Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
όταν με ρώτησε της είπα ότι με έστειλε ένας φίλος , αλλά φαίνεται οτι δεν έπιασε. Υπάρχει κανένα άλλο που να είναι εγγυημένα τα πράγματα; μένω Αμπελοκήπους και δουλέυω Μεταμόρφωση. καμιά συμβουλή για άλλα μέρη;
Φιλε το συγκεκριμενο μαγαζι οπως επισης και αυτο της Φρατζη 4,δεν κρυβονται και προσφερουν το φουλ τον υπηρεσιων. Τωρα πως και εσυ δεν εκανες κατι περιεργο μου φαινεται.....
Μηπως εχεις μπατσοφατσα?
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
Τι να πω ρε γαμωτο,
Μαγαζι στους Αμπελοκηπους υπαρχει ειναι αυτο στο στενακι απεναντι απο τα δικαστηρια της Ευελπιδων, νομιζω ειναι Φιλοτιου 12 αλλα να μην σε παρω και στο λαιμο μου. Εχω να παω 6 μηνες περιπου αλλα μην περιμενεις τιποτα τρελα μωρα εκει!!!!
Επισης κοντα στην περιοχη σου ειναι και η Φωκιωνος Νεγρη 11, δεν ξερω τι παιζει το συγκεκριμενο.

Στην Μεταμορφωση δεν υπαρχει κατι!!!!!!!
Να τα ακουνε αυτα οι υπευθυνες, να περιοχη με ζητηση αντε να κανουν κατι!!!!!±!

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ειδα πιο πανω αναφορα για Βεικου 48 Γαλατσι, Στο εν λογω μαγαζι δουλευουν 4 Ελληνιδες,οι οποιες εμφανισιακα δεν λενε και πολλα....
Καποιος συναδελφος ανεφερε οτι το μαγαζι ειναι μονο μασαζ, θα συμφωνησω με την αποψη αυτη πλυν ομως να ξερετε οτι στο εν λογω υπαρχει και η περιπτωση Φραπε και ενιοτε με καλαμακι.

Υπαρχει μια κοπελα που μετα απο 4-5 επισκεψεις το κανει.

Σορρυ που δεν λεω ονομα, αλλα το συγκεκριμενο γινεται χωρις την εγκριση της διευθυνσης και για αυτο το λογο δεν μπορω να πω τιποτα.

Προσωπικα εγω εχω πιει φραπε με 2 απο τις 3 κοπελες που εχω παρει στο συγκεκριμενο.
Τι διαολο δεν νομιζω να με γουσταραν.................απλα η πολιτικη του μαγαζιου ειναι να δουλευει σε πολυ κλειστο κυκλο, με ραντεβου και με 40αρηδες πελατες κυριως.
Φανταστειτε το σαν μια μικρογραφια της Π.Ιωακειμ στο Κολωνακι. Για αυτο το λογω βεβεαια το εχω και εγω στην black list.

γεια σου ρε kosfra αλανι... αυτη που το παιζει υπευθυνη δουλευε παλια στην πατριαρχου... και εχω αναφερει και παλιοτερα οτι εχει βαλει και αυτες τις μαλακιες που βγαζουν καπνο που ειχε και η πατριαρχου παλια... ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ και μετα ας μας πει οτι κανουν μονο μασαζ. ;) γιατι και η μαλακια εχει και τα ορια της  :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλησπέρα συνάδελφοι... διάβαζα το forum και αποφάσισα να επισκεφτώ την Θεοδώρα στην Μάρνης. Στην αρχή μου είπαν για 45€ και 60€. Σκέφτηκα οτι με 60 θα είχε καλή περιποίηση. Δυστυχώς είχα διαβάσει παλαιότερες αναφορές σας. Μπήκαμε στο δωμάτιο έκανε μόνο μασάζ και όταν της ζήτησα αν έχει τίποτα παραπάνω έκανε την Κινέζα. Προφανώς δεν έπαιξα τον ρόλο καλά. Τι λέτε να ξαναπάω; θα κερδίσω κάτι;

Kαι σε τα μας τα ιδια εκανε την πρωτη φορα,αλλα μετα την δευτερη εγινε του "τελλη"! :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
την μαρία απο συγγρου 12 θα μας πεις κανεις που ριχνει λαδακι? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε επιχειρηματια, σε θαυμαζω ρε φιλε, εισαι πολυ καλα πληροφορημενος.......εχεις μετρησει ποσα λεφτα εχεις ξοδεψει στα μασατζιδικα_? χαχαχχαχα

Επισκέπτης
Φίλε jngnak16, στους Αμπελοκήπους είναι το Κηφισίας 12, παράρτημα της Φρατζή 4, ελάχιστες πολυκατοικίες μετά την Αλεξάνδρας, Κυριακή κλειστά . Σταθερή αξία η Μαρίνα. Πες οτι έχεις πάρει κοπέλες στη Φρατζη 4 (Άννα, Όλγα).

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ασχετο αλλα μου ηρθε τωρα:

Στα μασατζιδικα οταν σας ρωτανε: εαν θελετε να πιειτε κατι...
παιρνετε τιποτα?
Εγω παντως σαν μαλακας ζηταω νερο,δεν εχω εμπιστοσυνη στα κωλοποτα τους!!!!!!!!

Αναμενω απαντησεις..................

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ε ενταξει...παμε για κανα μασαζακι που και που...ετσι για να ξεπιαστουμε... :P

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ασχετο αλλα μου ηρθε τωρα:

Στα μασατζιδικα οταν σας ρωτανε: εαν θελετε να πιειτε κατι...
παιρνετε τιποτα?
Εγω παντως σαν μαλακας ζηταω νερο,δεν εχω εμπιστοσυνη στα κωλοποτα τους!!!!!!!!

Αναμενω απαντησεις..................
    ποτο μονο ενα μαγαζι μου εχει τυχει να προσφερει... και απο εκει πιστευω μπορεις να πινεις αφοβα... ;) (ελπιζω μονο να μην σ εχει βαλει στο ματι καμμια κοπελλα και σου ριξει τπτ μεσα  :2funny: πλακα κανω :P )

nruto1

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα και από εμένα,

μετά από ένα πρόβλημα με το password αναγκάστηκα να αλλάξω username.

έχασα και τα 5 post που είχα gmt :headbang:

Στο ψητό τώρα.

Επισκέφθηκα το μασατζίδικο στη Θησέως (απέναντι από το χαροκόπειο στον 4ο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται ένα φροντιστήριο, τα γραφεία του Πητ Παπαδάκου κτλ).
1η παρατήρηση: Στην είσοδο του κτιρίου έχει θυρωρό-φύλακα, αλλά μην ψαρώσετε. Και την ώρα που μπήκα και την ώρα που βγήκα κοιμόνταν (ήταν περίπου 12 το μεσημέρι).

2η παρατήρηση: το κουδούνι θέλει δυνατό πάτημα, γιατί δεν χτυπάει καλά.

Ανοίγει milf ευγενέστατο, με περνάει στο δωμάτιο.
Καλός χώρος καθαρός, με δικό του μπάνιο. Όλα τα λεφτά η καρέκλα του οδοντίατρου δίπλα στο κρεβάτι  :uglystupid:

Περιμένω για τις κοπέλες, δεν συγκρατησα ονόματα. Περνάει μια που ήταν πολύ παχουλή για τα δικά μου γούστα, δεύτερη αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε πληθωρική. Ψηλή με μεγάλο στήθος αλλά όχιχοντροκομμένο σώμα. Τρίτη περνάει η κυρία με την άσπρη ρόμπα που μου είχε ανοίξει την πόρτα και με ενημερώνει ότι κάνει και αυτή πρόγραμμα.

Τιμές: μου φαίνεται ότι είναι στο όπου σε πετύχουν, φραπέ καλαμάκι από 50-70 για 45-60 λεπτά αντίστοιχα και φουλ μενού 70-100.

Διάλεξα τη δεύτερη κοπέλλα η οποία μου συστήθηκε ως αλβανιδα με τη δική της πονεμένη ιστορία. Γδύνεται από την αρχή και αρχίζει μασάζ και χαδάκια, όχι κάτι συγκλονιστικό, αλλά αρκετά ευχάριστο. μετά από λίγο γυρνάω και αρχίζει το σλουρπ. Πολύ καλή στο άθλημα αν και απ'ότι είπε είχε αρχίσει δουλειά μόλις πριν από 3 ημέρες. Αν ισύει αυτό που είπε μάλλον είχε κάνει πολύ προπόνηση σαν ερασιτέχνις ή είχε κάτι ιδιαίτερο στο DNA της. :grin:

Overall εντυπωσεις (διάλεξα το πρόγραμμα που περιείχε μόνο καλαμάκι) θετικές. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δν βρήκα κάποια κοπέλα που να ταιριάζει στα δικά μου γούστα (πιο πιπίνι, πιο petit)αλλά μάλλον δεν έκλαψα τα λεφτά μου.

Επόμενη απόπειρα στη Φ4 ή στη Ζησιμοπούλου.

Αλήθεια Φ έχω να πάω από αρχές αυγούστου, το μαγαζί παρουσιάζει πτώση στο εργατικό δυναμικό, ή αξίζει τον κοπο να το εμπιστευθεί κανείς?

Στη Ζησιμοπούλου, τα Cinema έγιναν Sprider (άσχετο). Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν δεν κάνω λάθος υπάρχει το 93 και 93Α. Είναι αυτό που ανοίγεις μια χαμηλή καγκελόπορτα για να μπεις μέσα ή έχω καταλάβει τελείως λάθος?

Sorry για το μεγεθος του post.. :grin:

Επισκέπτης
εγω φραπε. :grin:  σοβαρα τωρα δεν πινω τιποτα γιατι εκτος του οτι τους ζηταω καλυτερες τιμες , μην εχω και υποχρεωση, φοβαμαι και το πλυσιμο των ποτηριων. επειδη ημουνα καψιμιτζης στον στρατο και ξερω. ενα ξεπλιματακι και τερμα.
μια φορα βεβαια στην ιλιαδα που περιμενα και με επιασε ενα ακατανοητο αγχος ηπια 3 ουισκακια σκετα και μαλιστα με συνοδευσε ενα κοριτσοπουλο ξανθο που δεν θυμαμαι το ονομα του με λιγα παραπανισια κιλα και καρε μαλλακι. ευγενεστατη

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
    ποτο μονο ενα μαγαζι μου εχει τυχει να προσφερει... και απο εκει πιστευω μπορεις να πινεις αφοβα... ;)
οχι ρε συ μονο ενα μαγαζι τα περισσοτερα ρωτανε,
Εγω θυμαμαι σιγουρα για:
1. Μαρνης 28
2. Θησεως 27 Μαρουσι
3. Ιλιαδα
4. Βεικου 48
5. Φρατζη 4(ηπια κι ολας νερο)

Τωρα για αλλα δεν θυμαμαι,
αλλα εχω βαρεθει ρε γαμωτο να τους  λεω: "οχι ευχαριστω δεν θελω" ή το θεεικο : "ενα νερακι μονο ευχαριστω"

Επισκέπτης
τωρα στην πατριαρχου ιωακειμ δινουν και σαμπανια καλωσορισματος.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
τωρα στην πατριαρχου ιωακειμ δινουν και σαμπανια καλωσορισματος.
Το διαβασα στη αγγελια και εγω......μωρε εκει εαν δινανε και
μπριζολα το καλυτερο μαγαζι θα ητανε..........αλλα βλεπεις δεν εχουν μυαλο .

Ασχετο αυτο το μηνυμα τι ειναι :

Η τελευταία δημοσίευση από την ΙP σας έγινε πριν από λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι αργότερα.

Ετσι προσπαθειτε να μας φιμωσετε...............
δεν θα περασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χα χα χα αχα αχ

Επισκέπτης
αμα βαλουν και μπουφε ε τοτε σιγουρα θα παω.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εγω για πατριαρχου ιωακειμ ελεγα...εκει πινε αφοβα...τωρα λεει εχουνε σαμπανια γνησιο χαβιαρι και εκλεκτα εδεσματα...μηπως το κανανε εστιατοριο ρε παιδια? χαχαχα επισης λεει ευγενεστατες μασεζ...οποτε μαλλον θα εφυγε μια αγενεστατη που ειχανε εκει μεσα...τωρα οσο αφορα το προηγουμενο ποστ αν στην πατριαρχου δεν εχουν μυαλο τοτε εγω ειμαι επιχειρηματιας  :2funny:  το μονο αρνητικο (κατα την γνωμη μου παντα) ειναι οτι οι υπευθυνοι δεν ειναι συνεχεια εκει με αποτελεσμα η ευγενεια να χανεται μερικες φορες(πραγμα πρωτογνωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι...)........(αναφερομαι μονο σε μια κοπελλα που το παιζει και η πιο παλια εκει μεσα... :jerking:)

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω για πατριαρχου ιωακειμ ελεγα...εκει πινε αφοβα...τωρα λεει εχουνε σαμπανια γνησιο χαβιαρι και εκλεκτα εδεσματα...μηπως το κανανε εστιατοριο ρε παιδια? χαχαχα επισης λεει ευγενεστατες μασεζ...οποτε μαλλον θα εφυγε μια αγενεστατη που ειχανε εκει μεσα...τωρα οσο αφορα το προηγουμενο ποστ αν στην πατριαρχου δεν εχουν μυαλο τοτε εγω ειμαι επιχειρηματιας  :2funny:  το μονο αρνητικο (κατα την γνωμη μου παντα) ειναι οτι οι υπευθυνοι δεν ειναι συνεχεια εκει με αποτελεσμα η ευγενεια να χανεται μερικες φορες(πραγμα πρωτογνωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι...)........(αναφερομαι μονο σε μια κοπελλα που το παιζει και η πιο παλια εκει μεσα... :jerking:)
Αναφερεσαι στην Αννα που το παιζει και "η πρωτη μασερ"
Παντως μετα απο τρεις επισκεψεις εγω δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα εκει αν και δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο το μασαζ τους οπως πχ της γεννηματα που ειναι δεν.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αναφερεσαι στην Αννα που το παιζει και "η πρωτη μασερ"
Παντως μετα απο τρεις επισκεψεις εγω δεν εχω καταφερει τιποτα ακομα εκει αν και δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο το μασαζ τους οπως πχ της γεννηματα που ειναι δεν.
το μασάζ πόσο κάνει εκεί και για πόσην ώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom