Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (0 μέλη και 132 επισκέπτες)

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ετσι αγορινα μου,φαε τα μπεργκερ σου τα αμερικανικα και μετα τη ρωσικη μπριζολα...να τα εχεις καλα και με τις 2 μεγαλες δυναμεις!!!

υ.γ. και μετα την ρωσικη μπριζολα σου προτεινω να επισκεφθεις και ενα κινεζικο ρεστωραν γιατι ως γνωστον η κινα ειναι η ανερχομενη δυναμη! :2funny:

Όλες οι σχολές έχουν κάτι να δείξουν, εκτός από την ελληνική... Μιζέρια...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
9-11 φωκιωνος και δροσοπουλου γωνια!διπλα στο ψητοπωλαδiκο
----
δηλαδή =Πιτα- Παν.. οπότε..
πρώτα τα γκούντυς και μετα την  ...πιπα - παν ( ή .. παν - πίπα) ....

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
9-11 φωκιωνος και δροσοπουλου γωνια!διπλα στο ψητοπωλαδiκο
----
δηλαδή =Πιτα- Παν.. οπότε..
πρώτα τα γκούντυς και μετα την  ...πιπα - παν ( ή .. παν - πίπα) ....

Μπριζολάδικα πάνω κάτω πω πω θα υποφέρει η γειτονιά απο την τσίκνα  :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
έτσι ...πες- τα  Yura :cheesy:

εκεί γυρο --.. πίπα και..
πίπα γύρω- γυρω :2funny:

lamakas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εγω ειμαι εντελως ασχετος με ολα.Απο μασατζιδικα εως ορολογιες.Δεν εχω παει ποτε ουτε γνωριζω τι σημαινει φραπες καλαμακι μπριζολα κλπ που αναφερετε.Επισης δε γνωριζω τι ακριβως παιζει σ'αυτα τα μαγαζια.Δηλαδη μπορει να πας σε τετοιο μαγαζι και απλα να σου κανουν μασαζ και να φυγεις;Αν θες να πηδηξεις τι κανεις τι λες;Συγχωρηστε εναν ασχετο αλλα και μεις υπαρχουμε.Βοηθεια απο κανεναν να καταλαβω τι παιζει;Βασικα θελω να βρω απο Αχαρνων και προς τα πανω,Φιλαδελφεια Περιστερι Αιγαλεω κλπ ενα μαγαζι απλα να μπω μεσα και να κανω αυτο που θελω.Γιατι αν αρχισω να λεω για μπριζολες καλαμακια και αλλα φρουτα θα με περασουν για ουφο.
Ευχαριστω κυριοι συναδερφοι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια εγω ειμαι εντελως ασχετος με ολα.Απο μασατζιδικα εως ορολογιες.Δεν εχω παει ποτε ουτε γνωριζω τι σημαινει φραπες καλαμακι μπριζολα κλπ που αναφερετε.Επισης δε γνωριζω τι ακριβως παιζει σ'αυτα τα μαγαζια.Δηλαδη μπορει να πας σε τετοιο μαγαζι και απλα να σου κανουν μασαζ και να φυγεις;Αν θες να πηδηξεις τι κανεις τι λες;Συγχωρηστε εναν ασχετο αλλα και μεις υπαρχουμε.Βοηθεια απο κανεναν να καταλαβω τι παιζει;Βασικα θελω να βρω απο Αχαρνων και προς τα πανω,Φιλαδελφεια Περιστερι Αιγαλεω κλπ ενα μαγαζι απλα να μπω μεσα και να κανω αυτο που θελω.Γιατι αν αρχισω να λεω για μπριζολες καλαμακια και αλλα φρουτα θα με περασουν για ουφο.
Ευχαριστω κυριοι συναδερφοι.

τονιονιοννιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονι
ιονιονιονιονιονιοονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονι..ονενε!

lamakas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δε αφηνεις τις ηχορυπανσεις ρε μαστερ να μας δωσεις καμμια πληροφορια;Εκτος αν εκατσες πουθενα πανω και πονεσες.,

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
χμμ.... και μεις που μάθαμε λίγο ......
αχ.... αρχηγε  Βασος
σου έχω στείλει ένα πμ ...

lamakas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα μαθεις τεκνον μου,θα μαθεις.......

Πως θα μαθω μωρε αν κανω ερωτηση και νιαουριζετε;Ειπαμε ψαρακας ειμαι.
Τελειωνετε ρε και αναψτε κανα φως να μαθουμε.Που να ψαχνω τωρα 509 σελιδες;Μεχρι να τα διαβασω ολα θα μουχει πεσει.

Επισκέπτης
Τελειωνετε ρε και αναψτε κανα φως να μαθουμε.Που να ψαχνω τωρα 509 σελιδες;Μεχρι να τα διαβασω ολα θα μουχει πεσει.
παρτο αλλιως μεγαλε.....γιατι σε βλεπω να διαβαζεις 509 σελιδες οπως το πας  ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προχθεσινη επισκεψη στη θησεως 31 καλλιθεα,οπου ειχε 3,4 τεμαχιστεα κοψιδια,ετοιμασμενα για φαγωμα απο την κοκκινομαλλα θεα του ευαγους αυτου ιδρυματος(ή αλλιως μασαζοτσατσα :grin: χορτοφαγων των νοτιων προαστειων!)...αν και αμειλικτος χορτοφαγος(εκτος απο οταν καταβροχθιζω σταβλισιες,σνιτσελ,μπον φιλε,t-bone κλπ...),τελικα εδεχθην να συμφαγω με ολα τα τεμαχια μαζι στο σαλονι του ιδρυματος τα ομορφα εδεσματα που μου προσεφερθησαν(κατι διπιτα απο χαροκοπου μερια).Ηταν αλλωστε μεσημερακι και τα τεμαχια πεινασαν(οπως πεινουν και τα προβατακια πριν τη σφαγη :grin:)και εκαναν το διαλλειματακι τους...after the tzatziki λοιπον και τα λοιπα και αφου μου εφτιαξαν εναν πολυ ωραιο ζεστο καφε...απηλαυσα ενα χοτ ντους στο αφυδατωμενο κορμακι μου και περασα εις τα ενδοτερα....τα τεμαχια που ειδα τα περισσοτερα αδιαφορα εκτος απο μια παλια μου γνωριμη,την αννουλα απο φραντζη!η οποια εχει κανει τρελλη αλλαγη προς το καλυτερο φυσικα....τρελλη επιδερμιδα εχει φτιαξει το πουλακι μου..μπραβο του!Τα υπολοιπα τα ξερετε.... :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έχουν μπερδευτεί οι όροι του πελάτη-μέλους που ενημερώνει το site και συμμετέχει ενεργά στο forum και του αβανταδόρου που κάνει 7-8 μηνύματα για συγκεκριμένα μαγαζιά και όποιος γράψει αρνητική κριτική για κάποια κοπέλα παθαίνει ιντερνετικό παροξυσμό.Τα παιδιά που ενημερώνουν τα καθημερινά thread του site σε καμία περίπτωση δεν είναι αβανταδόροι.Αν αυτός που ενημερώνει την κοινότητα τον αποκαλαλούνε 'κάποιοι' αβανταδόρο είναι η μπερδεμένα άτομα η λειτουργούν υπογείως.Και για να τελειώνουμε όλα τα μαλακισμένα post με αντιπαραθέσεις θα τα φάει ο ηλεκτρονικός κάδος σκουπιδιών.Εδώ το thread είναι για Μασατζίδικα που γαμάς και τίποτα άλλο.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Χρόνια πολλά σε όλους,με ΥΓΕΙΑ.

Ενημέρωση από σημερινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
Στην υποδοχή η Βίκυ(διαθέσιμη),άλλες κοπέλες(διαθέσιμες) Μάγια και Τζένη,
το ρόστερ συμπληρώνει η Τζούλια η οποία όμως "σέρβιρε" συναγωνιστή.

Διάλεξα τη Μάγια η οποία όπως πάντα είναι εγγύηση, μασαζάκι,φραπεδάκι με καλαμάκι,μπριζολίτσα,όλα όσο πρέπει όπως πρέπει,για τα δικά μου γούστα πάντα!!!!!!!!
Τιμή 70(+)€, πόσο (+) δεν έχει σημασία.

ΥΓ.Η κοπέλα δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω από τα γνωστά,τα έδωσα λόγω των ημερών.

Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους.

dimitris27ath

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά σε όλους,με ΥΓΕΙΑ.

Ενημέρωση από σημερινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
Στην υποδοχή η Βίκυ(διαθέσιμη),άλλες κοπέλες(διαθέσιμες) Μάγια και Τζένη,
το ρόστερ συμπληρώνει η Τζούλια η οποία όμως "σέρβιρε" συναγωνιστή.

Διάλεξα τη Μάγια η οποία όπως πάντα είναι εγγύηση, μασαζάκι,φραπεδάκι με καλαμάκι,μπριζολίτσα,όλα όσο πρέπει όπως πρέπει,για τα δικά μου γούστα πάντα!!!!!!!!
Τιμή 70(+)€, πόσο (+) δεν έχει σημασία.

ΥΓ.Η κοπέλα δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω από τα γνωστά,τα έδωσα λόγω των ημερών.

Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους.
χρονια πολλα και απο μενα με υγεια..μιας και πηγες σημερα μπορεις να με ενημερωσεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?και αν μπορεις να κανεις μια περιγραφη απο τις κοπελες δηλαδη σε επιπεδο ομορφιας αγγιζουν  τα στουντιος και ειναι νεαρες?ευχαριστω

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
χρονια πολλα και απο μενα με υγεια..μιας και πηγες σημερα μπορεις να με ενημερωσεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?και αν μπορεις να κανεις μια περιγραφη απο τις κοπελες δηλαδη σε επιπεδο ομορφιας αγγιζουν  τα στουντιος και ειναι νεαρες?ευχαριστω

Φίλε μου εμένα μου αρέσουν όλες,κατ'αρχήν τις Κυριακές είναι ανοιχτά μέχρι τις έξι,
λοιπόν όπως σου είπα εμένα μου αρέσουν,όλες έχουν από κάτι που τις κάνει ξεχωριστές,
άσε που αυτό πιστεύω για όλες σχεδόν τις γυναίκες, σε studios έχω συναντήσει και καλύτερες και σίγουρα χειρότερες,από τις σημερινές μικρή είναι μόνο η Τζούλια,νομίζω γύρω στα 20, οι άλλες τρείς είναι γύρω στα 30 (+,-)3 έχουν όλες ωραία σώματα και είναι η Μάγια ψηλή, η Τζένη και η Βίκυ κανονικές και κοντούλα(όχι "τάπα") η Τζούλια,που όμως λόγω ηλικίας και τσαχπινιάς παίρνει πολλούς πόντους.

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους . ξερει κανεισ τι παιζει την απολλωνοσ στο συνταγμα? παιζει τπτ 'η χαμενα λεφτα ειναι thanxs

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
....για δοκίμασε λεωφ.Αθηνών & Γ.Παπανδρέου Χαϊδάρι ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ρε παλικαρια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους . ξερει κανεισ τι παιζει την απολλωνοσ στο συνταγμα? παιζει τπτ 'η χαμενα λεφτα ειναι thanxs
..απόλλωνος 1 / 2ος - θα σε σερβίρουν καφεδάκι μετά 2-3 επισκέψεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom