Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.105
Πόντοι
42.697
επισκεψη χθες το μεσημερι καραισκου, δουλευει η γνωστη Βικτωρια απο την Φρατζη4, αυτην πηρα και μου ειπε οτι κανει φουλ προγραμμα και αυτη που ανοιγει την πορτα και κανονησε να παω σημερα, η συγκεκριμενη εξηπυρετη οποτε γουσταρει.

σιγά μη δεν ##τανε!
ολόκληρη μουνάρα σε μασατζίδικο να ανοίγει μόνο τις πόρτές?
το θέμα είναι να μάθουμε αν ανοίγει και την πίσω πόρτα.....
Εδώ σας θέλω! ;)

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά μένω κοντά στο γαλάτσι. Που ακριβώς είναι θα μπορούσε να μου πεί κάποιοσ? Θα με βόλευε πάτα πολύ.
H αννα του πειραια ειναι 1.80 σχεδον με νορμαλ βυζι και ρογα που βγαζει ματια και μου ειπε οτι πριν δουλευε στο γαλατσι.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σιγά μη δεν ##τανε!
ολόκληρη μουνάρα σε μασατζίδικο να ανοίγει μόνο τις πόρτές?
το θέμα είναι να μάθουμε αν ανοίγει και την πίσω πόρτα.....
Εδώ σας θέλω! ;)
Για ποια μιλάς...μάλλον το έχω χάσει το επισόδειο αυτό! :think:

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απογευματινη ανταπόκριση από Πειραιά(Καραϊσκου 88).Τρεις κοπελες + 1 μία στην είσοδο(αυτή η ψιλή η ξανθιά).Αννα,Βικτώρια και καποια αλλη δεν μου είπε όνομα αλλα δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω.Το μαγαζί είναι όντως πολύ καλό όπως είπε και ο συναγωνιστής papadiakos.Το μαγαζί από το καλύτερα που έχω παει,καθαρό.Πήρα την Αννα που επαιζε και στο Ηρώων Πολυτεχνείου(Πειραιά).Παρα πολύ καλη συμμετοχή 80€ για μπριζόλα,μετα από κανένα 20λεπτο μασαζ.Η ψιλή στην είσοδο όταν τη ρώτησα αν παίζει και αυτή μου είπε όχι,αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει και αυτή.Φορούσε μία ποδιά ιατρική που κάλυπτε μόνο το μ.... της.Το συνιστό ανεπιφύλακτα το μαγαζι.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Απογευματινη ανταπόκριση από Πειραιά(Καραϊσκου 88).Τρεις κοπελες + 1 μία στην είσοδο(αυτή η ψιλή η ξανθιά).Αννα,Βικτώρια και καποια αλλη δεν μου είπε όνομα αλλα δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω.Το μαγαζί είναι όντως πολύ καλό όπως είπε και ο συναγωνιστής papadiakos.Το μαγαζί από το καλύτερα που έχω παει,καθαρό.Πήρα την Αννα που επαιζε και στο Ηρώων Πολυτεχνείου(Πειραιά).Παρα πολύ καλη συμμετοχή 80€ για μπριζόλα,μετα από κανένα 20λεπτο μασαζ.Η ψιλή στην είσοδο όταν τη ρώτησα αν παίζει και αυτή μου είπε όχι,αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει και αυτή.Φορούσε μία ποδιά ιατρική που κάλυπτε μόνο το μ.... της.Το συνιστό ανεπιφύλακτα το μαγαζι.
Xαιρομαι που συμφωνουμε , εγω δεν ειδα την τριτη κοπελια γιατι ηταν απασχολημενη , πες μου πως ειναι , γιατι δεν θα την διαλεγες ?

dias325

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι τι ωρα λειτουργει καθημερινες?

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μασαζάκι με φραπεδάκι μόνο παίζει και αν ναι πόσο;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Επίσκεψη στο ίδρυμα κορασίδων Φραντζή. Διάλεξα Ντίνα εκ Ρουμανίας, ετών 24! Πολύ γλυκιά, με γνώση στο μασάζ και στα μπουλκουμέ. δεν έφαγα μπριζόλα γιατί δεν πρόλαβα, το ρουφηχτό φραπεδάκι με έκανε και χύθηκαν τα γάλατα πριν της ώρας τους!

Ακόμα να συνέλθω απο το σοκ της περιποιητικότατης ρουφηχτής φραπεδιάς!  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φραντζη σε ποιο νουμερο? ειναι ανοιχτα τισ κυριακες??

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
φραντζη σε ποιο νουμερο? ειναι ανοιχτα τισ κυριακες??

NO κλειστά πάνε στη λειτουργεία του Παπαγιώργη ΑΛΛΑ προσοχή το ίδρυμα έχει γίνει ξεπέτα! Ντίνα εκ Ρουμανίας? ΜΗΝ τρελαθούμε! Τι άλλο θα
ακούσουμε γιαυτό το ίδρυμα πολιτισμου!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
στεφανου κουμανουδη, παιζει κατι βαριες αλλα ειναι και μιλφ, αλλα και στην ιλιαδα εχει παρει το ματι μου κανα δυο πιο μικρες(σε ηλικια)
επισης ειχα δει και ενα στην μεταξα 23 γλυφας το οποιο ειναι 1,90
και με γκαζουμπας,θηριο,ρωσια πλευρα

φιλε τιν ρωσιδα ΜΙΛΦ ( βετα ή λιζα ) λες?
εαν ναι τιν εχεις παρει ? διοτι σε εμενα μου ελεγε οτι και καλα δεν μπαινει στα δωματια .. ( τα νευρα μου , τι εχασα )

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.590
Πόντοι
6.495
Εγω επισκεφτηκα το μεσημερι το νεο στουντιο-μασαζ στην καβαλας 308..Μολις προχθες ανοιξε κ στον φιλο μου ειπε τα καλυτερα η γκομενα που σηκωνει το τηλεφωνο υπονοωντας βεβαια κ μπριζολιτσα στο 85αρι..Πηγα κ εγω με αυτο τον σκοπο αλλα δυστυχως ηταν μονο μια κοπελα ελευθερη απο τις 3 κ η οποια δεν μου πολυαρεσε κιολας αλλα ειπα ας δοκιμασω..Μαπα το καρπουζι..35 λεπτα μασαζ στα ποδια κ απλα εβγαλα το σλιπακι κ με φραπεδιασε σε 30 δευτερα..Ξενερωσα γιατι κ λεφτα για πεταμα δεν ειχα κ στουντιακι γουσταρα αλλα ειπα να δοκιμασω το νεο αυτο μαγαζι..Κατα τα αλλα πολυ καθαρος χωρος κ καλη εξυπηρετηση σε οσους αρκουνται μονο σε αυτα..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
NO κλειστά πάνε στη λειτουργεία του Παπαγιώργη ΑΛΛΑ προσοχή το ίδρυμα έχει γίνει ξεπέτα! Ντίνα εκ Ρουμανίας? ΜΗΝ τρελαθούμε! Τι άλλο θα
ακούσουμε γιαυτό το ίδρυμα πολιτισμου!

κι απο πού είναι το Ντινάκι? απο Σεπόλια?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από προχθεσινή επίσκεψη σε μασαζοοίκους των οδών Στουρνάρη 63 ώρα 18:00 και Φωκίωνος Νέγρη 11 ώρα 19:30.
Απο Στουρνάρη 63 κοπέλα Μάρσι,ξανθιά,αδύνατη με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο.
Μασάζ καλό αν της ζητήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις.
Γεύμα δεν είχαμε γιατί ξεκινήσαμε στραβά,φραπέ με καλαμάκι σκουφωτό.
Μάρσι: όσι μουρό μου εν κάνω χωρίς,όσι μόνο με σένα,με κανένα.
Εγώ:  πλάκα μου κάνεις.....?
Μάρσι: όσι εν κάνω ποτέ.
Εγώ:  ευχαριστώ,δεν θα πάρω,θα φάω αλλού, σήμερα δεν έχω όρεξη για πλαστικό φαγητό.
Μάρσι: πώς? (ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα).
Εγώ:  άσε τίποτα,κάνε μου μασαζάκι απαλό,να περάσει η ώρα μην κλάψω και το 50άρικο!!!!!

Από Φωκίωνος Νέγρη 11 κοπέλα Αναστασία,μελαχρινή,κοντούλα με πολύ ωραίο σφιχτό στήθος (φοβερές ρόγες),κωλαράκι ατίθασα πεταχτό και στρουμπουλό αλλά και αρκετή κοιλίτσα,
χωρίς να είναι πλαδαρή ή χαλαρή.
Μασάζ απαλό και αισθησιακό,όπως της ζήτησα.
Στο γεύμα είχαμε,φραπέ με καλαμάκι σκουφωτό, :headbang: :headbang: :headbang: (γ... την ατυχία μου σήμερα) αν όμως θέλεις με +20€ (δηλαδή 80+20) γίνεται ξεσκούφωτο!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Όχι δεν πειράζει,της λέω,θα πάρω full πρόγραμμα με σκούφο (κανονικά έπρεπε να μείνω στο μασάζ και στα 60€ αλλά η "πείνα" είχε γίνει κακός σύμβουλος),δεν το μετάνοιωσα όμως, HOOVER η Αναστασία,πολύ καλή αλλά........... FAST FOOD η Αναστασία,μετά από ένα λεπτό, παύση και δούλευε μόνο φραπέ σκέτο, :jerking: όπα πάμε για μπριζόλα της λέω αλλά....... τίποτα το ιδιαίτερο, :headbang: :headbang: :headbang:.
Αλλαγή σκούφου και πάμε πάλι, φραπέ-HOOVER, HOOVER-φραπέ,εναλλάξ, εντάξει σ'αυτές τις εναλλαγές είναι άπαιχτη..............
Τελείωσα το γεύμα ικανοποιημένος θα έλεγα. Δεν το έκλαψα το 80άρι.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ενημέρωση από προχθεσινή επίσκεψη σε μασαζοοίκους των οδών Στουρνάρη 63 ώρα 18:00 και Φωκίωνος Νέγρη 11 ώρα 19:30.
Απο Στουρνάρη 63 κοπέλα Μάρσι,ξανθιά,αδύνατη με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο.
Μασάζ καλό αν της ζητήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις.
Γεύμα δεν είχαμε γιατί ξεκινήσαμε στραβά,φραπέ με καλαμάκι σκουφωτό.
Μάρσι: όσι μουρό μου εν κάνω χωρίς,όσι μόνο με σένα,με κανένα.
Εγώ:   πλάκα μου κάνεις.....?
Μάρσι: όσι εν κάνω ποτέ.
Εγώ:   ευχαριστώ,δεν θα πάρω,θα φάω αλλού, σήμερα δεν έχω όρεξη για πλαστικό φαγητό.
Μάρσι: πώς? (ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα).
Εγώ:   άσε τίποτα,κάνε μου μασαζάκι απαλό,να περάσει η ώρα μην κλάψω και το 50άρικο!!!!!

Από Φωκίωνος Νέγρη 11 κοπέλα Αναστασία,μελαχρινή,κοντούλα με πολύ ωραίο σφιχτό στήθος (φοβερές ρόγες),κωλαράκι ατίθασα πεταχτό και στρουμπουλό αλλά και αρκετή κοιλίτσα,
χωρίς να είναι πλαδαρή ή χαλαρή.
Μασάζ απαλό και αισθησιακό,όπως της ζήτησα.
Στο γεύμα είχαμε,φραπέ με καλαμάκι σκουφωτό, :headbang: :headbang: :headbang: (γ... την ατυχία μου σήμερα) αν όμως θέλεις με +20€ (δηλαδή 80+20) γίνεται ξεσκούφωτο!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Όχι δεν πειράζει,της λέω,θα πάρω full πρόγραμμα με σκούφο (κανονικά έπρεπε να μείνω στο μασάζ και στα 60€ αλλά η "πείνα" είχε γίνει κακός σύμβουλος),δεν το μετάνοιωσα όμως, HOOVER η Αναστασία,πολύ καλή αλλά........... FAST FOOD η Αναστασία,μετά από ένα λεπτό, παύση και δούλευε μόνο φραπέ σκέτο, :jerking: όπα πάμε για μπριζόλα της λέω αλλά....... τίποτα το ιδιαίτερο, :headbang: :headbang: :headbang:.
Αλλαγή σκούφου και πάμε πάλι, φραπέ-HOOVER, HOOVER-φραπέ,εναλλάξ, εντάξει σ'αυτές τις εναλλαγές είναι άπαιχτη..............
Τελείωσα το γεύμα ικανοποιημένος θα έλεγα. Δεν το έκλαψα το 80άρι.

Συγνωμη,αυτο λέγεται σεξ τωρα?? :huh:

:huh:
Ειναι και ικανοποιημενος..

MACHAEL69

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καραισκου 88 4ος οροφος πειραιας , μολις γυρισα , ισως το καλλιτερο του πειραια , αν δε αρχισει και το διμετρο κομματι της υποδοχης να προσφερει υπηρεσιες η ουρα θα φθανει στο φαληρο.Στα καθεκαστα, κοπελες 3 , Αννα γυρω στα 35 1.70 και 60 περιπου κιλα με πιασιματα ωραιο στητο στηθος απιθανο αυθαδικο κολ...ακι , Βικτορια πολυ μικροτερη πολυ πολυ αδυνατη και τριτη που ηταν σε αποστολη στο δωματιο με καποιο συναγωνιστη.Προτιμησα την αννα μου ειπε 60 ευρω για 45 λεπτα μασαζ και 80 για ολα..
Ξεκινησε με μασαζ απαλο χαλαρωτικο που εγινε αισθησιακο και αρκετα τολμηρο στο 15λεπτο φραπε με καλαμακι στην συνεχεια και μετα σταυλισια μπριζολα πολυ καλοψημενη γιατι γυρισε πολλες φορες (στασεις} ετσι εννοειτε το ΟΛΑ δεν ζητησα κουλουρι ομως επαιξα με το δακτυλο μαζι του χωρις καμμια αντιδραση της , πολυ καλη συμμετοχη εκ μερους της.
Συμπερασμα κατι που ελειπε απο τον Πειραια ,με ομορφες κοπελες με πολυ καθαρους χωρους, ανακαινισμενο μπανιο , θα ξαναπαω συντομα.
Γεια σου συναγωνιστή επειδή ειμαι περιξ του ΠΕΙΡΑΙΑ αυτες δουλευουν κ Κυριακές; Τις πλησιασες κατευθείαν, μέσω γνωστού πως;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Συγνωμη,αυτο λέγεται σεξ τωρα?? :huh:

:huh:
Ειναι και ικανοποιημενος..

Αυτό λέγεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,αλλά πρέπει να είσαι λίγο πιο γρήγορος απ'αυτό  :idiot:
για να το καταλάβεις.........!!!!!!!!!!

Τώρα αν για σένα ικανοποίηση είναι αυτό  :cum: ή αυτό :jerking: ή αυτό :bigdick: τι να σου πω, εντάξει, όπως τη βρίσκει καθένας........!!!!!!!!!!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Γεια σου συναγωνιστή επειδή ειμαι περιξ του ΠΕΙΡΑΙΑ αυτες δουλευουν κ Κυριακές; Τις πλησιασες κατευθείαν, μέσω γνωστού πως;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

απ οτι εχει αναφερει ο papadiakos το μαγαζι ειναι κλειστα Κυριακες!!

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό λέγεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,αλλά πρέπει να είσαι λίγο πιο γρήγορος απ'αυτό  :idiot:

Τώρα αν για σένα ικανοποίηση είναι αυτό  :cum: ή αυτό :jerking: ή αυτό :bigdick: τι να σου πω, εντάξει, όπως τη βρίσκει καθένας........!!!!!!!!!!!!

G.G.XXX δηλαδη φαντασου να ελεγε οτι δεν την γαμησε κιολας  :2funny: ελεος ρε tommaso η παπαρηγα στα πηρε τα μυαλα μου φαινεται  :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αυτό λέγεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,αλλά πρέπει να είσαι λίγο πιο γρήγορος απ'αυτό  :idiot:

Τώρα αν για σένα ικανοποίηση είναι αυτό  :cum: ή αυτό :jerking: ή αυτό :bigdick: τι να σου πω, εντάξει, όπως τη βρίσκει καθένας........!!!!!!!!!!!!

Ικανοποιηση ειναι και να κανεις ερωτα με την κοπελα σου.. :)
η με καποιο πολυ ομορφο city-tour girl που οντως να σε ξεζουμιζει στο σεξ.. :)

Αλλα μαλλον εσυ δεν ξερεις απο αυτα... :)

Εσυ ξέρεις απο καλούς ..φραπέδες!!!  ;)

Εκαστος στο ειδος του..και ο G.G.XXX στους φραπεδες!    :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom