Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κανένα PM ρε παιδιά για να πάω κάπου καλά. Είμαι Βικτώρια και πείτε κανένα καλό κοντινό Στουντιάκι ή μασατζίδικο. Ρώτησα για Μάρνης ή κάπου αλλού. Περιμένω αλλά όπως είμαι όχι για πολύ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
στουρναρη 63 θα φας καλα.

Επισκέπτης
Αναφορά από Ιλιάδα.Πήγα πυρκαυλος μιας και την προηγούμενη φορά έφαγα μια βαριεστημένη μπριζόλα για να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί όλοι αξίζουν....Πήρα μια πολύ όμορφη, σκέτο κουκλί και elegant  ονόματι Βικτώρια ξανθια με γαλανά μάτια και λεπτούλα και το όχι κανά κιτσαριό.Ξεκίινησε με ένα καταπληκτικί μασάζ και είχαμε μια ωραία συζήτηση.μετά γύρισα και ξεκίνησε την φράπα.Πήγα να πιάσω το σώμα της και απομακρύνθηκε.Μου είπε ότι αυτή δεν κάνει τέτοια.Ούτε καν γδύθηκε.Της είπα να μου πάρει καλαμάκι πάλι με φρέναρε.Δηλαδή χειρότερα από την προγούμενη φορά που τουλάχιστον έφαγα μπριζόλα. 80 ευρώ. :(Μούφα η υπόθεση.Μακρια από αυτό το μαγαζί , ούτε ζωγραφιστό δε θα με ξαναδούν. Θέλει μπουκοτάζ για να συνέλθει.
φιλε αυτην την ειχα δει και εγω πριν κανα μηνα περιπου και επαθα πλακα. ειναι ετσι οπως τα λες πανεμορφη και εχει απο τα πιο ωραια χαμογελα που εχω δει.
βεβαια ξερω οτι οποια εχει τετοια εμφανιση συνηθως δεν κανει πολλα ,
και επιβεβαιωθηκαν οι αμφιβολιες μου οταν μου την συστησε η κυρα λενα.
παντα μου δινει ολες τις αβγαλτες. και για να μην κλαιω αυτα και τα επομενα παρόλο τον ερωτικο αναβρασμο που μου προκαλεσε η βικτωρια δεν μπηκα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω [size=12pt]<<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>> [/size]

σωστοοοοοός..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>

Χαιρετίζω! έδωσες ρέστα και τις άφησες στα κρύα του λουτρού.Αν πράτταμε όλοι έτσι η ταρίφα θα ήταν 10 και όχι 100 ευρώ.Αυτό θα κάνω και εγώ από δω και πέρα

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στην Στουρνάρη 63 όροφος και κουδούνι;

Επισκέπτης
2 ος κουδουνι αρωματοθεραπεια σπα κατι τετοι θα το καταλαβεις. μονο μην μπεις στο ασανσερ, πηγαινε με τις σκαλες

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ζητάω κάποια συγκεκριμένα ή ότι τύχει; Θα ήμουν ευγνώμων να μου λέγαται γιατί ξεκινάω αμέσως

Επισκέπτης
ακομα εκει εισαι? ζητα μαρσι η μαριλενα η μαρια. να θυμασαι τα 3 μ. δες και εσενα ποια σ'αρεσει γουστα ειναι αυτα.
και απ'τις σκαλες

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
2 ος κουδουνι αρωματοθεραπεια σπα κατι τετοι θα το καταλαβεις. μονο μην μπεις στο ασανσερ, πηγαινε με τις σκαλες

Ρε μεγάλε που τον έστειλες τον άνθρωπο.....!!!!!!!!!
Λοιπόν Στουρνάρη 63, 3ος όροφος, κουδούνι studio,αν σε πρόλαβα έχει καλώς, αλλιώς.....
Μαζί με τα τρία Μ, βάλε και ένα Τ (Τζούλια) καλή καυλίτσα,για λίγο μεγαλύτερη αλλά πολύ καλή και έμπειρη η Μάγια.

Επισκέπτης
Eνταξει θα το βρει .το γραφει και στο κουδουνι ετσι και αλλιως. το πολυ πολυ να μπει σε κανα σπιτι αλλο και να του κατσει κανα τυχερο. και στην τελικη και βιαζοταν το παιδι πολυ αλλα 200 μασατζιδικα υπαρχουν που να τα θυμομαστε ολα.υπαρχουν και το δεν ξαναμιλαω πια

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ειδα πιο πανω αναφορα για Βεικου 48 Γαλατσι, Στο εν λογω μαγαζι δουλευουν 4 Ελληνιδες,οι οποιες εμφανισιακα δεν λενε και πολλα....
Καποιος συναδελφος ανεφερε οτι το μαγαζι ειναι μονο μασαζ, θα συμφωνησω με την αποψη αυτη πλυν ομως να ξερετε οτι στο εν λογω υπαρχει και η περιπτωση Φραπε και ενιοτε με καλαμακι.

Υπαρχει μια κοπελα που μετα απο 4-5 επισκεψεις το κανει.

Σορρυ που δεν λεω ονομα, αλλα το συγκεκριμενο γινεται χωρις την εγκριση της διευθυνσης και για αυτο το λογο δεν μπορω να πω τιποτα.

Προσωπικα εγω εχω πιει φραπε με 2 απο τις 3 κοπελες που εχω παρει στο συγκεκριμενο.
Τι διαολο δεν νομιζω να με γουσταραν.................απλα η πολιτικη του μαγαζιου ειναι να δουλευει σε πολυ κλειστο κυκλο, με ραντεβου και με 40αρηδες πελατες κυριως.
Φανταστειτε το σαν μια μικρογραφια της Π.Ιωακειμ στο Κολωνακι. Για αυτο το λογω βεβεαια το εχω και εγω στην black list.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. το πρασινο τί ήταν?μηπως καμια μυξουλα απο τη μυτη? :grin:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Eνταξει θα το βρει .το γραφει και στο κουδουνι ετσι και αλλιως. το πολυ πολυ να μπει σε κανα σπιτι αλλο και να του κατσει κανα τυχερο. και στην τελικη και βιαζοταν το παιδι πολυ αλλα 200 μασατζιδικα υπαρχουν που να τα θυμομαστε ολα.υπαρχουν και το δεν ξαναμιλαω πια

Sorry PANX, αλλά εντάξει, δεν είπα και τίποτα, άσε που ο pixis είναι ακόμα μαζί μας, on line εννοώ,το πολύ σκέφτεται βλέπω, pixis ξεκίνα,όποια και να πάρεις θα φας καλά,το εν λόγω κατάστημα είναι εγγύηση!!!

Γράψτε λάθος την έκανε,καλό βόλι pixis,περιμένουμε αναφορά.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τελευταίο διπλοτσεκάρισμα στην αγ. ιωάννου 8 Αγ. παρασκευή-  =>
Απλό μασσάζ  με... υπόνοιες ..μόνο φραπέ= 80Ε >  Κι αυτό παρακαλώ  αφορούσε παλιούς  προηγούμενους πελάτες,
Από δύο μπάζα- σε  1 μαγαζι με κοινό μπάνιο και χωρίς ζεστό νερό...
Κι αν ακόμα αλλάξουν γραμμή , θα το κάνουν σαν αγγαρεία , (δηλ, όπως  ειπαν αλλού στον φίλο με το πράσινο
, "ευτυχως για μας δυστηχως για σας>>). Σεβαστόν
αλλά εκεί .....
adieux

Επισκέπτης
φιλε g.g. xxx και εγω το λεω χιουμοριστικα απλα με το γραψιμο δεν φαινεται το υφος. παντα φιλικα τα λεμε εννοειται. αφου για να φανταστεις και με τοσος αριφμους και διε/σεις τις προαλλες μεχρι και εγω ο ιδιος ηθελα να παω σε καποιο και ειχα μπερδεψει τους αριθμους. :grin: ευτυχως θυμομουν την εισοδο της πολ/κιας

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
φιλε g.g. xxx και εγω το λεω χιουμοριστικα απλα με το γραψιμο δεν φαινεται το υφος. παντα φιλικα τα λεμε εννοειται. αφου για να φανταστεις και με τοσος αριφμους και διε/σεις τις προαλλες μεχρι και εγω ο ιδιος ηθελα να παω σε καποιο και ειχα μπερδεψει τους αριθμους. :grin: ευτυχως θυμομουν την εισοδο της πολ/κιας

Συμφωνώ, μπαίνει ο αυτόματος πιλότος και το "εργαλείο" πάει μόνο του......!!!!!!!!
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα συνάδελφοι... διάβαζα το forum και αποφάσισα να επισκεφτώ την Θεοδώρα στην Μάρνης. Στην αρχή μου είπαν για 45€ και 60€. Σκέφτηκα οτι με 60 θα είχε καλή περιποίηση. Δυστυχώς είχα διαβάσει παλαιότερες αναφορές σας. Μπήκαμε στο δωμάτιο έκανε μόνο μασάζ και όταν της ζήτησα αν έχει τίποτα παραπάνω έκανε την Κινέζα. Προφανώς δεν έπαιξα τον ρόλο καλά. Τι λέτε να ξαναπάω; θα κερδίσω κάτι;

Επισκέπτης
και εσυ δεν τους ειπες οτι σε εστειλε ενας φιλος η εχω ερθει παλια, τα κλασσικα.θα μαθεις και εσυ, στις αρχες ολοι την παταμε.και μαλλον ειχε δικιο ο φιλος πιο πανω που εβγαλε το πρασινο ξηγηθηκε απο την αρχη και ειπε αντιο. ετσι ολοι ετσι πρεπει να κανουμε . ευγε!

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
όταν με ρώτησε της είπα ότι με έστειλε ένας φίλος , αλλά φαίνεται οτι δεν έπιασε. Υπάρχει κανένα άλλο που να είναι εγγυημένα τα πράγματα; μένω Αμπελοκήπους και δουλέυω Μεταμόρφωση. καμιά συμβουλή για άλλα μέρη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom