epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κανενα με μουναρες παιζει???
Καφετέρια είναι - μόνο φραπέτί είναι αυτά που λες φίλε μου;έχουμε και μασατζίδικο στην περιοχή μας και δεν έχω πάρει μυρωδιά;καλά,πού ζω;
Ζήτα την μαρία μόνο φραπέοποιος ξερει για το μασατζιδικο στην στραβωνος παγκρατιου ας μου απαντησει
thanks. θα ξαναπροσπαθησω να κουτουπωσω, αυτην τη φορα μεταμφιεσμενοςκαι για κηφησιας 12 η μαρινα μου ειπε οτι δεν κανει πια προγραμμα και ειναι μετρ. αν ξερει κανεις τιποτα..
Φίλε PANX σήμερα το μεσημέρι πήγα στην Κηφισίας 12 και ρώτησα την Μαρίνα αν είναι ιδιοκτήτρια και μου απάντησε ότι απλώς είναι υπεύθυνη και κάνει πρόγραμμα κανονικά.Εγώ πάντως πήρα την Φωτεινήμετά από αυτά που διάβασα ρε παιδιά πολυ ξεπετε η κοπέλα.Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε.Μαρίνα και πάλι Μαρίνα
.
Αναφορά από Ιλιάδα.Πήγα πυρκαυλος μιας και την προηγούμενη φορά έφαγα μια βαριεστημένη μπριζόλα για να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί όλοι αξίζουν....Πήρα μια πολύ όμορφη, σκέτο κουκλί και elegant ονόματι Βικτώρια ξανθια με γαλανά μάτια και λεπτούλα και το όχι κανά κιτσαριό.Ξεκίινησε με ένα καταπληκτικί μασάζ και είχαμε μια ωραία συζήτηση.μετά γύρισα και ξεκίνησε την φράπα.Πήγα να πιάσω το σώμα της και απομακρύνθηκε.Μου είπε ότι αυτή δεν κάνει τέτοια.Ούτε καν γδύθηκε.Της είπα να μου πάρει καλαμάκι πάλι με φρέναρε.Δηλαδή χειρότερα από την προγούμενη φορά που τουλάχιστον έφαγα μπριζόλα. 80 ευρώ.Μούφα η υπόθεση.Μακρια από αυτό το μαγαζί , ούτε ζωγραφιστό δε θα με ξαναδούν. Θέλει μπουκοτάζ για να συνέλθει.
Έχεις απόλυτο δίκιο.μπορείς να κάνεις περιγραφή Ρένα και Γωγώ? Η Χριστίνα ξέρω ότι είναι MILF.Θα ήθελα λίγο φρέσκο κρέας.φιλε μου τα εχω πει τα εχω γραψει μακρια απο αυτο το μπουρδελο με τις καριολες του αν αξιζουν καποιες ειναι 3 ρενα,χριστινα,γωγω
ΤΕΛΟΣ.
παιδες καλημερα.ξερει κανεις τι παιζει βεικου 48;
ουτε φραπεδακι; τιποτα;μονο μασαζ..
ουτε φραπεδακι; τιποτα;
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>ουτε φραπεδακι; τιποτα;
πριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>
ευχαριστω φιλε μου.γιατι ειχα σκοπο να παωπριν 1 μήνα περίπου πηγα για ενημέρωση και όταν την ρώτησα ευθέως αν μετά το μασαζ υπαρχει καποια ιδιαίτερη περιποιησημου απαντησε <<οχι, ευτυχως για μας δυστηχως για σας>> οπότε βγαζω 1 πρασινο και της λεω <<οπότε αυτό μένει στην τσέπη μου, ευτυχως για μένα δυστηχως για σας.Καλημέρα σας>>