Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαντζαγριωτάκη παίζει μόνο καλό μασάζ!

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πάτερ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. έχω παέι στην Στ[size=16pt]ουρναρη[/size] 63 4-5 φορές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες. μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο ως προς τις υπηρεσίες και την ποιότητα στο Γαλάτσι; σκέφτομαι μια και εορτάζω σήμερα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=20pt]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!!![/size]

[size=14pt]να γραφουμε διευθυνσεις απο τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων. το εχουμε πει τοσες φορες οτι ποστ χωρις διευθυνσεις, ειναι αχρηστα, κυριως για τους νεους φιλους του θρεντ[/size]

ευλογησον

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πατερ το καλό μασάζ... για όσους ξέρουν λέει πολλά!!! και ασφαλώς δεν πέρνω όρκο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πάτερ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. έχω παέι στην Στ[size=16pt]ουρναρη[/size] 63 4-5 φορές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες. μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο ως προς τις υπηρεσίες και την ποιότητα στο Γαλάτσι; σκέφτομαι μια και εορτάζω σήμερα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.
βασικα πολυχρονος, αλλα θα σε απογοητευσω.

το μονο μαγαζι που ηξερα, αυτο της βεικου 9-11, μετακομισε στο χαιδαρι.
εχει κι ενα αλλο στον αριθμο 48 της βεικου, αλλα το μαγαζι ειναι καληνυχτα γι αυριο..

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι θα μου  πρότεινες λοιπόν; να αλλάξω επιλογή ή να προτιμήσω την ίδια;

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει για το ίδρυμα στην περιοχή Αλίμου;; Σας λέω είναι επείγον!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει για το ίδρυμα στην περιοχή Αλίμου;; Σας λέω είναι επείγον!
Για το εν λόγω ίδρυμα, πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος αυτοψία και να μας αναφέρεις.Αν όμως βιάζεσαι και δεν θέλεις να ρισκάρεις,πήγαινε στα δοκιμασμένα βρε παιδί μου.... :cool2:

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
νομίζω οτι έχεις δίκιο. σ' ευχαριστώ και για τις ευχές σου

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Σε αυτά τα θέματα περί μαλάξεως ο πάτερ έχει πάντα δίκιο.

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για το εν λόγω ίδρυμα, πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος αυτοψία και να μας αναφέρεις.Αν όμως βιάζεσαι και δεν θέλεις να ρισκάρεις,πήγαινε στα δοκιμασμένα βρε παιδί μου.... :cool2:
μα δεν ξέρω που είναι! αυτό είναι το πρόβλημα! Ξέρει κάποιος;;;!!

greeklover30

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στα παιδια!!!
επισκευθηκα το μεσημερι το νεο στην καλλιροης χωρις να μεινω ομως και ειδα τη βικτωρια που ηταν και στη
φραντζη 4 στο διπλανο και 4 κοριτσια καινουργια. τιμεσ 60-80 euro.
μαλλον 60 απλο μασαζ και 80 full.
AYTA

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Είμαι νέος εδω αλλά εχω την ίδια τρέλα με ολους σας!!!

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Έχω πάει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στην Αθήνα (τα επίσημα). Η καλύτερη επαγγελματίας για μένα ήταν η Όλγα στην Φιλοτίου απέναντι απο τα Δικαστήρια. Δυστυχώς έχει σταματήσεις πλέον. Έτσι τουλάχιστον μου είχε πεί. Αν κάποιος απο τήν θυμάται και την εχει δει σε κάποιο άλλο μαγαζί ας με ενημερώσει.

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι που προτείνω αναλύσουμε (γιατί τουλάχιστον σ΄αυτά που μπόρεσα να διαβάσω δεν υπάρχει). Είναι οι καλύτερες Βυζαρούδεν των καταστημάτων.Όπως καταλάβατε είμαι Fun του είδους.
Όποιος έχει στοιχεία είναι καλοδεχούμενα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
deja vu ...Nομίζω ότι αυτά τα τελευταία ποστ ,  τα είχαμε ξαναδεί,  ίδια ακριβώς , ( πχ  και με το " προτείνω αναλύσουμε")
παλιότερα, πολλές σελίδες πιο πριν  ;)
μπορεί κανεις να βοηθήσει τον φίλο ? :o

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κάτι που προτείνω αναλύσουμε (γιατί τουλάχιστον σ΄αυτά που μπόρεσα να διαβάσω δεν υπάρχει). Είναι οι καλύτερες Βυζαρούδεν των καταστημάτων.Όπως καταλάβατε είμαι Fun του είδους.
Όποιος έχει στοιχεία είναι καλοδεχούμενα
Παιζουν πολλα θρεντ μ'αυτο που ψαχνεις φιλε. Πηγαινε στο βυζοπουλες σε μπουρδελα, βυζοπουλες cg κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom