You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλησπερα και χρονια πολλα....
ξερει κανεισ για αγ.μελετιου 70?
κουδουνι σπα η κατι τετοιο τελος παντων....
πηρα μια και μου ειπε οτι δουλευει εκει...μασαζ και αν σε ξεριε προχοραει παρακατω....
σκεφτομαι να επισκεφτω καθως το σερβακι ηταν αρκετα καλο.....
πηρα μια και μου ειπε οτι δουλευει εκει...μασαζ και αν σε ξεριε προχοραει παρακατω....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οταν λες ηταν καλο, εννοεις απ το τηλεφωνο ??καλησπερα και χρονια πολλα....
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
οταν λες ηταν καλο, εννοεις απ το τηλεφωνο ??
καλημερα πατερ.....
καλοσ η κακος εγω την πηρα σαν call στο μερος που μενω εκτος αθηνων και περοχωρων...
απ εμφανιση δεν ηταν και η μονικα μπελουτσι....αλλα για πλατσα π(λ)ουτσα
ηταν μια χαρα
αν σκεφτεισ οτι εχω παρει τα 10 τελευταια χρονια παρα πολλα κοριτσια
η συγκρκρμενη ηταν και ευχαριστη και με διαθεσει για σεξ και γενικα εν εδειχνε οτι κανει αγγαρεια οπως αρκετες κοπελες....
any way....κατι μου ειπε για το μασατζιδικο στο τελος....
μια ελληνιδα 35αρα μια ρωσιδα 27αρα...αυτη(σερβα 2αρα)...και κατι μικρες γυρο στα 19 με 21 πυ πανε και ερχονται γιατι δεν τους φτανουν τα χρηματα που κονομανε απο εκει και την ψαχνουν και αλλου...
αλλα τελικα το ξερι κανενας το μερος αυτο?
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
ΑΝΑΠΛΑΣΗ, επί της Μεσογείων 208. Επανέρχομαι στο θέμα, μετά από χτεσινή επίσκεψη στο χώρο! Με υποδέχτηκε η γνωστή συμπαθέστατη χοντρούλα, με την οποία πλέον, μετά από 4 επισκέψεις, υπάρχει οικειότητα. Υπήρχαν 2 κυρίες στο χώρο, 2 θωρηκτά! Συμπαθητικές, αλλά μεγάλων κυβικών. Τελικά, λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα δοκιμαστικά τη μια από τις 2 ξεκαθαρίζοντας ότι έχω ελάχιστο χρόνο. Φυσικά, πήρα αυτή που μου πρότεινε η συμπαθής χοντρούλα! Έγινε εξαιρετικό φραπέ μετά καλαμακίου! Από φάτσα λίγα, αλλά από εργασία πολύ καλή! Έφυγα με άριστες εντυπώσεις και με την υπόσχεση της κυρίας ότι θα μου κάνει πολλά την επόμενη! Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ήθελε και χτες να μου κάνει πολλά, αλλά ας όψεται ο χρόνος! 60+20€ το όλο σκηνικό. Συνοπτικά, λίγα πράγματα, αλλά καλό service!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μια που βαζει αγγελια ΧΕ με σταθερο σε .......829 και βγαινει τηλεφωνητης εχει δοκιμασει κανεις?
Ξερετε κατι? Δεν το σηκωνει ποτε
και εσενα σου σηκωνεται ολο και περισσοτερο να εισχωρησεις στο εν λογω ιδρυμα....σε τρωει ο κωλος σου και εσενα...και εμενα πιστεψε με και μενα...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αλλα τελικα το ξερι κανενας το μερος αυτο?
μεγαλη ιστορια η αγ.μελετιου 70. στα γρηγορα ομως να σου πω οτι το μαγαζι ειναι ή του υψους ή του βαθους. τα τελευταια χρονια δε, μαλλον πάτο πιανει.
ακομη κι οταν εκαναν περασματα απο εκει σιγουρες μπριζολουδες, το σερβις ηταν απο φτωχο εως σπαστικο..
μεγαλη ιστορια η αγ.μελετιου 70. στα γρηγορα ομως να σου πω οτι το μαγαζι ειναι ή του υψους ή του βαθους. τα τελευταια χρονια δε, μαλλον πάτο πιανει.
ακομη κι οταν εκαναν περασματα απο εκει σιγουρες μπριζολουδες, το σερβις ηταν απο φτωχο εως σπαστικο..
α βρε πατερ με τις περιγραφες σου!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εμ...βεβαια με τετοιες περιγραφες τον ζητησε και ο χριστοδουλας μεταγραφη...φανταστειτε τί λόγους θα του εγραφε στον αμβωνα της μητροπολης...θα "ποσταρε"...εμμ με συγχωρειτε..θα απηγγελε λογους "θεικους","πατερικους"
υ.γ. μπραβο τεκνον μου και εις ανωτερες αποχωρησεις...
υ.γ.2 να σου ανοιξω ενα θρεντ παλι με δευτερη αποχωρηση σου?να γραφτουν καμια εικοσαρια σελιδες ακομη....
ε?γουσταρεις...ε?γουσταρεις......ε?εγω γουσταρω..
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Χθεσινή επίσκεψη Στουρνάρη 63
Κοπέλες Μάγια,Τζούλη,Τζένη,Βίκυ και Λάουρα
Πήρα τη Μάγια,όπως πάντα πολύ καλή σε όλα(μασάζ,φραπεδιά με καλαμάκι,μπριζολίτσα),
το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως όσο γνωριζόμαστε το σερβίρισμα της μπριζόλας γίνεται όλο και καλύτερο..........!!!!!!!!!!!!!!
Πήρα τη Μάγια,όπως πάντα πολύ καλή σε όλα(μασάζ,φραπεδιά με καλαμάκι,μπριζολίτσα),
το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως όσο γνωριζόμαστε το σερβίρισμα της μπριζόλας γίνεται όλο και καλύτερο..........!!!!!!!!!!!!!!
Συνάδελφοι καλή χρονια!
Ειναι το πρώτο μου ποσταρισμα εδώ.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread γιατι με ενδιαφέρει πόλυ ηιδέα του μασαζ.
Έχω ήδη επισκεφτει τη Φρ[size=20pt]αντζη[/size] 4 με παρα πολύ καλά αποτελέσματα από τη Λίζα.
Έχω ξαναεπισκεφθεί το μαγαζί 3-4 φορές και το θέαμα από τις κοπέλες ήταν άκρως απογοητευτικό(μπάζα απίστευτα).
Πρόσφατα επισκέυτηκα τη ματζαγρ[size=20pt]ιωτακη[/size] 56 όπου και υποδέχθηκαν 2 γκόμενές(η μία φοβερή κάβλα) οι οποίες με πέρασαν από ιερά εξέταση.Αφού λοιπόν τους είπα ότι ξέρω το μαγαζί μέσω του Internet μου άρχισαν μια ιστορία ότι ειναι πολύ επιφυλακτικές και ότι είχε έρθει ένας τύπος ο οπίος δεν πληρωσε και έκανε μεγάλη φασαρία και τα λοιπά και ότι φοβούνται μήπως με έστειλε αυτος και πολλές άλλες μαλακίες στο τετράγωνο.
Έχει κανεις υπόψη το συγκεκριμένο μαγαζί τι υπηρεσίες προσφέρει και σε τι τιμές?
Μου είπαν 80 ευρώ το μασάζ.Συμπεριλαμβάνει φραπέδες και μπριζόλες και αν ναι τι ποιότητας.Αν όχι ποσο πάει για φραπέ ή/και μπριζόλα?
Αυτα και τίποτα συμβουλές για άλλα μαγαζιά που έχουν γκαραντι φραπέδες και μπριζόλες ειναι ευπροσδεκτες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
[size=14pt]edit giorgospapa: συμπληρωθηκαν οι διευθυνσεις. ποστ χωρις διευθυνσεις ειναι αχρηστα, ιδιαιτερα για τα νεα μελη..[/size]
Έχω ήδη επισκεφτει τη Φρ[size=20pt]αντζη[/size] 4 με παρα πολύ καλά αποτελέσματα από τη Λίζα.
Έχω ξαναεπισκεφθεί το μαγαζί 3-4 φορές και το θέαμα από τις κοπέλες ήταν άκρως απογοητευτικό(μπάζα απίστευτα).
Πρόσφατα επισκέυτηκα τη ματζαγρ[size=20pt]ιωτακη[/size] 56 όπου και υποδέχθηκαν 2 γκόμενές(η μία φοβερή κάβλα) οι οποίες με πέρασαν από ιερά εξέταση.Αφού λοιπόν τους είπα ότι ξέρω το μαγαζί μέσω του Internet μου άρχισαν μια ιστορία ότι ειναι πολύ επιφυλακτικές και ότι είχε έρθει ένας τύπος ο οπίος δεν πληρωσε και έκανε μεγάλη φασαρία και τα λοιπά και ότι φοβούνται μήπως με έστειλε αυτος και πολλές άλλες μαλακίες στο τετράγωνο.
Έχει κανεις υπόψη το συγκεκριμένο μαγαζί τι υπηρεσίες προσφέρει και σε τι τιμές?
Μου είπαν 80 ευρώ το μασάζ.Συμπεριλαμβάνει φραπέδες και μπριζόλες και αν ναι τι ποιότητας.Αν όχι ποσο πάει για φραπέ ή/και μπριζόλα?
Αυτα και τίποτα συμβουλές για άλλα μαγαζιά που έχουν γκαραντι φραπέδες και μπριζόλες ειναι ευπροσδεκτες.
[size=14pt]edit giorgospapa: συμπληρωθηκαν οι διευθυνσεις. ποστ χωρις διευθυνσεις ειναι αχρηστα, ιδιαιτερα για τα νεα μελη..[/size]
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Και εγώ επισκέφθηκα την Στουρνάρη 63 κατά τις 4 το απόγευμα.Χθεσινή επίσκεψη Στουρνάρη 63
Κοπέλες ήταν η Τζένη, Λάουρα και Τζούλη.
Παίζει να υπήρχαν και άλλες αλλά να ήταν απασχολημένες....?
Πήρα την Τζούλη (μασάζ, φραπες, μπριζόλα) αλλά όλα έγιναν βιαστικά.
Θα δοκιμάσω κάποια άλλη την άλλη φορά. Κόστος 70€. The Best
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συνάδελφοι καλή χρονια!
Έχω ήδη επισκεφτει τη Φρ 4 με παρα πολύ καλά αποτελέσματα από τη Λίζα.
Πρόσφατα επισκέυτηκα τη ματζαγρ 56 όπου και υποδέχθηκαν 2 γκόμενές(η μία φοβερή κάβλα) οι οποίες με πέρασαν από ιερά εξέταση.Αφού λοιπόν τους είπα ότι ξέρω το μαγαζί μέσω του Internet μου άρχισαν μια ιστορία ότι ειναι πολύ επιφυλακτικές και ότι είχε έρθει ένας τύπος ο οπίος δεν πληρωσε και έκανε μεγάλη φασαρία και τα λοιπά και ότι φοβούνται μήπως με έστειλε αυτος και πολλές άλλες μαλακίες στο τετράγωνο.
Φραπές με 80 για παραπάνω δε γνωρίζω. Πάντως τη 1η φορά στα καταπρήζουν.
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Ναιμπριζολα εμπειροι μασατζίδες τι είναι μισιγα ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66