Φιλε εισαι σιγουρος οτι πληρωσες 140 εUro μονο....... στο συγκεκριμενο μαγαζι για αυτες τις υπηρεσιες?????με 2 κοπελες......μικρο μου φαινεται το αντιτιμο γιατι το συγκεκριμενο καταστημα χρεωνει 100αρικο για μια κοπελα....τωρα για 2 140?????Επίσκεψη στην Ιλιάδα περασμένη Πέμπη. Διαλέγω Δέσποινα Ελινίδα με λεπτο σφιχτό σωμτάκι. Μπαίνει στο δωμάτιο και με ρωτάει πονηρά "να φερω και το διδιμάκι μου την Φαιη" Κάτι το χαμόγελο κάτι η όεξή μου λέω ο.κ. Μπαινουν κα οι δύο και αρχ΄ζουν να με ρλβουν αργά και αισθησιακά για πολύ ώρα.Γυρνάω κάποια στιγμή βγάζουν τα φουστανάκια τουσ και μένουν με α εσ΄ωρουχα πάνω κάτω. μιά απο την μά πλευρά η άλλη απο ην άλλη. Φραπεδάκι εναλλαξ αλλά και μαζί με α υό ουσ χεράκια. Στο τέλοσ σηκώθηκα τις΄έβαλα δίπλα δίπλα και ελείσα πίσω τουσ μέσα σε σκουφάκιμε υποσχέσεισ για περισσότερα τη δεύτεη φορά.Συνολο 140 Ε Το ξέρω πολά είναι αλά δεν το κάνω κάθε μέρα. Εξάλου τα χόμπι πληρώνονται. Πάντωσ άξιζε το κόπο.
Τι να πω μπορει να εισαι καλος πελατης ή να σε γουσταρουν τα κοριτσια........ή αν και δεν το πιστευω το μαγαζι να αλλαξε τακτικη........................................................
ο χρονος θα δειξει!