Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ικανοποιηση ειναι και να κανεις ερωτα με την κοπελα σου.. :)
η με καποιο πολυ ομορφο city-tour girl που οντως να σε ξεζουμιζει στο σεξ.. :)

Αλλα μαλλον εσυ δεν ξερεις απο αυτα... :)

Γειά σου ρε tommaso με τις πρωτοτυπίες σου!!!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πάντος για τις πληροφορίες!!!!!!!!

Ξέχασα να ενημερώσω πως το μαγαζί στην Στουρνάρη 63 θα είναι ανοιχτά
και τις Κυριακές,κατά τα λεγόμενα της Άννας.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ικανοποιηση ειναι και να κανεις ερωτα με την κοπελα σου.. :)
η με καποιο πολυ ομορφο city-tour girl που οντως να σε ξεζουμιζει στο σεξ.. :)

Αλλα μαλλον εσυ δεν ξερεις απο αυτα... :)

Εσυ ξέρεις απο καλούς ..φραπέδες!!!  ;)

Εκαστος στο ειδος του..και ο G.G.XXX στους φραπεδες!    :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Tommaso κόψε τις  :jerking: :jerking: :jerking: γιατί θα σε πειράξει........!!!!!!!!!
Στο χωριό μου λένε με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια γι'αυτό κόψε τις παρλαπίπες και τις  :jerking: :jerking: :jerking: και άντε να  :knockinb: μήπως κα ξελαμπικάρεις και μην μας ζαλίζεις τα @@.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Tommaso κόψε τις  :jerking: :jerking: :jerking: γιατί θα σε πειράξει........!!!!!!!!!
Στο χωριό μου λένε με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια γι'αυτό κόψε τις παρλαπίπες και τις  :jerking: :jerking: :jerking: και άντε να  :knockinb: μήπως κα ξελαμπικάρεις και μην μας ζαλίζεις τα @@.

Οχι οτι σε αφορα, ;)αλλά εμεινα απολυτα ικανοποιημενος χθες απο την καλη μου!  ;)

Αυτός ο G.G.XXX.. πληρωνει τον φραπε 60 και 80 ευρω και δηλώνει και ικανοποιημενος!!! :cheesy:

Ειπαμε..Εκαστος στο ειδος του..και ο G.G.XXX στους φραπεδες!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Οχι οτι σε αφορα, ;)αλλά εμεινα απολυτα ικανοποιημενος χθες απο την καλη μου!  ;)

Αυτός ο G.G.XXX.. πληρωνει τον φραπε 60 και 80 ευρω και δηλώνει και ικανοποιημενος!!! :cheesy:

Ειπαμε..Εκαστος στο ειδος του..και ο G.G.XXX στους φραπεδες!

Tommaso συνεχίζεις τις :jerking: :jerking: :jerking: και μάλιστα δηλώνεις οτι έμεινες απόλυτα ικανοποιημένος από την καλή σου  :bigdick: μπράβο το αγοράκι μου,έλα πάμε γερά πάμε δυνατά και την επόμενη φορά πιο μακριά  :cum: :cum: :cum:!!!!!!!!!!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Tommaso συνεχίζεις τις :jerking: :jerking: :jerking: και μάλιστα δηλώνεις οτι έμεινες απόλυτα ικανοποιημένος από την καλή σου  :bigdick: μπράβο το αγοράκι μου,έλα πάμε γερά πάμε δυνατά και την επόμενη φορά πιο μακριά  :cum: :cum: :cum:!!!!!!!!!!!!!!!

Σε πονεσα ε?

Μαλλον για σενα εχει γραφτει και το τραγουδι ..οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!  ;)

Παρεπιπτοντως ο καφες στην Ρωμη που ημουν προσφατα εχει 2 Ευρω!!

Ο G.G.XXX πληρωνει τον φραπε 60-80 ευρω και ειναι ικανοποιημενος!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ενημέρωση από προχθεσινή επίσκεψη σε μασαζοοίκους των οδών Στουρνάρη 63 ώρα 18:00 και Φωκίωνος Νέγρη 11 ώρα 19:30.
Απο Στουρνάρη 63 κοπέλα Μάρσι,ξανθιά,αδύνατη με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο.
Μασάζ καλό αν της ζητήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις.
Γεύμα δεν είχαμε γιατί ξεκινήσαμε στραβά,φραπέ με καλαμάκι σκουφωτό.
Μάρσι: όσι μουρό μου εν κάνω χωρίς,όσι μόνο με σένα,με κανένα.
Εγώ:   πλάκα μου κάνεις.....?
Μάρσι: όσι εν κάνω ποτέ.
Εγώ:   ευχαριστώ,δεν θα πάρω,θα φάω αλλού, σήμερα δεν έχω όρεξη για πλαστικό φαγητό.
Μάρσι: πώς? (ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα).
Εγώ:   άσε τίποτα,κάνε μου μασαζάκι απαλό,να περάσει η ώρα μην κλάψω και το 50άρικο!!!!!
ανταποκριση σημερινη απο το Σ63 (Στουρναρη 63).η μαρσι ειναι λεπτη με ξανθα μαλλια και γλυκουλα.μεσα μπηκαμε στο ψητο γιατι με ξερουν φυσιογνωμικα και εφαγα μπριζολα με 80 €.κακως που δεν το συνεχισες συναγωνιστη γιατι η κοπελα προσφερει μπριζολα κανονικοτατα!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ανταποκριση σημερινη απο το Σ63 (Στουρναρη 63).η μαρσι ειναι λεπτη με ξανθα μαλλια και γλυκουλα.μεσα μπηκαμε στο ψητο γιατι με ξερουν φυσιογνωμικα και εφαγα μπριζολα με 80 €.κακως που δεν το συνεχισες συναγωνιστη γιατι η κοπελα προσφερει μπριζολα κανονικοτατα!!!

Μαλλον τον κατασυμπάθησε γι αυτο!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Του εδωσε μονο φραπε αξιας 60 Euro!!  (ουτε καν espresso ;))

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Σε πονεσα ε?

Μαλλον για σενα εχει γραφτει και το τραγουδι ..οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!  ;)

Ο G.G.XXX πληρωνει τον φραπε 60-80 ευρω και ειναι ικανοποιημενος!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εσενα τι σε βαλαμε ρε μαστορα να πουμε? επιστατη στην τσεπη μας και στον πουτσο μας? δεν εχεις κανει ουτε μια (1) ενημερωση απο μπουρδελα,στουντιο, βιζιτα,μασαζ και μπαινεις να την λες σε μελη που ενημερωνουν το φορουμ και οτι εχουν να πουν ειναι απο ανταποκρισεις? αντε στα πολιτικα σου θρεντ και δεν σε βαλαμε χωροφυλακα να μας πεις ποσο πληρωνουμε να μας παιξουν το πουλι οι πουτανες.αν εχεις γκομενα μπραβο σου και κανε μας την χαρη να μην μπαινεις σε θρεντ που αφορουνε ενημερωσεις και να ασχολησαι με την κοπελιτσα σου και οχι με μας.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μαλλον τον κατασυμπάθησε γι αυτο!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Του εδωσε μονο φραπε!!  (ουτε καν espresso ;))
για να ξερεισ στα μασατζιδικα αν δεν σε ξερουν μπορει να μην σου κανουν ουτε και φραπε.εξαρταται με την κοπελα(απο τα ψυχολογικα της,απο τον φοβο της,απο πολλα).ιδιως αν ειναι καινουργια.μην ειρωνευεσαι ομως γιατι ειναι σπαστικο πολυ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ειναι απαραδεκτο να πληρωνει 60 εuro τον φραπε και να δηλωνει και ικανοποιημενος!

;) ;) ;)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ειναι απαραδεκτο να πληρωνει 60 εuro τον φραπε και να δηλωνει και ικανοποιημενος!

;) ;) ;)
εχεις παει σε μασατζιδικο? μπορει τον φραπε να τον πληρωσεις και 100€.καποιοι εχουν γραψει οτι τον πληρωσανε και 150€.εγω προσωπικα τους πιστευω γιατι πηγανε και εμενα σε καποια μαγαζια να μου τον σερβιρουν τοσο.φυσικα δεν επιασε το θεμα με μενα γιατι πηγαινω 7 χρονια σε μασαζ και ξερω καποια πραγματα.γενικα ειναι που θα σε πιασουν για να στα φανε με οσο δυνατον λιγοτερες υπηρεσιες.γιαυτο υπαρχουν και οι ενημερωσεις εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλον αλλα δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι μελη ιδιαιτερα επαναλαμβανω σε θρεντ ενημερωσεων.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σε πονεσα ε?

Tommaso εσύ από την πολύ  :jerking: :jerking: :jerking: δεν σώνεσαι με τίποτα,
έκανα ό,τι μπορούσα, μάρτυράς μου όλο το Forum.
Τουλάχιστον λάβε υπ'όψιν σου μια τελευταία συμβουλή μου, την καλή σου  :bigdick: και τα μάτια σου γιατί μ'αυτή θα μείνεις μια ζωή,είναι ό,τι καλύτερο σου έχει τύχη.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Tommaso ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ειμαι κατα του θεσμου των μασατζιδικων.(Δεν προσφερουν τιποτα,παρα μονο απωλεια ευρω)

Ενημερωση ειναι και αυτη γι'αυτους που το σκεφτονται.. ;)

Μου αρεσουν τα ομορφα city tour girls. ;)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ειμαι κατα του θεσμου των μασατζιδικων.(Δεν προσφερουν τιποτα,παρα μονο απωλεια ευρω)

Μου αρεσουν τα ομορφα city tour girls. ;)
σε αυτο το θρεντ δεν μας αφορουνε προσωπικες γνωμες μελων για τις προτιμησεις τους στον αγοριαιο ερωτα.εδω γραφουμε μονο για την κατηγορια των μασαζ!!!αν δεν σου αρεσει το θρεντ αυτο απλα μην το βλεπεις και εαν εχεις πολλα λεφτα για πουτανες γραφε στα θρεντ που απευθυνονται για τα city tour.απλα πραγματα.εμεις δεν φταιμε σε τιποτα να διαβαζουμε ασχετα πραγματα εδω.και ειναι το τελευταιο ποστ αντιπαραθεσης που κανω σε αυτο το θρεντ για σημερα.ηρεμησε και καλη ξεκουραση.

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Xαιρομαι που συμφωνουμε , εγω δεν ειδα την τριτη κοπελια γιατι ηταν απασχολημενη , πες μου πως ειναι , γιατι δεν θα την διαλεγες ?
Φιλε papadiakos.Η τρίτη είναι γεματούλα και όχι ωραίο πρόσωπο.Αυτή ήταν που δεν μου είπε καν το όνομά της.Γενικά δεν με τράβηξε.Σε κάποιους συναγωνιστες ίσως αρέσει.Για τις Κυριακές μου είπαν ότι το μαγαζί είναι κλειστό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....αν όμως θέλεις με +20€ (δηλαδή 80+20) γίνεται ξεσκούφωτο!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

γνωστα κωλοπαιδα της αρπαχτης τα κοριτσια της φωκιωνος. ετσι και δεν ελεγε και κανενας πελατης ''οχι'', θα ζητουσαν τωρα 150αρια..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, το συγκεκριμενο θρεντ ειναι προς ενημερωση και ετσι θα μεινει. για οτιδηποτε αλλο μπορουμε καλλιστα να ανοιξουμε νεο θρεντ στην κατηγορια μασαζ με οποιαδηποτε θεματολογια θελουμε.

φιλε tommaso, οποιοδηποτε περαιτερω ποστ περαν της θεματολογιας του θρεντ θα διαγραφεται. μπορεις να ανοιξεις ο,τι θρεντ θελεις και να μας κοροιδευεις (εμας που γαμαμε, εσυ ο αγαμητος) απο εκει, για να μπορεσεις να ακουσεις και τα σχολιανά των αλλων, που δυσκολευονται να τα πουν εδω για να μη χαλαει το συγκεκριμενο θρεντ..

ευχαριστω

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
στην μεταξα 23 γλυφας , τωρα πηγαν στον πρωτο παραλιλλο τις ποσειδωνο  ( περιπου στο υψος της αλιμου )

Τιν ρωσιδα ΜΙΛΦ ( βετα ή λιζα ) οποιο ειναι 1,90 ,θηριο, ρωσια εαν  τιν εχει παρει κανεις ?
ειναι αυτη που ανοιγει τιν πορτα , διοτι σε εμενα μου ελεγε οτι και καλα δεν μπαινει στα δωματια ..
αλλα δεν μπορει , με τετοιο κορμι και τετοια βυζια , να μπαινουν στο δωμα

εαν καποιος των τροπο να τιν ρηξουμε και αυτην ?

ή , εαν καποιος την εχει παρει ? με τι τιμη ?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καποιος να μουβ εξηγησει ,αυτο που εγραψε ο μικρο.που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι?οδο και αριθμο και οχι δευτερο παραλληλο και τριτο στενο δεξια!!!!
σημερα κυριακη ειναι ανοικτα? :idiot:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καλααα κανενας δεν ξερει να απαντησει στο ερωτημα μου?? :headbang:ολοι τον κινεζο κανετε?.....για το μαγαζι που αναφερεται πιο πανω απο τον μικρο :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom