καλησπέρα και από εμένα,
μετά από ένα πρόβλημα με το password αναγκάστηκα να αλλάξω username.
έχασα και τα 5 post που είχα gmt
Στο ψητό τώρα.
Επισκέφθηκα το μασατζίδικο στη Θησέως (απέναντι από το χαροκόπειο στον 4ο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται ένα φροντιστήριο, τα γραφεία του Πητ Παπαδάκου κτλ).
1η παρατήρηση: Στην είσοδο του κτιρίου έχει θυρωρό-φύλακα, αλλά μην ψαρώσετε. Και την ώρα που μπήκα και την ώρα που βγήκα κοιμόνταν (ήταν περίπου 12 το μεσημέρι).
2η παρατήρηση: το κουδούνι θέλει δυνατό πάτημα, γιατί δεν χτυπάει καλά.
Ανοίγει milf ευγενέστατο, με περνάει στο δωμάτιο.
Καλός χώρος καθαρός, με δικό του μπάνιο. Όλα τα λεφτά η καρέκλα του οδοντίατρου δίπλα στο κρεβάτι
Περιμένω για τις κοπέλες, δεν συγκρατησα ονόματα. Περνάει μια που ήταν πολύ παχουλή για τα δικά μου γούστα, δεύτερη αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε πληθωρική. Ψηλή με μεγάλο στήθος αλλά όχιχοντροκομμένο σώμα. Τρίτη περνάει η κυρία με την άσπρη ρόμπα που μου είχε ανοίξει την πόρτα και με ενημερώνει ότι κάνει και αυτή πρόγραμμα.
Τιμές: μου φαίνεται ότι είναι στο όπου σε πετύχουν, φραπέ καλαμάκι από 50-70 για 45-60 λεπτά αντίστοιχα και φουλ μενού 70-100.
Διάλεξα τη δεύτερη κοπέλλα η οποία μου συστήθηκε ως αλβανιδα με τη δική της πονεμένη ιστορία. Γδύνεται από την αρχή και αρχίζει μασάζ και χαδάκια, όχι κάτι συγκλονιστικό, αλλά αρκετά ευχάριστο. μετά από λίγο γυρνάω και αρχίζει το σλουρπ. Πολύ καλή στο άθλημα αν και απ'ότι είπε είχε αρχίσει δουλειά μόλις πριν από 3 ημέρες. Αν ισύει αυτό που είπε μάλλον είχε κάνει πολύ προπόνηση σαν ερασιτέχνις ή είχε κάτι ιδιαίτερο στο DNA της.
Overall εντυπωσεις (διάλεξα το πρόγραμμα που περιείχε μόνο καλαμάκι) θετικές. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δν βρήκα κάποια κοπέλα που να ταιριάζει στα δικά μου γούστα (πιο πιπίνι, πιο petit)αλλά μάλλον δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
Επόμενη απόπειρα στη Φ4 ή στη Ζησιμοπούλου.
Αλήθεια Φ έχω να πάω από αρχές αυγούστου, το μαγαζί παρουσιάζει πτώση στο εργατικό δυναμικό, ή αξίζει τον κοπο να το εμπιστευθεί κανείς?
Στη Ζησιμοπούλου, τα Cinema έγιναν Sprider (άσχετο). Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν δεν κάνω λάθος υπάρχει το 93 και 93Α. Είναι αυτό που ανοίγεις μια χαμηλή καγκελόπορτα για να μπεις μέσα ή έχω καταλάβει τελείως λάθος?
Sorry για το μεγεθος του post..