Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Kαλησπερα, διαβαζω στα Νεα αγγελια για νεο μαγαζι
Ικαριας 30 Περιστερι,καθετος Λενορμαν.........
new  entry μου μοιαζει γιατι δεν εχει ξανασυζητηθει στο forum.
Αντε η ομαδα του scouting να αναλαβει δουλεια.

Επισης αναφερομαι στους υπευθυνους των μασαζερι, να δουνε και την περιπτωση της εθνικης προς Μεταμορφωση μερια και προς Ν.Φιλαδελφεια.......Ξερετε ποσος κοσμος χρησιμοποιει καθε μερα την εθνικη? Εκει μαγαζι δεν υπαρχει.........αντε να δουμε κανενα προς τα μερη μας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Kαλησπερα, διαβαζω στα Νεα αγγελια για νεο μαγαζι
Ικαριας 30 Περιστερι,καθετος Λενορμαν.........
new  entry μου μοιαζει γιατι δεν εχει ξανασυζητηθει στο forum.
Αντε η ομαδα του scouting να αναλαβει δουλεια.

παιζει να ειναι το καινουριο υπο-καταστημα της βεικου 9-11.

θα μαθω και θα ενημερωσω..

υ.γ. αν εχει τηλεφωνο στην αγγελια, στειλτο μου με πμ.. ευχαριστω.

Επισκέπτης
ενημερωσε μας γιατι απ'οτι βλεπω εδω μεσα ολοι ρωτανε ρωτανε, αλλα πλεροφοριες 0 . μονο οταν δεν απανταμε ξερουν να λενε γιατι το εχουμε το σαιτ και βοηθηστε τους νεους μπλα μπλα μπλα μπλα. 

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
στην σολωμου (κατω απο την γ σεπτε )μια απο τα γ-ιδια :tickedoff:
γαμω τη μου,τιποτα δεν αλλαξε στον οριζοντα??παντου οι ιδιες και οπως παμε και χειροτερα.ολες κατι μεσηλικες νοικοκυρες με υπερβαρα κιλα μερικες :headbang:.
καλαααα,ολες αυτες οι ψηλες και λιγεροκορμες που βρισκαμε πριν 5 χρονια,που στο διαολο εχουν παει?? :think:

Επισκέπτης
στην σολωμου (κατω απο την γ σεπτε )μια απο τα γ-ιδια :tickedoff:
γαμω τη μου,τιποτα δεν αλλαξε στον οριζοντα??παντου οι ιδιες και οπως παμε και χειροτερα.ολες κατι μεσηλικες νοικοκυρες με υπερβαρα κιλα μερικες :headbang:.
καλαααα,ολες αυτες οι ψηλες και λιγεροκορμες που βρισκαμε πριν 5 χρονια,που στο διαολο εχουν παει?? :think:
τις παντρευτηκαν και μειναν οι ζωντοχηρες :2funny:

theovasilis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οποιος ξερει για το μασατζιδικο στην στραβωνος παγκρατιου ας μου απαντησει

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΗΣ. 27 ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ  :think: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :helpplea:
Οταν πήγες δεν μας είπες πως πέρασες

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.853
Πόντοι
5.975

τί είναι αυτά που λες φίλε μου;έχουμε και μασατζίδικο στην περιοχή μας και δεν έχω πάρει μυρωδιά;καλά,πού ζω;

PRIMITIVO

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες, με αυτό το μασατζίδικο στην Αγ.Ιωάννου τί παίζει έίναι πού κοντά στο γραφείο μου και θέλω να πάω έχει πάει κανείς να με ενημερώσει σχετικά με το τι παίζει??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μπα.. σχεδόν τίποτα .
Φραπες με  70Ε και για φουλ μου ζήτησαν 110 -120 Ε ...
Χαλια χώρος-  μόνο 2 δωμάτια --κοινό μπάνιο, που ΔΕΝ είχε ζεστό νερό..

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο observer.Δεν λέει και πολλά το μαγαζί!Αν και εμένα μου πήραν 80 για φραπεδάκι και αυτό με το ζόρι.Δεν πειράζει όμως 1η και τελευταία ήταν!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το άλλο καλό της ημέρας ήταν η Μάρσια από Στουρνάρη.Αρκετά καλό μπορώ να πω από εμφάνιση αν σκεφτεί κανείς και τι παίζει στην αγορά και στο sex κάνει παπάδες αρκεί να το θέλει.giorgospapa χωρίς παρεξήγηση ε!!!70Ε και τέλος!Άντε γιατί το "έχουμε" παρακάνει τώρα τελευταία!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ωραια ενημερωση..  :thumbsup:

στη μαντζαρου εχει αυτο-φραπε κι αν εισαι τυχερος, απλα φραπε. παιζουν το συστημα σε δουλευω-σε δουλευω-σε δουλευω..  :jerking: :jerking:
η ξανθια που λες, μηπως λεγεται ολγα ??
δεν θυμάμαι όνομα, πάντως δεν ήταν ελληνίδα.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και για κηφησιας 12 η μαρινα μου ειπε οτι δεν κανει πια προγραμμα και ειναι μετρ. αν ξερει κανεις τιποτα..

Φίλε PANX σήμερα το μεσημέρι πήγα στην Κηφισίας 12 και ρώτησα την Μαρίνα αν είναι ιδιοκτήτρια και μου απάντησε ότι απλώς είναι υπεύθυνη και κάνει πρόγραμμα κανονικά.Εγώ πάντως πήρα την Φωτεινή :jerking: μετά από αυτά που διάβασα ρε παιδιά πολυ ξεπετε η κοπέλα.Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε.Μαρίνα και πάλι Μαρίνα :rockon:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καταθεση πριν απο λιγο στουρναρη.λογω δουλειας μαρσι,τζουλι ,ευα ηταν απασχολημενες.ελευθερες η μαγια και μια ελενα που δεν ειχα ξαναδει εκει αλλα μου θυμιζε καποια ελενα απο φιλης.μια γεματουλα.πηρα την μαγια milf ειπα να δω τι παιζει με αυτην.προσωπικη αποψη παντα το ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο κατι αλλες.απο μασαζακι οχι καλο αλλα μετα αρχισαν τα χαδακια και πραγματικα με εφτιαξε παρα πολυ.ακομακαι με το σωμα της.πιπα μικρης διαρκειας αλλα τα χαδακια με ειχαν φτιαξει που αν και αρχη την πηρα απο πανω μετα στο πισωκολλητο την σφυροκοπησα αλυπητα.κριμα που δεν ειχα χρονο γα τις καινουριες.παντως ειχε πολυ κοσμο πολλοι μπαιναν και βγαιναν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και για κηφησιας 12 η μαρινα μου ειπε οτι δεν κανει πια προγραμμα και ειναι μετρ. αν ξερει κανεις τιποτα..

Φίλε PANX σήμερα το μεσημέρι πήγα στην Κηφισίας 12 και ρώτησα την Μαρίνα αν είναι ιδιοκτήτρια και μου απάντησε ότι απλώς είναι υπεύθυνη και κάνει πρόγραμμα κανονικά.Εγώ πάντως πήρα την Φωτεινή :jerking: μετά από αυτά που διάβασα ρε παιδιά πολυ ξεπετε η κοπέλα.Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε.Μαρίνα και πάλι Μαρίνα :rockon:

φιλε 7706, πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις τις παραθεσεις για να καταλαβαινουμε και το νοημα αυτων που θελεις να πεις.

ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2816.0/lang,el]εδώ [/URL] ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ενημερωσε μας γιατι απ'οτι βλεπω εδω μεσα ολοι ρωτανε ρωτανε, αλλα πλεροφοριες 0 . μονο οταν δεν απανταμε ξερουν να λενε γιατι το εχουμε το σαιτ και βοηθηστε τους νεους μπλα μπλα μπλα μπλα. 

παληκαρι εδω θα διαφωνισω ελαφρως μαζι σου. ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο το θρεντ εχει πολλα παληκαρια που δινουν πολλες και αξιολογες ενημερωσεις. το θρεντ εχει παρει φωτια..
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ευλογησον..

priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην Στράβωνος δεν ξέρω, αλλά ξέρω ένα στην Άκρωνος(δίπλα από τις καφετέριες)
Από υπηρεσίες μόνο φραπέ καλαμάκι,πάντως είναι κοντά και βολεύει.
Αγγελία στην ΧΕ.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για τα δικά μου γούστα μέτριες.Θέλει ραντεβού τουλάχιστον μισή ώρα πριν πας.Τιμές 75Ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom