Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
καλη χρονια φιλαρακια!!!αν εχει καποιος το τηλεφωνο στη στουρναρη ας μου το στειλει με pm.θα με υποχρεωσει.ειμαι απο επαρχεια και θελω να κλεισω τη μαρσι.ευχαριστω
δεν παίζει ραντεβού εκεί.Είναι σαν να κλείνεις ραντεβού για να φας σουβλάκι στο όρθιο. η μάρσι σερβίρει σακατάπαυστα και δεν προλαβαίνει .... ;)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
δεν παίζει ραντεβού εκεί.Είναι σαν να κλείνεις ραντεβού για να φας σουβλάκι στο όρθιο. η μάρσι σερβίρει σακατάπαυστα και δεν προλαβαίνει .... ;)

............και μέχρι την Παρασκευή που πέρασα από εκεί κι έκανα "κατάθεση",
η Μάρσι και η Μαίρη, δεν είχαν επιστρέψει ακόμα από τις πατρίδες τους.

ΥΓ. Κορίτσια τρέχτε γιατί χανόμαστε..........!!!!!!!!!!!!!

ERET

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ας πει καποιος αν παιζει φουλ στη ματζαγριωτακη η να μας πει τι παιζει

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ας στείλει και κάποιος καμία αναφορά απο μάρνης.Εχει τίποτα καινούργιο; Ολοι στουρνάρη πηγαίνετε πια;;;

Επισκέπτης
Ενημέρωση απο στουρνάρη σήμερα απόγευμα.Τζένη.λάουρα και τζούλη.Δε πήρα καμοία.Άυριο επιστρέφει Μάρσι και 3 νέες κοπέλες!Ορμάτε σύντροφοι

clive75

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φραπές με 80 για παραπάνω δε γνωρίζω. Πάντως τη 1η φορά στα καταπρήζουν.
Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου.
Κανας αλλος για τη ματζαγριωτακη 56 εχει καποια διαφορετική εμπειρία?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
κοιτα στον πειραια(ηρωων πολυτεχνειου 8) ειναι 2 μελη απο λεκκα(βικτωρια,αναστασια...)αλλα ειναι μπαζα...οποτε μαλλον αυτη που λες ειναι στην καραισκου....εχει και μια μεγαλη ελια στο προσωπο,κοντα στα χειλη και ειναι αλογα(πανυψηλη) και μακρυπροσωπη....αλλα τρελλο μουνι!

Συναγωνιστή Βάσο κατ αρχήν καλή χρονιά και δεύτερον αυτή είναι. Τρελλό μουνί μου κάνει εντύπωση που άφησε τους high class πελάτες της...Μάλλον κουράστηκε 

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Η Αννα? Ποιός ξέρει που να πήγε... πάντως ήτανε με τα φεγγάρια της....Σχιζοφρενική κατάσταση
είναι μια άννα γύρω στα 38 μελαχροινή που δούλευε παλιά στην Ιλιάδα και παρίστανε την Ελληνίδα.Και αυτή με τα φεγγάρια της ήταν

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βρε αγωνιστες , βοηθιστε εναν αοματο περι μαγαζιων μαζαζ

μου ειπαν οτι εχει ανοιξη εδω και μερικους μηνες ενα καταπληκτικο μαγαζι στιν γυρω περιοχη λεωφ. αλιμου ( χαμιλα προς θαλλασσα ) , λεωφ . ποσειδωνος και λεωφ καλαμακιου , μεσα σε αυτο το τριγωνο ?

λογο που η δουλεια μου ειναι επι της λεωφ . αλιμου , ( αρα ειμαι κοντα !! ) , ομως το κυριοτερο ειναι οτι υπαρχη ενα κομματι εκει η λεγομενη ΒΕΤΑ milf  :boobies::headbang: , για εμενα η κορυφαια , διοτι πρην 5 χρονια δουλευε σε δικο της μαγαζι επι της δαβακης , καλιθεα , και ειχα κανει τα καλυτερα :knockinb: και δουλευη τωρα εκει , μου το ειπε γνωστο , αλλα ο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  δεν μου λεει που ειναι το μαγαζι για να μην τρελαθω στης επισκεψης  τον  :knockinb:  ή δεν τον  :knockinb: .

σορρυ που δεν ξερω παραπανω πληροφοριες  :huh: :huh: :huh: :huh:  , οπως ξερεται η παλιοι εδω μεσα ,ειμαι στουντιακιας και ειδικοτερα στουντιακιας με MILF , αλλα μολις το εμαθα αυτο τωρα στον πρωινο καφε μας τρελαθηκα και ηρθα αμεσως να το μοιραστω μαζι σας .....

οποιος ξερει και δεν θελει να το πει  δημοσια , δεχομαι και πμ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πείτε μας ρε παίδες που είναι το εν λόγω μαγαζι!!!! Σας παρακαλώ! εχω βαρεθεί τα ταξίδια μεσα στην κίνηση!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
στουρνάρη 63 σημερα πηρα την λαουρα.φραπες με καλαμακι και μπριζολα φυσικα.πολυ αναμονη μεσα με 5 τυπους που καθοντουσαν κατι που με χαλασε.ισως να εφταιγε και η μεσημεριανη ωρα.
Τουλάχιστον άξιζε η αναμονή;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παληκαρια...εχετε τρελαθει με το κεντρο...γιατι δεν κανετε καμμια βολτα και απο βορεια προαστεια καθολου?? λιγο μαρουσι...λιγο γαλατσι...ετσι,για να σπασει η μονοτονια... :huh: :cool2:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παληκαρια...εχετε τρελαθει με το κεντρο...γιατι δεν κανετε καμμια βολτα και απο βορεια προαστεια καθολου?? λιγο μαρουσι...λιγο γαλατσι...ετσι,για να σπασει η μονοτονια... :huh: :cool2:
εχει εκει κοψίδια με 70 και 80 ευρω ??

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
αφού στα βόρεια δεν πέφτει μπριζολίδι....εκτός αν έχεις άλλες πληροφορίες γιατί εγώ μένω κηφισιά και πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω... :think:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
εχει εκει κοψίδια με 70 και 80 ευρω ??
πατερ...θα σε μαλωσω...εσυ κανεις τετοιες ερωτησεις? μηπωσ μας παιριπαιζεις? η παλια εβιτα στο γαλατσι δεν εχει μπριζολιδι? και να μην θελεις θα στο δωσουν να το φας με το ζορι!!(που λεει ο λογος..).
και τωρα στον 1ο οροφο που εχει ανοιξη το ΕΛΛΑΔΑ πεφτει μεγαλος συναγωνισμος...!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πατερ...θα σε μαλωσω...εσυ κανεις τετοιες ερωτησεις? μηπωσ μας παιριπαιζεις? η παλια εβιτα στο γαλατσι δεν εχει μπριζολιδι? και να μην θελεις θα στο δωσουν να το φας με το ζορι!!(που λεει ο λογος..).
και τωρα στον 1ο οροφο που εχει ανοιξη το ΕΛΛΑΔΑ πεφτει μεγαλος συναγωνισμος...!!!
μαλλον χρειαζεσαι μαθηματα πατριδογνωσιας..

τί σχεση εχει το γαλατσι με τα βορεια προαστια ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και τί σχεση εχει η εβιτα με το μαρουσι ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μαλλον χρειαζεσαι μαθηματα πατριδογνωσιας..

τί σχεση εχει το γαλατσι με τα βορεια προαστια ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αν κοιταξης καλα το πρωτο μου μυνημα σημερα , θα δεις οτι αναφερω και την λεξη...ΓΑΛΑΤΣΙ!! εγω και εκει ξερω...ειπα,μηπως εχετε και εσεις καποια πληροφορια για την γυρω περιοχη,....μην μας μαλωνεις...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πάτερ, θα κάνεις αγιασμό σήμερα στο καινούργιο της Φραντζή & Καλιρρόης;

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καμία ενημέρωση για σήμερα στην Στουρνάρη; σκέφτομαι να επισκεφτώ. το προσωπικό έχει επιστρέψει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom