Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ΧΑΧΑ..Ε εντάξει δεν θα την ζυγίσουμε κιόλας!!!
εχεισ κατι υπ'όψιν σου να υποθέσω?

Επισκέπτης
στεφανου κουμανουδη, παιζει κατι βαριες αλλα ειναι και μιλφ, αλλα και στην ιλιαδα εχει παρει το ματι μου κανα δυο πιο μικρες(σε ηλικια)
επισης ειχα δει και ενα στην μεταξα 23 γλυφας το οποιο ειναι 1,90
και με γκαζουμπας,θηριο,ρωσια πλευρα

Επισκέπτης
απο κεφαλαια κανε τα μικρα , και μετα θα σου πουμε :grin:

vassilo

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου σε προλαβα για να αποφυγω τα κανε αυτο και κανε εκεινο. στο ψητο ξερεις τιποτα?

Επισκέπτης
αυτα ειναι για το καλωσορισμα.
εκτος του οτι στην προηγουμενη σελιδα αναφερεται το ψητο και κανε ενα κοπο να το διαβασεις, υπαρχει αλλη μια μελαγχρινη ωραιο μωρακι για ολα τα γουστα

Επισκέπτης
παρε και ενα τηλ πριν πας γιατι εχουν προβλημα με τα ραντεβου

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φιλε papadiakos  ή άλλος αν ξέρει ,αυτή  η ¨Αννα στον πειραιά , μήπως είναι η  ίδια η ουκρανή άννα του σόκο- σπα  / κοντη με βυζάρες,
διότι κι αυτή ρωτάει ,τη συγκεκριμένη στιγμή " τι θες να κάνουμε"  και πόσο ?- τόσο ...
ευχαριστώ

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άσχετο αλλά η αναζήτηση δουλεύει καλά? Γιατί βάζω όρους που σίγουρα έχουν συζητηθεί στο site και μου βγάζει 1 αποτέλεσμα ή κανένα.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε papadiakos  ή άλλος αν ξέρει ,αυτή  η ¨Αννα στον πειραιά , μήπως είναι η  ίδια η ουκρανή άννα του σόκο- σπα  / κοντη με βυζάρες,
διότι κι αυτή ρωτάει ,τη συγκεκριμένη στιγμή " τι θες να κάνουμε"  και πόσο ?- τόσο ...
ευχαριστώ
H αννα του πειραια ειναι 1.80 σχεδον με νορμαλ βυζι και ρογα που βγαζει ματια και μου ειπε οτι πριν δουλευε στο γαλατσι.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για πες μας πηγες στην καραισκου , εμεινες ευχαριστημενος?
Όχι δεν πρόλαβα μάλλον Σ/Κ θα πάω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον και το μασάζ.Αν πήγαινα χθες θα κοιμόμουν εκεί.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Όχι δεν πρόλαβα μάλλον Σ/Κ θα πάω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον και το μασάζ.Αν πήγαινα χθες θα κοιμόμουν εκεί.
Προσεξε !!! κυριακη ειναι κλειστα και σαββατο μεχρι της 6.00 τις υπολοιπες ημερες 11.00- 8.00

nineball

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη χθες το μεσημερι καραισκου, δουλευει η γνωστη Βικτωρια απο την Φρατζη4, αυτην πηρα και μου ειπε οτι κανει φουλ προγραμμα και αυτη που ανοιγει την πορτα και κανονησε να παω σημερα, η συγκεκριμενη εξηπυρετη οποτε γουσταρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom