Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
paides kali xronia na exoume. an kserei kapoios masatzidika pou gamas as grapsei dieythinsi paides poly tha to ektimousa dioti den gnorizw kati sxetiko kai tha ithela poly na mathw eyxaristw prokatabolika

Φιλε μου εχω μερικες βασικες συμβουλες:

1. να μην γραφεις σε greenklish (δεν το επιτρεπει το forum)
2. πριν ρωτας τετοιες γενικες ερωτησεις, κανε τον κοπο και διαβασε τα προηγουμενα posts...

Κατα τα αλλα, καλως ορισες

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την φολα που εφαγα πριν καμια 10ρια μερες. Δεν ειμαι πολυ τακτικος του μασαζ,περισσοτερο ερασιτεχνης που την βρισκω με ενα καλο μασαζ και μια σωστη φραπεδια για τελειωμα (για μπριζολες βρισκω και αλλου). Εχω επισκεφτει ορισμενα απο τα μαγαζια που αναφερονται συχνα εδω,αλλοτε εμεινα πολυ ικανοποιημενος,  αλλοτε λιγοτερο,αλλα βασικα επαιρνα αυτο που ηθελα.Ειχα επισκευτει το ιδρυμα της μιχαλακοπουλου 171 οπου μια Μαρια εκ Γεωργιας ορμωμενη ομορφη κοπελα εφτασε ως εκει που ηθελα αν και μου τα πρηξε λιγακι στη διαδρομη.Ειπα να ξαναπαω τελευταια οπου και πεφτω πανω σε δυο μετριες ανατολικες,πηρα τη λιγοτερο μετρια (Σοφια)και το μετανιωσα πικρα.Απο μασαζ δεν ειχε ιδεα,μου τα κανε μπαλονια και στο τελος δεν προσφερε ουτε και φραπε.Μαυρο απο μενα λοιπον κι αυτα προς γνωσιν και συμμμορφωση των υπολοιπων
...το συγκεκριμένο ευαγές ίδρυμα είναι εκείνο της Σπ. Μερκούρη στο Παγκράτι το οποίο ως γνωστό μόνο προ 7-8 ετών για όσους θυμούνται πρόσφερε ποιοτικές υπηρεσίες.... με μία Γαλλιδούλα. Έκτοτε και μετά την μετακόμιση ...μόνο περιστατικά σαν το δικό σου παρουσιάζονται ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτό πρέπει να λέει με την περίεργη είσοδο (εσοχή) ..

ωχ....δευτερος zero tolerance μας βρηκε....καλα ρε θηρια..που τις ξετρυπωνετε στις τρωγλες των διαμερισμάτων τους? :rockon: :rockon:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αυτό στη σόλωνος είναι στην είσοδο των φροντιστηρίων χατζηγιακουμή; εγώ πήγαινα εκεί για μάθημα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αυτό στη σόλωνος είναι στην είσοδο των φροντιστηρίων χατζηγιακουμή; εγώ πήγαινα εκεί για μάθημα....
ναι σωστα. το αλλο με την εισοδο στην εσοχη που λεει ο gepap ηταν στον 1ο οροφο και ειχε 2-3 τεμαχια..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλιρρόης πολύ μέτρια πράγματα. Πέραν πως υπάρχουν αρκετά μπαζάκια ( ήτοι μπάζα νεαρής ηλικίας), μία που αξίζει είναι ήδη γνωστή από το διπλανό μαγαζί, η ρωσίδα κυρία επί των τιμών τόκοψε, και μία άλλη που πήρα με ωραιότατο κορμί, ( αλλά μέτραγα τα πλευρά της)  μελαχρινή, ευτυχώς που ήταν το καλοριφέρ στο φουλ γιατί τέτοιο παγόβουνο...μόνο ο Τιτανικός συνάντησε και βούλιαξε. Ελπίζω να βελτιωθεί... το μαγαζί. Είπαμε να γαμάμε ασύστολα αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Με μπάζα δεν χτίζονται παρθενώνες. Απαιτούνται καλιμάρμαρα. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη για το μαγαζί ελεύθερα να το κουβεντιάσουμε.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τελικα υπάρχει κανένας που εχει παρει μπριζολα απο το Συγγρού 12.  :think:
Επίσης όποιος ξέρει αν η Ταυλανδή είναι ακόμη εκεί ας με ενημερώσει.
Ευχαριστω 
Αν είσαι παλιός ( δηλαδή σε ξέρουν) παίρνεις μπριζολίτσα άνετα. Απλά πληρώνεις κότσι για φιλέτο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλιρρόης πολύ μέτρια πράγματα. Πέραν πως υπάρχουν αρκετά μπαζάκια ( ήτοι μπάζα νεαρής ηλικίας), μία που αξίζει είναι ήδη γνωστή από το διπλανό μαγαζί, η ρωσίδα κυρία επί των τιμών τόκοψε, και μία άλλη που πήρα με ωραιότατο κορμί, ( αλλά μέτραγα τα πλευρά της)  μελαχρινή, ευτυχώς που ήταν το καλοριφέρ στο φουλ γιατί τέτοιο παγόβουνο...μόνο ο Τιτανικός συνάντησε και βούλιαξε. Ελπίζω να βελτιωθεί... το μαγαζί. Είπαμε να γαμάμε ασύστολα αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Με μπάζα δεν χτίζονται παρθενώνες. Απαιτούνται καλιμάρμαρα. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη για το μαγαζί ελεύθερα να το κουβεντιάσουμε.
αμ τα πα εγω, δεν τα πα ??

ειπα οτι θα παω μετα απο κανα δυο (και τωρα που το σκεφτομαι και παραπανω) εβδομαδες, για να μην φαω κανενα γρέζι..  :) :)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τα είπες Δέσποτα.. αλλά επειδή δεν είμαι θρήσκος είπα να σε αγνοήσω και όπως είδες με τιμώρησε ο Θεός :)

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
...Η συγκεκριμένη πάντως πριν απο χρόνια (7 και βάλε) το λειτουργούσε σαν στούντιο το χώρο, αλλά μετά το γύρισε σε μασάζ...

Επτά χρόνια ;;;!!!! Αυτό πλέον δεν είναι ενημέρωση για μασατζίδικα που γαμάς είναι κανονικό χρονογράφημα! :) Τι άλλο να πω... το να διαβάζω το thread εκτός από ενημέρωση προσφέρει και μια ευχάριστη νότα στη μουντή καθημερινότητα ;)Μπράβο παίδες...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Κανονικά πρέπει οι κυρίες να τις περνούν από ένα κάστινγκ πριν τις βγάλουν στην φόρα γιατί είναι κρίμα και για το μαγαζί να σερβίρει σάπια κρέατα και ο κόσμος να αηδιάζει.Είπαμε να φάμε όχι να σαβουριάσουμε.Ας είμαστε περισσότερο εκλεχτικοί στην επιλογή για να αναβάσουν και αυτή την ποιότητά τους.Μη διστάζετε όταν βλέπετε σάυρες να την κάνετε με ελαφρά.Έτσι το μαγαζί παίρνει το μήνυμα....

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εντυπώσεις από Στουρνάρη και γεύμα με Τζένη (καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μέτριο σώμα, ηλικία περί τα 27-28 εκ βουλγαρίας) που δεν είχα ξαναπάρει. χωρίς να έιναι απογοητευτική εμπειρία, δεν ενθουσιάστηκα. το μασαζ κάτω του μετρίου, καλή γενικώς συμπεριφορά αλλά με έλλειψη ιδιαίτερης προθυμίας. 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
-----
Mανώλης Χατζηγιακουμής- για νομική , φιλοσοφική---  αλλά και  βυζαντινολογία---
αχ .. αχ.... ενας ένας . μπορεί να βγούμε και συγγενεις εδώ ...

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αποτέλεσμα από επίσκεψη στην Στουρνάρη 63. Είμουνα ενήμερος οτι η Μάρσι έλειπε και είχα πάει αποφασισμένος να πάω με την Μάγια για αρκετά καλό μασάζ και πολύ καλή και η συνέχεια... Επειδή είχε όμως πελάτη δοκίμασα για πρώτη φορά την Βίκυ. Ωραίο σωματάκι με κοντό μελαχροινό μαλλί. Το μασάζ αρκετά καλό για τα δεδομένα αλλά στο κυρίως πιάτο μάλλον κάτι έλειπε στην συνταγή. οφείλω να ομολογήσω οτι σαν να της αρέσει να κάνει μόνο μασάζ.
Είδα και μια ξανθούλα Λάουρα νομίζω. Έχει κάνεις καμιά πληροφορία γιατί την Βίκυ μόνο άμα είμαι πολύ πιασμένος θα πάρω.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
H Λάουρα είναι ψηλή με βυζάρες. Δεν την έχω πάρει οπότε δεν ξέρω.
αμ τα πα εγω, δεν τα πα ??

ειπα οτι θα παω μετα απο κανα δυο (και τωρα που το σκεφτομαι και παραπανω) εβδομαδες, για να μην φαω κανενα γρέζι..  :) :)
Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεσαι αν και ο ίδιος δεν πήγα λόγω δουλειάς. Δεν θάπρεπε όμως τουλάχιστον να φροντίσει η ομάδα να είναι δυνατή από την αρχή του πρωταθλήματος; Άμα σου φύγει ο άλλος 15-20 κοψίδια μπροστά άντε φτάστον.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αποτέλεσμα από επίσκεψη στην Στουρνάρη 63. Είμουνα ενήμερος οτι η Μάρσι έλειπε και είχα πάει αποφασισμένος να πάω με την Μάγια για αρκετά καλό μασάζ και πολύ καλή και η συνέχεια... Επειδή είχε όμως πελάτη δοκίμασα για πρώτη φορά την Βίκυ. Ωραίο σωματάκι με κοντό μελαχροινό μαλλί. Το μασάζ αρκετά καλό για τα δεδομένα αλλά στο κυρίως πιάτο μάλλον κάτι έλειπε στην συνταγή. οφείλω να ομολογήσω οτι σαν να της αρέσει να κάνει μόνο μασάζ.
Είδα και μια ξανθούλα Λάουρα νομίζω. Έχει κάνεις καμιά πληροφορία γιατί την Βίκυ μόνο άμα είμαι πολύ πιασμένος θα πάρω.
H ξανθουλα ειναι η τζουλη

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στη Σολωμού 54 οι δύο μικρές είναι μία μικρόσωμη 19χρονη μελαχροινη αδύνατη Αλβανίδα (Αντριανα )και μία νεαρή αδύνατη κανονικού ύψους (προς το ψηλό) ξανθιά γαλάζια μάτια (Βερόνικα-όχι κάτι το ιδιαίτερο). Καλή αλλά άγουρη η μπριζολίτσα από Αντριάνα. Στην υποδοχή Ζάνα.
Δεν συμφωνο φιλε γιατι η Βερονικα ειναι Θεα . Ξανθια ψιλη και γαλανοματα . Απο οσα εχω παει αν εχω βρει 2-3 καλητερες παιζεται. Με αριστα το 10 τις βαζω 9.5. Βεβαια γουστα ειναι αυτα?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
χελοου .... ο χρονος ξεκίνησε για μένα με μπριτζολίδι σπετσιαλε στην φωκα 11 οπου βρησκω μονες αναστασια και αλινα και θα τις επερνα και τις δυο αλλα ευτυχως για την τσεπη μου συγκρατήθηκα και πήρε αναστασια κοντοπουτανο με κολαρακι τρομερο και ρογα που βγαζει ματι.... ομως μετα τα σχολια σας αλλα και ενος κολλητου θα πρεπει να σιρω το κορμί μου και μιχαλακοπ 99 .... καλη χρονια και όσα μαμησια σας λειψαν πέρσι να ερθουν φέτος!!!!! :boobies: :dancing: :dancing:
!!!!!    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom