Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ρωξάννη?
Απο choco εχω κα΄νει με την Μαρίνα (ελληνίδα - ΤΟ ΜΩΡΟ!!), την Ελένη (Ρωσίδα - καλόυτσικη) και την Ηλέκτρα (Βουλγάρα - πανύψηλη και πολυ καυλιάρα)

Η Ρώξάννη ποιά ειναι? Για δώσε οτι πληροφορίες ξέρεις - εχεις ακόυσει...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
choco οταν λεμε ποιο εννοουμε?

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Ρωξάννη?
Απο choco εχω κα΄νει με την Μαρίνα (ελληνίδα - ΤΟ ΜΩΡΟ!!), την Ελένη (Ρωσίδα - καλόυτσικη) και την Ηλέκτρα (Βουλγάρα - πανύψηλη και πολυ καυλιάρα)

Η Ρώξάννη ποιά ειναι? Για δώσε οτι πληροφορίες ξέρεις - εχεις ακόυσει...
Παλια δουλευε κουμανουδη με καλο φουλ προγραμμα με τρελα.Ειναι Ουκρανεζα.

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Στο choco παίζουν οι εξής:

Χαρά απο θησέως 27α ελληνίς άλογο
Μαργαρίτα ελληνίς πολύ καλό μασάζ
Ελένη ουκρανέζα
Ρωξάνη ουκρανέζα
Αννα ουκρανέζα ΤΟ ΒΥΖΙ!!!!!!!
και κανα δυο ακομα που δεν θυμάμαι.

απο την πρώτη φορά ειναι δύσκολος ο φραπές και για καλαμάκια χρειάζεται να εισαι πελάτης και οχι με ολες τις κοπέλες.

στα θετικά το ωραίο περιβάλον

πρίν πάτε πάρτε τηλ. γιατί δεν δουλεύουν όλες καθημερινά.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Σκέφτομαι να πάω αύριο στο choco spa..Το τηλέφωνο που μπορώ να το βρω;

Ευχαριστώ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θα πω την Γνώμη μου και είναι αυστηρά προσωπική!!!!
Το καλύτερο στα Βόρεια είναι στην Θησεως 27α!!!
Το περιβάλλον ΤΕΛΕΙΟ!!!
τα κορίτσια όμορφα!!!
δοκιμάστε Χαμάμ και θα με θυμηθείτε!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μπα;
Οπότε την πρώτη τι γίνεται δηλαδή;
Τους τα σκάμε , μας φτιάχνουν και μας στέλνουν σπίτι για ... Homework?
Έλεος! Αυτά δεν κάνουν ούτε για 17ρηδες ...
λακη, αυτα τα μαγαζια ειναι τα λεγομενα αεριτζιδικα. όπου δεν παιζει μπριζολα μακρια και αλαργα..

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Στο choco παίζουν οι εξής:

Χαρά απο θησέως 27α ελληνίς άλογο
Μαργαρίτα ελληνίς πολύ καλό μασάζ
Ελένη ουκρανέζα
Ρωξάνη ουκρανέζα
Αννα ουκρανέζα ΤΟ ΒΥΖΙ!!!!!!!
και κανα δυο ακομα που δεν θυμάμαι.

απο την πρώτη φορά ειναι δύσκολος ο φραπές και για καλαμάκια χρειάζεται να εισαι πελάτης και οχι με ολες τις κοπέλες.

στα θετικά το ωραίο περιβάλον

πρίν πάτε πάρτε τηλ. γιατί δεν δουλεύουν όλες καθημερινά.

φιλε μηπως σε λενε ελενα? χαχαχα tallinathens sorry ξεκιναω να διαβαζω αναποδα τα μηνυματα το τηλεφωνο λογικα μπορει να το βρεις στα νεα online αν εχουν ακομα αγγελια γιατι μια την βαζουν μια την βγαζουν...

Επισκέπτης
λακη, αυτα τα μαγαζια ειναι τα λεγομενα αεριτζιδικα. όπου δεν παιζει μπριζολα μακρια και αλαργα..

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένας πίνακας στο φόρουμ ή ένα θέμα κλειδωμένο για τους απλούς χρήστες και να γράφει κάποιος γνώστης όπως εσύ, μερικές βασικές πληροφορίες για κάφε μαγαζί; Χωρίς να μπορούμε οι υπόλοιποι να ποστάρουμε άσχετα και να πάρει διαστάσεις χρυσού οδηγού. Με μια ματιά να ενημερώνεται ο κόσμος.Π.χ. για το συγκεκριμένο ότι είναι αεριτζήδες , να το διαβάσουν οι συνάδελφοι και να μην πάνε να τους τα σκάσουν για να τους γαργαλάνε μόνο τις πατούσες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένας πίνακας στο φόρουμ ή ένα θέμα κλειδωμένο για τους απλούς χρήστες και να γράφει κάποιος γνώστης όπως εσύ, μερικές βασικές πληροφορίες για κάφε μαγαζί; Χωρίς να μπορούμε οι υπόλοιποι να ποστάρουμε άσχετα και να πάρει διαστάσεις χρυσού οδηγού. Με μια ματιά να ενημερώνεται ο κόσμος.Π.χ. για το συγκεκριμένο ότι είναι αεριτζήδες , να το διαβάσουν οι συνάδελφοι και να μην πάνε να τους τα σκάσουν για να τους γαργαλάνε μόνο τις πατούσες.
οχι λακη, δεν ειναι ο,τι καλλιτερο. οι μασαζερι ειναι μια ιδιαιτεροτητα. παλαιοτερα ειχα ανεβασει κατι, αλλα δεν ηταν και η καλλιτερη ιδεα και το αποσυραμε.

παρεπιπτοντως, αυτο που εγω λεω αεριτζιδικο, καποιος αλλος το ψαχνει μετα μανιας..

Επισκέπτης
οχι λακη, δεν ειναι ο,τι καλλιτερο. οι μασαζερι ειναι μια ιδιαιτεροτητα. παλαιοτερα ειχα ανεβασει κατι, αλλα δεν ηταν και η καλλιτερη ιδεα και το αποσυραμε.

παρεπιπτοντως, αυτο που εγω λεω αεριτζιδικο, καποιος αλλος το ψαχνει μετα μανιας..
ψυχανάλυση στην πούτσα του καθ ενός θα κάνουμε?

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
δεσποτα με ολο το σεβασμο αλλα να πω και γω κατι.τα περισσοτερα μασατζιδικα εχουν αγγελιες στις εφημεριδες.θα μου πειτε τωρα και τα call girl που ειναι παρανομες και αδηλωτες εχουν και αυτες αγγελιες στις εφημεριδες.δεκτο αλλα θετω την εξης ερωτηση.πως βαζουν αγγελιες στις πολιτικες και αθλητικες εφημεριδες απο την στιγμη που ψαχνουν πελατεια για να πληρωσει και να προσφερουν υπηρεσιες σεξ? τι τους πειραζει αφου και οι αστυνομια διαβαζει τις εφημεριδες και συλλεγει πληροφοριες.αυτο που γνωριζουμε ολοι οι μαχιμοι πουτανιαρηδες ειναι οτι μονο τα στουντιο και ορισμενα μπουρδελα ειναι νομιμα και καποιες πουτανες επαγγελματιες που δουλευουν σε αυτα τα τσαρδια ειναι δηλωμενες.τα μασατζιδικα αφου ειναι στην 'κρυφη' φαση γιατι βαζουν αγγελιες για να προσελκυσουν πελατες? απλως μια ερωτηση θετω.παντως ενας καταλογος και για μασατζιδικα πιστευω δεν ηταν ασχημος στο σιτε χωρις σεξουαλικες αναφορες βεβαια.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
δεσποτα με ολο το σεβασμο αλλα να πω και γω κατι.τα περισσοτερα μασατζιδικα εχουν αγγελιες στις εφημεριδες.θα μου πειτε τωρα και τα call girl που ειναι παρανομες και αδηλωτες εχουν και αυτες αγγελιες στις εφημεριδες.δεκτο αλλα θετω την εξης ερωτηση.πως βαζουν αγγελιες στις πολιτικες και αθλητικες εφημεριδες απο την στιγμη που ψαχνουν πελατεια για να πληρωσει και να προσφερουν υπηρεσιες σεξ? τι τους πειραζει αφου και οι αστυνομια διαβαζει τις εφημεριδες και συλλεγει πληροφοριες.αυτο που γνωριζουμε ολοι οι μαχιμοι πουτανιαρηδες ειναι οτι μονο τα στουντιο και ορισμενα μπουρδελα ειναι νομιμα και καποιες πουτανες επαγγελματιες που δουλευουν σε αυτα τα τσαρδια ειναι δηλωμενες.τα μασατζιδικα αφου ειναι στην 'κρυφη' φαση γιατι βαζουν αγγελιες για να προσελκυσουν πελατες? απλως μια ερωτηση θετω.παντως ενας καταλογος και για μασατζιδικα πιστευω δεν ηταν ασχημος στο σιτε χωρις σεξουαλικες αναφορες βεβαια.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου και νομιζω οτι ειχε ξαναπροταθει , τι μας εμποδιζει να το κανουμε ?

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1

εννοειται... ο καθενας μιλαει για τον εαυτο του :P αλλα μπορει καποιων τα γουστα να συμβαδιζουν :P

Επισκέπτης

Δεν είναι ανάγκη να περιέχει χαρακτηρισμούς , όπως π.χ. "αεριτζήδικο". Μπορεί να περιέχει κάποια αντικειμενικά στοιχεία , όπως π.χ. ότι την πρώτη φορά δεν έχει φραπέ. Αυτό είναι αντικειμενικό. Ή ότι η νεότερη ... υπάλληλος είχε τελειώσει το Γυμνάσιο όταν ο Παττακός έβγαλε τα τανκς στους δρόμους!
Θα βοήθαγε πολύ κόσμο. Όσοι δεν ενδιαφέρονταν μπορούσαν να το αγνοήσουν.

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Εχω καιρο να επισκεφθώ μασάζ και ψήνομαι για σήμερα, πρωινές ώρες...
Συνήθως παω ή στην Ανδρονίκου ή στο CHOCO στο Μαρούσι..

Μηπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τι παίζει αυτες τις μέρες? Μήπως υπάρχει
"νεο αίμα"? Εχει κάποιος να προτείνει τίποτα?

Ακόμα και άλλο "κοινωφελές ίδρυμα"..αρκεί να είναι Βόρεια...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ενα νεο καταστημα, οπως αναφερω και πιο πισω, παιζει Μεσογειων 208, ΑΝΑΠΛΑΣΗ, 1ος οροφος, διπλα στο Βεροπουλο.

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ή ότι η νεότερη ... υπάλληλος είχε τελειώσει το Γυμνάσιο όταν ο Παττακός έβγαλε τα τανκς στους δρόμους!

που το πας που το φερνεις, παντα βρισκεις την ευκαιρια να μας τους αναφερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom