Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (0 μέλη και 130 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Συναγωνιστές γειά σας,
σε λίγες μέρες (7/1) ανοίγει το νέο στη Φραντζή (για την ακρίβεια επί της Καλλιρόης για να μη μπερδευόμαστε με το τελειωμένο Φ4) με κουδούνι ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, στις 11 το πρωί. Οι Γιάννηδες (λόγω ονομαστικής εορτής) προηγούνται? Μάλλον θα μαζέψει όλη την παλιά "καλή" φρουρά του Φ4 (για τους γνωρίζοντες) + 2-3 νέες (εκ Πολωνίας).
Όμως μέχρι τότε είπα να κάνω μία επίσκεψη στο κέντρο και χθές κατέληξα (μια και είχα δουλειά εκεί κοντά) στο γνωστό Μάρνης 28 (Μ28 για την ορολογία). Κοπέλες Αλίνα και Λίνα και άλλη που ήταν απασχολημένη. Πήρα Αλίνα ψηλή, προς το αδύνατο, δυάρι, χαρούμενη, υπομονετική και σέρβιρε πολλή καλή μπριζόλα. Αναμένονται και άλλες κοπέλες εντός των ημερών (διακοπές?).
Φαίνεται ότι το μαγαζί βαδίζει σε ανοδική πορεία.
Θα επανέλθω με νεώτερα (εγώ ή άλλος συμπαίκτης).

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
σημερα μεσημερακι στη Φ9-11 φωκιονος 9-11 η ολγα, λαουρα, αλινα. χτυπησα την αλινα για μπριζολα.βασικα για λαουρα πηγαινα αλλα τρελαθηκα στην αναμονη μεσα στο σαλονι γιατι ηταν με πελατη.τεσπα και η αλινα κανει καλα τη δουλεια της.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Συναγωνιστές γειά σας,
σε λίγες μέρες (7/1) ανοίγει το νέο στη Φραντζή (για την ακρίβεια επί της Καλλιρόης για να μη μπερδευόμαστε με το τελειωμένο Φ4) με κουδούνι ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, στις 11 το πρωί. Οι Γιάννηδες (λόγω ονομαστικής εορτής) προηγούνται? Μάλλον θα μαζέψει όλη την παλιά "καλή" φρουρά του Φ4 (για τους γνωρίζοντες) + 2-3 νέες (εκ Πολωνίας).
φιλε μου ξερεις νουμερο? θα συμφωνησω οτι η φρατζη 4 δεν εχει τις παλιες δοξες που ειχε καποτε.για το νεο που θα ανοιξει εκει επειδη ειμαι και της περιοχης γραψε αν ειναι ευκολο και το νουμερο.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Nούμερο .. Κολωνάκι ?  :rolleyes: :o :cheesy:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στην καραισκου τι νεα παιδες?συνεχιζει να μενει αμπριζολιαστος ο μουναρος της υποδοχης.....μαυρο τοτε στο εν λογω ιδρυμα και προτεινω και σε σας το ιδιο...σε αλλα ιδρυματα δηλαδη γιατι τρωγονται well done οι "σεριφηδες"?αυτη μας το παιζει δυσκολη?ανεβηκε κοινωνικα?δεν πειραζει...υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες αν και μας λυπει το γεγονος οτι πρεπει να τρεχουμε στην χασια για τσικνα...θα μπορουσε να ηταν και στο κεντρο του πειραια μιας και ειμαστε ντοπιοι... :dancing:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
σε αλλα ιδρυματα δηλαδη γιατι τρωγονται well done οι "σεριφηδες"?'
-----
α.. χα !! α προπο.. μια και εισαι... εν εκρηγόρσει  και ειδικός ,  .. ξερουμε
η τρωγόμενη  πρωην σερίφισα Αννα του Σ63  ... πού είπαμε  Πατησίων ότι  βρίσκεται τώρα ? ;) :boobies: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
-----
η τρωγόμενη  πρωην σερίφισα Αννα του Σ63  ... πού είπαμε  Πατησίων ότι  βρίσκεται τώρα ? ;) :boobies: :rockon:

καλα πηγαινε απο καραισκου και δες την...αμα δεν βαρεσεις μαλακια για παρτη της μετα(αφου δεν ειναι απο τα βλαχικα της βαρης η καταγωγη της,αλλα απο την πανεπιστημιου 57(οικολογοι),να βγαλω το αβαταρ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αχιλλεως νεα αφιξη.Βιολεττα εκ Πολωνιας.Εχουν εκει βιολεττες?
..αν ακολουθεί το πρόγραμμα της ειρήνης ή της μαρίας..ας καθόταν στην πολωνία να περιποιείται τις βιολέττες... :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Συναγωνιστές γειά σας,
Όμως μέχρι τότε είπα να κάνω μία επίσκεψη στο κέντρο και χθές κατέληξα (μια και είχα δουλειά εκεί κοντά) στο γνωστό Μάρνης 28 (Μ28 για την ορολογία). Κοπέλες Αλίνα και Λίνα και άλλη που ήταν απασχολημένη. Πήρα Αλίνα ψηλή, προς το αδύνατο, δυάρι, χαρούμενη, υπομονετική και σέρβιρε πολλή καλή μπριζόλα. Αναμένονται και άλλες κοπέλες εντός των ημερών (διακοπές?).
Φαίνεται ότι το μαγαζί βαδίζει σε ανοδική πορεία.
Θα επανέλθω με νεώτερα (εγώ ή άλλος συμπαίκτης).
..
..ο σερίφης θεοδώρα...δεν ήταν;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
-----

...σερίφης..είναι μόνο μία..η Θεοδώρα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ξερει κανεις για ματζαγριωτακη στην καλλιθεα σε ποιο νουμερο ειναι το μασατζιδικο
και πμ δεχομαι ευχαριστω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γ.παπανδρεου και λ.αθηνων προ ημερων..

μετα απο ενα 30λεπτο τριψιμο (ανοιγμα χωριατικου φυλλου για σπανακοτυροπιτα) που παραλιγο να με τραυματισει, το γηγενές τεμαχιο ζωή, επεσε στον καλαμωτο φραπε διαρκειας 1,5 λεπτου και στη συνεχεια σε μπριζολικο ελαχιστης διαρκειας και με σπαστικο-ξυνη μαπα..

αφου γλιτωσε τα καντηλια για αυτην και ολοκληρη την οικογενεια της, μου ειχε αφησει και την καλλιτερη ατακα για το τελος..

''απ ο,τι καταλαβες το δυνατο μου σημειο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μπριζολα, αλλα το μασαζ !!''

παλιο-ξεμπούρδελη..  :thefinge: :thefinge:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την άλλη φορά πάρε σπαλομπριζόλα να είναι μαλακή!!!! Χααχαχαχαχαχαχα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
γ.παπανδρεου και λ.αθηνων προ ημερων..

μετα απο ενα 30λεπτο τριψιμο (ανοιγμα χωριατικου φυλλου για σπανακοτυροπιτα) που παραλιγο να με τραυματισει, το γηγενές τεμαχιο ζωή, επεσε στον καλαμωτο φραπε διαρκειας 1,5 λεπτου και στη συνεχεια σε μπριζολικο ελαχιστης διαρκειας και με σπαστικο-ξυνη μαπα..

αφου γλιτωσε τα καντηλια για αυτην και ολοκληρη την οικογενεια της, μου ειχε αφησει και την καλλιτερη ατακα για το τελος..

''απ ο,τι καταλαβες το δυνατο μου σημειο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μπριζολα, αλλα το μασαζ !!''

παλιο-ξεμπούρδελη..  :thefinge: :thefinge:

αχ πατερ εχεις και εσυ τις αναποδιες σου με τα ευρω που εχω πεταξει σε τετοια χαζομουνα θα εχτιζα ιερα μουνι δικια μου!!!

jokat

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες γα σας και Χρονια Πολλα
Ξερει κανενας Πειραια αν παιζει κατι ??????

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Aκομα δεν μπηκε π πατερ και επιασα δουλεια  :2funny: :2funny:

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες γα σας και Χρονια Πολλα
Ξερει κανενας Πειραια αν παιζει κατι ??????
Φίλε καλησπέρα.Αυτό στην Καραϊσκου είναι το καλύτερο.Καθαρό,καλύτερες κοπέλες σε σχεση με το Ηρώων Πολυτεχνείου.Ψαξε λίγο παραπάνω υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα εν λογω μαγαζιά.Οι διευθύνσεις αν δεν κάνω λάθος είναι (1)Καραϊσκου 88 και (2)Ηρώων Πολυτεχνείου 8.Υπάρχουν κανένα δύο ακόμα τα οποία δεν θυμάμαι να σου πω.Ψαξε λίγο στο site και για τις διυθύνσεις μπορείς να μπεις στο και να επιλέξεις Αγγελίες και μετά Φυσικοθεραπεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom