You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φιλε καλημερα, αυτες που ανεφερα τις παχουλες δεν τις εχω παρει γιατι δεν ειναι του γουστου μου, απλα τις εχω δει και ενημερωσα το παληκαρι που εψαχνεστην μεταξα 23 γλυφας , τωρα πηγαν στον πρωτο παραλιλλο τις ποσειδωνο ( περιπου στο υψος της αλιμου )
Τιν ρωσιδα ΜΙΛΦ ( βετα ή λιζα ) οποιο ειναι 1,90 ,θηριο, ρωσια εαν τιν εχει παρει κανεις ?
ειναι αυτη που ανοιγει τιν πορτα , διοτι σε εμενα μου ελεγε οτι και καλα δεν μπαινει στα δωματια ..
αλλα δεν μπορει , με τετοιο κορμι και τετοια βυζια , να μπαινουν στο δωμα
εαν καποιος των τροπο να τιν ρηξουμε και αυτην ?
ή , εαν καποιος την εχει παρει ? με τι τιμη ?
συναγωνιστες ανταποκριση απο καραισκου σημερα το πρωι...
ανοιγει η γνωστη ξανθια θεα στην πορτα κ εγινε κ απο μεροσ μου η ερωτηση αν προσφερει υπηρεσιες κ η ιδια αλλα....πακετο...
2κοπελεσ ηταν μια μελαχρινη κ μια ξανθια...τελικα η επιλογη μου ηταν η ξανθια,κ δεν το μετανιωσα αν κ πρωταρησ...
μασαζακι καλο κανα 20αλεπτο κ μετα φραπεδακι με καλαμακι κ μπροζολιτσα καλοψημενη....σαν χωροσ πολυ ωραιοσ....
ανοιγει η γνωστη ξανθια θεα στην πορτα κ εγινε κ απο μεροσ μου η ερωτηση αν προσφερει υπηρεσιες κ η ιδια αλλα....πακετο...
2κοπελεσ ηταν μια μελαχρινη κ μια ξανθια...τελικα η επιλογη μου ηταν η ξανθια,κ δεν το μετανιωσα αν κ πρωταρησ...
μασαζακι καλο κανα 20αλεπτο κ μετα φραπεδακι με καλαμακι κ μπροζολιτσα καλοψημενη....σαν χωροσ πολυ ωραιοσ....
φιλε καλημερα, αυτες που ανεφερα τις παχουλες δεν τις εχω παρει γιατι δεν ειναι του γουστου μου, απλα τις εχω δει και ενημερωσα το παληκαρι που εψαχνε
συμφωνο , απλα εαν εχεις καταλαβη ή εχεις δει ? να μπαινει στο δωμα , επειδη εχω παθει ψυχωσει , τωρα οσο αφορα το '' χονδρη'' δεν θα το ελεγα !!!!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παπα μου που εισαι ?τελικα πηγα σημερα Σολωμου 54 στον 6 κτο ,πολυ ωραιο και καθαρο μαγαζι , μου κανανε μια μικρη πασαρελα ,οντος ωραια κοριτσια ,εγω ομος πειρα μια που ειχα περασει παλιοτερα στο κολωνακι την λενε Μαρια , ξσανθουλα ,μικρουλα ενα αστερακι ,ωραιος φραπες,ααα κανουνε και μασαζ στα ποδια με αλατα ,45 λεπτα γεματα και ;)αντε γειαααααα...
δυστηχως δεν πηγα ρουμανια που ειχα γραψει πριν απο λιγες μερες ομως θα παω και θα σας πω πως ειναι εκει τα πραγματα .Τωρα για το φιλο που εγραψε για το choco spa οντος και οι δυο αφεντικινες ειναι γατονια αφου ειναι πολυ παλιες στο επαγγελμα.Μην κακολογουμε την ψιλοανακριση γιατι και αυτες παιζουν το κεφαλι τους .οσο για τη Φιορεντινα που λες κανει πολυ καλο μασαζ εγω εφυγα απο εκει αλλος ανθρωπος αφου βεβαια ειχα την περιποιηση μου απο δευτερη κοπελα
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αντιθετως, φιλε , εμενα μου ειπε οτι προσφερει οταν οι κοπελες ειναι απασχολημενες.συναγωνιστες ανταποκριση απο καραισκου σημερα το πρωι...
Τυχερος ησουν που διαλεξες την ξανθια γιατι εγω την πατησα , η αννα καπου ειχε παει λεει για να φτιαξει τα χαρτια της και οι αλλες δυο κοπελες ηταν απασχολημενες ,ετσι εμενε μονο μια καινουργια ,Μαρινα ,εκ Ρωσσιας κατα τα λεγομενα της αλλα με ασιατικα χαρακτηριστικα , αναγκαστηκα την πηρα αλλα μαπα το καρπουζι , μασαζ αρκετα καλο για κανα 20λεπτο αλλα μετα ... μη πιανεις εδω μη με αγγιζεις εκει ,μη αργεις , μπριζολα αλλα πολυ στεγνη αδελφε μου , συμπερασμα μακρυα
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Nαι κοντα μαυρα μαλλια ασιατικα χαρακτηριστικα και τιποτα αλλο, επρεπε να πω οτι δεν μου αρεσει και να εκβιασω κατασταση με το διμετρο της υποδοχης , προκειμενου να φυγω ισως να δεχοταν να προσφερει τις υπηρεσιες της , θα το δοκιμασω αλλη φορα.αθτη ηταν μια μαυρομαλλα που πηρες????
Καταρχας να ευχαριστησω τον πατερ που μου εδωσε αμεσα οποιες πληροφοριες του ζητησα. ;) Τωρα παμε στο ψητο.. ...σημερινη μεσημεριανη επισκεψη στο ευαγες ιδρυμα της Στουρναρη...(στο συγκεκριμενο ηταν η πρωτη μου επισκεψη...),ευγενικοτατη η κυρια του μαγαζιου..και με το χαμογελο ολη την ωρα,(οχι σαν καποιες αλλες που αν σε κοιτακσουν θα ειναι με μισο ματι....),εκεινη την ωρα το μαγαζι ειχε πολυ δουλεια,αυτο φανηκε απο το οτι μονο 2 κοπελες ηταν ελευθερες(Μαγια και Ελενα) και απο το οτι οση ωρα ημουν μεσα χτυπησε το κουδουνι αρκετες φορες...Τωρα οσο αφορα την εξυπηρετιση,ενα θα πω μονο....εμεινα καταευχαριστημενος....επελεξα την Μαγια..το κοριτσι εκανε τα παντα για να με ικανοποιησει...στο μασαζ κατα την ταπεινη μου αποψη υστερει λιγο,αλλα με αποζημιωσε με τα κερασματα της μετα...φραπε με καλαμακι και μπριζολα σταβλισια...ολα 70....και με σκουφο παντα(προσεχουμε για να εχουμε).Θα το ξανατιμησω το μαγαζι γιατι με ικανοποιησε παρα πολυ...Αυτα απο μενα για σημερα.(να σημειωσω πως οτι γραφω εκφραζουν την προσωπικη μου αποψη...ο καθενας κρινει με τα ματια του και με τα πιστευω του).Φιλικα magoyras
Συναδελφοι γεια σας και παλι.Επειδη ελειπα αρκετο καιρο θελω να ρωτησω το μαγαζι στους Αμπελοκηπους συνεχιζει να προσφερει "καλες" υπηρεσιες ?η παιζει τιποτε αλλο νεο στα βορεια ? Ευχαριστω εκ των προτερων.Παντως να πω οτι Γερμανια για αλλη μια φορα παραδεισος.
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Το όνομα της δεν το θυμάσαι???????συναγωνιστες ανταποκριση απο καραισκου σημερα το πρωι...
Αν δεν κανω λάθος Βικτώρια την λένεΤο όνομα της δεν το θυμάσαι???????
lycosstomantri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 165
- Πόντοι
- 280
δυστηχως δεν πηγα ρουμανια που ειχα γραψει πριν απο λιγες μερες ομως θα παω και θα σας πω πως ειναι εκει τα πραγματα .Τωρα για το φιλο που εγραψε για το choco spa οντος και οι δυο αφεντικινες ειναι γατονια αφου ειναι πολυ παλιες στο επαγγελμα.Μην κακολογουμε την ψιλοανακριση γιατι και αυτες παιζουν το κεφαλι τους .οσο για τη Φιορεντινα που λες κανει πολυ καλο μασαζ εγω εφυγα απο εκει αλλος ανθρωπος αφου βεβαια ειχα την περιποιηση μου απο δευτερη κοπελα
Α ρε λυκο να μην ξερω να ζητησω και εγω συνεχεια με αλλη κοπελα...
οντως παντως δεν με πειραξε η ανακριση απλα δεν ημουν προετοιμασμενος.
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πραγματι την ξανθια την λενε Βικτωρια , την μελαχροινη που πηρα εγω , Μαρινα ,και υπαρχουν ακομα η Λαρισα που δεν εχω δει και η Αννα που ειναι και η καλλιτερη.Αν δεν κανω λάθος Βικτώρια την λένε
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Καλημέρα στους φίλους συναγωνιστές....
Εκείνο το μασατζίδικο απέναντι απο το σινε-σπόρτινγκ στον 3ο όροφο, στην Νέα Σμύρνη, που είχε και αγγελίες του στιλ "διπλή απόλαυση" και άλλες παπαριές στην εφημερίδα, υπάρχει? 'Αλλαξε τίποτα, κανα φραπεδάκι κερνάνε ή τρώνα ακόμα τα λεφτά του χαρμανιασμένου μασαζιάρη?
Εκείνο το μασατζίδικο απέναντι απο το σινε-σπόρτινγκ στον 3ο όροφο, στην Νέα Σμύρνη, που είχε και αγγελίες του στιλ "διπλή απόλαυση" και άλλες παπαριές στην εφημερίδα, υπάρχει? 'Αλλαξε τίποτα, κανα φραπεδάκι κερνάνε ή τρώνα ακόμα τα λεφτά του χαρμανιασμένου μασαζιάρη?
μετά πό πολύ καιρό επισκέφθηκα και πάλι σήμερα το ίδρυμα της Μάρνης. τεμάχια τρία (το τέταρτο δούλευε), τα δύο επιεικώς μπάζα ή για τα μπάζα, η τρίτη μικρούλα, ξανθούλα, αδυνατούλα πεταχτούλα κι όλα τα εις ....ούλα υπέσχετο ότι δεν θα κλάψω. όπως και να΄χει μια δοκιμή θα με έπειθε. έτσι πήρα, το όνομα αυτής Αλίνα εκ Ρωσίας. αδύνατη αρκετά ως προείπα, στήθος στητό δυαράκι με όμορφο αξεσουάρ, από μασάζ .... μέτριότατα πράγματα, αλλά από κυρίως περιποίηση όλα καλά. προθυμότατη, και καθόλου βιαστική. ευρώ 80. συμπερασματικώς δεν τρελάθηκα αλλά δεν πέταξα τα λεφτά μου.
Επισκέπτης
τα τρωνε ακομα δυστυχως. και δυστυχως πανε και τα δινουν, χωρις παρεξηγηση βεβαια περι ορεξεως...
για νεα σμυρνη αναφερομαι.
για νεα σμυρνη αναφερομαι.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K