Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Παρασκευή πρωί επίσκεψη για δεύτερη φορά στο θεραπευτήριο της Ζησιμοπούλου.
Την προηγούμενη φορά πήρα Λιλί αλλά κατά την έξοδό μου, έκοψε  το μάτι μου ένα μικρό καλό μελαχρινό
και πήγα να το δοκιμάσω.
Στην υποδοχή το γνωστό υπερήλικο ανατολικό που προσφέρει και υπηρεσίες όπως λέει , ένα μελαχρινό Ρωσάκι 28 ετών, η Λιλί σε άδεια στην πατρίδα της και μία Τρίτη κοπέλα Ελληνίδα που έπιανε δουλειά μετά της 12,30μμ το μικρό που ήθελα μου είπαν ότι πήρε μεταγραφή.
Απογοητευμένος και χωρίς άλλη επιλογή πήρα το Ρωσάκι .
Φάτσα αδιάφορη μετρίου αναστήματος πόδια και κολαράκι σφιχτά τεράστια φυσικά βυζόμπαλα αρκετά πεσμένα λόγω και του βάρους αλλά με ξενέρωσε η πλαδαρή και κρεμασμένη  με έντονη τριχοφυΐα κοιλιά  της.
Μασάζ 30΄μετριότατο  φραπεδιά καλαμωτή  με λίγη ισπανική βοήθεια κόστος 60€
Φεύγοντας συνάντησα και την Τρίτη της παρέας καστανή 30αρα αδιάφορη για τα δικά μου γούστα .
Αν δεν κάνουν ριζική ανανέωση στο ανθρώπινο δυναμικό  ΑΝΤΕ  ΓΕΙΑΑΑΑΑ  ……

nikos1237

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
για σας παιδες ξερει κανεις για το μαγαζι στην Ν.ΣΜΥΡΝΗ πανω απο την ADDIDAS τι παίζει και ποσο η τιμη

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
ασχετο .. η φωτο ειναι απο κανενα φραπετζιδικο ? πολυ προφεσιοναλ σε σχεση με αυτα που εχω επισκευτει

Την προηγούμενη φορά πήρα Λιλί αλλά κατά την έξοδό μου, έκοψε  το μάτι μου ένα μικρό καλό μελαχρινό
και πήγα να το δοκιμάσω.
Στην υποδοχή το γνωστό υπερήλικο ανατολικό που προσφέρει και υπηρεσίες όπως λέει , ένα μελαχρινό Ρωσάκι 28 ετών, η Λιλί σε άδεια στην πατρίδα της και μία Τρίτη κοπέλα Ελληνίδα που έπιανε δουλειά μετά της 12,30μμ το μικρό που ήθελα μου είπαν ότι πήρε μεταγραφή.
Φάτσα αδιάφορη μετρίου αναστήματος πόδια και κολαράκι σφιχτά τεράστια φυσικά βυζόμπαλα αρκετά πεσμένα λόγω και του βάρους αλλά με ξενέρωσε η πλαδαρή και κρεμασμένη  με έντονη τριχοφυΐα κοιλιά  της.
Φεύγοντας συνάντησα και την Τρίτη της παρέας καστανή 30αρα αδιάφορη για τα δικά μου γούστα .

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H φωτό είναι από Ζησιμοπουλου-  κι εγώ όταν πήγα , έτσι ήταν το δωμάτιο
(μαλλον πήγα στο διπλανό, που ήταν και ακόμα  μεγαλύτερο και πολύ φωτεινό)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια Σολομου 54 εχει παει καποιος απο σας , ενας φιλος μου ελεγε οτι περασε καλα , του κανανε καλο μασαζ και καλο φραπε , εχουνε λεει πολυ ωεαια κοριτσια , ας μου πει καποιος μιν παω τσαμπα :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδια Σολομου 54 εχει παει καποιος απο σας , ενας φιλος μου ελεγε οτι περασε καλα , του κανανε καλο μασαζ και καλο φραπε , εχουνε λεει πολυ ωεαια κοριτσια , ας μου πει καποιος μιν παω τσαμπα :think:
να πας, δεν θα πας τσαμπα.. ;)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καθυστερημένη ενημέρωση από Μαρίνα. Λοιπόν από εμφάνιση αρκετά καλή, ψηλή με καστανό μαλί και B-cup. Το μασάζ πολύ καλό κράτησε περίπου 30+ λεπτά. Στο τέλος έπαιξε απλή φραπεδιά άνευ καλαμακίου και μάλλον δε πρέπει να παίζει κάτι άλλο. Αυτό κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Κόστος 90€.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καθυστερημένη ενημέρωση από Μαρίνα. Λοιπόν από εμφάνιση αρκετά καλή, ψηλή με καστανό μαλί και B-cup. Το μασάζ πολύ καλό κράτησε περίπου 30+ λεπτά. Στο τέλος έπαιξε απλή φραπεδιά άνευ καλαμακίου και μάλλον δε πρέπει να παίζει κάτι άλλο. Αυτό κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Κόστος 90€.
σε ποιο καταστημα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων αναφερεσαι παληκαρι ?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς δε γνωρίζω που ήταν πριν. Δεν έχω πάει στο choco Μαρούσι.

POSMAN77

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες...το πρωι θα τιμισο το μαγαζι στην καραισκου....εντυποσεισ το απογευμα..

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
και πήγα να το δοκιμάσω.

ΚΑΛΑ εκει που λες ζησιμοπουλου δεν παιζει τιποτα καλο εγω οπως μπηκα βγηκα και γελαγα ....
πανω απο ενα φροντηστιριο δεν λες

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
ασχετο .. η φωτο ειναι απο κανενα φραπετζιδικο ? πολυ προφεσιοναλ σε σχεση με αυτα που εχω επισκευτει

Γιατί πρέπει να είστε πάντα κακόπιστοι.
Ενημέρωση κάνουμε εδώ για να μην την πατάμε.
Δεν θέλω προσωπικά  να  αποδείξω τίποτα και σε κανένα.
Έπρεπε να εκτιμάτε ότι με τη φωτογραφεία έχετε και άποψη του χώρου.

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
H φωτό είναι από Ζησιμοπουλου-  κι εγώ όταν πήγα , έτσι ήταν το δωμάτιο
(μαλλον πήγα στο διπλανό, που ήταν και ακόμα  μεγαλύτερο και πολύ φωτεινό)

Σωστά
Πήγες στα δωμάτια τέρμα του διαδρόμου που είναι εξωτερικά με τζαμαρία.
Η φωτογραφεία είναι από το πρώτο δεξιά που είναι εσωτερικό χωρίς παράθυρα.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Το μεσημερι θα παω για δευτερο κρατς τεστ στην καραισκου ,θα δω και το τριτο κοματι και θα αποφασισω επι τοπου ,αν και μαλλον προς την αννα γερνω για να δω αν η δευτερη φορα περιεχει και κατι περισσοτερο.Νεωτερα επ"αυτου το απογευμα.

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Ανταποκριση απο σοκολατο spa.

Πρωτη μου φορα σε μασαζ και μαλλον μύριζε η ψαριλα οποτε το γατονι-ιδιοκτητρια με κατεταξε σε δυσμενη κατηγορια  :headbang:  :(.

Μασαζ με ρουμανα Φιορεντινα (ωραιο σωμα, μετρια φατσα, 1,60 περιπου), ψιλο καλο μασαζ αλλα τι να το κανεις, πηγαινα και στη Γλυφαδα με 45 και οχι με 70. Το μερος πολυ ωραιο και προσεχουν με την ανωνυμια και ειναι διακριτικοι, οπότε αν παιζει με το καιρο κατι θα είναι καλα. Απο οτι εμαθα δουλευουν 4-5 κοπελες εκει.

Οδηγιες προς νεους...οταν ρωτανε αν εχεις ξαναπαει σε μασαζερι και που, απανταμε "πολλες φορες" και αναφερουμε μασαζερι με μενου, οπως φραντζη στουρναρη κτλ. Εγω κολλησα δεν περιμενα την ερωτηση και δεν ειπα κατι συγκεκριμενο.

Επομενη φορα λεω να παω σε πιο σιγουρο καταστημα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Οδηγιες προς νεους...οταν ρωτανε αν εχεις ξαναπαει σε μασαζερι και που, απανταμε "πολλες φορες" και αναφερουμε μασαζερι με μενου, οπως φραντζη στουρναρη κτλ....

επισης για νεους και εκπαιδευομενους μασερ  :grin:, υπαρχει και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]αυτό[/url] το πολυ κατατοπιστικο θρεντ του fylisixos..  ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω προσωπικα θεωρω την μεγαλητερη μαλακια να κρινουν ενα πελατη απο το αν εχει παει αλλου και με αυτη την μαλακισμενη ψευτοανακριση του τυπου εχεις ξαναρθει με ποια κοπελα εχεις κανει εχεις παει και σε αλλα κτλ. δηλαδη εαν εισαι του ηθων δεν ξερεις την πιατσα και δεν θα απαντησεις με ευκολια στις ηλιθιες ερωτησεις τους.
αυτα προς τις τσατσαδες των μασαζερι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom