vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Ζησιμοπούλου σε ποιά περιοχή?
αμφιθεα ητοι π.φαληρο κοντα στα σινεμα του π.φαληρου!
Η Ζησιμοπούλου σε ποιά περιοχή?
και κωλάρα απίστευτη να συμπληρώσω....την είχα αναφέρει μία φορά,αλλά κάποιος φίλος την χαρακτήρισε μπάζο,αλλά βλέπω ότι άρεσε και σε άλλους...όσο για το ξεπέτα,εγώ δεν είχα πρόβλημα,κάθησε πολλή ώρα....
γδυνεσαι και περιμενεις στο κρεβατακι τουλαχιστον ετσι κανω εγω μολις μπει η κοπελα θα αρχισει το μασαζακι και μετα τα υπολοιπαΚαλησπερα παιδια....διαβαζω πολυ καιρο το θρεντ αυτο και αποφασισα να κανω το μεγαλο βημα,να δοκιμασω φραπε,καλαμακι,μπριζολα κλπ.ολα καλα μεχρι εδω.ρε παιδια,μεχρι να ερθει τι κανετε?γδυνεστε και περιμενετε με πετσετα?με το εσωρουχο?βοηθεια,μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα ειναι σημαντικο για εμενα....ευχαριστω πολυ
Καλησπερα παιδια....διαβαζω πολυ καιρο το θρεντ αυτο και αποφασισα να κανω το μεγαλο βημα,να δοκιμασω φραπε,καλαμακι,μπριζολα κλπ.ολα καλα μεχρι εδω.ρε παιδια,μεχρι να ερθει τι κανετε?γδυνεστε και περιμενετε με πετσετα?με το εσωρουχο?βοηθεια,μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα ειναι σημαντικο για εμενα....ευχαριστω πολυ
σωστος....ευχαριστω παιδια
φιλε βασο την αντζελα δεν την ξερω αν μου κανεισ περιγραφη?η αντζελα απο μαρνης 28 ειναι ακομη εκει?
καλησπερα παιδια απογευμα σημερα πηγα ανδρονικου 10 μαρουσι ηταν η μαρω που κανει μονο μασαζ και η κινεζουλα ολα τα λεφτα πολυ καλο μασαζ και ωραιο φραπε και καλαμακι στα 80 ευρω.Μετα κατεβηκα μαρνηs 28 και παρελασε η ζανα,θεοδωρα μια ψηλη ξανθια milf και μια μετρια πιτσιρικα πηρα θεοδωρα απο ολα και περασα υπεροχα βεβαια στο μασαζ τιποτα το ιδιαιτερο.Πολυ συμμετοχη και πολυ ευγενικη γιατι με ειχε ξενερωσει πριν λιγο καιρο,αλλα τηs εδωσα μια ευκαιρεια και δικαιωθηκα.
καλησπερα.............μια με ονομα μαγια απο στουρναρη την εχει δοκιμασει κανεις??
καλησπερα.............μια με ονομα μαγια απο στουρναρη την εχει δοκιμασει κανεις??