''Θα προσπαθήσω να γίνω το δυνατόν σαφέστερος,περιγραφικός και ορθογράφος ώστε να ικανοποιήσω και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη - συναγωνιστή αυτού του thread:
Επίσκεψη στην οδο των Τρανσέξουαλ 4, στο ρουφ γκάρντεν κουδούνι εισόδου δεξιά στήλη τρίτο από το τέλος .
Μου άνοιξε η manager με τα γυαλάκια και χωρίς πολλά πολλά (λόγω γνωριμίας από τα παλιά) με πέρασε στο χειρουργείο (ακριβολογώ διότι καθόμουν σε χειρουργικό κρεβάτι.
Οι κοπέλες άρχισαν να περνούν στο δωμάτιο μία μία λέγοτας τα ονόματά του και εγώ διάλεξα την VICTORIA ή VICA ψήλή ξανθιά 35χρονη ,αδύνατη με λίγο χαλαρό κώλο(MILF) και στήθος 4άρι (όχι πολύ στητό).Υψος περίπου 170 και βάλε.
Οταν μπήκε στο δωμάτιο καθόμουν στον καναπέ μιας και όταν την είδα ενώ είχα πάει για κάτι σφάκτες που έχω στην πλάτη,σκέφτηκα δεν της προτείνω να κάτσει να γνωριστούμε καλύτερα?
Αφού μετά από αρκετή συζήτηση πίνωντας ΦΡΑΠΕ καταλήξαμε ότι ταιριάζουμε και έσκυψε και μου έδωσε ένα φιλί. Εγώ εκμεταλεύτηκα την κίνηση της και το γύρισα σε γλωσάτο.
Ξαφνικά ένοιωσα μια έντονη διάθεση να κάνω sex αλλά πρώτα ήθελα να σιγουρευτώ για τα αισθήματά της και πως δεν ήμουν γιαυτήν άλλος ένας πελάτης.
Την έγδυσα με τρεις κινήσεις και αφού ανταλλάξαμε 2-3 ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ και όρκους αιώνιας πίστης γονάτησε και άρχισε να με με γνωρίζει καλύτερα χωρίς τίποτα να μπαίνει ανάμεσά μας.
Τα φιλία της ήταν υγρά και βαθιά στην αρχή βασανιστικά αργά και στην συνέχεια με την ανυπομονησία της κατάληξης.
Διψούσε να νοιώσει την ορμή της σχέσης μας να τρέχει στον ουρανίσκο της ποτίζοντας τις αισθήσεις της με υγρό αγνό κατάλευκο έρωτα.
Σταμάτησα γιατί ξαφνικά αισθάνθηκα φθηνός και ξεπεσμένος ,ήμουν άλλος ένας ασθενής της που ενώ είχα έρθει για να ανακουφιστώ από αυτούς τους τυρρανικούς πόνους στην πλάτη,εκμεταλευόμουν την σχέση γιατρού και ασθενή και την στιγμή που δύο άνθρωποι αγγίζονται την παρεξήγησα δίνοντάς της σαρκική χρειά.
Αφού φόρεσα το προφυλακτικό μετα από 20λεπτο ΦΡΑΠΕ και πολλα ΠΙΝΕΛΑ την ανέβασα να κάτσει πάνω στο ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΜΟΥ.( που είχε γίνει σαν λουκάνικο χωριάτικο από την καύλα και πραγματικά πού βλέπουν κάποιοι μπριζόλες δεν ξέρω εκτός αν ενοούν πως δεν τους σηκώνεται καλά)
Καθώς την ηδονή διαδεχόταν η έξαψη την σήκωσα σταχέρια μου και σε μέσα σε ένα μωβ σύννεφο καπνού από τσιγάρα και χαμηλού φωτισμού την έκανα δική μου φθάνωντας βαθιά μέσα στο είναι της ,αγγίζοντας τις όχθες της μητρότητας της.
Τα δάχτυλά μου λαίμαργα έψαχναν νά ανιχνεύσουν κάθε σπιθαμή του ιδρωμένου της κορμιού διαγράφοντας τις καμπύλες επιφάνειες του της άλλης πλευράς του εαυτού της.
Μια άλλη πλευρά που ήθελα να την γνωρίσω σε βάθος για να αισθανθώ την αλμύρα της αρνητικής εμπειρίας που όμως δεν με άφησε γατί ήθελε εκείνη πρώτα να γευτεί την δική μου.
Η ατμόσφαιρα του δωματίου άρχισε να υγραίνεται επικίνδυνα και ήταν επιτακτική ανάγκη να την γυρίσω ανάσκελα με το κεφάλι ακουμπησμενο στο προσκέφαλο του καναπέος και να σταθώ όρθιος μποστά της με ελαφρά λυγισμένα τα γόνατά μου δείχνοντας την ρωμαλότητα του ανδρισμού μου που σαν εκπορθητικός κρυός άνοιγε την κερκόπορτα της Βασιλεύουσάς της.
Τα βυζιά της κουνιόντουσαν δεξιά και αριστερά και οι ρώγες της είχαν καυλώσει και τότε τραβήχτηκα απότομα ,έβγαλα το προφυλακτικό και ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ κάνοντας την ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.
Σηκώθηκε με αέρινες κινήσεις και σε με ένα χαρτομάντηλο σκούπισε την την πανσπερμία αισθήσων που πλημμύρισαν το στόμα της,κρατώντας το χαμόγελο της Τζοκόντα στα χείλη της.
Πλήρωσα την αδυναμία μου να αντισταθώ στην επιθυμία της σάρκας καταθέτωντας ψυχή και αισθήματα σε εκείνο το ευτελές δωμάτιο ρεφλεξιολογίας
Ελπίζω να απόδωσα το νόημα ρεαλιστικά...
NITRO '''
Συγνώμη, αλλά γιατί οι πειρσσότεροι αναφέρεστε με τον όρο "μπριζόλα" και διάφορα άλλα παρατσούκλια? Είναι τόσο δύσκολο να γράψετε ότι έγινε σεξ? Αν εννοείτε αυτό, τουλάχιστον. Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουμε την αργκό των έμπειρων funs των "μασάζ". Όταν δημοσιοποιούμε κάτι σ' αυτή τη σελίδα υποτίθεται ότι το γράφουμε για να το διαβάσουν οι άλλοι κι όχι εμείς. Γι αυτό πρέπει να είμαστε λίγο πιο κατανοητοί. Πολλοί επίσης σχολιάζουν κοπέλες από κέντρα μασάζ αναφερόμενοι σε προηγούμενα posts χωρίς να αναφέρουν σε ποια! Όλοι οι άλλοι πώς θα καταλάβουμε για ποιες μιλάμε? Εντάξει, δεν συζητάω για τα τερατώδη ορθογραφικά λάθη που βλέπω που ούτε παιδάκι του δημοτικού δεν θα έκανε...