Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (0 μέλη και 132 επισκέπτες)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
βρε αγωνιστες , βοηθιστε εναν αοματο περι μαγαζιων μαζαζ

μου ειπαν οτι εχει ανοιξη εδω και μερικους μηνες ενα καταπληκτικο μαγαζι στιν γυρω περιοχη λεωφ. αλιμου ( χαμιλα προς θαλλασσα ) , λεωφ . ποσειδωνος και λεωφ καλαμακιου , μεσα σε αυτο το τριγωνο ?

λογο που η δουλεια μου ειναι επι της λεωφ . αλιμου , ( αρα ειμαι κοντα !! ) , ομως το κυριοτερο ειναι οτι υπαρχη ενα κομματι εκει η λεγομενη ΒΕΤΑ milf   :boobies::headbang: , για εμενα η κορυφαια , διοτι πρην 5 χρονια δουλευε σε δικο της μαγαζι επι της δαβακης , καλιθεα , και ειχα κανει τα καλυτερα :knockinb: και δουλευη τωρα εκει , μου το ειπε γνωστο , αλλα ο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  δεν μου λεει που ειναι το μαγαζι για να μην τρελαθω στης επισκεψης   τον  :knockinb:   ή δεν τον  :knockinb: .

σορρυ που δεν ξερω παραπανω πληροφοριες  :huh: :huh: :huh: :huh:  , οπως ξερεται η παλιοι εδω μεσα ,ειμαι στουντιακιας και ειδικοτερα στουντιακιας με MILF , αλλα μολις το εμαθα αυτο τωρα στον πρωινο καφε μας τρελαθηκα και ηρθα αμεσως να το μοιραστω μαζι σας .....

οποιος ξερει και δεν θελει να το πει  δημοσια , δεχομαι και πμ   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Συναγωνιστές κι εγώ θα παρακαλέσβ για pm. Μένω Νότια προάστεια και με βολεύει αφάνταστα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά σε όλους

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βρε αγωνιστες , βοηθιστε εναν αοματο περι μαγαζιων μαζαζ

μου ειπαν οτι εχει ανοιξη εδω και μερικους μηνες ενα καταπληκτικο μαγαζι στιν γυρω περιοχη λεωφ. αλιμου ( χαμιλα προς θαλλασσα ) , λεωφ . ποσειδωνος και λεωφ καλαμακιου , μεσα σε αυτο το τριγωνο ?

λογο που η δουλεια μου ειναι επι της λεωφ . αλιμου , ( αρα ειμαι κοντα !! ) , ομως το κυριοτερο ειναι οτι υπαρχη ενα κομματι εκει η λεγομενη ΒΕΤΑ milf   :boobies::headbang: , για εμενα η κορυφαια , διοτι πρην 5 χρονια δουλευε σε δικο της μαγαζι επι της δαβακης , καλιθεα , και ειχα κανει τα καλυτερα :knockinb: και δουλευη τωρα εκει , μου το ειπε γνωστο , αλλα ο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  δεν μου λεει που ειναι το μαγαζι για να μην τρελαθω στης επισκεψης   τον  :knockinb:   ή δεν τον  :knockinb: .

σορρυ που δεν ξερω παραπανω πληροφοριες  :huh: :huh: :huh: :huh:  , οπως ξερεται η παλιοι εδω μεσα ,ειμαι στουντιακιας και ειδικοτερα στουντιακιας με MILF , αλλα μολις το εμαθα αυτο τωρα στον πρωινο καφε μας τρελαθηκα και ηρθα αμεσως να το μοιραστω μαζι σας .....

οποιος ξερει και δεν θελει να το πει  δημοσια , δεχομαι και πμ   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

εγω φιλτατε θα εβαζα να του ξεσκισουν το κωλαρακι του φιλου σου παντως....... :grin:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
---
αυτό είναι ΠΟΛΥ σημαντική άποψη- δηλ. δεν είναι αυτονόητο ότι σε επόμενες φορες ή κοπέλα  θα σε προσεξει..
ετυχε και σε μένα   γενικά  με δυο -τρεις κοπέλες ...
μόλις πήγα  ξανά στις ίδιες... ξεπέτα .. και χωρίς μασαζ  ....να τελιώνουμε κλπ

Συναγωνιστές θα μου επιτρέψετε να έχω διαφορετική άποψη. Δεν λέω καλή η εναλλαγή και η ποικιλία αλλά χρειάζντια και κάποιες σταθερές. ¨Οπως για παράδειγμα έχουμε τον κουρέα μας κλπ. Από δική μου προσωπική εμπειρία τόσο με κόπέλες όσο και με ευαγή ιδρύματα έχω διαπιστώσει πως άμα σε βλέπου συχνά σε προσέχουν περισσότερο. Οι μέν κοπέλες γίνονται όλο και καλύτερες ποιοτικά όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες.. ( παράδειγμα κουλούρι που είναι εκτός καταλόγου και άνευ εξτρα τιμήματος),  οι δε τσατσάδες... αν ύπάρχει κάτι καλό... στο στέλνουν από μόνες τους.... Λέγοντας... "Θα περάσεις καλά μην ανησυχείς... 

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Συναγωνιστές θα μου επιτρέψετε να έχω διαφορετική άποψη. Δεν λέω καλή η εναλλαγή και η ποικιλία αλλά χρειάζντια και κάποιες σταθερές. ¨Οπως για παράδειγμα έχουμε τον κουρέα μας κλπ. Από δική μου προσωπική εμπειρία τόσο με κόπέλες όσο και με ευαγή ιδρύματα έχω διαπιστώσει πως άμα σε βλέπου συχνά σε προσέχουν περισσότερο. Οι μέν κοπέλες γίνονται όλο και καλύτερες ποιοτικά όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες.. ( παράδειγμα κουλούρι που είναι εκτός καταλόγου και άνευ εξτρα τιμήματος),  οι δε τσατσάδες... αν ύπάρχει κάτι καλό... στο στέλνουν από μόνες τους.... Λέγοντας... "Θα περάσεις καλά μην ανησυχείς... 
..έτσι είναι...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Με ανδρόνικου στο μαρούσι τι παίζει; Έχει η φύγει η Ντιάνα άκουσα. Έχει έρθει καμία καλή; Η Μαριάννα είναι ακόμα;

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
σημερα δοθλευει κατι στο κεντρο΄?

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλη χρονια να εχετε ευχομαι ολοι
μηπως γινετε να μου στειλει καποιος το τηλ. της Ματζαγριωτακη με pm ???

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πήγε κάποιοσ τσοκο σπα στο μαρουσι τελευταία? η λίζα είναι εκεί?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
σημερα δοθλευει κατι στο κεντρο΄?

Καλή χρονιά σε όλους.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι,αλλά την περασμένη εβδομάδα που ρώτησα,
μου είπαν, πως στη Στουρνάρη 63 θα είναι κλειστά στις 1 και 2 του μήνα,
οπότε μάλλον σήμερα είναι κλειστά.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Καλή χρονιά σε όλους.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι,αλλά την περασμένη εβδομάδα που ρώτησα,
μου είπαν, πως στη Στουρνάρη 63 θα είναι κλειστά στις 1 και 2 του μήνα,
οπότε μάλλον σήμερα είναι κλειστά.

τι γίνεται .. απογραφή έχουν ????

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Δουλευει κανονικα η Στουρναρη σημερα

πηρα Τζουλια πολυ φιλοτιμη.......

(φευγοντας επεσα σε ενα ωραιο ψιλο μελαχρινο ξερετε ποια ειναι?)

και τα 70 Με "πολυ φιλοτιμο" βγαινουν....
;)..

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες χρονια πολλα  καλη χρονια με πολλα  :knockinb:και καλυτερα κοριτσια στο στιβο .οπως ηταν φυσικο για να αποχαιρετησω το παλιο ετος και καλοσωρισω το νεο τη Δευτερα  31/12 εκανα ενα διπλο χτυπημα πρωτα πηγα καλιθεα θησεως 31 τεμαχια 3 πηρα ειρηνη απο μασαζ κατω του μετριου οσο για τη μπριζολα αδιαφορη μαλλον θα ηθελε να παει για ψωνια μετα .Δευτερη σταση σινωπης και ευηνου τεμαχια 2 πηρα στελα μιλφ λογω που το αλλο ηταν με συναγωνιστη στο στιβο ,μασαζ μετριο μπριζολα καλη οχι αριστη αλλα καλη αυτα τα ολιγα και παλι καλη χρονια

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αχιλλεως νεα αφιξη.Βιολεττα εκ Πολωνιας.Εχουν εκει βιολεττες?

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ξερει κανεις για ΧΑΡΑ ?
Ηταν Μ αρουσι 27α,Choco,Ξενοπουλπου 17.
Κατι ακουσα για ELITE.