Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=20pt]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!!![/size]

[size=14pt]να γραφουμε διευθυνσεις απο τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων. το εχουμε πει τοσες φορες οτι ποστ χωρις διευθυνσεις, ειναι αχρηστα, κυριως για τους νεους φιλους του θρεντ[/size]

ευλογησον

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λογω περιοδου γιορτων υπαρχουν ελιψεις προσωπικου στ μαγαζια γιαυτο ρωταω
στη στουρναρη ολα κομπλεντάν. στη μαρνης δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι και εκει ολα οκ θα ειναι..

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις αν στη μαρνης 28 ειναι ο σεριφης  εκει? ( η θοδωρα με τα δωρα )?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ξερεις αν στη μαρνης 28 ειναι ο σεριφης  εκει? ( η θοδωρα με τα δωρα )?
λειπει ο μαρτης απ τη σαρακοστη ? ή μηπως το λενε αυτο για το μαη ? :think:
μηπως να το λενε για τον οκτωβρη ??  :think: :think:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
καλα πηγαινε απο καραισκου και δες την...αμα δεν βαρεσεις μαλακια για παρτη της μετα(αφου δεν ειναι απο τα βλαχικα της βαρης η καταγωγη της,αλλα απο την πανεπιστημιου 57(οικολογοι),να βγαλω το αβαταρ...

O Ο Σερίφης αυτός είναι ψηλός ξανθός ? Αδύνατος. Αν ναι τοτε κάποια χρόνια πριν έπαιζε μπάλα στη Λέκκα, μετά το είχε γυρίσει στο private banking και πρόσφατα έμαθα  πως  είναι κυρία επί των τιμών σε ευαγές πολιτιστικό κέντρο του Πειραιά...

O

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συνάδελφοι καλή χρονια!
Ειναι το πρώτο μου ποσταρισμα εδώ.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread γιατι με ενδιαφέρει πόλυ ηιδέα του μασαζ.
Έχω ήδη επισκεφτει τη Φρ[size=20pt]αντζη[/size] 4 με παρα πολύ καλά αποτελέσματα από τη Λίζα.
Έχω ξαναεπισκεφθεί το μαγαζί 3-4 φορές και το θέαμα από τις κοπέλες ήταν άκρως απογοητευτικό(μπάζα απίστευτα).
Πρόσφατα επισκέυτηκα τη ματζαγρ[size=20pt]ιωτακη[/size] 56 όπου και υποδέχθηκαν 2 γκόμενές(η μία φοβερή κάβλα) οι οποίες με πέρασαν από ιερά εξέταση.Αφού λοιπόν τους είπα ότι ξέρω το μαγαζί μέσω του Internet μου άρχισαν μια ιστορία ότι ειναι πολύ επιφυλακτικές και ότι είχε έρθει ένας τύπος ο οπίος δεν πληρωσε και έκανε μεγάλη φασαρία και τα λοιπά και ότι φοβούνται μήπως με έστειλε αυτος και πολλές άλλες μαλακίες στο τετράγωνο.
Έχει κανεις υπόψη το συγκεκριμένο μαγαζί τι υπηρεσίες προσφέρει και σε τι τιμές?
Μου είπαν 80 ευρώ το μασάζ.Συμπεριλαμβάνει φραπέδες και μπριζόλες και αν ναι τι ποιότητας.Αν όχι ποσο πάει για φραπέ ή/και μπριζόλα?
Αυτα και τίποτα συμβουλές για άλλα μαγαζιά που έχουν γκαραντι φραπέδες και μπριζόλες ειναι ευπροσδεκτες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

[size=14pt]edit giorgospapa: συμπληρωθηκαν οι διευθυνσεις. ποστ χωρις διευθυνσεις ειναι αχρηστα, ιδιαιτερα για τα νεα μελη..[/size]

το εν λογω ιδρυμα ειναι για τους χασομερηδες.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
O Ο Σερίφης αυτός είναι ψηλός ξανθός ? Αδύνατος. Αν ναι τοτε κάποια χρόνια πριν έπαιζε μπάλα στη Λέκκα, μετά το είχε γυρίσει στο private banking και πρόσφατα έμαθα  πως  είναι κυρία επί των τιμών σε ευαγές πολιτιστικό κέντρο του Πειραιά...

O

κοιτα στον πειραια(ηρωων πολυτεχνειου 8) ειναι 2 μελη απο λεκκα(βικτωρια,αναστασια...)αλλα ειναι μπαζα...οποτε μαλλον αυτη που λες ειναι στην καραισκου....εχει και μια μεγαλη ελια στο προσωπο,κοντα στα χειλη και ειναι αλογα(πανυψηλη) και μακρυπροσωπη....αλλα τρελλο μουνι!

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
καλη χρονια φιλαρακια!!!αν εχει καποιος το τηλεφωνο στη στουρναρη ας μου το στειλει με pm.θα με υποχρεωσει.ειμαι απο επαρχεια και θελω να κλεισω τη μαρσι.ευχαριστω

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η οποία δεν την κολακεύει ιδιαίτερα.

μπα..εμενα μου αρεσει...τη δευτερη φορα που περασα μου αρεσε περισσοτερο απο την πρωτη...και σημερα που ξαναπηγα παλι μου αρεσε περισσοτερο απο την τελευταια φορα...που θα παει?θα μου κατσει μια μερα...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φφφφφφφφφφφ Φφφφφφφφφφφφφφφφ 1...2.....ακούγομαι καλά?  :jerking: :jerking: :jerking: :think: :think:

Σημερινά αποτελέσματα απο μασαζοπεριπολία.....  :rockon: :rockon:

Δυστυχώς βγήκα με το αμάξι μου που ξεπατώθηκα να βρω να παρκάρω....μηχανή και πάλι μηχανή....

1. Ποσειδώνος 20-21 Παλαιό Φάληρο, ΚΛΕΙΣΤΑ με ταμπέλα "Ανοίγουμε 7 Γενάρη"

2. Σκρά 4 Καλλιθέα ΚΛΕΙΣΤΑ

3. Συγγρού 67 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ

4. Φραντζή 4 όλα τα κορίτσια στην πίστα,  :dancing: :dancing: :dancing: ξεφώρτωσα με Λίζα και της τα έκανα κορνίζα, μου έκανε εντύπωση που με θυμόταν όταν είχα πάει αρχές Δεκέμβρη περίπου.

80 γιούρια με πλήρες μενού, φραπέ, μπιφτεκάκι, μπροζολίτσα...Πάντως τα κουδούνια γαμιόντουσαν να χτυπάνε...  :tickedoff: :tickedoff:

Βγαίνοντας ήταν στην πόρτα ένας κύριος με καπέλο jockey και μόλις με είδε ταράχτηκε...περίμενε το ασανσέρ κι εγώ κατέβηκα με τα πόδια.
Συναντηθήκαμε στην έξοδο όπου είχε παρκάρει ένα Grand Cherokee κιέφυγε σαν διάολος!  :think: Προφανώς δεν ήθελε να τον δω πουθενά αλλού και τον αναγνωρίσω.....  :uglystupid: :uglystupid:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μηπως καποιος θυμαται πριν περιπου ενα χρονο και λιγοτερο,μια ψηλη milf ρωσιδα,στην γ σεπτ 23(?)οταν ακομα ηταν το μαγαζι στα χαι του,και μετα εξαφανιστηκε και πηγε συγγρου 12?...και μετα παλι χαθηκε :headbang:.ηταν πολυ ψηλη ,ομορφουλα,αλλα δεν θυμαμαι ονομα :headbang:
βασοοοο για θυμησου,ανοιξε την δομη,μπας και βρεις κατι να μου πεις!! :dancing: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

εδω και χρονια ισως..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

4. .....μου έκανε εντύπωση που με θυμόταν όταν είχα πάει αρχές Δεκέμβρη περίπου.

εδω θυμουνται και μετα απο χρονια. για ενα μηνα μιλας ??  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Βγαίνοντας ήταν στην πόρτα ένας κύριος με καπέλο jockey....

αντε βρε κουτο, συναντηθηκαμε επιτελους..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μηπως καποιος θυμαται πριν περιπου ενα χρονο και λιγοτερο,μια ψηλη milf ρωσιδα,στην γ σεπτ 23(?)οταν ακομα ηταν το μαγαζι στα χαι του,και μετα εξαφανιστηκε και πηγε συγγρου 12?...και μετα παλι χαθηκε :headbang:.ηταν πολυ ψηλη ,ομορφουλα,αλλα δεν θυμαμαι ονομα :headbang:
βασοοοο για θυμησου,ανοιξε την δομη,μπας και βρεις κατι να μου πεις!! :dancing: :rockon:
γ.σεπτεμβριου 25 εννοεις.
μηπως ειχε ξανθο καρε μαλλι ??

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
το εν λογω ιδρυμα ειναι για τους χασομερηδες.....
Φφφφφφφφφφφ Φφφφφφφφφφφφφφφφ 1...2.....ακούγομαι καλά?  :jerking: :jerking: :jerking: :think: :think:

Σημερινά αποτελέσματα απο μασαζοπεριπολία.....  :rockon: :rockon:

Δυστυχώς βγήκα με το αμάξι μου που ξεπατώθηκα να βρω να παρκάρω....μηχανή και πάλι μηχανή....

1. Ποσειδώνος 20-21 Παλαιό Φάληρο, ΚΛΕΙΣΤΑ με ταμπέλα "Ανοίγουμε 7 Γενάρη"

2. Σκρά 4 Καλλιθέα ΚΛΕΙΣΤΑ

4. Φραντζή 4 όλα τα κορίτσια στην πίστα,  :dancing: :dancing: :dancing: ξεφώρτωσα με Λίζα και της τα έκανα κορνίζα, μου έκανε εντύπωση που με θυμόταν όταν είχα πάει αρχές Δεκέμβρη περίπου.

80 γιούρια με πλήρες μενού, φραπέ, μπιφτεκάκι, μπροζολίτσα...Πάντως τα κουδούνια γαμιόντουσαν να χτυπάνε...  :tickedoff: :tickedoff:

Βγαίνοντας ήταν στην πόρτα ένας κύριος με καπέλο jockey και μόλις με είδε ταράχτηκε...περίμενε το ασανσέρ κι εγώ κατέβηκα με τα πόδια.
Συναντηθήκαμε στην έξοδο όπου είχε παρκάρει ένα Grand Cherokee κιέφυγε σαν διάολος!  :think: Προφανώς δεν ήθελε να τον δω πουθενά αλλού και τον αναγνωρίσω.....  :uglystupid: :uglystupid:
παιδια Παρασκευη περασα απο Φ[size=20pt]ραντζη[/size] 4 και πηρα ΛΙΖΑ περασα καλα μαζι τησ οση ωρα ηθελα με ανεση και σε πολεσ στασεις γενικα ηταν καλη κτλπ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=20pt]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!!![/size]

[size=14pt]να γραφουμε διευθυνσεις απο τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων. το εχουμε πει τοσες φορες οτι ποστ χωρις διευθυνσεις, ειναι αχρηστα, κυριως για τους νεους φιλους του θρεντ[/size]

ευλογησον

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στουρνάρη 63 σημερα πηρα την λαουρα.φραπες με καλαμακι και μπριζολα φυσικα.πολυ αναμονη μεσα με 5 τυπους που καθοντουσαν κατι που με χαλασε.ισως να εφταιγε και η μεσημεριανη ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom