Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μετά πό πολύ καιρό επισκέφθηκα και πάλι σήμερα το ίδρυμα της Μάρνης. τεμάχια τρία (το τέταρτο δούλευε), τα δύο επιεικώς μπάζα ή για τα μπάζα, η τρίτη μικρούλα, ξανθούλα, αδυνατούλα πεταχτούλα κι όλα τα εις ....ούλα υπέσχετο ότι δεν θα κλάψω. όπως και να΄χει μια δοκιμή θα με έπειθε. έτσι πήρα, το όνομα αυτής Αλίνα εκ Ρωσίας. αδύνατη αρκετά ως προείπα, στήθος στητό δυαράκι με όμορφο αξεσουάρ, από μασάζ .... μέτριότατα πράγματα, αλλά από κυρίως περιποίηση όλα καλά. προθυμότατη, και καθόλου βιαστική. ευρώ 80. συμπερασματικώς δεν τρελάθηκα αλλά δεν πέταξα τα λεφτά μου. 
Φιλε Κωστα εκει δεν ξαναπαταω ,παλιοτερα πηγενα ,ασε που εχουνε μαζεψει ολα τα μπαζα ,εφυγε και η Ζανα απο κει , το τοπ εργαλειο ,με 80 ιουρο που εδοσες αλλου σου κανουνε παπαδες ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
Φιλε Κωστα εκει δεν ξαναπαταω ,παλιοτερα πηγενα ,ασε που εχουνε μαζεψει ολα τα μπαζα ,εφυγε και η Ζανα απο κει , το τοπ εργαλειο ,με 80 ιουρο που εδοσες αλλου σου κανουνε παπαδες ....

Η οποία Ζάνα έχει πάει στο Σολωμού 54, 6ος όροφος, το δέ κουδούνι στην είσοδο της πολυκατοικίας γράφει πλέον "Ζάνα"! :2funny:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η οποία Ζάνα έχει πάει στο Σολωμού 54, 6ος όροφος, το δέ κουδούνι στην είσοδο της πολυκατοικίας γράφει πλέον "Ζάνα"! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:...αφου κι εγω το πρωι που πηγα μπερδευτηκα.....αν και δεν την τιμησα!Σημερα την "ψηφο" μου την κατεθεσα στην Ελενη.Το συνολο 80!

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τη ψηφο μου τη δηνω Παουληνα , Πολονια μερια ετων 22 ,το πιο αθωο και σεξυ κοριτσακι του καταστηματος .

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
τα τρωνε ακομα δυστυχως. και δυστυχως πανε και τα δινουν, χωρις παρεξηγηση βεβαια περι ορεξεως...
για νεα σμυρνη αναφερομαι.
Οι κοπέλες είναι γνωστές και μη εξαιρετέες απατεώνισες και με απαράδεκτη ποιότητα υπηρεσιών και συμπεριφορά, εδώ και πολλά χρόνια.  Απορώ πως εξακολουθούν και έχουν ακόμη πελατεία.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενημέρωση από Φρατζή σήμερα μεσημεράκι. Το κατάστημα έχει πάρει την κατιούσα με τα γκομενάκια που έχει,όλο τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που μου έκανε καλή εντύπωση ήταν ένα καστανόξανθο γκομενάκι με καρέ μαλλάκι ονόματι Ελένη. Δεν πέρασα όμως γιατί ήμουν απλά περαστικός.Αν έχει κανείς εντυπώσεις απ'το συγκεκριμένο μωρό ας τις αναφέρει μήπως και δοκιμάσουμε το φρουτάκι αυτό :sunglasses:.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης για την ενημέρωση σας το ίδρυμα της Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο μετακομίζει πρός την Καλλιρόης απο ότι μου είπαν. Πέρασα την Παρασκευή από εκεί(Ποσειδώνος) και τελικά μου άνοιξαν.Ετσι δοκίμασα την Σοφία ένα αρκετά καλό μιλφάκι και στις υπηρεσίες τις πολύ καλή. Μασάζ πολύ καλό και μπριζολίτσα άγρια και καλοψημένη και λέω άγρια γιατί η συγκεκριμένη γουστάρει άγριες :bottom: καταστάσεις. Βέβαια παίζουν και άλλα δύο πολύ καλύτερα η Αννα εκ Πολωνίας και η Τία από Ρωσία τις οποίες σκέφτομαι να τις δοκιμάσω στο νέο κατάστημα. Μόλις έχω νέα για το νέο κατάστημα θα ενημερώσω.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
ενταξει ρε μεγαλε μη βαρας ,,, μια ερωτηση εκανα...ουτε κακοπιστος ουτε τιποτα,,, απορια εξεφρασα...
μετοχος εισαι και παρεξηγηθηκες  ?

Γιατί πρέπει να είστε πάντα κακόπιστοι.
Ενημέρωση κάνουμε εδώ για να μην την πατάμε.
Δεν θέλω προσωπικά  να  αποδείξω τίποτα και σε κανένα.
Έπρεπε να εκτιμάτε ότι με τη φωτογραφεία έχετε και άποψη του χώρου.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
στην μεταξα 23 γλυφας , τωρα πηγαν στον πρωτο παραλιλλο τις ποσειδωνο  ( περιπου στο υψος της αλιμου )

ναι καπου στην παραλια.... καμμια διεθυνση δεν εχουμε ???? η να βγαλω ντουντουκα στον πρωτο παραλληλο.... κοριτσιααααα κερνατε φραπεεεεεεεεεεε , καλοι μου ανθρωποιιιιιι

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Πραγματι την ξανθια την λενε Βικτωρια , την μελαχροινη που πηρα εγω , Μαρινα ,και υπαρχουν ακομα η Λαρισα που δεν εχω δει και η Αννα που ειναι και η καλλιτερη.

Φίλοι συναγωνιστές καλημέρα.
Αν κάποιος έχει πάρει,ή έχει δει,την Λαρίσα από Καραίσκου ας δώσει
πληροφορίες και περιγραφή.
Ευχαριστώ.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Συγνώμη, αλλά γιατί οι πειρσσότεροι αναφέρεστε με τον όρο "μπριζόλα" και διάφορα άλλα παρατσούκλια? Είναι τόσο δύσκολο να γράψετε ότι έγινε σεξ? Αν εννοείτε αυτό, τουλάχιστον. Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουμε την αργκό των έμπειρων funs των "μασάζ". Όταν δημοσιοποιούμε κάτι σ' αυτή τη σελίδα υποτίθεται ότι το γράφουμε για να το διαβάσουν οι άλλοι κι όχι εμείς. Γι αυτό πρέπει να είμαστε λίγο πιο κατανοητοί. Πολλοί επίσης σχολιάζουν κοπέλες από κέντρα μασάζ αναφερόμενοι σε προηγούμενα posts χωρίς να αναφέρουν σε ποια! Όλοι οι άλλοι πώς θα καταλάβουμε για ποιες μιλάμε? Εντάξει, δεν συζητάω για τα τερατώδη ορθογραφικά λάθη που βλέπω που ούτε παιδάκι του δημοτικού δεν θα έκανε...

guider

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0
προχθες επισκευτηκα την Στουρνάρη.Μπορω να πω οτι ολα τα κορίτσια ηταν αξιόλογα.Ο χώρος αρκετά καθαρός και οι κοπέλες πολύ ευγενικές.Το μόνο αρνητικό στην όλη ιστορία οτι αυτή που διάλεξα,κάποια Μαίρη,με το που μπήκε μέσα γδύθηκε τελείως και έπεσε κατευθείαν στο ψητό χαλ,ωντας μου έτσι ολη την φάση.70ε στοίχησε.Μάλλον δεν ξαναπάω.Για μένα σημαντικό είναι το προκαταρκτικό και βεβαίως έστω και αυτό το ανύπαρκτο μασαζάκι που κάνουν άλλες.Αν ήθελα μόνο αυτο θα πήγαινασε κανένα μπουρδέλο !!! Επίσης μια χάρη ρε φιλαράκια σταματείστε πια αυτά τα λογοπαίγνια με τούς φραπέδες,τα καλαμάκια,τισ μπριζόλες,τις σταβλίσιες΄κ.λ.π. Στην αρχή ήταν χαριτωμένα αλλά όχι πια..... ελεος.

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Εγω παλι θα στενοχωρησω τους δυο προηγουμενους φιλους και θα πω οτι προτιμω μπριζολιτσες, καλαμακια και φραπεδες που ολοι πλεον καταλαβαινουμε τι εννοουν απο το να αρχισει ο καθενας να το λεει με τον δικο του τροπο και οι υπολοιποι να προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εγινε τελικα. Ή ακομη χειροτερα να "χάσουμε" το αστείο υφακι και να διαβαζουμε της τον εμπηξα, με τσιμπ..., και αλλα τετοια.

Αν παλι στενοχωρουν πολυ κοσμο οι συγκεκριμενες λεξεις ας βρουμε καποιες αλλες, αλλα παντα να χρησιμοποιουνται καθολικα για να βγαινει και νοημα.

Φιλικα παντα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οι κοπέλες είναι γνωστές και μη εξαιρετέες απατεώνισες και με απαράδεκτη ποιότητα υπηρεσιών και συμπεριφορά, εδώ και πολλά χρόνια.  [size=12pt]Απορώ πως εξακολουθούν και έχουν ακόμη πελατεία.[/size]
τους τα'ί'ζει η λερναία υδρα..

Επισκέπτης
Εμπειρία από το κωλοχανείο που βρίσκεται στη Γαλατσίου 1 , στον 1ο όροφο και το κουδούνι γράφει "Ελλάδα". Έχει και αγγελία με κινητό στη ΧΕ. Μου άνοιξε μια 55άρα midf (=mom I Dislike to fuck). Δεν την επαιρνα ούτε αν μου έδινε 200€. Εκτός αυτής, υπήρχαν άλλες δύο. Μια 35άρα Άννα, μέτρια με επίδεσμο στο χέρι, γι'αυτό δεν τη διάλεξα και μια Όλγα 35-40 , αρκετά ψηλή, ψηλοκάπουλη , με κιτσάτη ρωσιδό-φατσα και κιτσάτο βαμμένο ξανθό μαλλί με κατάμαυρες ρίζες. Πήρα αυτή. Μασάζ μόνο και φραπέ. Μου είπε ότι τις πρώτες φορές δεν βαζουν καλαμακι μέχρι να σε μάθουν, κάτι που για να γίνει -λεει- πρέπει να πας τουλάχιστον 3-4 φορές. Ακόμη η συγκεκριμένη είπε δεν βαζει καλαμακι. Απαγορευόταν επισης να χουφτώνω! Της ξεκαθάρισα ότι αν δεν βαλει καλαμακι δεν με ξαναβλέπει και ότι θα ενημερώσω και τους γνωστούς μου, αλλά φάνηκε ότι με είχε γραμμένο, ποντάρουν στους πελάτες της 1ης φοράς προφανώς και στα κορόιδα.
Το σύνολο 70€.

Εννοείται ότι δεν ξαναπάω ποτέ. Το μπάνιο τους επίσης ήταν βρωμερό.

Φραντζή και πάλι Φραντζή!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ ακόμα  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για τα παληκαρια που θιγουν το θεμα της γλωσσας που χρησιμοποιουμε στο θρεντ, να πω οτι εχουμε αναφερθει κι αλλες φορες στους λογους που μας οδηγησαν σ αυτο.
καντε εναν κοπο και ψαξτε λιγο το θρεντ..

ευλογησον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom