Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από χθεσινή πρώτη επίσκεψη Σολωμού 54 και ώρα 16:30
όροφος 6ος κουδούνι δεν θυμάμαι.
5-10 λεπτά αναμονή στο φουαγιέ λόγω έλλειψης δωματίου(πολύ κίνηση το μαγαζί,μέχρι που έφυγα γινόταν παρέλαση!!!!!!!!!)
Κοπέλες 4-5,είδα μόνο τις δύο, οι άλλες είχαν πελάτη.
Έλενα γενικά μέτρια και την γνωστή Ζάνα,φυσικά πήρα την Ζάνα.
Λοιπόν η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή σε όλα,με άριστα το (10) έχουμε:
Εμφάνιση (7) με χαλάσε το στήθος Νο3+ (σιλικονάτο) προτιμώ το φυσικό κι ας είναι και Νο1
Μασάζ (8) πολύ καλό και δυνατό (δυστυχώς είδος προς εξαφάνιση)
Φραπές με καλαμάκι (9) υγρό,βαθύ με καραμέλωμα στα @@....... αν δεν δοκιμάσεις δεν περιγράφεται!!!!!!!!!
Μπριζόλα (8) Δείπνο για δύο ποτέ δεν έχεις την εντύπωση ότι τρώς μόνος!!!!!!!!!!!!
Το σύνολο 80€

ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που ενώ γινόταν παρέλαση δεν έχουμε κριτικές.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
χθες απογευμα...κηφισιας 12..τανια, φωτεινη και ενα μιλφ με κοντο καρε μαλλι,μου διαφευγει το ονομα.συνολο 80.....
Βεβαιώνω πως το MILF είναι κεντίστρα. Δεν αφήνει ίχνος κρέμας στο καλαμάκι. Μέχρι τελευταίας ρανίδος.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ζητώ συγνώμη απο τους μασαζόφιλους έκανα ένα λάθος στην ερώτηση για συγγρού 12 είπα πως πέρνουν 80 ευρωπουλάκια αλλά εννοούσα στην Κηφισίας 12, απλά μπέρδεψα τα 12άρια κοινώς την πούτσα με την βούρτσα. Για Συγγρού πραγματικά δέν ξέρω γιατί δεν έχω πάει τελευταία αλλά απ' όσο θυμάμαι ήταν από τα ακριβά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μας κατατρομαξες φιλε.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
δεν πειραζει φιλε , μου εχει συμβει και μενα με αυτα τα μαγαζια.
μαλλον καποιος πρεπει να μετακομισει!!!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
νεο καταστημα παραγωγης πολιτισμου, δια μεσου των μαλαξεων, στο δασος χαιδαριου..

Μα το Δία!!! άνοιξε τέτοιο μαγαζί "δίπλα" μου σχεδόν;;; Aλλά με τέτοιες τιμές προτιμώ να κατεβαίνω κέντρο!
Ομολογώ ότι δεν το είxα προσέξει ... θα ρίξω προσεκτικότερη ματιά σήμερα ... εκεί πάντως ήταν μια σχολή πολεμικών τεχνών αν δεν κάνω λάθος ... ίσως να έιναι και δίπλα δίπλα :cheesy:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μα το Δία!!! άνοιξε τέτοιο μαγαζί "δίπλα" μου σχεδόν;;; Aλλά με τέτοιες τιμές προτιμώ να κατεβαίνω κέντρο!
Ομολογώ ότι δεν το είxα προσέξει ... θα ρίξω προσεκτικότερη ματιά σήμερα ... εκεί πάντως ήταν μια σχολή πολεμικών τεχνών αν δεν κάνω λάθος ... ίσως να έιναι και δίπλα δίπλα :cheesy:
Που στο δάσος πιο συγκεκριμένα?

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινη επισκεψη σε Μαρνης 28.Παρουσιαστηκαν 3τεμαχια + Θεωδωρα Το ενα χαλια, το αλλο μια Πληθωρικη γυναικα οχι του γουστου μου και αλλη μια μελαχρινη σε οριενταλ στυλ.Προτιμησα Θεωδωρα και ολα σερβιριστηκαν στο πιατο φραπες με καλαμακι και μπριζολα καλοψημενη...
Λεω σημερα να παω μεχρι Κηφησιας 12 καθωτι δεν εχει εξερευνηθει...ποια ειναι τα Blue chips εκει.
καθε συμβουλη δεκτη
θανασης

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Το κατάστημα της Ιλιάδας έριξε τις τιμές! Από 85 € το έριξε στα 80 €!
Προσοχή μιλάμε για σκέτο μασάζ ...
Τα υπόλοιπα από όποιες γίνοντα μετά τη δεύτερη επίσκεψη θα χρειαστεί και εξτρα δωράκι!
άρα 100.
άρα πάμε αλλού!

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Xθες απογευμα πρωτη επισκεψη σαν μασαζοτσρκα (εκ της μπουρδελοτσαρκας ) στο νεοτευκτο ιδρυμα του πειραια επι της οδου καραισκου 88 4ος οροφος, διμετρο 22χρονο ανατολικης προελευσης, επι της υποδοχης σε καλοσωριζει και σου λεει να κατσεις για να φωναξει τις κοπελες,
η πρωτη που δεν συγκρατησα ονομα πρεπει ναταν γυρω στα σαραντα κιλα καλη για οσους αρεσκονται στις στεκες και αυτη εξ ανατολης , η επομενη Βικτωρια 35 καλη με τα πιασιματακια της μαλλον αυτη θα διαλεγα αν ειχα σκοπο να μεινω. μετα ξαναλθε το διμετρο για να μου πει 45λεπτα μασαζ 60 ευρω. σε ερωτηση μου για κατι περισοτερο απαντησε οτι γινεται συνενοηση με τις κοπελες και οτι απο την επομενη εβδομαδα θαχει και αλλες.

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτοψια στον πεζοδρομο στο Χαλανδρι απεναντι ακριβως απο το  B.Bluz
Μια κοπελα, με ραντεβου εκτος αν πεσεις σε κενο, τιμη 75 με φραπε και βαζει ΜΟΝΟ καλαμακι ακαποτο και η τιμη φτανει στα 120!!!!
Κοντο, αδυνατο με καρε ξανθo μαλι και μπλε ματια. Στηθος 1,5, ολα τα υπολοιπα το ιδιο μινιόν...
Εχω τηλ. και ονομα, οποιος θελει, με pm.

ERET

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις που πηγε η Μαρια απο ν. σμυρνη πανω απο adidas.αν ξερει καποιος ας πει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε παιδία εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο και σκέφτομαι να πάω.Τι παίζει σε αυτα δλδ πως γίνεται το παιχνίδι?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδία εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο και σκέφτομαι να πάω.Τι παίζει σε αυτα δλδ πως γίνεται το παιχνίδι?

Φιλε τσεκαρε το παραπανω link περιεχει χρησιμες πληροφοριες.....
Καλη τυχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom