Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω παει ακομα, πηρα μονο τηλ., δες και παραπισω 2-3 σελιδες...

D916

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
"Ή ότι η νεότερη ... υπάλληλος είχε τελειώσει το Γυμνάσιο όταν ο Παττακός έβγαλε τα τανκς στους δρόμους!"

Απλα κορυφαιο!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μετα τις μαλακιες με τα τανκς (τα οποια την επομενη φορα που θα τα δω στο θρεντ θα τα ανατιναξω (κοινως θα τα σβησω) :grin:, αναφερω..

ανοιξε καινουρια μασαζερι στο δασος χαιδαριου. λεπτομερειες για οδο, σερβις κλπ κλπ σε μια δυο μερες..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
χθες απογευμα...κηφισιας 12..τανια, φωτεινη και ενα μιλφ με κοντο καρε μαλλι,μου διαφευγει το ονομα.συνολο 80.....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Συμπληρωνω και εγω για τον καταλογο των μασατζιδικων:
Αυτο που θα μπορουσε να γινει ειναι ενας καταλογος των καταστηματων με διευθυνσεις και οδους αλλα μεχρι εκει......και εξηγω:
To τι υπηρεσιες προσφερει ενα μαγαζι δεν εξαρταται μονο απο την διευθυνση αλλα και απο τις κοπελες. Σε καποια σοβαρα μαγαζια μπορει να μην σερβιρουν ουτε καφε εκ της διευθυνσεως  αλλα να υπαρχει καποια κοπελα που να δινει μπριζολα.
Επισης το οτι οι κοπελες αλλαζουν μαγαζι 2 εως 3 φορες μεσα σε ενα χρονο κανει το πραγμα ακομα πιο δυσκολο.
Απο εκει και περα πιστευω οτι η καλυτερη ενημερωση γινεται μεσα στο thread ποσταρει καποιος μια ερωτηση:
π.χ Η Μαρια η Πενταγιωτισσα δουλευει ακομα στο.........και οποιος ξερει απανταει.
Καλο βεβαια θα ηταν να αποφευγονται οι ερωτησεις του στυλ ειναι ωραια η Μαρια η Πενταγιωτισσα...γιατι εκει μπαινει η προσωπικη γνωμη του καθενος και μπλεκει πολυ το πραγμα.

Οριστε υπαρχει καλυτερο ενημερωση απο αυτη που κανει ο φιλος ΤΑΡΖΑΝ απο πανω...αυτο εννοω. :rockon: :rockon:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάτερ καλησπέρα μπορείς να μου πεις τι σκατά κάνουνε στο ίδρυμα της Ποσειδώνος στο Π.φάληρο. Διότι έχω πάει κάποιες φορές και ενώ ανοίγουν την κάτω πόρτα την πάνω δε την ανοίγουν. Φαίνεται δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου που δεν είμαι μπατσόφατσα ή μαλακίζονται :jerking: ομαδικός εκεί μέσα. 

Επισκέπτης
και επισης ενα νεο ιδρυμα σολωμου 54 στον 3 οροφο.  εχει και στον 6 και γι'αυτο μην μπερδευτειτε και ψαχνετε αλλα ονοματα.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
και επισης σολωμου 54 στον 3 οροφο.  εχει και στον 6 και γι'αυτο μην μπερδευτειτε και ψαχνετε αλλα ονοματα.

εισαι σιγουρος οτι σολωμου 54 εχει και αλλο?στον τριτο οροφο?..και τι γραφει το κουδουνι?

Επισκέπτης
στουνδιο αττικη!!! αλλα δεν θα το προτεινα!
μονο αν εχουν κλεισει ολα τα αλλα της αττικης

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Πάτερ καλησπέρα μπορείς να μου πεις τι σκατά κάνουνε στο ίδρυμα της Ποσειδώνος στο Π.φάληρο. Διότι έχω πάει κάποιες φορές και ενώ ανοίγουν την κάτω πόρτα την πάνω δε την ανοίγουν. Φαίνεται δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου που δεν είμαι μπατσόφατσα ή μαλακίζονται :jerking: ομαδικός εκεί μέσα. 
ριξε ενα εικοσαρικο κατω απο την πορτα :grin:

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
μετα τις μαλακιες με τα τανκς (τα οποια την επομενη φορα που θα τα δω στο θρεντ θα τα ανατιναξω (κοινως θα τα σβησω) :grin:, αναφερω..

ανοιξε καινουρια μασαζερι στο δασος χαιδαριου. λεπτομερειες για οδο, σερβις κλπ κλπ σε μια δυο μερες..
Μακαριοτατε γιατι τεστ ντραιβ μονο στο Χαιδαρι και οχι και στο καινουργιο του πειραια επι της οδου καραισκου 88 στον 4ο οροφο ?

nineball

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ποια ειναι η διευθυνση στο choco spa ρε παιδια,?

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι καλησπερα εχω νεα για τουσ λατρεις των μπαλκονιων  :boobies: :boobies:Γαλατσιου 1 εβιτα ειναι ενα τεμαχιο με το ονομα Βικυ και νουμερο τουλαχιστον 5  :boobies: :boobies:οσο για το ιδρυμα με το ονομα ελλαδα ολα ειναι milf και δεν φτανει αυτο με τα χιλια ζορια για ενα φραπε και αυτος χαλι μαυρο η κυρια ονομαζεται Ειρηνη  :jerking: :jerking:και απο μασαζ κατω του μετριου :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες με εχει πιασει οσφυαλγια στον αυχενα και στην πλατη....ποναω....που να παω? :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom