Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

jovanni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα λοιπόν βρέθηκα για δουλειά Πειραιά και έκανα το λάθος να περάσω από αυτή τη Φίλωνος.Τι το'θελα??? :headbang:Μεγάλη πατάτα το κατάστημα!!!Εκτός ότι μου άνοιξε ένα hobbit που μου τα'σπασε που το βρήκα κτλπ μου λέει και το θεϊκό πέρνα στο δωμάτιο και θα έρθει η κοπέλα.Γουρούνι στο σακί δηλαδή.Άντε λέω να δούμε τι παίζει κι εδώ.Ένα έχω να πω:ΜΑΚΡΙΑ!Υπό του μηδενός!Ούτε καν το συζήτησα.Σε 10'' ήμουν ήδη στο ασανσέρ.Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι φεύγοντας είδα δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας πως έχει ένα γαμάτο κατάστημα με αντίκες και διακοσμητικά για το σπίτι.Ε,ψώνισα κάτι πραγματάκια που μ'άρεσαν και την έκανα πετώντας!!!
billy να προσεχεις πουπας αγορι μου.Φραντζη και παλι φραντζη! :dancing:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
1) Ματζάρου Κολωνάκι. Ήταν ένα ξανθό πολύ καλό με μίνι και απίστευτες μπουτάρες. Δεν έκατσα γιατί όπως την είδα τη δουλειά δε θα παιζόταν τίποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει;

2)Θησέως 176. δε βρήκα κάνα κουδούνι που να γράφει κάτι σχετικό… ποιο είναι το κουδούνι; :think:

3)Μάχης Αναλάτου 51α. ούτε να διανοηθείτε να πάτε καθώς αυτές που είναι εκεί είναι υπερβολικά άσχημες.  :uglystupid:

4) Βείκου 48. μόνο μασάζ λέει και δε με άφησε να δω και τις κοπέλες.

5)Ανδρόνικου 10. πήρα Μαριάννα… Μασάζ και φραπεδάκι. Καλή.

6)Η Ντάλια από Μεσογείων 289, δουλεύει Χαλάνδρι Ηρακλείου 5. Στη Μεσογείων έκανε και καλό μασαζάκι, Τώρα την έχει δει ξεπέτα…  >:(

7)Στράβονως   στο Παγκράτι. Αγγαρεία κάνει αυτή η Μαρία. Μασάζ, φραπέ και βγάζει και κάνα ρούχο.

Ξενοπούλου 17 πρέπει να πάρω τηλ πρώτα;  :think: Ποιο είναι το τηλ ρε παιδιά;

Στο Χαλάνδρι τελικά είναι πόσο Ηρακλείου (γιατί έχω δει να αναφέρεται και 5 και 7) το κουδούνι τί λέει; Επίσης, τί προσφέρει;

Υ.Γ. Εδώ μάλλον κάνουμε ένα λάθος- αναφερόμαστε σε 2-3 μαγαζιά που από οτι κατάλαβα υπάρχουν στην περιοχή,σαν "Χαλάνδρι", και χάνουμε την μπάλα.

Επισκέπτης
Καλησπερα σε όλους. Σημερα σε μια σηζητηση με κατι φιλους μου αναφεραν για ενα πολιτιστικό κέντρο στην Γλυφάδα στη οδο Λαζαράκη. Γνωρίζει καποιος για αυτό κάτι?
αν ειναι αυτο πισω απ'την μπιφετκουπολη παιζει μπριζολα. βεβαια δεν εχω δει ποτε αγγελια και πρεπει να εισαι γνωστος στην τσα-τσα. πριν κανα μηνα ειχα δει και μια μελαγχρινη καζακστανη που δουλευε ιλιαδα. ειναι αυτη που εκανε τους τρελους χρωματικους συνδυασμους με κοκκινα παρσινα και κιτρινα συνολακια και βαριεστημενο φραπε. οι γνωστες θα καταλαβουν γιατι δεν θυμαμαι το ονομα.
και για κηφησιας 12 η μαρινα μου ειπε οτι δεν κανει πια προγραμμα και ειναι μετρ. αν ξερει κανεις τιποτα..

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεχρι προτινος, αν ενοειτε αυτο στη Λαζαρακη 2, εχω την εντυπωση οτι δε επαιζε τιποτα, γιατι ειχα παει 3 φορες αλλα ΜΟΝΟ μασαζ... και η φατσα μου ΔΕΝ μοιαζει COPano...

Επισκέπτης
η τυπισσα που το εχει , παλια προ μακη 30 :idiot: διατηρουσε ενα απο τα καλυτερα μασατζιδικα με τα ωραιοτερα μουνια. τωρα αυτες που δουλευουν δεν λενε πολλα αλλα κανα δυο που εχω δει παλια δουλευαν σε μπριζολαδικα.
αν δεν σου εκαναν τιποτα τωρα τι να πω. στην στεφανου κουμανουδη η μαρινα μου ορκιζοταν οτι δεν κανουμε τιποτα εδω (για φραπε φαντασου)  και παρεξηγοταν, ενω εδινε Τ-ΒΟΝΕ

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω να παω γυρω στο 6μηνο + , αυτα που λες ειναι προσφατα? Μηπως να το "ξαναδω"? ειναι και πολυ κοντα μου ρε γαμωτο...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Kηφησιας 12 80€ παει το μαλλι?Εξυπηρετηση οκ?

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι αυτο πισω απ'την μπιφετκουπολη παιζει μπριζολα. βεβαια δεν εχω δει ποτε αγγελια και πρεπει να εισαι γνωστος στην τσα-τσα. πριν κανα μηνα ειχα δει και μια μελαγχρινη καζακστανη που δουλευε ιλιαδα. ειναι αυτη που εκανε τους τρελους χρωματικους συνδυασμους με κοκκινα παρσινα και κιτρινα συνολακια και βαριεστημενο φραπε. οι γνωστες θα καταλαβουν γιατι δεν θυμαμαι το ονομα.
και για κηφησιας 12 η μαρινα μου ειπε οτι δεν κανει πια προγραμμα και ειναι μετρ. αν ξερει κανεις τιποτα..
Νέλυ λέγεται, σωστά?

Επισκέπτης
Νέλυ λέγεται, σωστά?
ΣΩΣΤΟΣ.που το θυμηθηκες βρε θηριο! παντα ξεχναω ονοματα αλλα ποτε συνολακια. γι' αυτο gourounikos επειδη αυτη ειναι λιγο φραγκοφονιας ασ'το καλυτερα η πες στην μανταμ οτι την θυμασαι απο παλια. αν θες σου στελνω και πμ.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά διαφωτίστε με σε κάποια θέματα τα οποία ίσως σε κάποιους φανούν χαζά αλλά για μένα που δεν έχω πάει σε μασατζίδικο και δε ξέρω τί παίζει αποτελούν απορίες. Καταρχήν παίρνεις μαζί σου πετσέτα ή εχει το μαγαζί. Μπάνιο μπορείς να κάνεις μετά ή ντύνεσαι και φεύγεις. Τί πρέπει να πεις για να καταλάβουν ότι ενδιαφέρεσαι για μασάζ με εκτόνωση. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε? Για παράδειγμα κάποιος ανέφερε ότι στην Ανδρονίκου η μια κοπέλα κάνει μόνο μασάζ. Αυτό στο αναφέρουν ή πρέπει να ρωτήσεις?
Παρακαλώ μη με παραπέμψετε στον οδηγό γιατί τον διάβασα και δε διευκρινίζει τα ερωτήματα μου. Ελπιζω να μη σας φαίνονται αστεία αλλά είμαι noob στο μασαζόχωρο.

Α και κάτι άλλο. Αν μπορεί κάποιος ας μου κάνει pm το τηλ στην Ανδρονίκου στο Μαρούσι γιατί σκέφτομαι να ξεκινήσω από εκεί με την κινεζούλα και θα ήθελα να κλείσω ραντεβού (κλείνω με τη συγκεκριμένη κοπέλα ή απλά ώρα και επιλέγω ανάλογα με τα γούστα μου?).
thanks

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

βρε παληκαρια, ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια σελιδα πισω ηταν....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ειναι δυνατον δηλαδη να ρωταμε πραγματα που αναφερθηκαν μολις πριν απο λιγες ωρες ????

στο πιατο ολα ??

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μπάνιο και πετσέτα εκεί όλα.Μόλις μπεις μέσα γδύνεσαι και κάθεσαι μπρούμητα στο κραβάτι,περιμένοντάς την.Μόλις μπει μέσα της λές ότι θέλεις φουλ πρόγραμμα με τσιμπούκι, και μαμήσι.Καλή διασκέδαση :rockon:

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
... αν πηγαινει ειδικα για πρωτη φορα, θα του τα κανουν ολα και εις διπλουν!!!!!!!!
μπουχαχαχαχα!!! μπορει να παει μαλιστα στην Πατριαρχου Ιωακειμ 45 ή στη Γλυφαδα στη Γεννηματα 153 ή ακομα καλυτερα στο Pollette... οπως ειναι θα βρεθει απ' εξω...
Αγορινα, πας, ΔΕΝ λες για γαμησια, πιπες και διαφορες μαλακιες στην υπευθυνη, μπαινεις στο δωματιο, διαλεγεις κοπελα,  κανεις το ντουζακι σου, ξαπλωνεις και οταν μπει η κοπελα της λες τι μασαζ προτιμας και οτι θα ηθελες φουλ προγραμμα, απλα με τροπο και ευγενικα. ΔΕΝ θεωρει η καθε κοπελα που δουλευει εκει τον εαυτο της πουτανα... μην της το πεις λοιπον καταμουτρα... αστην να σου βγαλει την πουτανια της πανω σου και να το ευχαριστηθεις και εσυ και (ενιοτε) και αυτη και τοτε θα περασεις σουπερ.

Επισκέπτης
το να πας και να μην ξερεις τι θα γινει ειναι ολα τα λεφτα. αυτη η αγωνια "θα μου τον π***** δεν θα μου τον π*****?" σε φτιαχνει λιγο και να σκεφτεις αν το παιξες καλα το παιχνιδι οτι εχω ξαναρθει κτλ. παντως σε καμια περιπτωση δεν θες να φασ φολα αλλα αν δεν παιξεις δεν θα μαθεις, και δεν θα στον παιξουν :grin:.  ολοι ετσι μαθαινουν.
αλλα ρε παιδια ημαρτον, τοσα εχουμε γραψει. ειναι και ωραια να τα διαβασεις εχουν πλακα.
οπως τωρα που διαβαζα το θρεντ. "πως περιμενεις την πουτανα στο δωματιο" τετοιο γελιο δεν εχω ξαναριξει. ο vasos ειναι κορυφη

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οσον αφορα τα παληκαρια τα βιαστικα που τα θελουν ολα οχι στο πιατο αλα και μασημενα, οταν πρωτομπηκα στο site, παρολο που ειχα πισω μου καποια χρονια στο μασαζοκουρμπετι, καθησα και διαβασα ΟΛΕΣ μα ολες τις σελιδες και μετα αρχισα αναφορες και ΚΥΡΙΩΣ ερωτησεις που πιθανον να ειχα.
Απλα το thread εχει γινει "οδηγιες προς ναυτιλομενους". Λυπηθειτε και λιγο τον πατερ τωρα που ειναι ασορτι μεσα-εξω (ρουχα-ψυχολογια) με το ζορι του Χριστοδουλου... μην τον χασουμε γιατι χαθηκαμε...!

Επισκέπτης
ρε παιδια εχουν μικρυνει τα γραμματα η εμενα μου φαινεται?

Επισκέπτης
μα γι'αυτο λεω και εγω οτι εχει ενδιαφερουσες και πικαντικες πλεροφοριεσ. φαντασου πηγαινα ιλιαδα και δεν ηξερα οτι εδινες δωρακι για παραπανω! εννοειται ακομα δεν δινω!  αλλα αποκρυπτογραφησα μερικα μαγαζια. οπως ειπα και πιο πανω η μαρινα εδινε t-bone και σε μενα ουτε εσπρεσακι μονό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Λυπηθειτε και λιγο τον πατερ τωρα που ειναι ασορτι μεσα-εξω (ρουχα-ψυχολογια) με το ζορι του Χριστοδουλου... μην τον χασουμε γιατι χαθηκαμε...!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ασε, γιατι ξεκινησε η μαχη της διαδοχης και εχω παρατησει το θυμιατο και εχω πιασει τη φαρετρα..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom