Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
και κωλάρα απίστευτη να συμπληρώσω....την είχα αναφέρει μία φορά,αλλά κάποιος φίλος την χαρακτήρισε μπάζο,αλλά βλέπω ότι άρεσε και σε άλλους...όσο για το ξεπέτα,εγώ δεν είχα πρόβλημα,κάθησε πολλή ώρα....

Συμφωνώ. Κατά τη γνώμη από τις καλύτερες στην κατηγορία ΜΙΛΦ. Βέβαια είναι υποκειμενικά αυτά, αλλά αν σ αρέσεουν τα ΜΙΛΦ αποκλείεται να μην σ' αρέσει.
Σχετικά με την ξεπέτα, θα έλεγα ότι ήταν κάπως βιαστική, ενω έξω πρέπει να γινόταν χαμός, κουδούνια χτυπούσαν κλπ. Η αλήθεια ήταν ότι ήμουν πολύ "φορτωμενος" οπότε πόσο να κρατήσω ο καημένος?????

christian_514

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια....διαβαζω πολυ καιρο το θρεντ αυτο και αποφασισα να κανω το μεγαλο βημα,να δοκιμασω φραπε,καλαμακι,μπριζολα κλπ.ολα καλα μεχρι εδω.ρε παιδια,μεχρι να ερθει τι κανετε?γδυνεστε και περιμενετε με πετσετα?με το εσωρουχο?βοηθεια,μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα ειναι σημαντικο για εμενα....ευχαριστω πολυ

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
Καλησπερα παιδια....διαβαζω πολυ καιρο το θρεντ αυτο και αποφασισα να κανω το μεγαλο βημα,να δοκιμασω φραπε,καλαμακι,μπριζολα κλπ.ολα καλα μεχρι εδω.ρε παιδια,μεχρι να ερθει τι κανετε?γδυνεστε και περιμενετε με πετσετα?με το εσωρουχο?βοηθεια,μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα ειναι σημαντικο για εμενα....ευχαριστω πολυ
γδυνεσαι και περιμενεις στο κρεβατακι τουλαχιστον ετσι κανω εγω μολις μπει η κοπελα θα αρχισει το μασαζακι και μετα τα υπολοιπα

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6

ο παπαγιωργος μου ειχε πει στις πρωτες εξορμισεις στο αθλημα.... ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ... μοιαζεις με αβγαλτος. ;)

Επισκέπτης
καλησπερα παιδια απογευμα σημερα πηγα ανδρονικου 10 μαρουσι ηταν η μαρω που κανει μονο μασαζ και η κινεζουλα ολα τα λεφτα πολυ καλο μασαζ και ωραιο φραπε και καλαμακι στα 80 ευρω.Μετα κατεβηκα μαρνηs 28 και παρελασε η ζανα,θεοδωρα μια ψηλη ξανθια milf και μια μετρια πιτσιρικα πηρα θεοδωρα απο ολα και περασα υπεροχα βεβαια στο μασαζ τιποτα το ιδιαιτερο.Πολυ συμμετοχη και πολυ ευγενικη γιατι με ειχε ξενερωσει πριν λιγο καιρο,αλλα τηs εδωσα μια ευκαιρεια και δικαιωθηκα.

aris_best

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλους. Σημερα σε μια σηζητηση με κατι φιλους μου αναφεραν για ενα πολιτιστικό κέντρο στην Γλυφάδα στη οδο Λαζαράκη. Γνωρίζει καποιος για αυτό κάτι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η αντζελα απο μαρνης 28 ειναι ακομη εκει?

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά μάθαμε τίποτα για τα 'νέα' προγράμματα του polet spa (κηφισίας); 150 € μόνο για μασάζ και χαμάμ πολλά δεν είναι;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
καλησπερα παιδια απογευμα σημερα πηγα ανδρονικου 10 μαρουσι ηταν η μαρω που κανει μονο μασαζ και η κινεζουλα ολα τα λεφτα πολυ καλο μασαζ και ωραιο φραπε και καλαμακι στα 80 ευρω.Μετα κατεβηκα μαρνηs 28 και παρελασε η ζανα,θεοδωρα μια ψηλη ξανθια milf και μια μετρια πιτσιρικα πηρα θεοδωρα απο ολα και περασα υπεροχα βεβαια στο μασαζ τιποτα το ιδιαιτερο.Πολυ συμμετοχη και πολυ ευγενικη γιατι με ειχε ξενερωσει πριν λιγο καιρο,αλλα τηs εδωσα μια ευκαιρεια και δικαιωθηκα.

Αν θέλεις πες μας το πρόγραμμα της Θεοδώρας και το κόστος.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καλησπερα.............μια με ονομα μαγια απο στουρναρη την εχει δοκιμασει κανεις?? :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κηφισιας 12(Αμπελοκηποι)εχει τεσταρει κανεις κατι καλο εκει?Λεω να χαλαρωσω με μασαζακι απογευματινη ωρα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλησπερα.............μια με ονομα μαγια απο στουρναρη την εχει δοκιμασει κανεις?? :think:

ναι την εχει δοκιμασει φιλτατος συναγωνιστης και εχει να πει τα καλυτερα για παρτη της...

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα λοιπόν βρέθηκα για δουλειά Πειραιά και έκανα το λάθος να περάσω από αυτή τη Φίλωνος.Τι το'θελα??? :headbang:Μεγάλη πατάτα το κατάστημα!!!Εκτός ότι μου άνοιξε ένα hobbit που μου τα'σπασε που το βρήκα κτλπ μου λέει και το θεϊκό πέρνα στο δωμάτιο και θα έρθει η κοπέλα.Γουρούνι στο σακί δηλαδή.Άντε λέω να δούμε τι παίζει κι εδώ.Ένα έχω να πω:ΜΑΚΡΙΑ!Υπό του μηδενός!Ούτε καν το συζήτησα.Σε 10'' ήμουν ήδη στο ασανσέρ.Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι φεύγοντας είδα δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας πως έχει ένα γαμάτο κατάστημα με αντίκες και διακοσμητικά για το σπίτι.Ε,ψώνισα κάτι πραγματάκια που μ'άρεσαν και την έκανα πετώντας!!!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
1) Ματζάρου Κολωνάκι. Ήταν ένα ξανθό πολύ καλό με μίνι και απίστευτες μπουτάρες. Δεν έκατσα γιατί όπως την είδα τη δουλειά δε θα παιζόταν τίποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει;

2)Θησέως 176. δε βρήκα κάνα κουδούνι που να γράφει κάτι σχετικό… ποιο είναι το κουδούνι; :think:

3)Μάχης Αναλάτου 51α. ούτε να διανοηθείτε να πάτε καθώς αυτές που είναι εκεί είναι υπερβολικά άσχημες.  :uglystupid:

4) Βείκου 48. μόνο μασάζ λέει και δε με άφησε να δω και τις κοπέλες.

5)Ανδρόνικου 10. πήρα Μαριάννα… Μασάζ και φραπεδάκι. Καλή.

6)Η Ντάλια από Μεσογείων 289, δουλεύει Χαλάνδρι Ηρακλείου 5. Στη Μεσογείων έκανε και καλό μασαζάκι, Τώρα την έχει δει ξεπέτα…  >:(

7)Στράβονως   στο Παγκράτι. Αγγαρεία κάνει αυτή η Μαρία. Μασάζ, φραπέ και βγάζει και κάνα ρούχο.

Ξενοπούλου 17 πρέπει να πάρω τηλ πρώτα;  :think: Ποιο είναι το τηλ ρε παιδιά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom