Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (0 μέλη και 162 επισκέπτες)

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
παιδια χρονια πολλα ξερει κανεις τι παιζει στο μαγαζι που βρισκεται στην παπαγου ,στου ζωγραφου?

Παράρτημα της Εβίτας από Γαλατσίου. Αλλά από κορασίδες μάλλον κάτω του μετρίου...

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά σε όλους.

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
στο μασατζιδικο του Πειραια στην Καραϊσκου 88 , τι παιζει παιδια? ξερει κανεις?

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
στο μασατζιδικο του Πειραια στην Καραϊσκου 88 , τι παιζει παιδια? ξερει κανεις?

Ο χώρος είναι πολύ καλός, η περιποίηση επίσης πολύ καλή, αλλά οι γυναίκες που έχει μέσα μέτριες.
Είναι μια γαζέλα επί της υποδοχής, η οποία όμως δεν μπαίνει στο δωμάτιο. Επίσης είναι μια Τζούλια (γύρω στα 30, ψηλή, ξανθιά, με λίγα κιλά παραπάνω) που αξίζει λίγο. Ακόμα είναι μια Άννα και μια Μαρία (και οι δύο πάνω από 40) οι οποίες είναι ψιλομέτριες.
Το καλό με αυτό το μαγαζί είναι ότι οι γυναίκες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, και δεν σερβίρουν την μπριζόλα πριν περάσει το μισάωρο μασαζοτριψίματος.
Το κουστούμι πάει 80, όπως σχεδόν στα περισσότερα ιδρύματα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα.καταθεση εχθες απογευμα κατα τις 7:30 στην στουρναρη.διαθεσημες η ουρσουλα η μαγια η τζενη και η βικυ.πηρα ορσουλα.η κοπελα κανει καλο μασαζακι και δινει καλη φραπαδουρα με καλαμακι και μπριζολιτσα.το μονο μειον στην κοπελα ειναι οτι οταν ζητησα τελειωμα πανω της ζητησε κατι εξτρα ενω ολες οι αλλες δεν μου ειχαν ζητησει κατι.στο τελος ομως το εσωσε αφου πληρωσα κανονικα 70ευρω και μου ειπε οτι ειναι στην κριση μου να της δωσω κατι.απο οτι φαινεται οποιον πιασει για κατι παραπανω.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
στην Καραϊσκου τα δωμάτια έχουν ξεχωριστά ντουζ, σάουνες ή χαμαμ ? η ενα κεντρικό ντουζ όπως κάτι τριτοκοσμικά ?

Αποστόλου2

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χθές το απόγευμα στη Στέφανου Κομμανούδη γινόταν λαικό προσκύνημα...
ένας περίμενε στη κουζίνα, ενας στο χωλο, ένας στο σαλόνι, ένας  βάραγε τα κουδούνια και τα 2 δωμάτια γεμάτα....
Είδα την Χριστίνα που παλιότερα ήταν στην Κάιτη (Στουρν 63), και μια ακόμα φίλη μου τη Βέρα που έλειπε κανα χρόνο απο το άθλημα (πρώην Λέκκα και Φιλοτίου 12)...
Δεν μπορόυσα να περιμένω και την έκανα για Μιχαλακοπούλου 99 , οπού δεν έιχε καθόλου κόσμο και τίμησα για άλλη μια φορά την μιλφ Στέλλα (φούλ σερβις).
Κομμανουδή πιο νούμερο?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κανα νέο απο Φραντζή?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
βρε αγωνιστες , βοηθιστε εναν αοματο περι μαγαζιων μαζαζ

μου ειπαν οτι εχει ανοιξη εδω και μερικους μηνες ενα καταπληκτικο μαγαζι στιν γυρω περιοχη λεωφ. αλιμου ( χαμιλα προς θαλλασσα ) , λεωφ . ποσειδωνος και λεωφ καλαμακιου , μεσα σε αυτο το τριγωνο ?

λογο που η δουλεια μου ειναι επι της λεωφ . αλιμου , ( αρα ειμαι κοντα !! ) , ομως το κυριοτερο ειναι οτι υπαρχη ενα κομματι εκει η λεγομενη ΒΕΤΑ milf   :boobies::headbang: , για εμενα η κορυφαια , διοτι πρην 5 χρονια δουλευε σε δικο της μαγαζι επι της δαβακης , καλιθεα , και ειχα κανει τα καλυτερα :knockinb: και δουλευη τωρα εκει , μου το ειπε γνωστο , αλλα ο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  δεν μου λεει που ειναι το μαγαζι για να μην τρελαθω στης επισκεψης   τον  :knockinb:   ή δεν τον  :knockinb: .

σορρυ που δεν ξερω παραπανω πληροφοριες  :huh: :huh: :huh: :huh:  , οπως ξερεται η παλιοι εδω μεσα ,ειμαι στουντιακιας και ειδικοτερα στουντιακιας με MILF , αλλα μολις το εμαθα αυτο τωρα στον πρωινο καφε μας τρελαθηκα και ηρθα αμεσως να το μοιραστω μαζι σας .....

οποιος ξερει και δεν θελει να το πει  δημοσια , δεχομαι και πμ   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Ο χώρος είναι πολύ καλός, η περιποίηση επίσης πολύ καλή, αλλά οι γυναίκες που έχει μέσα μέτριες.
Είναι μια γαζέλα επί της υποδοχής, η οποία όμως δεν μπαίνει στο δωμάτιο. Επίσης είναι μια Τζούλια (γύρω στα 30, ψηλή, ξανθιά, με λίγα κιλά παραπάνω) που αξίζει λίγο. Ακόμα είναι μια Άννα και μια Μαρία (και οι δύο πάνω από 40) οι οποίες είναι ψιλομέτριες.
Το καλό με αυτό το μαγαζί είναι ότι οι γυναίκες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, και δεν σερβίρουν την μπριζόλα πριν περάσει το μισάωρο μασαζοτριψίματος.
Το κουστούμι πάει 80, όπως σχεδόν στα περισσότερα ιδρύματα.
Εκτός από τη Γαζέλα, η Βικτώρια και η Μαρίνα δεν είναι εκεί? Φύγανε? Διακοπές?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Κομμανουδή πιο νούμερο?

δεν θυμάμαι νούμερο. Είναι κοντά στην Λ.Αλεξάνδρας και έχει και αγγελία στα "Νεα"
Σήμερα το πρώι στο Κηφησίας 12 έιχε δυό μικρές ψιλοαπαράδεκτες και επειδή η ΜΑρίνα δεν έιχε έρθει ακόμα την έκανα για Μιχαλακοπούλου 99.
Εκέι πήρα την Τζούλια. Ρουμάνα κοντούλα με ωράιο προσωπο και καλό σωματάκι, ετών 22 με 23 το πολύ.
Μασάζ υποτυπώδες αλλά πολύ καλό καλαμάκι και κυρίως πίατο.

metsovos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα ειμαι ενα αναγνωστης αυτης της σελιδας και θα ηθελα τα φωτα σας που μπορω να παω ος πρωτη φορα σε μασατζιδικο ?Ωστε να ειναι μια πολι καλη εμπιρεια.Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων.

Χρονια πολλα σε ολους!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Σήμερα Φωκίωνος Νέγρη η Λάουρα, η Αλίνα και η Όλγα. Η Αναστασία από αύριο.
Στουρνάρη η Μάγια, η Βίκυ, η Τζούλη και η Τζένη

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κανα νέο απο Φραντζή?

εχουμε το εξης νεο.....πηρε την κατιουσα....ξεκολλα και εσυ με την φραντζη,υπαρχουν και αλλου μπριζολαδικα με ψημενες μπριζολες σε διαφορετικους βαθμους τηξης η καθεμια!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θα χτυπήσω πρώτα δύο golden στα goodys της Δροσοπούλου, και μετά θα φάω την μπριζόλα...

ετσι αγορινα μου,φαε τα μπεργκερ σου τα αμερικανικα και μετα τη ρωσικη μπριζολα...να τα εχεις καλα και με τις 2 μεγαλες δυναμεις!!!

υ.γ. και μετα την ρωσικη μπριζολα σου προτεινω να επισκεφθεις και ενα κινεζικο ρεστωραν γιατι ως γνωστον η κινα ειναι η ανερχομενη δυναμη! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom