Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε kosfra καλοριζικο το νεο εικονιδιο σου. φοβερο , στην αρχη το περασα για κουνουπι. αντε ,σιγα σιγα αποκταμε και ειδωλα.
απλα φοβερο!!!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
φιλε kosfra καλοριζικο το νεο εικονιδιο σου. φοβερο , στην αρχη το περασα για κουνουπι. αντε ,σιγα σιγα αποκταμε και ειδωλα.
απλα φοβερο!!!
Ολοι βαζουμε τα εικονιδια που μας χαρακτηριζουν ο Παπαγιωργης εχει εναν επισκοπο,εσυ το baby oil ο Vasos γνωστος φραπεδιαρης τον φραπε......ετσι αποφασισα και εγω να βαλω το μασαζοκρεβατο. επειδη ομως αυτο ειναι απο το internet παρμενο δεσμευομαι σε πρωτη ευκαρια να βαλω αλλο απο μασαζομαγαζο.

Τα λεμε

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
που πηγε η Μαρια απο αχιλλέως οεο?χασαμε ενα πολυ καλο κορμι!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια χαρα και απο μένα όπου πρωτη φορα καταθέτω αποψεις για το εν λόγω σπορ... έχω να πω πως έχω μονο μία εμπειρια η οποία ηταν μιλιτό να γίνει μπριτζολα ... με φιλο που με σύστησε στη φραντζη μερια ... ειναι πολύ καλη φάση ... απλα πιστευω πως πρέπει να μείνει μέχρι 80 ε γιατι θα πρεπει να βγάλουμε εκτακτο μασαζοδάνειοπ και μασαζοκαρτα (βυζάρα!!). επίσης κατα την γνώμη μου ειναι καροιδία να δινει κανεις σε στουντιο 80 και 100 ευρώ εκτός αν ξερει πως η κοπέλα ειναι αυθεντία!!! το 40λεπτο πρεπει να ειναι στανταρ με τοσα λεφτα... και όσους τρεχουν τα λεφτα αποτα παντζάκια μπορούν να φέρουν σπιτάκι τους φοβερες γκομενες (με λίγο ψάξιμο) και να μην χρυσοπληρώνουν την κάθε σαβούρα!!!

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα πρωτη φορα τεταρτη 21-11 στη Σολωμου 54  ωρα 1800 6ος οροφος.Ειδα δυο κοπελες πολυ καλες ειδικα η Angela.Πηρα την Angela  ξανθια 23-25 ετων ομορφο προσωπο και ωραιο κορμι.
Μαζαζ 15-20 λεπτα και υστερα φραπε με καλαμακι παντα με σκουφο.Οπως ειπε δεν κανει κατι
παραπανω.Τιμη 60+20=80.Η κοπελα εχει φανταστικο κορμι σφικτο λοκο και πολυ απαλο δερμα.
Ειπε οτι δουλευε και σε αλλα μαγαζια πριν.Αν καποιος την γνωριζει και εχει φαει μπριζολα
παρακαλω να το πει γιατι τη γουσταρω πολυ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Πηγα πρωτη φορα τεταρτη 21-11 στη Σολωμου 54  ωρα 1800 6ος οροφος.Ειδα δυο κοπελες πολυ καλες ειδικα η Angela.Πηρα την Angela  ξανθια 23-25 ετων ομορφο προσωπο και ωραιο κορμι.
Μαζαζ 15-20 λεπτα και υστερα φραπε με καλαμακι παντα με σκουφο.Οπως ειπε δεν κανει κατι
παραπανω.Τιμη 60+20=80.Η κοπελα εχει φανταστικο κορμι σφικτο λοκο και πολυ απαλο δερμα.
Ειπε οτι δουλευε και σε αλλα μαγαζια πριν.Αν καποιος την γνωριζει και εχει φαει μπριζολα
παρακαλω να το πει γιατι γουσταρω πολυ να τη μαμισω.

χλωμο το κόβω να δουλέυει στο ίδιο μαγαζί με τη Ζάνα και να μην κάνει κάτι παραπάνω...
όσες φορές έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω γαμήσει.
την επόμενη φορά να κάνεις ξήγα με την κυρία στη ρεσεψιόν πριν περάσεις στο δωμά

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ζερο τι κακες λεξεις ειναι αυτες "εχω γ....ει" :boobies:πιπερι θα σου βαλω,μην ξανακουσω τετοια λεξη :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χλωμο το κόβω να δουλέυει στο ίδιο μαγαζί με τη Ζάνα και να μην κάνει κάτι παραπάνω...
όσες φορές έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω γαμήσει.
την επόμενη φορά να κάνεις ξήγα με την κυρία στη ρεσεψιόν πριν περάσεις στο δωμά

εκτος αν ειναι η αντζελα απο καλλιθεα...για τους μυστες το λεω...

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Αντικαταστάθηκε τουλάχιστον από καμιά καλή ή έμεινε μόνη η Ειρηνούλα στην Adidas?? 

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Πάτερ καλησπέρα μπορείς να μου πεις τι σκατά κάνουνε στο ίδρυμα της Ποσειδώνος στο Π.φάληρο. Διότι έχω πάει κάποιες φορές και ενώ ανοίγουν την κάτω πόρτα την πάνω δε την ανοίγουν. Φαίνεται δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου που δεν είμαι μπατσόφατσα ή μαλακίζονται :jerking: ομαδικός εκεί μέσα. 
Δοκίμασε πρωινές ώρες που δεν έχει πολύ δουλειά και αν δεν σου ανοίξουν και τότε σίγουρα εσύ έχεις το πρόβλημα.

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Δοκίμασε πρωινές ώρες που δεν έχει πολύ δουλειά και αν δεν σου ανοίξουν και τότε σίγουρα εσύ έχεις το πρόβλημα.
Για το εν λόγω ίδρυμα αξίζει άλλη μια προσπάθεια. 
Είναι από τα καλλίτερα του είδους  και με  θέα στη θάλασσα.
Ο χώρος ποιοτικός και προσεγμένος με εναλλαγές στη διακόσμιση των δωματίων, Jacuzzi με δυνατότητα χρήσης και ΑΝΩ των δύο ατόμων, καθημερινά 5 - 6 ίσως και παραπάνω καλοδιαλεγμένες κοπέλες για όλα τα γούστα (στο τέλος της παρέλασης χάνεις το μέτρημα και τα ονόματα τους)
Το κόστος ξεκινά από τα 60 για  μασάζ  + 20 φραπέ καλαμοτό καπελομένο
Μετά την Τρίτη  μου επίσκεψη και υπό τις οδηγίες της υπευθύνου μου  προσέφεραν και μπριζολάκια, προσοχή δεν παίζουν όλες στα κάρβουνα.
Αν διαθέτετε και παραπάνω χρήματα σίγουρα θα σας καλύψουν υπάρχουν πελάτες που καταθέτουν έως και 300€ αγοράζοντας περισσότερο χρόνο με δύο κοπέλες και Super υπηρεσίες .
Τέλος το μόνο αρνητικό είναι το κοινόχρηστο μπάνιο.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε εσυ μαλλον μιλας για γλυφαδα και οχι για παλαιο φαληρο :P ;)

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
γιατι εγω οταν ειχα παει παλαιο φαληρο ειχα κανει με 80 full program και καθολου μασαζ...

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

Είμαι και εγω περιεργος, για το μασατζιδικο στην ποσειδωνος στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
Ειχα παει τελος Ιουλιου, μου ανοιξαν την πορτα αλλα οι κοπελλες ηταν σε διακοπες. Απο μασαζ εμπειρια εχω μονο απο Φραντζη την οποια εχω επισκεφτει 4-5 φορες, με τελευταια φορα πριν εναμισυ μηνα. Ειχε πολλες κοπελλες για ολα σχεδον τα γουστα, και σαν χωρος οχι τιποτα το ιδαιτερο, ομως καθαρος. (τωρα τι παιζει δεν ξερω γιατι ως γνωστον τα ροστερς αλλαζουν)

Αν καποιος εχει καποια προσφατη εμπειρια απο ποσειδωνος στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ θα με ενδιεφερε πολυ να την μοιραστει μαζι μας

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σίγουρα παίζει μπριζόλα στο Π. Φάληρο,όποτε έχω πάει έχω φάει, και το συνιστώ γιατί είναι απο τους πιο καθαρούς χώρους που λεχω συναντήσει. Πρόσφατα δεν έχω πάει, πριν κανα 3άρι μήνες μόνο.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
για μπριζόλα δεν εχω  και εγω αμφιβολια

η απορια μου περισσοτερο αφορα τη συνθεση της ομαδας

Σίγουρα παίζει μπριζόλα στο Π. Φάληρο,όποτε έχω πάει έχω φάει, και το συνιστώ γιατί είναι απο τους πιο καθαρούς χώρους που λεχω συναντήσει. Πρόσφατα δεν έχω πάει, πριν κανα 3άρι μήνες μόνο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αναφορικα με τη σολωμου 54 (το καταστημα δηλαδη που προσφατα πηγε η ζανα) και ανεφερε ο newrocker οτι δεν εφαγε, να πω οτι το συγκεκριμενο μαλακο-καταστημα παντα εκανε τετοια σπαστικα. πηγαινες καποια στιγμη και χορταινες κανονικα και οταν ξαναπηγαινες μετα απο 2-3 μερες και επαιρνες την ιδια κοπελα στο επαιζε κινεζος..  :uglystupid: :uglystupid:

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
φιλε εσυ μαλλον μιλας για γλυφαδα και οχι για παλαιο φαληρο :P ;)
Mιλάω για Π.Φάληρο στο Δέλτα Ποσειδώνος 20και κάτι δεν θυμάμαι το νούμερο στα δεξιά μας με κατεύθυνση  από Αλιμο προς Συγγρού μέσα στον παράδρομος δίπλα στη ΝΟΚΙΑ με τα δορυφορικά.
Η αναφορές  μου αναφέρονται για πριν το καλοκαίρι (μετά κόλλησα στο Μαράκι Adidas) αλλά δεν πιστεύω να άλλαξαν πολλά.

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
γιατι εγω οταν ειχα παει παλαιο φαληρο ειχα κανει με 80 full program και καθολου μασαζ...
Εγραψα παραπάνω ότι όλες οι θεραπεύτριες δεν κάνουν το ίδιο πρόγραμμα και η εμπειρία μου λέει ότι όσο πιο κούκλα είναι τόσο λιγότερα κάνει αφού η πελατεία εναλλάσσετε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αναφορικα με τη σολωμου 54 (το καταστημα δηλαδη που προσφατα πηγε η ζανα) και ανεφερε ο newrocker οτι δεν εφαγε, να πω οτι το συγκεκριμενο μαλακο-καταστημα παντα εκανε τετοια σπαστικα. πηγαινες καποια στιγμη και χορταινες κανονικα και οταν ξαναπηγαινες μετα απο 2-3 μερες και επαιρνες την ιδια κοπελα στο επαιζε κινεζος..  :uglystupid: :uglystupid:

συνεβαινουν τοιαυτα απρεπη συμβαντα ευλογησον?ανελαβου τις κληρικες σου υποχρεωσεις και εξαφανισον απο τον μασαζοχαρτη της ενοριας σου τουτα τα μιαρα α-μπριζολα τεκνα.. :grin: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom