Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε παπαγιωργη ηθελα να ξερα ποια απο ολες τις μασατζουδες τις καριερας σου θα εβαζες πρωτη αυτη που αν σε ρωτουσαν θα ελεγες number 1 ????????????????
ειναι κατι που θα ρωτουσα κι εγω τον εαυτο μου/του.. :grin: :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
και εγω μια απο τα ιδια,

ισως δεν εχει βρεθει αυτη η μια η ανεπαναληπτη γιαυτο και ακομα παμε στα μασαζ  μηπως και την βρουμε............

ΥΓ. και αν την βρουμε σιγα να μην το πουμε ποτε εμεις θα ψαχνουμε για ακομα καλυτερη.

ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι ειμε καινουργιοσ στο χορο του μασαζ...θελο να επισκεφτο για προτη φορα την ζανα..που εινε λιγο σιγουρο το πραγμα οτι θα πιο καφεδακι τορα με καλαμακι η χορισ δεν με πολυ ενδιαφερει...μια εροτηση να μπο και να ζητησο κατευθειαν την ζανα...μεχρι τι ορα δουλευη....ευχαριστο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και εγω μια απο τα ιδια,

ισως δεν εχει βρεθει αυτη η μια η ανεπαναληπτη γιαυτο και ακομα παμε στα μασαζ  μηπως και την βρουμε............

ΥΓ. και αν την βρουμε σιγα να μην το πουμε ποτε εμεις θα ψαχνουμε για ακομα καλυτερη.

ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οχι ρε συ, εχουν υπαρξει αρκετες ανεπαναληπτες, η καθε μια για τους λογους της, αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω. θα τις αδικησω τις αγαπημενες μου..  :smitten: :smitten:

και ως ανθρωπος του θεου, ειναι γνωστο πως ειμαι δικαιος ανθρωπος..  :priest: :priest:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε συ, εχουν υπαρξει αρκετες ανεπαναληπτες, η καθε μια για τους λογους της, αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω. θα τις αδικησω τις αγαπημενες μου..  :smitten: :smitten:

και ως ανθρωπος του θεου, ειναι γνωστο πως ειμαι δικαιος ανθρωπος..  :priest: :priest:

να το θεσουμε διαφορετικα πατερ.... για παπαδια πια κανει?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλησπερα συναδελφοι ειμε καινουργιοσ στο χορο του μασαζ...θελο να επισκεφτο για προτη φορα την ζανα..που εινε λιγο σιγουρο το πραγμα οτι θα πιο καφεδακι τορα με καλαμακι η χορισ δεν με πολυ ενδιαφερει...μια εροτηση να μπο και να ζητησο κατευθειαν την ζανα...μεχρι τι ορα δουλευη....ευχαριστο

εισαι και γαυρακι παναθεμα σε δεν καθεσαι καλυτερα να δεις τον ολυμπιακο που θα κερδισει και πας απο αυριο η ζανα ουτως η αλλιως ολη μερα εκει ειναι!!!!

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σιγα μην χασο τον αγωνα αυτον ρε φιλε ολα σημερα εχουνε ακυροθει..απλοσ ελεγα να παο να κανο το μασαζακι μου και να κατσο μετα χαλαροσ να δο την ομαδαρα...

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2f :2funny:unny:αδελφια σημερα εμαθα οτι δευτερα παω ρουμανια ,βουκουρεστι και σαν καλος αθλητης εκανα την καταληλη προετοιμασια & &enigmamassage.ro τι λετε η προετοιμασια εγινε σωστα :think: :think:

Επισκέπτης
φιλε τακισ

επειδη μου  μυριζει διαφημιση ,
στειλε και απο δω πλεροφοριαι

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κατι πολύ καλο παίζει Αγ.Μελετίου σε διαμέρισμα.Πληροφορίες μόνο prive.
:2f :2funny:unny:αδελφια σημερα εμαθα οτι δευτερα παω ρουμανια ,βουκουρεστι και σαν καλος αθλητης εκανα την καταληλη προετοιμασια & &enigmamassage.ro τι λετε η προετοιμασια εγινε σωστα :think: :think:
:headbang:γιατί να ζω Ελλαδα ρε γαμωτο ;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε τακισ

επειδη μου  μυριζει διαφημιση ,
στειλε και απο δω πλεροφοριαι
μονο προσεχε μην θελει κι αυτη τιποτε 50αρικα για να την κοιταξεις με το σουτιεν φορεμενο..

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα.
Επίσκεψη κατά τη 1 το μεσημεράκι σήμερα 28/11 στο ευαγές ίδρυμα της Σολωμού (54 6ος όροφος). Παρήλασαν η Ζάνα, η Ρίτα (ξανθούλα γεματούλα και γλυκούλα), η Μόνικα (λεπτή πολύ λεπτή κοντούλα με κατσαρό μαλλί σχετικά μπάζο) και η Πάμελα (ή μήπως Άντζελα;;;;; καθώς μίλησε μέσα από τα δόντια, μελαχροινή με καρέ μαλλί ψηλή με ωράιο σώμα). Αμφιταλαντεύτηκα λίγο και τελικά πήρα Ζάνα ... ομιλητικότατη, πολύ γερό μασσάζ (όχι όμως ιδιαίτερα στη μέση) και βέβαια full πρόγραμμα με αρκετή ένταση στα 80 ευρώ.
Απέσπασα πληροφορία ότι με + 20 δίνει πρόσβαση και στην πίσω πόρτα και επίσης ότι γνωρίζει ότι τους βρίσκουμε και από ιντερνετ και ότι έχει αρκετούς "οπαδούς"  που την ζητούν (και δεν τους αδικώ καθόλου, καθώς το αξίζει!!!).
Επίσης σε ερώτησή μου τι κάνω σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη για άλλη φορά μου πρότεινε τη Ρίτα που κάνει όπως μου είπε τα ίδια με εκείνη (τώρα αυτό δεν μπορώ να το πιστοποιήσω απλά το αναφέρω).
Αυτά και από μένα για τη σημερινή μας ανταπόκριση.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μας έφτιαξες μεσημεριάτικα.
Να που όμως στην 'πρώην ανατολική' Ρουμανία του τσαουσέσκου η απόλαυση είναι ελεύθερη, και διαφημίζεται, ενώ στη 'δημοκρατική' ελλαδίτσα διώκεται...

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Οχι δεν ειναι αυτο
φιλε μου για εμας που δεν μενουμε στο κεντρο μπορεις να μας δωσεις λιγες πληροφοριες για το καινουργιο μασατζιδικο στην αγ.μελετιου? γιατι το μονο που ξερω ειναι το 70 οπου ειχα απογοητευτει οταν ειχα παει. αν θες σε πμ.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Αν και ταχτικός σε Φρατζή εχω διαπιστώσει τελευταία ΜΕΓΑΛΗ πτώση των υπηρεσιών και ΞΕΠΕΤΑ ιδίως με ΛΙΖΑ και ΝΤΙΝΑ. εχουν έρθει και
άλλα σκίαχτρα ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μαχ 20λεπτά το όλον και οι τιμές τιμές ασε που λένε και λιγα είναι! :headbang: :headbang:  :headbang:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καπου διαβασα για ενα¨νεο "μαγαζι" καπου στην αγιου μελετιου!αληθευει η ηταν ακομα μια "φωτοβολιδα"? :idiot:περιμενω εστω και σε πιμι.
διαβασα οτι η πισω πορτα κοστιζει +20 εξτρα.μεγα ΛΑΘΟΣ-με 80 τα κανεις ολα :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καπου διαβασα για ενα¨νεο "μαγαζι" καπου στην αγιου μελετιου!αληθευει η ηταν ακομα μια "φωτοβολιδα"? :idiot:περιμενω εστω και σε πιμι.
διαβασα οτι η πισω πορτα κοστιζει +20 εξτρα.μεγα ΛΑΘΟΣ-με 80 τα κανεις ολα :dancing:
επειδη αναφερεσαι σε διαφορετικα ποστ, δεν δινεις και τη μεταφραση για να καταλαβουν τα παληκαρια ? ή να το κανω εγω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom