Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (0 μέλη και 139 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
βρε ειδήμονες, στη Στουρνάρη παίζει ένα τεμάχιο πολύ όμορφο με μαυρισμένη επιδερμίδα, συνήθως φοράει κόκκινο φόρεμα και μαύρο καλσόν. Μήπως ξέρει κανείς το όνομα αυτής και τι λέει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
βρε ειδήμονες, στη Στουρνάρη παίζει ένα τεμάχιο πολύ όμορφο με μαυρισμένη επιδερμίδα, συνήθως φοράει κόκκινο φόρεμα και μαύρο καλσόν. Μήπως ξέρει κανείς το όνομα αυτής και τι λέει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μία τέτοια είχα γευθεί πριν μία εβδομάδα και λέγεται Τζένη milf έχε υπόψη σου ότι πολλές φορούν κόκκινο για να χτυπάει πιο πολύ.Μπορεί να εννοείς την Μαίρη που σερβίρει άπιαστη σπαλομπριζόλα :think:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μία τέτοια είχα γευθεί πριν μία εβδομάδα και λέγεται Τζένη milf έχε υπόψη σου ότι πολλές φορούν κόκκινο για να χτυπάει πιο πολύ.Μπορεί να εννοείς την Μαίρη που σερβίρει άπιαστη σπαλομπριζόλα :think:

δεν ήταν μιλφ αυτή που λέω άρα μάλλον ήταν η Μαίρη. Θα παραγγείλω μια στα κάρβουνα. Ευχαριστώ

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδλεφοι καλημερα ευχομαι σε όλους καλη αισθησιακη , αθλητική, απαλή, ταυλανδεζικη ,body to body μασαζοχρονια

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερει κανεις για το λεωφ.αθηνων και γ.παπανδρεου στο χαιδαρι?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

τα ειπαμε και παλιοτερα για την μαιρη ειναι μαπααααααααααααα μην τα ξαναλεμε
καλη χρονια σε ολους

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Για τη Μαίρη συμφωνώ και επαυξάνω..........!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Σήμερα το μεσημέρι έκανα το τελευταίο μασάζ του έτους με την ΜΑρίνα, Κηφισάς 12.
Πολύ καλό μασάζ με κρέμα και πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα όπως πάντα.
Η Μαρίνα μου φάινεται έχει πάρει 3-4 κιλάκια....
Είδατε τι γίνεται όταν γίνεσαι "μάνατζερ"? Πάιρνεις κιλά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδιά,
ξέρετε ποια μασατζίδικα και μέχρι ποια ώρα θα είναι ανοιχτά σήμερα;

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Λοιπόν επισκέφθηκα και εγώ πρόσφατα τη Ματζαγριωτάκη για δώ  τι παίζει.
Ανοίγει manager Τατιάνα, ψηλή καστανόξανθη, σούπερ εμφάνιση. Ευγενέστατη. Αρχίζει τη σχετική ανάκριση. Πως μας βρήκατε,  κλπ. Της λέω "...από εφημερίδα  αλλά επίσης έχω ακούσει καλά λόγια από φίλους μου !". Από την κουβεντούλα φαινεται ότι το μαγαζί έχει συνολικά τουλάχιστον  6-7 κοπέλες, αλλά δεν δουλεύουν όλες μαζί.  Μου παρουσιάσε τρείς κοπέλες που ήταν διαθέσιμες εκεινη την ώρα, μία Αλίκη μάλλον κακοντυμένη και αδιάφορης εμφάνισης,μία  Μαρία Ελληνίδα με ματάκι που έπαιζε , και μια άλλη με ιατρική ρόμπα, καστανόξανθη, ωραία, που μου την παίνεψε ότι ξέρει καλό σιάτσου, κλπ, αλλά δεν συγκράτησα το όνομά της.
Απόφασίζω να πάρω την Ελληνίδα.  Μαρία, 30 ετών από Πειραιά,  συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα. Αρχίζουμε κουβεντούλα του τύπου, "κάπου σε ξέρω, κλπ". Φαίνεται αμέσως ότι η τύπισα είναι περπατημένη. Της λέω διάφορα δείχνοντας ότι ξέρω γενικά τι τρέχει στο χώρο. Αρχίζει λοιπόν μασάζ, κάτω του μετρίου. Συνεχίζει μάλλον βιαστικά τα  χαδάκια και μου λέει "...να βγάλω τίποτε?".  Βγάζει τα επάνω, και αρχίζει τη φράπα !  Στο τέλος πάω να πληρώσω τα 80 και μου λεέι, "...ξέρεις είναι 100!" Σπάστηκα,  αλλά δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς.
Συμπέρασμα, ο χώρος είναι εξαιρετικός, η συγκεκριμένη γκόμενα είναι περπατημένη, και σαν τις περισσότερες Ελληνίδες κοιτάει πως θα σε ξεπετάξει στα γρήγορα. Τελικά ,  value for money αρνητικό !!!
Ισως να ξαναπάω άλλη μια φορά για να δώ και τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά δεν το βλέπω να με κάνουν μόνιμο πελάτη με τις τιμές που έχουν.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
100????εκατο???στην ματζαγριωτακη? :tickedoff:.....εκατο να ναι οι ωρες τους που θα το κλεισουν. :rockon:...μακριαααααα....μαυρο στο μαυρογιαλουρο....ναααα παρταααααα :birdman: :birdman:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λοιπόν επισκέφθηκα και εγώ πρόσφατα τη Ματζαγριωτάκη για δώ  τι παίζει.
Ανοίγει manager Τατιάνα, ψηλή καστανόξανθη, σούπερ εμφάνιση. Ευγενέστατη. Αρχίζει τη σχετική ανάκριση. Πως μας βρήκατε,  κλπ. Της λέω "...από εφημερίδα  αλλά επίσης έχω ακούσει καλά λόγια από φίλους μου !". Από την κουβεντούλα φαινεται ότι το μαγαζί έχει συνολικά τουλάχιστον  6-7 κοπέλες, αλλά δεν δουλεύουν όλες μαζί.  Μου παρουσιάσε τρείς κοπέλες που ήταν διαθέσιμες εκεινη την ώρα, μία Αλίκη μάλλον κακοντυμένη και αδιάφορης εμφάνισης,μία  Μαρία Ελληνίδα με ματάκι που έπαιζε , και μια άλλη με ιατρική ρόμπα, καστανόξανθη, ωραία, που μου την παίνεψε ότι ξέρει καλό σιάτσου, κλπ, αλλά δεν συγκράτησα το όνομά της.
Απόφασίζω να πάρω την Ελληνίδα.   Μαρία, 30 ετών από Πειραιά,  συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα. Αρχίζουμε κουβεντούλα του τύπου, "κάπου σε ξέρω, κλπ". Φαίνεται αμέσως ότι η τύπισα είναι περπατημένη. Της λέω διάφορα δείχνοντας ότι ξέρω γενικά τι τρέχει στο χώρο. Αρχίζει λοιπόν μασάζ, κάτω του μετρίου. Συνεχίζει μάλλον βιαστικά τα  χαδάκια και μου λέει "...να βγάλω τίποτε?".  Βγάζει τα επάνω, και αρχίζει τη φράπα !   Στο τέλος πάω να πληρώσω τα 80 και μου λεέι, "...ξέρεις είναι 100!" Σπάστηκα,  αλλά δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς.
Συμπέρασμα, ο χώρος είναι εξαιρετικός, η συγκεκριμένη γκόμενα είναι περπατημένη, και σαν τις περισσότερες Ελληνίδες κοιτάει πως θα σε ξεπετάξει στα γρήγορα. Τελικά ,  value for money αρνητικό !!!
Ισως να ξαναπάω άλλη μια φορά για να δώ και τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά δεν το βλέπω να με κάνουν μόνιμο πελάτη με τις τιμές που έχουν.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

οταν λεμε μαρια ελληνιδα γυρω στα 30..μήπως εμαθες απο ποιο ιδρυμα μας ηρθε?για να λες περπατημενη καπου πρεπει να ηταν πριν....αμα πας ξαναρωτα την!

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
100 για φραπέ ? Ούτε και εγώ που είμαι ο αυτός που βρίζετε (ανοιχτοχέρης) δεν δίνω τόσα...Για μπριζόλα ας τις δώσεις και 140 αν περάσεις jet,για φραπέ 100? Ούτε η πάμελα να στον έπαιζε...

D916

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οταν λεμε μαρια ελληνιδα γυρω στα 30..μήπως εμαθες απο ποιο ιδρυμα μας ηρθε?για να λες περπατημενη καπου πρεπει να ηταν πριν....αμα πας ξαναρωτα την!
Κατι απο 151α Σεπτεμβριου μου μυριζει.......(για τους παλιους αυτο)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σήμερα το μεσημέρι έκανα το τελευταίο μασάζ του έτους με την ΜΑρίνα, Κηφισάς 12.
Πολύ καλό μασάζ με κρέμα και πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα όπως πάντα.
Η Μαρίνα μου φάινεται έχει πάρει 3-4 κιλάκια....
Είδατε τι γίνεται όταν γίνεσαι "μάνατζερ"? Πάιρνεις κιλά...
..είδες τι παθαίνει κανείς αν δεν κάνει τακτικά "γυμναστική"..

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα και χρόνια πολλά.
Δευτέρα 31/12/07 επίσκεψη σε μασαζερί Μιχαλακοπούλου και Σινώπης.Ανοίγει μία τσατσά από Ρωσία απ'οτι κατάλαβα.Μου λέει δύο κοπέλες που είχαν δουλίτσα.Αρχίζει την ανάκριση που σε έχω ξαναδεί κλπ.Της λέω ξέρω τι γίνεται και έχω πάει και σε άλλα μαγαζιά.Το κλειδί είναι η Σκρά γιατί με ρώτησε με ποια είχα πάει.Στο μεταξύ βγαίνει και η μία εκ των δύο.Ωραίο μωρό περίπου στα είκοσι πέντε βυζί γύρω στο 3 ωραίο σώμα αλλά δεν θυμάμαι όνομα.Λόγω της όλης ανακρισης σπάστικα και έφυγα.Το φραπεδάκι πάει 70 και full πρόγραμμα πάει 90.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom