Επισκέπτης
φιλε kosfra καλοριζικο το νεο εικονιδιο σου. φοβερο , στην αρχη το περασα για κουνουπι. αντε ,σιγα σιγα αποκταμε και ειδωλα.
απλα φοβερο!!!
απλα φοβερο!!!
Ολοι βαζουμε τα εικονιδια που μας χαρακτηριζουν ο Παπαγιωργης εχει εναν επισκοπο,εσυ το baby oil ο Vasos γνωστος φραπεδιαρης τον φραπε......ετσι αποφασισα και εγω να βαλω το μασαζοκρεβατο. επειδη ομως αυτο ειναι απο το internet παρμενο δεσμευομαι σε πρωτη ευκαρια να βαλω αλλο απο μασαζομαγαζο.φιλε kosfra καλοριζικο το νεο εικονιδιο σου. φοβερο , στην αρχη το περασα για κουνουπι. αντε ,σιγα σιγα αποκταμε και ειδωλα.
απλα φοβερο!!!
Πηγα πρωτη φορα τεταρτη 21-11 στη Σολωμου 54 ωρα 1800 6ος οροφος.Ειδα δυο κοπελες πολυ καλες ειδικα η Angela.Πηρα την Angela ξανθια 23-25 ετων ομορφο προσωπο και ωραιο κορμι.
Μαζαζ 15-20 λεπτα και υστερα φραπε με καλαμακι παντα με σκουφο.Οπως ειπε δεν κανει κατι
παραπανω.Τιμη 60+20=80.Η κοπελα εχει φανταστικο κορμι σφικτο λοκο και πολυ απαλο δερμα.
Ειπε οτι δουλευε και σε αλλα μαγαζια πριν.Αν καποιος την γνωριζει και εχει φαει μπριζολα
παρακαλω να το πει γιατι γουσταρω πολυ να τη μαμισω.
χλωμο το κόβω να δουλέυει στο ίδιο μαγαζί με τη Ζάνα και να μην κάνει κάτι παραπάνω...
όσες φορές έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω γαμήσει.
την επόμενη φορά να κάνεις ξήγα με την κυρία στη ρεσεψιόν πριν περάσεις στο δωμά
Δοκίμασε πρωινές ώρες που δεν έχει πολύ δουλειά και αν δεν σου ανοίξουν και τότε σίγουρα εσύ έχεις το πρόβλημα.Πάτερ καλησπέρα μπορείς να μου πεις τι σκατά κάνουνε στο ίδρυμα της Ποσειδώνος στο Π.φάληρο. Διότι έχω πάει κάποιες φορές και ενώ ανοίγουν την κάτω πόρτα την πάνω δε την ανοίγουν. Φαίνεται δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου που δεν είμαι μπατσόφατσα ή μαλακίζονται ομαδικός εκεί μέσα.
Για το εν λόγω ίδρυμα αξίζει άλλη μια προσπάθεια.Δοκίμασε πρωινές ώρες που δεν έχει πολύ δουλειά και αν δεν σου ανοίξουν και τότε σίγουρα εσύ έχεις το πρόβλημα.
Σίγουρα παίζει μπριζόλα στο Π. Φάληρο,όποτε έχω πάει έχω φάει, και το συνιστώ γιατί είναι απο τους πιο καθαρούς χώρους που λεχω συναντήσει. Πρόσφατα δεν έχω πάει, πριν κανα 3άρι μήνες μόνο.
Mιλάω για Π.Φάληρο στο Δέλτα Ποσειδώνος 20και κάτι δεν θυμάμαι το νούμερο στα δεξιά μας με κατεύθυνση από Αλιμο προς Συγγρού μέσα στον παράδρομος δίπλα στη ΝΟΚΙΑ με τα δορυφορικά.φιλε εσυ μαλλον μιλας για γλυφαδα και οχι για παλαιο φαληρο ;)
Εγραψα παραπάνω ότι όλες οι θεραπεύτριες δεν κάνουν το ίδιο πρόγραμμα και η εμπειρία μου λέει ότι όσο πιο κούκλα είναι τόσο λιγότερα κάνει αφού η πελατεία εναλλάσσετε.γιατι εγω οταν ειχα παει παλαιο φαληρο ειχα κανει με 80 full program και καθολου μασαζ...
αναφορικα με τη σολωμου 54 (το καταστημα δηλαδη που προσφατα πηγε η ζανα) και ανεφερε ο newrocker οτι δεν εφαγε, να πω οτι το συγκεκριμενο μαλακο-καταστημα παντα εκανε τετοια σπαστικα. πηγαινες καποια στιγμη και χορταινες κανονικα και οταν ξαναπηγαινες μετα απο 2-3 μερες και επαιρνες την ιδια κοπελα στο επαιζε κινεζος..