dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το μασάζ πόσο κάνει εκεί και για πόσην ώρα?
80-90 ευρω τα 50 λεπτα.ωραια μωρα αλλα φραπε γιοκ.τουλαχιστον τοσα ξερω τοσα λεω.
το μασάζ πόσο κάνει εκεί και για πόσην ώρα?
θελω καμμια μερα να παω απο πατριαρχου ιωακειμ και μολις με καλωσορισουν να τους πω...:κοριτσια δεν θελω φραπεδες ουτε καλαμακια με μπριζολες σταβλισιες ,θελω μονο χαλαρο μασαζακι γιατι με ποναει η πλατουλα μου.Αν δεν μπορειτε να δεχτειτε την προταση μου αυτη πειτε το μου στα ισια χωρις υπονοουμενα!
υ.γ. ε...ρε...γλεντια..φανταζεσαι ευλογησιμοτατε?
Κι εγω κανω μασσαζ στη γεννηματα με μια γαματη θεσσαλονικια και μετα ξεφορτωνω στη γλυφαδα.παντως μασατζιδικο που να σου κανουν πραγματικα καλο μασαζ δεν υπαρχει.
το μονο καλο μασαζ που εχω κανει στην ελλαδα ειναι στην γεννηματα παλιοτερα με μια αθηνα που δουλευε εκει.
τωρα πια ειναι αστα, χαιδολογηματα.
παντως μασατζιδικο που να σου κανουν πραγματικα καλο μασαζ δεν υπαρχει.
το μονο καλο μασαζ που εχω κανει στην ελλαδα ειναι στην γεννηματα παλιοτερα με μια αθηνα που δουλευε εκει.
τωρα πια ειναι αστα, χαιδολογηματα.
Ρε παιδιά για τη νέα άφιξη Τερέζα στο μαγαζί της Εβίτας (Γαλατσίου 1 2ος όρ.) ξέρει κανείς τίποτα; Ενα πουλάκι είπε πως είναι καλή. Ισχύει;
Ασχετο αυτο το μηνυμα τι ειναι ?
Η τελευταία δημοσίευση από την ΙP σας έγινε πριν από λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι αργότερα.
ναι άλλα στο polette παίζει κάνα φραπεδάκι;κατα καιρους, μαλιστα αρκετα συχνα, θα βρεις μασεζ που το κατεχουν καλα το αθλημα στη μαυροματαιων στο polette..
Επισκέφθηκα το μασατζίδικο στη Θησέως (απέναντι από το χαροκόπειο στον 4ο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται ένα φροντιστήριο, τα γραφεία του Πητ Παπαδάκου κτλ).
Τιμές: μου φαίνεται ότι είναι στο όπου σε πετύχουν, φραπέ καλαμάκι από 50-70 για 45-60 λεπτά αντίστοιχα και φουλ μενού 70-100.
Διάλεξα τη δεύτερη κοπέλλα η οποία μου συστήθηκε ως αλβανιδα με τη δική της πονεμένη ιστορία. Γδύνεται από την αρχή και αρχίζει μασάζ και χαδάκια, όχι κάτι συγκλονιστικό, αλλά αρκετά ευχάριστο. μετά από λίγο γυρνάω και αρχίζει το σλουρπ. Πολύ καλή στο άθλημα αν και απ'ότι είπε είχε αρχίσει δουλειά μόλις πριν από 3 ημέρες. Αν ισύει αυτό που είπε μάλλον είχε κάνει πολύ προπόνηση σαν ερασιτέχνις ή είχε κάτι ιδιαίτερο στο DNA της.
Overall εντυπωσεις (διάλεξα το πρόγραμμα που περιείχε μόνο καλαμάκι) θετικές. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δν βρήκα κάποια κοπέλα που να ταιριάζει στα δικά μου γούστα (πιο πιπίνι, πιο petit)αλλά μάλλον δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
Επόμενη απόπειρα στη Φ4....
ναι άλλα στο polette παίζει κάνα φραπεδάκι;
Μαγαζι στους Αμπελοκηπους υπαρχει ειναι αυτο στο στενακι απεναντι απο τα δικαστηρια της Ευελπιδων, νομιζω ειναι Φιλοτιου 12 αλλα να μην σε παρω και στο λαιμο μου. Εχω να παω 6 μηνες περιπου αλλα μην περιμενεις τιποτα τρελα μωρα εκει!!!!
παπαγιωργη το ιλιαδα κανονικα γιατι δεν μπορουμε να το γραψουμε και βγαζει αστερακια?
υποψηφιότητα για αρχιεπίσκοπος θα βάλεις; ...άσχετο...οχι βεβαια, γνωστο αυτο.. next please..
καλησπέρα συνάδελφοι... διάβαζα το forum και αποφάσισα να επισκεφτώ την Θεοδώρα στην Μάρνης. Στην αρχή μου είπαν για 45€ και 60€. Σκέφτηκα οτι με 60 θα είχε καλή περιποίηση. Δυστυχώς είχα διαβάσει παλαιότερες αναφορές σας. Μπήκαμε στο δωμάτιο έκανε μόνο μασάζ και όταν της ζήτησα αν έχει τίποτα παραπάνω έκανε την Κινέζα. Προφανώς δεν έπαιξα τον ρόλο καλά. Τι λέτε να ξαναπάω; θα κερδίσω κάτι;
παληκαρι, αν πηγες στο θησεως 142 (αν καταλαβα καλα), εδωσες ειδηση για το οτι το καταστημα το γυρισε στα κοψιδια. ευγε !!!!
[size=16pt]το Φ4 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ????[/size]
υποψηφιότητα για αρχιεπίσκοπος θα βάλεις ...άσχετο...