Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά φραπέ με καλαμάκι παίζει στην Ανδρονίκου ή μόνο σκέτος?

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια (ενθουσιασμένος) τι νουμερο στραβώνος και επισης ακρωνος

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αναφορά από Ιλιάδα.Πήγα πυρκαυλος μιας και την προηγούμενη φορά έφαγα μια βαριεστημένη μπριζόλα για να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί όλοι αξίζουν....Πήρα μια πολύ όμορφη, σκέτο κουκλί και elegant  ονόματι Βικτώρια ξανθια με γαλανά μάτια και λεπτούλα και το όχι κανά κιτσαριό.Ξεκίινησε με ένα καταπληκτικί μασάζ και είχαμε μια ωραία συζήτηση.μετά γύρισα και ξεκίνησε την φράπα.Πήγα να πιάσω το σώμα της και απομακρύνθηκε.Μου είπε ότι αυτή δεν κάνει τέτοια.Ούτε καν γδύθηκε.Της είπα να μου πάρει καλαμάκι πάλι με φρέναρε.Δηλαδή χειρότερα από την προγούμενη φορά που τουλάχιστον έφαγα μπριζόλα. 80 ευρώ. :(Μούφα η υπόθεση.Μακρια από αυτό το μαγαζί , ούτε ζωγραφιστό δε θα με ξαναδούν. Θέλει μπουκοτάζ για να συνέλθει.

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα,το μασατζιδικο στην βεικου 9-11 λουκετοθηκε?ξερει κανεις κατι?εχοθν ωγαλει και το χαρτακι στο κουδουνι...χτυπισα αλλα καμμια απαντιση

Επισκέπτης
και για κηφησιας 12 η μαρινα μου ειπε οτι δεν κανει πια προγραμμα και ειναι μετρ. αν ξερει κανεις τιποτα..

Φίλε PANX σήμερα το μεσημέρι πήγα στην Κηφισίας 12 και ρώτησα την Μαρίνα αν είναι ιδιοκτήτρια και μου απάντησε ότι απλώς είναι υπεύθυνη και κάνει πρόγραμμα κανονικά.Εγώ πάντως πήρα την Φωτεινή :jerking: μετά από αυτά που διάβασα ρε παιδιά πολυ ξεπετε η κοπέλα.Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε.Μαρίνα και πάλι Μαρίνα :rockon:
thanks. θα ξαναπροσπαθησω να κουτουπωσω, αυτην τη φορα μεταμφιεσμενος

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Αναφορά από Ιλιάδα.Πήγα πυρκαυλος μιας και την προηγούμενη φορά έφαγα μια βαριεστημένη μπριζόλα για να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί όλοι αξίζουν....Πήρα μια πολύ όμορφη, σκέτο κουκλί και elegant  ονόματι Βικτώρια ξανθια με γαλανά μάτια και λεπτούλα και το όχι κανά κιτσαριό.Ξεκίινησε με ένα καταπληκτικί μασάζ και είχαμε μια ωραία συζήτηση.μετά γύρισα και ξεκίνησε την φράπα.Πήγα να πιάσω το σώμα της και απομακρύνθηκε.Μου είπε ότι αυτή δεν κάνει τέτοια.Ούτε καν γδύθηκε.Της είπα να μου πάρει καλαμάκι πάλι με φρέναρε.Δηλαδή χειρότερα από την προγούμενη φορά που τουλάχιστον έφαγα μπριζόλα. 80 ευρώ. :(Μούφα η υπόθεση.Μακρια από αυτό το μαγαζί , ούτε ζωγραφιστό δε θα με ξαναδούν. Θέλει μπουκοτάζ για να συνέλθει.

φιλε μου τα εχω πει τα εχω γραψει μακρια απο αυτο το μπουρδελο με τις καριολες του αν αξιζουν καποιες ειναι 3 ρενα,χριστινα,γωγω
ΤΕΛΟΣ.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
φιλε μου τα εχω πει τα εχω γραψει μακρια απο αυτο το μπουρδελο με τις καριολες του αν αξιζουν καποιες ειναι 3 ρενα,χριστινα,γωγω
ΤΕΛΟΣ.
Έχεις απόλυτο δίκιο.μπορείς να κάνεις περιγραφή Ρένα και Γωγώ? Η Χριστίνα ξέρω ότι είναι MILF.Θα ήθελα λίγο φρέσκο κρέας.

SOLO99

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλημερα.ξερει κανεις τι παιζει βεικου 48;
ειμαι καινουργιος στο site αλλα σας παρακολουθω καιρο.

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ουτε φραπεδακι; τιποτα;
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Για το μαγαζί στην Μάρνης έχουμε κανένα νέο πρόσφατο. Αξίζει να πάει κάποιος η όχι. Είμαι σε μια δουλειά ΣΤΗΝ Βικτώρια τώρα και έχω κενό καμία πρόταση για μασαζ ή στούντιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>

την καλημερα σας τι την ηθελες να πανε να πνιγουν επρεπε να τους πεις χαζομαλακομουνα ακου ευτυχως για μας παλιοκλανιολες που στο σχολειο στην αλφα βητα μαθατε μεχρι το π γιατι μ αυτο αρχιζει η λεξη πουτσα!!!!!!!!!!!!!

SOLO99

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε μου.γιατι ειχα σκοπο να παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom