Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η μάρνης ζει και βασιλεύει... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στο ChocoSpa τι παίζει?μόνο μασαζ ή παραπάνω,ξέρει κανείς?και από γυναίκες?

scorpio1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα φίλοι μου. Στο Choco Spa από την πρώτη φορά παίζει μόνο φραπέ. για μετά δεν ξέρω. πάντως ο χώρος είναι πάρα πολύ ωραίος και οι γυναίκες πολύ προσεγμένες (ελληνίδες και ξένες).

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωση απο Ομηρου ...
το ραντεβου κλειστηκε τηλεφωνικα πηγα απο κει πρωτη φορα στο συγκεκριμενο και μου λεει εχω 14 κοπελες και διαλεγεις εκεινη την ωρα ηταν μια ξανθια ψηλη λεπτη ονομα βασω μπαινουμε μεσα μετα το σχετικο μπανακι και μετα απο μασαζ μουφα...πολυ επιφανιακο και χωρις εμπειρια μετα απο καμποση ωρα  μου λεει που ειναι το προφυλακτικο σου....εγω εκεινη την στιγμη λεω μεσα μου.... αμαν παει το γαμισι (ποτε το ιδιο λαθος) και ετσι τελειωσα με πιπα ακαπωτη και φραπεδια  με υποσχεσεις για την επομενη φορα ολα αυτα για ακριβως μια ωρα και 80 ευρω το συνολο.....
σχετικα καλα να δουμε την επομενη φορα τι θα γινει...
καλα γαμισια

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν μπορει καποιος να βοηθησει με το μασσαζ στην αχιλλεως. μονο φραπα παιζει  παρολο που εχω παει 10 φορες.αν ξερει κανεις στειλτε  pm]

GEO37

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα φιλοι μου μπορει να μου θυμισει καποιος διευθυνση στην ποσειδωνος¨? επισης το εχει επισκευτει καποιος τελευτεα?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μεσογείων 289. Η απόλυτη απάτη! Πήγα χθες και με το που μήκα έψαχνα την έξοδο! Χάλι ατελείωτο.

Απο ποια αποψη. Χαλια γκομενες? δεν παιζει τίποτα? γινε λιγο πιο συγκεκριμενος

Επισκέπτης
Ειπα να ξεφυγω απο τα κλασικα Συγγρουν12, Ποσειδώνος, Θησεως και τα κεντρικα στην Αθηνα (μου πέφτει μακρια)

Απο αγγελία στα ΝΕΑ εχει ενα κεντρικη πλατεια Χαλανδρίου (τηλ 210......096) που απο το τηλέφωνο σουλεει οτι παιζει ελεύθερη σχεση. Εχει πάει κανείς?

Α..και σε αυτο στη κεντρικη πλατεια της Ν. Σμυρνης (210....348) με το που ρωτησα αν υπαρχει και κατι εξτρα με τις κοπελες σε εκτος μασαζ μου εκλεισε το τηλεφωνο  :crazy:

Επισκέπτης
Αυτο με το Χαλανδρι με ενδιαφερει γιατι μενω κοντα.....Οσο για το αλλο στη Ν.Σμυρνη ειχα παει μια φορα και μετα απο 30' βαρετου μασαζ λεω στη πιτσιρικα, σου μοιαζω για αθλητης και με ζουλας τοση ωρα??Θα παιξει τιποτα αλλο?Και ηρθε μια αλλη γκομενα για εκτονωση.Πρεπει να λεμε για το ιδιο αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος.

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και γω την ειχα παρει πριν χρονια. Τοτε πηγαινες και γαμουσες στα ισα. 10 -15 χιλιαρικα τοτε, δεν θυμαμαι ακριβως. Τωρα το γυρισε σε μασσαζ και καλα. Παω λοιπον πριν κανα μηνα , λεω κατι μου θυμιζει αυτο το Σολωνος 117. Μπαινω τη βλεπω (τη θυμηθηκα βεβαια), και μου κανε την κινεζα. Μασσαζακι, και μονο αυτο κλπ, κλπ. Της λεω μααααα, αφου ερχομουνα παλια , και το μενου ειχε "ελευθερη σχεση" και λοιπα. Ε μου λεει αφου εισαι παλιος πελατης μπορουμε να κανουμε ελευθερη σχεση, αλλα με 100 (νομιζω 100) Δεν προχωρησα, ουτως ή αλλως η γκομενα δε λεει τιποτα στο κρεββατι. Το σερβις  ητανε θυμαμαι πολυ μετριο, μολονοτι η εμφανιση σε παραπεμπει σε πολυ καυλα γκομενα. Γενικως δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Δε βρισκω το λογο να την παρει κανεις
Επειδη εχουμε γνωριστει ,πια ,με την Ευα 50 ευρω και μου δινει μασαζ,τσιμπουκακι,ισπανικη και γαμισακι με πολυ ναζι.Την γουσταρω κιολας super!!

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες την Καιτη στο ΟΑΣΙΣ την εχει παρει κανεις?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ενημερωση απο Ομηρου ...
το ραντεβου κλειστηκε τηλεφωνικα πηγα απο κει πρωτη φορα στο συγκεκριμενο και μου λεει εχω 14 κοπελες και διαλεγεις εκεινη την ωρα ηταν μια ξανθια ψηλη λεπτη ονομα βασω μπαινουμε μεσα μετα το σχετικο μπανακι και μετα απο μασαζ μουφα...πολυ επιφανιακο και χωρις εμπειρια μετα απο καμποση ωρα  μου λεει που ειναι το προφυλακτικο σου....εγω εκεινη την στιγμη λεω μεσα μου.... αμαν παει το γαμισι (ποτε το ιδιο λαθος) και ετσι τελειωσα με πιπα ακαπωτη και φραπεδια  με υποσχεσεις για την επομενη φορα ολα αυτα για ακριβως μια ωρα και 80 ευρω το συνολο.....
σχετικα καλα να δουμε την επομενη φορα τι θα γινει...
καλα γαμισια

για πες......πως ηταν η βασουλα?ειδες και αλλες?ανελυσε το λιγο το θεμα.........να ειστε λιγο πιο περιγραφικοι αν μπορειτε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδες την Καιτη στο ΟΑΣΙΣ την εχει παρει κανεις?

κοιταξτε η καιτουλα ειναι για μενα το πιο σεξυ σαρανταπενταρι που κυκλοφορει οχι μονο εκει μεσα αλλα γενικα σε ολη την μασατζοαθηνα....!!!!!!!!!παιζει ακαποτο και ελευθερη σχεση(με καποτα) και το ολο κοστουμακι κοστιζει γυρω στα 110 ευρω!αν θυμαμαι καλα!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
.....απογευμα,κατα τις 6 στο μαγαζι της γ' σεπτεμβριου...χτυπαω,ανεβαινω,μου ανοιγει η ειρηνη...με ρωταει αν θελω καποια συγκεκριμενη,και τις λεω οχι να δω τις κοπελες...μου βγαινουν ολες ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ και για να μην την πατησω με καμια ακυρη,τασιμπησα την ρενα....σταθερες αξιες...γαμησι οπως παντα....ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
42
Πόντοι
1
Φιλε, γουστα ειναι αυτα .Αφου τα χετε βρει, με γεια σου με χαρα σου. Περι ορεξεως...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom