Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Επανέρχομαι μετά από διάφορα προβλήματα με το PC και τη συνδεσή μου

Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις σε πολιτιστικά ιδρύματα

3ης Σεπτεμβρίου 54. Μου ανοίγει ξανθό milf, ονόματι Τάνια, με μέτρια ελληνικά, κολητό τιγρέ ρούχο, και χαμόγελο,  "...τι κάνεις μουρό μου!", κλπ. Μου αναγγέλει το πρόγραμμα ( 60 Ευρώ για 40 λεπτά και κατα τα λοιπά ότι κανονίσεις μέσα με τις κοπέλες !). Διαθέσιμη μόνο η ίδια (θεός φυλάξοι ...!)και η Ειρήνη ένα ξανθό επίσης milf,  που μου φάνηκε στην αρχή συμπαθητικό. Ζητάω λοιπόν την Ειρήνη, αρχίζει το προγραματάκι, μασάζ μάλλον μέτριο και μετά ρωτάει ".. τι άλλο θες να κάνουμε μουρό μου ?". Κανονίζουμε με +20 Ευρώ και ακολουθεί το ψητό. Για να πώ την αλήθεια,  έχω φάει και καλύτερη μπριζόλα.
Συμπερασμα, μάλλον δεν κινδυνεύει το γειτονικό μαγαζί της Καίτης !!!

Μονής Προδρόμου 6. Χώρος μέτριος. Τhe house of the ... milfs. Ανόιγει κάποια Ναταλία, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Διαθέσιμες τρεις κοπέλες. Όλγα και Ρωξάνη, μάλλον αδίαφορης εμφάνισης και Λίντα, ξανθιά πολύ αδύνατη, με συμπαθητική  και υποσχόμενη φάτσα. Παίρνω λοιπόν Λίντα, δεν μου είπε ηλικία αλλά την κόβω σίγουρα πάνω από 30. Από σώμα τίποτε και βυζί πολύ μικρό πεσμένο.  Αρχίζει χειρομασαζάκι αρκετά μέτριο, συνεχίζει όμως με ...γλωσσομασάζ !!! σούπερκαβλωτικό και τέλος αρχίζει καλαμάκι υψηλής τεχνικής και ποιότητας (μπορώ να πώ 4 αστερων !). Το μαλί 60+20 Ευρώ.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
παιδια προβλημα μονο σε κοπελλες μπορει να δημιουργηθει καθως μερικες που ειναι απο επαρχια λενε στους δικους τους οτι δουλευουν σε spa ασχετα αν αυτες πηδιουνται (δεν το λεω για συγκεκριμενη χαχαχα ;) )... και στο κατω κατω δικαιωμα τους τωρα σε μαγαζι δεν νομιζω να δημιουργησετε προβλημα και αυτο γιατι εσεις νομιζετε οτι οι αστυνομικοι απο εσας περιμενουν να μαθουν τι γινεται??? το ξερετε οτι μπορει πολλα απο αυτα τα μαγαζια να τα εχουν δικαστες βουλευτες κτλπ? η σας φαινεται απιθανο?  :2funny: δεν ξερω αλλα εχω αναρωτηθει... αυτα τα λιγα απο εμενα καλα γαμησια και παντα με καποτα ;)

Με Αγωνιστικους χαιρετισμους
                        epixirimatias

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
epixirimatias τι πινεις ????  :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

the house of the rising....milfs οπως θα ελεγε και ο eric burton αν πονουσε η μεσουλα του συχνα και επισκεφτοταν τα θεαρεστα και αδειοδοτημενα απο τον κληρο ιδρυματα! :2funny: :2funny:

τι ειπες τρισμεγιστε?ακου εκει...the house of the milfs! :2funny: :2funny: :2funny:

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
εχουμε πει αρκετες φορες να ειμαστε λιγο προσεκτικοι με τα ποσταρισματα μας που αφορουν τα μασατζιδικα λογω της ιδιαιτερότητάς τους.

νομιζω κανενας μας δεν θελει να δημιουρησει άθελά του καποιο προβλημα σε καποιο μαγαζι ή καποια κοπελα.

παραυτα, αναγκαζομαι να κανω διαρκως καποιες μικρο-τροποποιησεις σε ποστ που περιεχουν γλαφυρη γλωσσα και πιπερατες λεπτομερειες ενω δεν ειναι απαραιτητες, τη στιγμη που ολοι μας αντιλαμβανομαστε τα προγραμματα και το σερβις του καθε μαγαζιου/τεμαχιου.

επαναλαμβανω οτι μπορουμε Ο,ΤΙ θελουμε να το ανταλλασουμε με πμ.

ευλογησον..

νομιζω κανενας μας δεν θελει να δημιουρησει άθελά του καποιο προβλημα σε καποιο μαγαζι ή καποια κοπελα.
?????????????????????????????

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τι να πω... κι εγω αναρωτιεμαι απο που αγοραζουν το λαδι αυτα τα ατιμα τα μασατζιδικα...μηπως το αγοραζουν απο καλαματα...?  :2funny: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ρε σεις  η άντζελα σερβίρει μπριτζόλα στη σολωμου 54.Γιατί πήγα με  ένα φίλο μου και δεν του έδινε μόνο φράπα του έκανε.¨Εγω πήρα Μόνικα milf και την έφαγα καλοψημένη. :helpplea:Πάτερ μήπως μπορείς να δώσεις τα φώτα σου για το θέμα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε σεις  η άντζελα σερβίρει μπριτζόλα στη σολωμου 54.Γιατί πήγα με  ένα φίλο μου και δεν του έδινε μόνο φράπα του έκανε.¨Εγω πήρα Μόνικα milf και την έφαγα καλοψημένη. :helpplea:Πάτερ μήπως μπορείς να δώσεις τα φώτα σου για το θέμα.
δεν βγαζεις ευκολα ακρη με την αντζελα. ειναι με τα φεγγαρια της..  :jerking:

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καθυστερημένη ενημέρωση για επίσκεψη στην Στουρνάρη την Παρασκευή. πήρα Μαίρη, μελαχρινή, ωραίο σωματάκι, κάποιας (!!) ηλικίας (σίγουρα άνω των 30). Πολύ αισθησιακό και προσεκτικό μασάζ (ξέρει να αγγίζει σωστά....), μετά τούτου πλήρες κυρίως γεύμα, με προθυμία και ερωτισμό αλλά όχι ιδιαίτερο πάθος και ένταση. συμπερασματικώς προτείνεται αφού δεν κλαις τα 70 ευρώπουλα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εννοειται οτι ενημερωθηκαν οτι στην πιατσα παιζουν 80αρια καθως και 70αρια..

το ξανθο με το κοντο μαλλι, μονο φολα δεν ειναι..
Kαλημέρα.Πήγα και εγώ στο εν λόγο μαγαζί και ήταν 2 κοπέλες και ρωτάο τι προγραμμα έχει και μου λένε και οι 2 μασάζ και 1 εκτόνοση.Της έλεγαν Γεωργία μια μελαχρινι και δήμητρα ενα καλο πιπινακι καστανοξανθο με μακρύ μαλλί.Δεν ήταν καμια ξανθιά.Απο χώρο καλος ήταν και η κυρία στην υποδοχή.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ένα Review για τα μαγαζια του Πειραιά γιατι δεν παίζει πουθενά???
Για τους φίλους Αθηναίους σημειώνω οτι δεν είμαστε και τόσο μακριά....Στον νομό Αττικής βρισκομαστε και εμείς 30 λεπτακια απο την Ομόνοια.......

super

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν υπαρχει χρονος να ανατρεξω σε ολες τις προηγουμενες σελιδες, μπορει να με ενημερωσει καποιος αν ξερει, τι παιζει στην Ευηνου (Πυργος Αθηνων) ?

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ανταπόκριση από Γ΄ Σεπτεμβρίου : το μιλφάκι που υπήρχε ερώτημα και υποσχέθηκα ενημέρωση (πάτερ μου...) δεν είναι άλλη από την γνωστή από τη Λέκκα λευκορωσίδα Λάνα. Καλό κορμί,πολύ ωραία πόδια, πολύ καλό μασάζ, γενικώς προθυμία, 80 ευρώ, αλλά τα .... συνηθισμένα, όχι κάτι εντυπωσιακό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ανταπόκριση από Γ΄ Σεπτεμβρίου : το μιλφάκι που υπήρχε ερώτημα και υποσχέθηκα ενημέρωση (πάτερ μου...) δεν είναι άλλη από την γνωστή από τη Λέκκα λευκορωσίδα Λάνα. Καλό κορμί,πολύ ωραία πόδια, πολύ καλό μασάζ, γενικώς προθυμία, 80 ευρώ, αλλά τα .... συνηθισμένα, όχι κάτι εντυπωσιακό.
γ΄ σεπτεμβριου 25 ή 54 ??

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ένα Review για τα μαγαζια του Πειραιά γιατι δεν παίζει πουθενά???
Για τους φίλους Αθηναίους σημειώνω οτι δεν είμαστε και τόσο μακριά....Στον νομό Αττικής βρισκομαστε και εμείς 30 λεπτακια απο την Ομόνοια.......
Mπορεις να διαβασης στο φορουμ "πιατσες του πειραια " υπαρχουν ολα τα μασαζομαγαζα της γαβρουπολης.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Την περασμένη Πέμπτη επίσκεψη στη Φραντζή 4. Εκτός από κάτι μπάζα υπήρχε η Λίζα και η Όλγα ξανθιά Λιθουανή 1.80+.
Πήρα το άλογο το οποίο από μασάζ ήταν μέτριο.  Καλός καφές με καλαμάκι και μπριζόλα χορταστικότατη.
Προτείνεται για λάτρεις του είδους. Εμένα που μου αρέσει η ποικιλία θα με ξαναδεί κάποια στιγμή όχι πάντως άμεσα.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μασατζίδικα που γαμάς ε;Εγώ στην Αγγλία στο Manchester που σπουδάζω έχω αυτό που επισκέπτομαι Βάζει κάτω 10 Ελληνικά studio και όλα τα μπουρδέλα.Πήρα 1 γκομενάρα (Amy αν θα δείτε στα κορίτσια του site) γαι 1 ώρα και 2 φορές μέχρι τελευταίο λεπτό περιποίηση,όλες τις στάσεις.Απ'τις καλύτερες εμπειρίες μου.Κια μετά λένε οι Άγγλοι πάνε μόνο μεταξύ τους και δεν έχουν "μαγαζιά".Αυτά να βλέπουν στα δήθεν studio μπας και συμμορφωθούν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom