You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
στεφανου κουμανουδη, παιζει κατι βαριες αλλα ειναι και μιλφ, αλλα και στην ιλιαδα εχει παρει το ματι μου κανα δυο πιο μικρες(σε ηλικια)
επισης ειχα δει και ενα στην μεταξα 23 γλυφας το οποιο ειναι 1,90
και με γκαζουμπας,θηριο,ρωσια πλευρα
επισης ειχα δει και ενα στην μεταξα 23 γλυφας το οποιο ειναι 1,90
και με γκαζουμπας,θηριο,ρωσια πλευρα
Επισκέπτης
εχω ενα ζυγουρι μπουκια & συγχωριο..να το σφαξω???ΨΑΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ..
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γλυφαδα ΟΛΓΑ
panagiotisz
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πωσ θα μαθω που ειναι η ολγα απο γλυφαδα
Επισκέπτης
απο κεφαλαια κανε τα μικρα , και μετα θα σου πουμε
Επισκέπτης
αυτα ειναι για το καλωσορισμα.
εκτος του οτι στην προηγουμενη σελιδα αναφερεται το ψητο και κανε ενα κοπο να το διαβασεις, υπαρχει αλλη μια μελαγχρινη ωραιο μωρακι για ολα τα γουστα
εκτος του οτι στην προηγουμενη σελιδα αναφερεται το ψητο και κανε ενα κοπο να το διαβασεις, υπαρχει αλλη μια μελαγχρινη ωραιο μωρακι για ολα τα γουστα
Επισκέπτης
παρε και ενα τηλ πριν πας γιατι εχουν προβλημα με τα ραντεβου
Επισκέπτης
σου στελνω. τσεκαρε πμ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Φιλε papadiakos ή άλλος αν ξέρει ,αυτή η ¨Αννα στον πειραιά , μήπως είναι η ίδια η ουκρανή άννα του σόκο- σπα / κοντη με βυζάρες,
διότι κι αυτή ρωτάει ,τη συγκεκριμένη στιγμή " τι θες να κάνουμε" και πόσο ?- τόσο ...
ευχαριστώ
διότι κι αυτή ρωτάει ,τη συγκεκριμένη στιγμή " τι θες να κάνουμε" και πόσο ?- τόσο ...
ευχαριστώ
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
H αννα του πειραια ειναι 1.80 σχεδον με νορμαλ βυζι και ρογα που βγαζει ματια και μου ειπε οτι πριν δουλευε στο γαλατσι.Φιλε papadiakos ή άλλος αν ξέρει ,αυτή η ¨Αννα στον πειραιά , μήπως είναι η ίδια η ουκρανή άννα του σόκο- σπα / κοντη με βυζάρες,
ευχαριστώ
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για πες μας πηγες στην καραισκου , εμεινες ευχαριστημενος?OOOKKK.........!Mιας και δεν στάθηκα τυχερός στο Δάσος θα παω εκεί να δούμε....!ΑΑΑ παπα μου σου εστειλα ενα πμ
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Όχι δεν πρόλαβα μάλλον Σ/Κ θα πάω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον και το μασάζ.Αν πήγαινα χθες θα κοιμόμουν εκεί.Για πες μας πηγες στην καραισκου , εμεινες ευχαριστημενος?
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Προσεξε !!! κυριακη ειναι κλειστα και σαββατο μεχρι της 6.00 τις υπολοιπες ημερες 11.00- 8.00Όχι δεν πρόλαβα μάλλον Σ/Κ θα πάω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον και το μασάζ.Αν πήγαινα χθες θα κοιμόμουν εκεί.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
OOKK Άντε να δούμε τι θα δούμεΠροσεξε !!! κυριακη ειναι κλειστα και σαββατο μεχρι της 6.00 τις υπολοιπες ημερες 11.00- 8.00
επισκεψη χθες το μεσημερι καραισκου, δουλευει η γνωστη Βικτωρια απο την Φρατζη4, αυτην πηρα και μου ειπε οτι κανει φουλ προγραμμα και αυτη που ανοιγει την πορτα και κανονησε να παω σημερα, η συγκεκριμενη εξηπυρετη οποτε γουσταρει.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66