καλημέρα συνάδελφε!
συγγνώμη αλλα αν μπορείς απο εδώ ή με pm ποια είναι Μαράκι στην Νέα Σμύρνη αντίντας??????????
Οπαδός του μασάζ με φραπεδάκι ( οι μπριζόλες δεν είναι ο αντικειμενικός μου σκοπός ) εχω κολλήσει σε ένα μαγαζί που δεν το έχετε τμήση ιδιαιτέρως ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΑΧΧΙΛΕΩΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ επάνω από την ADIDAS 3ος όροφος
Μικρός καθαρός και συμπαθητικός χώρος η κυρία Αγγελική στην υποδοχή και δυο πιτσιρίκες στις υπηρεσίες .
ΜΑΡΙΑ από Ρουμανία ξανθό αδύνατο 22 χρονών με ένα μικρο tattoo στη μέση.
ΕΙΡΗΝΗ Ελληνοαιγύπτια μελαχρινή κοντούλα αδυνατούλα πιο καυλιάρικο με ελαφριά τριχοφυΐα.
Ο τιμοκατάλογος 50 EURO και τίποτα άλλο περιλαμβάνει πρόγραμμα 45 λεπτών με φραπεδάκι από την πρώτη φορά άτυπα κανείς δεν ξέρει τίποτα
Σαν τακτικότατος πελάτης είχα και καλαμάκι στον καφέ μου.
Παρασκευή κατά την επίσκεψη μου μετά λύπης διαπίστωσα ότι τα πράγματα έχουν αλαλάξει, μπαίνει μέσα το Μαράκι και μου λέει οτι τα 50 euro έγιναν 60 και προστέθηκε πρόγραμμα των 80euro.
Με λίγα λόγια το μαγαζί ευθυγραμμίστηκε με τα υπόλοιπα του είδους και το δικό μου ερώτημα, εγώ που πλήρωνα 50 για τη καλαμωτή φραπεδιά τι πρέπει να πληρώσω σήμερα?
Απάντηση 80
Ερώτημα 2 Με τα 80 θα έχω και μπριζολα
Απάντηση Oχι.
Στο τέλος άφησα ένα 60 και χαιρέτισα για πάντα λέγοντας και στην αγαπητή κυρία Αγγελική ότι το μαγαζί δεν με εκφράζει πια και ότι με 80 euro βρίσκω αλλού καλλίτερες υπηρεσίες