Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την φολα που εφαγα πριν καμια 10ρια μερες. Δεν ειμαι πολυ τακτικος του μασαζ,περισσοτερο ερασιτεχνης που την βρισκω με ενα καλο μασαζ και μια σωστη φραπεδια για τελειωμα (για μπριζολες βρισκω και αλλου). Εχω επισκεφτει ορισμενα απο τα μαγαζια που αναφερονται συχνα εδω,αλλοτε εμεινα πολυ ικανοποιημενος,  αλλοτε λιγοτερο,αλλα βασικα επαιρνα αυτο που ηθελα.Ειχα επισκευτει το ιδρυμα της μιχαλακοπουλου 171 οπου μια Μαρια εκ Γεωργιας ορμωμενη ομορφη κοπελα εφτασε ως εκει που ηθελα αν και μου τα πρηξε λιγακι στη διαδρομη.Ειπα να ξαναπαω τελευταια οπου και πεφτω πανω σε δυο μετριες ανατολικες,πηρα τη λιγοτερο μετρια (Σοφια)και το μετανιωσα πικρα.Απο μασαζ δεν ειχε ιδεα,μου τα κανε μπαλονια και στο τελος δεν προσφερε ουτε και φραπε.Μαυρο απο μενα λοιπον κι αυτα προς γνωσιν και συμμμορφωση των υπολοιπων
ναι εχει δικιο, το μαγαζι ουτε καλο μασαζ προσφερει, ουτε σερβιρει μπριζολο-φραπεδες..

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα υπάρχει κανένας που εχει παρει μπριζολα απο το Συγγρού 12.  :think:
Επίσης όποιος ξέρει αν η Ταυλανδή είναι ακόμη εκεί ας με ενημερώσει.
Ευχαριστω 

Καλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ χορτοφάγος?

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ χορτοφάγος?

Όταν είχα αρχίσει το σπορ είμουν ότι μου πασαρανε...
Τώρα εχω γινει επιλεκτικός στο τι μου σερβιρουν...
Στοχεύω πάντα σε πλήρες μενου΄και όταν αυτό δεν είναι δυνατό ...
Επιλέγω την καλύτερη ποιότητα...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Όταν είχα αρχίσει το σπορ είμουν ότι μου πασαρανε...
Τώρα εχω γινει επιλεκτικός στο τι μου σερβιρουν...
Στοχεύω πάντα σε πλήρες μενου΄και όταν αυτό δεν είναι δυνατό ...
Επιλέγω την καλύτερη ποιότητα...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ πρέπει να τρώμε κουτόχορτο και να μας κάνουν ΠΛΑΚΑ με τα λεφτά μας....πεστα και σε άλλους εδω πέρα μέσα
γιατι το 2008 ΜΠΗΚΕ και μυαλό δεν βάλανε....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ευχαριστω 
στο παρελθον, εννοω μεχρι πριν το καλοκαιρι, το καταστημα ητο μπριζολερί-ψητοπολί..

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω 
Φίλτατε εγώ δεν έχω πάρει μπριζόλα στο Συγγρού 12 αλλά πέρασα μιά βόλτα μήπως και χτύπαγα κάνα κοψιδάκι το πρωί αλλά τζίφος.Δουλεύουν δύο μπαζιόλες παλιοκλανιόλες και ένα πολύ μέτριο μιλφάκι και το μαλλί βέβαια ξεκινάει από 110.Ασε που για να ψήσουν καμιά μπριζόλα σου πρήζουν τ'αρχίδια πρώτα.Ετσι και 'γώ τους έριξα :piss:και την έκανα και ούτε απ'έξω δεν ξαναπερνώ. Και για την ενημέρωση των παλιών η γνωστή Σάντρα την έκανε, για πού δεν μου είπαν.Μάλλον θα βρήκε κανά τζιτζιφιόγκο :uglystupid: και του τα τρώει κανονικά :cheesy:.Οσο για την Ταυλανδή ούτε και αυτή δουλεύει πλέον οπότε γειά σας και χαίρετε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ευχαριστω 

ρε παιδια...ουτε απεξω!εχουμε φαει και εκει πολυ καλες μπριζολες αλλα προ αειμνηστων...

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Σολωνος χαμηλά ακριβώς μετά την Εμ. Μπενάκη (5οροφ) υπήρχε μια Ατομική επιχείρηση που το αφεντικό σέρβιρε πλήρες μενού. Τελευταία φορα που ειχα παει ήταν το καλοκαίρι. Σε εφημερίδα δεν το έχω ξαναδεί!

Ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμη???????????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Στην Σολωνος χαμηλά ακριβώς μετά την Εμ. Μπενάκη (5οροφ) υπήρχε μια Ατομική επιχείρηση που το αφεντικό σέρβιρε πλήρες μενού. Τελευταία φορα που ειχα παει ήταν το καλοκαίρι. Σε εφημερίδα δεν το έχω ξαναδεί!

Ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμη???????????
κατεβαινοντας τη σολωνος αριστερα, διπλα απο το μαγαζι με τα προσκλητηρια ??

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι να ρωτησω και εγω κατι - τις καθημερινες (οπως σημερα ας πουμε) εως τι ωρα ειναι ανοιχτα τα καλα μασαζερι; (Φραντζη, Στουρναρη κτλ.)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Παιδες πηγα σημερα Σολωμου 54 6ο οροφος ,απο οτι μου ειπανε αλλα και τις ειδα ειχε 2 μικρα κουκλακια  καινουργια η μια λεγοταν Αντριανα και η αλλη Βερονικα . Αν πατε κατα προτιμηση να ζητησετε αυτες. Εγω περασα με την Βερονικα τελεια, ταριφα ,κομπλε...
Στη Σολωμού 54 οι δύο μικρές είναι μία μικρόσωμη 19χρονη μελαχροινη αδύνατη Αλβανίδα (Αντριανα )και μία νεαρή αδύνατη κανονικού ύψους (προς το ψηλό) ξανθιά γαλάζια μάτια (Βερόνικα-όχι κάτι το ιδιαίτερο). Καλή αλλά άγουρη η μπριζολίτσα από Αντριάνα. Στην υποδοχή Ζάνα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Ναι στον 5οροφο . Δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν Ελληνίδα και είχε τέλειες βυζάρες 3+.

υπάρχει ακόμα και που και πού βάζει και καμιά αγγελια...
Ειναι Ελληνίδα μελανούρι με καμπύλες ωραία γυνάικα αλλά έχει ένα κακό.
Σε αναγκάζει να βάλεις 2 προφυλακτικά στον πούτσο σου γιατί φοβάται τις ασθένειες, και με 2 λάστιχα στο εργαλέιο δεν λέει καθόλου......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σε αναγκάζει να βάλεις 2 προφυλακτικά στον πούτσο σου γιατί φοβάται τις ασθένειες, και με 2 λάστιχα στο εργαλέιο δεν λέει καθόλου......

και αυτην την ξερεις....?πες μια που δεν ξερεις!!!!!!! :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

Μην μου πεις ότι είναι και ΤUBELESS τα ελαστικά .... :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
και αυτην την ξερεις....?πες μια που δεν ξερεις!!!!!!! :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

είναι αρκετές που δεν ξέρω ακόμα.
Τα φάινόμενα απατούν....

Η συγκεκριμένη πάντως πριν απο χρόνια (7 και βάλε) το λειτουργούσε σαν στούντιο το χώρο, αλλά μετά το γύρισε σε μασάζ...
Τώρα που μου την θυμίσατε θα πάω καμια βόλτα το ΣΚ να δώ τι παίζει και θα σας πώ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
είναι αρκετές που δεν ξέρω ακόμα.
Τα φάινόμενα απατούν....

Η συγκεκριμένη πάντως πριν απο χρόνια (7 και βάλε) το λειτουργούσε σαν στούντιο το χώρο, αλλά μετά το γύρισε σε μασάζ...
Τώρα που μου την θυμίσατε θα πάω καμια βόλτα το ΣΚ να δώ τι παίζει και θα σας πώ....

γιατι ως γνωστον......απο τον zero tolerance δε γλυτωσε καμμια μασατζου! :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
paides kali xronia na exoume. an kserei kapoios masatzidika pou gamas as grapsei dieythinsi paides poly tha to ektimousa dioti den gnorizw kati sxetiko kai tha ithela poly na mathw eyxaristw prokatabolika
Εχει κολλησει το mouse και δεν μπορεις να πας πισω 1,2 αντε 3 σελιδες,απλα βαριεσαι ή μας κανεις πλακα?
Σε ενα απο τα τρια σιγουρα εχεις απαντηση
Μην τα θελουμε ολα στο πιατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom