαντρα ηταν δυναμη στο δωματιο,αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο απο εμφανιση,μαλλον προς το μετριο κατατασσεται...
Εχει φύγει τελικά από Συγγρού 12 ή παραμένει εκεί ξέρεις. Διότι αν παραμένει εκεί δώσε περιγραφή μήπως και πάω μια βόλτα προς τα εκεί αύριο μεθαύριο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εχει φύγει τελικά από Συγγρού 12 ή παραμένει εκεί ξέρεις. Διότι αν παραμένει εκεί δώσε περιγραφή μήπως και πάω μια βόλτα προς τα εκεί αύριο μεθαύριο.

δεν ξερω....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πατερ...μαλλον εχεις μαλωσει χοντρα με την πρωην φιλη σου, εβιτα, για να μην την αναφερεις καν...γαλατσιου 1, massage therapy στον 2ο  και ΕΛΛΑΔΑ στον 1ο...
καλα βρε παληκαρι, πλακα μας κανεις ????

ποιος σου ειπε οτι εχω τσακωθει με την εβιτα και ποιος σου ειπε οτι ειναι πρωην φιλη μου ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εχεις ξεσκιστει απ το πρωι στη διαφημιση της κυριας..

μεχρι και οτι η ''πατησιων και γαλατσιου'' ανηκει στα βορεια προαστεια μας ειπες για να μας τη θυμισεις..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. πεσαν οι δουλειες εεεε ????  :rolleyes: :rolleyes:

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γαλατσίου 1, που είναι η Εβίτα/Ελλάδα/μαλαξις ή όπως τα λένε γιατί δεν θυμάμαι ποιο είναι πιο, όχι μόνο Β πρόαστεια δεν είναι, αλλά ούτε Γαλάτσι. Είναι γωνία με Πατησίων και είναι ΑΘΗΝΑ. Πήγα το Σεπτέμβριο, στο ένα(1ος) κυκλοφορούσε απίστευτο μπάζο, και στο άλλο είχα χάλια φραπέ(είχα γράψει λεπτομέρειες). Αν άλλαξε κάτι από τότε, ενημέρωσέ μας.
Οσο για τα Β Πρόαστεια πολλοί γράφονται τακτικά νέα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σωστά- είναι Πατήσια , αφού απέχει και 40m από τον Αγ. λουκά και  την Δευκαλίωνος

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έχουμε άλλο σχόλιο-κριτική γιά το καινούριο επί της Καλλιρρόης ίδρυμα μασαζοαναψυχής ?
Πάτερ welcome back !
Ρίξε και μία ευλογία !

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
καλησπερα στα παιδια!!!
επισκευθηκα το μεσημερι το νεο στην καλλιροης χωρις να μεινω ομως και ειδα τη βικτωρια που ηταν και στη
φραντζη 4 στο διπλανο και 4 κοριτσια καινουργια. τιμεσ 60-80 euro.
μαλλον 60 απλο μασαζ και 80 full.
AYTA
Μπορεί κάποιος από τους συναγωνιστές να μου πεί που είναι ακριβώς αυτό το ίδρυμα και σε ποιο ύψος (κοντά που, αν υπάρχει πρόσβαση π.χ μέσω μετρο κ.λ.π)
Λέω να πάω να δω μια από αυτές τις μέρες να δω και εγώ το μενού.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος από τους συναγωνιστές να μου πεί που είναι ακριβώς αυτό το ίδρυμα και σε ποιο ύψος (κοντά που, αν υπάρχει πρόσβαση π.χ μέσω μετρο κ.λ.π)
Λέω να πάω να δω μια από αυτές τις μέρες να δω και εγώ το μενού.

Σταθμός Μετρό "Φίξ",κατεβαίνεις την Συγγρού πρωτος δρόμος αριστερά ειναι η Φρατζή.
Στο 4 ειναι το πρώτο ίδρυμα γωνία με Καλλιρόης το δεύτερο

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
καλα βρε παληκαρι, πλακα μας κανεις ????

ποιος σου ειπε οτι εχω τσακωθει με την εβιτα και ποιος σου ειπε οτι ειναι πρωην φιλη μου ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εχεις ξεσκιστει απ το πρωι στη διαφημιση της κυριας..

μεχρι και οτι η ''πατησιων και γαλατσιου'' ανηκει στα βορεια προαστεια μας ειπες για να μας τη θυμισεις..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. πεσαν οι δουλειες εεεε ????  :rolleyes: :rolleyes:

καμμια σχεση , πατερ...δεν παιρνω ποσοστα απο κανενα μαγαζι.
απλως, με βολευει η περιοχη και παω συχνα...μακαρι να τα επαιρνα απο ενα τετοιο μαγαζι!!!
οσο για το αν εισαι μαλωμενοσ η φιλος με το συγκεκριμενο της εβιτασ..δεν ειναι δικα μου λογια αλλα, δικα σου σε παλαιοτερα post...που βαριεμε να ψαξω να βρω....
και δεν το ειπα για να σε πειραξω...κουβεντα κανουμε...

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
Για πειτε για γαλατσι ορε παιδια γιατι ειμαι κοντα και μια βολτα θα ηταν super

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
καμμια σχεση , πατερ...δεν παιρνω ποσοστα απο κανενα μαγαζι.
απλως, με βολευει η περιοχη και παω συχνα...μακαρι να τα επαιρνα απο ενα τετοιο μαγαζι!!!
οσο για το αν εισαι μαλωμενοσ η φιλος με το συγκεκριμενο της εβιτασ..δεν ειναι δικα μου λογια αλλα, δικα σου σε παλαιοτερα post...που βαριεμε να ψαξω να βρω....
και δεν το ειπα για να σε πειραξω...κουβεντα κανουμε...

Ρε συναγωνιστή αφού πας συχνά γράψε καμμιά κριτική από κοπέλες,ονόματα,προγράμματα,
τιμές,συμπεριφορά κλπ. να ξέρουμε κι εμείς τι "παίζει" να τα τιμήσουμε κι εμείς τα κορίτσια του Γαλατσίου και των γύρω περιοχών,γι'αυτό είμαστε εδώ,για να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορίες,αναλυτικές πληροφορίες όμως,όχι επιγραμματικά,ώστε να βγάζουμε άκρη τι γίνεται.
Παλιότερα κάποιοι συναγωνιστές είχαν γράψει κάποια πράγματα,μάλλον αρνητικά,αν θυμάμαι καλά, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε, αν έχεις νεότερα πες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom