Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (0 μέλη και 127 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
την χριστινα την βουλγαρα μιλφ που ηταν περσυ συγγρου 12 και μετα στουρναρη 63?

ναι αυτήν!
δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι εμένα 2 φορές που την είχα πάρει στην Στουρνάρη πέρσύ μου έιχε ξηγηθεί άψογα και "χωρίς κρυφές χρεώσεις"... ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι αυτήν!
δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι εμένα 2 φορές που την είχα πάρει στην Στουρνάρη πέρσύ μου έιχε ξηγηθεί άψογα και "χωρίς κρυφές χρεώσεις"... ;)

καλα...καλα...μεγαλη καριολα η συγκεκριμενη...

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ναι αυτήν!

Εγώ μια φορά την βρήκα στο Σ 12 και μου το έπαιζε μυξοπαρθένα, έξωωωωωωωω

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγώ μια φορά την βρήκα στο Σ 12 και μου το έπαιζε μυξοπαρθένα, έξωωωωωωωω

και πριν την κουμανουδη(δηλ.μετα την στουρναρη 63) εκανε και ενα γρηγορο περασμα απο ενα αλλο ινστιτουτο ομορφιας προς κεντρο μερια......

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
και πριν την κουμανουδη(δηλ.μετα την στουρναρη 63) εκανε και ενα γρηγορο περασμα απο ενα αλλο ινστιτουτο ομορφιας προς κεντρο μερια......

Αδελφέ έρχπμαι Αθήνα σε μία εβδομάδα,αυηπομονώ να τσεκάρω το νέο "οικο μάλλαξης και χαλάρωσης" στη Φρατζή....

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αδελφέ έρχπμαι Αθήνα σε μία εβδομάδα,αυηπομονώ να τσεκάρω το νέο "οικο μάλλαξης και χαλάρωσης" στη Φρατζή....

Συγνώμη για την ορθογραφία αλλά εχω πιει λίγο παραπάνω....

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Χρονια πολλα.Το μαγαζι στο Χαιδαρι ειναι το πρωην Βεικου 9-11.Παιζουν 3-4 κοριτσια εκ των οποιων 2 Ελληνιδες.Χωρος καλος,85 για 1 ωρα μασαζ και 65 για μιση.Παντα με φραπεδακι.Ακριβα!Ισως τη δευτερη φορα να κερνανε και καλαμακι.
Που ακριβώς στο Χαιδάρι;Είμαι κάτοικος της περιοχής και θέλω να έχω προσωπική άποψη.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Είσοδος από Φραντζή ή από Καλλιρόης; Μην ψάχνουμε, του Αη Γιαννιού δεν επιτρέπεται.
Είσοδος από Καλλιρόης. Δίπλα έχει και ανταλλακτικά Opel (χρήσιμο για τους κατέχοντας την σχετική μάρκα οχήματος... :-) )

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Είσοδος από Καλλιρόης. Δίπλα έχει και ανταλλακτικά Opel (χρήσιμο για τους κατέχοντας την σχετική μάρκα οχήματος... :-) )
...εκει ήταν ίδρυμα προ 15ετίας περίπου. Μάλλον στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Σε σημερινή μου βόλτα στα καταστήματα της Στουρνάρη, Μάρνη κλπ δούλευαν όλοι οι μπαζόσαυροι. Τίποτα ιδιαίτερο από αυτά που δεν είχα ξαναπάρει.
Κατέληξα στη Στουρνάρη με τη Μάγια, milf (33 δηλώνει), ψηλή μελαχροινή από τη Γεωργία.
Πολύ καλό μασάζ και παιχνίδι, ωραίος καφές με καλαμάκι, από μπριζόλα και να μην έτρωγα δε θα με χάλαγε αλλά αφού την προσέφερε το κατάστημα είπα να την τιμήσω. 

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανείς τι ακριβώς παίζει με το κατάστημα στην Καλλιθέα πίσω από την πλατεία Δαβάκη?

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια χρονια πολλα ξερει κανεις τι παιζει στο μαγαζι που βρισκεται στην παπαγου ,στου ζωγραφου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom