Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δε βλέπω να γνωρίζει κάποιος για Μαρίνα από Ξενοπούλου. Ο πρώτος από το site θα είμαι?  :rockon: :rockon: Επομένως θα πάω αύριο (ελπίζω όχι ακλαυτος) και μετά θα σας ενημερώσω αδέρφια. Αέραααααααααααα...

κατι μου λεει οτι θα φυγεις ακλαυτος.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενημέρωση απο Ιλιάδα. Υπάρχει καινουριο μικρό με το όνομα Βιβή. Μελαχρινό με ωραίο σώμα αδύνατο με εκφυλα χείλια (πάνω).Κάνει φούλ πρόγραμμα με προφύλαξη και καθόλου μασάζ. Κατευθείαν στο ψητό.Την έχω πάρει δύο φορέσκαι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοσ και χωρίσ extra. Απο ότι είπε δεν το κάνει με όλουσ αλλά με όποιον γουστάρει. Μάλλον τα ίδια λέει σε όλουσ γιατί δεν είμαι και ο delon.80 ευρω. 

Ώπα αδερφέ, εδώ βγαίνει ο Σταμάτης...σόρρυ κιόλας, αλλά μιλάμε για μασατζίδικα. Αν είναι να το κάνουμε στούντιο...τότε ανεβάζουμε την τιμή στα 80!! Στο στούντιο που είναι χωρίς προκαταρκτική διαδικασία πάει 50ρικο το στόλισμα, εδώ θα το κάνουμε 80; Απαράδεκτο...σε λίγο θα μας πεις πως δεν είχε και 45΄η φάση αλλά πως τελείωσες στο 10΄λεπτο και την έκανες!! Ελπίζω όχι...αν συνέβηκε κάτι τέτοιο αδεφέ τότε καλύτερα να κλαις το βιος που έδωσες τσάμπα και βερεσέ!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Γι'αυτό πρέπει όλοι να γίνουμε οπαδοί της Manchester :cheesy:
Πωπω τι παιδιά έχει αυτό το ίδρυμα ...  :rockon:

Εγώ είμαι έτσι κι αλλιώς Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ, εννοείται). Τώρα έχω έναν επιπλέον λόγο για να πάω

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φ4 χθές το μεσημέρι,πήρα Ντίνα απο επιλογή 3.Τα άλλα δύο μάπα,την Ντίνα την είχα ξαναπάρει.Υπηρεσίες οι γνωστές,δέν έχω παράπονο.Άν όμως δέν ανανεωθεί το προσωπικό θ'αλλάξω στέκι,δέν πάμε και γιά αρραβώνα......

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πάτερ έχετε να προτείνετε κάποιο καλό στέκι στά Ν.Π ?

takhs48

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κατι πολύ καλο παίζει Αγ.Μελετίου σε διαμέρισμα.Πληροφορίες μόνο prive.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε τσάρε Ποσειδώνος 20 αν δεν κάνω λάθος στο Π.Φάληρο 4ος όροφος κουδούνι αρωματοθεραπεία υπάρχουν πολύ καλά τεμάχια με πολύ καλές υπηρεσίες και σε μασάζ και στα υπόλοιπα και από τιμές το στάνταρ 80άρι. Πέρασα πρόσφατα από 'κέι και τεστάρισα την Σοφία η οποία είναι αρκετά καυλωτική. Υπάρχουν όμως άλλα δύο πολύ καλύτερα η Αννα και η Τία.Αν τεστάρεις κάποιο από τα δύο αυτά γράψε εντυπώσεις ακόμα και με pm μήπως και δοκιμάσω κάποια.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ώπα αδερφέ, εδώ βγαίνει ο Σταμάτης...σόρρυ κιόλας, αλλά μιλάμε για μασατζίδικα. Αν είναι να το κάνουμε στούντιο...τότε ανεβάζουμε την τιμή στα 80!! Στο στούντιο που είναι χωρίς προκαταρκτική διαδικασία πάει 50ρικο το στόλισμα, εδώ θα το κάνουμε 80; Απαράδεκτο...σε λίγο θα μας πεις πως δεν είχε και 45΄η φάση αλλά πως τελείωσες στο 10΄λεπτο και την έκανες!! Ελπίζω όχι...αν συνέβηκε κάτι τέτοιο αδεφέ τότε καλύτερα να κλαις το βιος που έδωσες τσάμπα και βερεσέ!
+1000  :rockon: :rockon: :rockon: συμφωνώ απόλυτα μη τρελαθούμε κιόλας με το κωλάδικο αυτό του Κολωνακίου.Τέτοια κωλάδικα υπάρχουν κι αλλού πολύ καλύτερα και φτηνότερα.

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αυτό πάντως στο Μελετίου 70 δεν θα το συνέστηνα. έχω βέβαια να πάω καιρό, αλλά δεν είχε τίποτε ιδιαίτερο από κορίτσια και οι υπηρεσίες κάτω του μετρίου

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη σε Μεσογείων 208.Παίδες μακριά, μάπα το καρπούζι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτό πάντως στο Μελετίου 70 δεν θα το συνέστηνα. έχω βέβαια να πάω καιρό, αλλά δεν είχε τίποτε ιδιαίτερο από κορίτσια και οι υπηρεσίες κάτω του μετρίου
συμφωνω !!

για την ιστορια ομως, εχουν κανει απο εκει περασματα αξιολογα τεμαχια..

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Παιδιά το choco spa δουλεύει; Εχω να δω καιρό εντυπώσεις και έλεγα να πεταχτώ σε καμιά ωρίτσα μια και έχω χρόνο...

Τι λέτε;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Παιδιά το choco spa δουλεύει; Εχω να δω καιρό εντυπώσεις και έλεγα να πεταχτώ σε καμιά ωρίτσα μια και έχω χρόνο...

Τι λέτε;

και δεν πας ετσι και αλλιως τιποτα δεν εχεις να κανεις να μας πεις και καμια γνωμη!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
βρε παπαγιωργη ηθελα να ξερα ποια απο ολες τις μασατζουδες τις καριερας σου θα εβαζες πρωτη αυτη που αν σε ρωτουσαν θα ελεγες number 1 ????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom