Λοιπόν επισκέφθηκα και εγώ πρόσφατα τη Ματζαγριωτάκη για δώ τι παίζει.
Ανοίγει manager Τατιάνα, ψηλή καστανόξανθη, σούπερ εμφάνιση. Ευγενέστατη. Αρχίζει τη σχετική ανάκριση. Πως μας βρήκατε, κλπ. Της λέω "...από εφημερίδα αλλά επίσης έχω ακούσει καλά λόγια από φίλους μου !". Από την κουβεντούλα φαινεται ότι το μαγαζί έχει συνολικά τουλάχιστον 6-7 κοπέλες, αλλά δεν δουλεύουν όλες μαζί. Μου παρουσιάσε τρείς κοπέλες που ήταν διαθέσιμες εκεινη την ώρα, μία Αλίκη μάλλον κακοντυμένη και αδιάφορης εμφάνισης,μία Μαρία Ελληνίδα με ματάκι που έπαιζε , και μια άλλη με ιατρική ρόμπα, καστανόξανθη, ωραία, που μου την παίνεψε ότι ξέρει καλό σιάτσου, κλπ, αλλά δεν συγκράτησα το όνομά της.
Απόφασίζω να πάρω την Ελληνίδα. Μαρία, 30 ετών από Πειραιά, συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα. Αρχίζουμε κουβεντούλα του τύπου, "κάπου σε ξέρω, κλπ". Φαίνεται αμέσως ότι η τύπισα είναι περπατημένη. Της λέω διάφορα δείχνοντας ότι ξέρω γενικά τι τρέχει στο χώρο. Αρχίζει λοιπόν μασάζ, κάτω του μετρίου. Συνεχίζει μάλλον βιαστικά τα χαδάκια και μου λέει "...να βγάλω τίποτε?". Βγάζει τα επάνω, και αρχίζει τη φράπα ! Στο τέλος πάω να πληρώσω τα 80 και μου λεέι, "...ξέρεις είναι 100!" Σπάστηκα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς.
Συμπέρασμα, ο χώρος είναι εξαιρετικός, η συγκεκριμένη γκόμενα είναι περπατημένη, και σαν τις περισσότερες Ελληνίδες κοιτάει πως θα σε ξεπετάξει στα γρήγορα. Τελικά , value for money αρνητικό !!!
Ισως να ξαναπάω άλλη μια φορά για να δώ και τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά δεν το βλέπω να με κάνουν μόνιμο πελάτη με τις τιμές που έχουν.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!