epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
gourounikos για πες μας κιολας τι παιζει εκει...
χθες απογευμα...κηφισιας 12..τανια, φωτεινη και ενα μιλφ με κοντο καρε μαλλι,μου διαφευγει το ονομα.[size=12pt]συνολο 80.....[/size]
πλακα πλακα αμα σουμαρεις τα χρονακια τους σιγουρα εκει περιπου θα πεσεις!!!Εννοείς 80 χρονών;
και επισης σολωμου 54 στον 3 οροφο. εχει και στον 6 και γι'αυτο μην μπερδευτειτε και ψαχνετε αλλα ονοματα.
Παιδες, η Τριγγετα που ειναι?
ασχετο,αλλα η τριγγετα ειναι στουντιο,και οχι μασαζερι.
και βρισκεται στο ODEON σινεμα της συγγρου λιγα μετρα πιο κατω,ενα μικρο δρομακι ειναι
ριξε ενα εικοσαρικο κατω απο την πορταΠάτερ καλησπέρα μπορείς να μου πεις τι σκατά κάνουνε στο ίδρυμα της Ποσειδώνος στο Π.φάληρο. Διότι έχω πάει κάποιες φορές και ενώ ανοίγουν την κάτω πόρτα την πάνω δε την ανοίγουν. Φαίνεται δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου που δεν είμαι μπατσόφατσα ή μαλακίζονται ομαδικός εκεί μέσα.
Μακαριοτατε γιατι τεστ ντραιβ μονο στο Χαιδαρι και οχι και στο καινουργιο του πειραια επι της οδου καραισκου 88 στον 4ο οροφο ?μετα τις μαλακιες με τα τανκς (τα οποια την επομενη φορα που θα τα δω στο θρεντ θα τα ανατιναξω (κοινως θα τα σβησω) , αναφερω..
ανοιξε καινουρια μασαζερι στο δασος χαιδαριου. λεπτομερειες για οδο, σερβις κλπ κλπ σε μια δυο μερες..
δημητσανας και δελφων 1 πισω απο το ιατρικο κεντροποια ειναι η διευθυνση στο choco spa ρε παιδια,?