You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μην παρεις ορκο..μαντζαγριωτάκη παίζει μόνο καλό μασάζ!
πάτερ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. έχω παέι στην Στ[size=16pt]ουρναρη[/size] 63 4-5 φορές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες. μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο ως προς τις υπηρεσίες και την ποιότητα στο Γαλάτσι; σκέφτομαι μια και εορτάζω σήμερα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
[size=20pt]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!!![/size]
[size=14pt]να γραφουμε διευθυνσεις απο τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων. το εχουμε πει τοσες φορες οτι ποστ χωρις διευθυνσεις, ειναι αχρηστα, κυριως για τους νεους φιλους του θρεντ[/size]
ευλογησον
[size=14pt]να γραφουμε διευθυνσεις απο τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων. το εχουμε πει τοσες φορες οτι ποστ χωρις διευθυνσεις, ειναι αχρηστα, κυριως για τους νεους φιλους του θρεντ[/size]
ευλογησον
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βασικα πολυχρονος, αλλα θα σε απογοητευσω.πάτερ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. έχω παέι στην Στ[size=16pt]ουρναρη[/size] 63 4-5 φορές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες. μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο ως προς τις υπηρεσίες και την ποιότητα στο Γαλάτσι; σκέφτομαι μια και εορτάζω σήμερα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.
το μονο μαγαζι που ηξερα, αυτο της βεικου 9-11, μετακομισε στο χαιδαρι.
εχει κι ενα αλλο στον αριθμο 48 της βεικου, αλλα το μαγαζι ειναι καληνυχτα γι αυριο..
, αλλα το μαγαζι ειναι καληνυχτα γι αυριο..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εγω στη γιορτη μου δεν κανω ερευνα αγορας. παω στις σιγουράντζες..τι θα μου πρότεινες λοιπόν; να αλλάξω επιλογή ή να προτιμήσω την ίδια;
Για το εν λόγω ίδρυμα, πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος αυτοψία και να μας αναφέρεις.Αν όμως βιάζεσαι και δεν θέλεις να ρισκάρεις,πήγαινε στα δοκιμασμένα βρε παιδί μου....Βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει για το ίδρυμα στην περιοχή Αλίμου;; Σας λέω είναι επείγον!
μα δεν ξέρω που είναι! αυτό είναι το πρόβλημα! Ξέρει κάποιος;;;!!Για το εν λόγω ίδρυμα, πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος αυτοψία και να μας αναφέρεις.Αν όμως βιάζεσαι και δεν θέλεις να ρισκάρεις,πήγαινε στα δοκιμασμένα βρε παιδί μου....
greeklover30
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα στα παιδια!!!
επισκευθηκα το μεσημερι το νεο στην καλλιροης χωρις να μεινω ομως και ειδα τη βικτωρια που ηταν και στη
φραντζη 4 στο διπλανο και 4 κοριτσια καινουργια. τιμεσ 60-80 euro.
μαλλον 60 απλο μασαζ και 80 full.
AYTA
επισκευθηκα το μεσημερι το νεο στην καλλιροης χωρις να μεινω ομως και ειδα τη βικτωρια που ηταν και στη
φραντζη 4 στο διπλανο και 4 κοριτσια καινουργια. τιμεσ 60-80 euro.
μαλλον 60 απλο μασαζ και 80 full.
AYTA
Έχω πάει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στην Αθήνα (τα επίσημα). Η καλύτερη επαγγελματίας για μένα ήταν η Όλγα στην Φιλοτίου απέναντι απο τα Δικαστήρια. Δυστυχώς έχει σταματήσεις πλέον. Έτσι τουλάχιστον μου είχε πεί. Αν κάποιος απο τήν θυμάται και την εχει δει σε κάποιο άλλο μαγαζί ας με ενημερώσει.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
deja vu ...Nομίζω ότι αυτά τα τελευταία ποστ , τα είχαμε ξαναδεί, ίδια ακριβώς , ( πχ και με το " προτείνω αναλύσουμε")
παλιότερα, πολλές σελίδες πιο πριν ;)
μπορεί κανεις να βοηθήσει τον φίλο ? :o
παλιότερα, πολλές σελίδες πιο πριν ;)
μπορεί κανεις να βοηθήσει τον φίλο ? :o
Παιζουν πολλα θρεντ μ'αυτο που ψαχνεις φιλε. Πηγαινε στο βυζοπουλες σε μπουρδελα, βυζοπουλες cg κλπ.Κάτι που προτείνω αναλύσουμε (γιατί τουλάχιστον σ΄αυτά που μπόρεσα να διαβάσω δεν υπάρχει). Είναι οι καλύτερες Βυζαρούδεν των καταστημάτων.Όπως καταλάβατε είμαι Fun του είδους.
Όποιος έχει στοιχεία είναι καλοδεχούμενα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις