Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.152
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Σημερινή ενημέρωση για οίκους μάλαξης.
Ώρα 12:20 Μάρνης 28, κλειστά ή έφαγα πόρτα λόγω νέου look με κούρεμα αλά  :police:.
Ώρα 12:30 Στουρνάρη 63, κλειστά λόγω ψιλοανακαίνισης,προσοχή το μεγάλο ασανσέρ είναι OFF μάλλον το φτιάχνουν και το μικρό σταματάει ανάμεσα σε ορόφους,ευτυχώς γύρισε ισόγειο και ανέβηκα με τα πόδια.
Ώρα 13:00 Φρατζή 4, ανοίγει, μάλλον, η Άννα καλό milf,με ρωτάει αν έχω ξαναπάει,της λέω,έχω έρθει όταν ήταν η Μαρίνα και χωρίς άλλη κουβέντα με πάει στο δωμάτιο,νόμιζα πως θα κάναμε μασάζ μαζί,δεν θα είχα πρόβλημα γιατί μ'αρέσουν τα milf,αλλά μου λέει περίμενε να στείλω τις κοπέλες,ήρθε πρώτα ένα κουκλάκι η Λίζα και φυσικά παραμίλησα,ακολούθησε η Θεοδώρα,ούτε που την θυμάμαι,τέλος πάντων,οι άλλες κοπέλες είχαν πελάτη.
Λοιπόν κύριοι η Λίζα είναι απόλαυση,μικρό αλλά θαυματουργό.
Πολύ ωραίο σωματάκι,μικρό και πολύ σφιχτό στήθος,κωλαράκι ότι πρέπει, το μόνο αρνητικό τα τατουάζ, που γενικά δεν τα πάω.
Το πρόγραμμα είχε απ'όλα,φραπέ με καλαμάκι, χορταστικό, σε μεγάλο ποτήρι,στο κυρίως πιάτο είχε μπριζολίτσα γάλακτος με όλους τους χυμούς της και τις σχετικές γαρνιτούρες, και για επιδόρπιο άλλη μια φραπεδιά με καλαμάκι όπου και  :cum:.
Τελεία και παύλα, Λίζα είσαι κ---α..........!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΟ απόλυτα. Επίσκεψη αλλά σιτ 11.00. Η θεοδώρα, αν είναι αυτή πού λένε πολλοί γιατί είμαι σχετικά νέος στο χώρο ειναι καραμάπα τουλαχιστον στο πρόσωπο αλλά προσφέρθηκε να με σερβιρει. ΔΕΝ πήρα, ή Αννα  είχε άλλο ραντεβού οπότε και καλλιτερα διο΄τι πορηγούμενη Κυριακή μου έσπασε το διαρχί!
Παρέλασε το ανωτέρω τεμάχιο και συμφωνο απόλυτα. Αξιξε τα φράγκα. Τελικά ισώς να είναι λίγο ακριβότερα αλλά ρε παιδί μου καλλίτεροσ χώρος πιο καθαρός
εστω και χαρτί, μπανάκι και χαλαρά στο καφεδάκι κλπ ΟΧΙ 50 στα studio και αντε να τελειώνουμε μερικές φορές?
 

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
138
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη εχει συζητηθει πολλες φορες και το ακουω συνεχεια για το αν πιαστηκε κανεις μαλακας και εδωσε πολλα κτλ.Η γνωμη μου μαγκες ειναι οτι ο καθενας κανει οτι θελει.Για εμενα ας πουμε το ζητουμενο ειναι για αρχη ενα πολυ μα πολυ καλο μασαζ.Αλλιως παω σε στουντιο και τα δινω χωρις χρονοτριβη και λαδιλα.Δευτερων μετα το πολυ καλο μασαζ εναν πολυ καλο τροπο χαλαρωσης.Τωρα θα ειναι φραπα,θα ειναι μπριζολιτσα θα εχει καλαμακι...ποσος με ενδιαφερει.Αρκει να γινετε επαγγελματικα και με κεφι.Χάρες δεν γουσταρω απο κανεναν.Οποτε ουσιαστικα το μασαζ ειναι που πληρωνεις εξτρα.Γιατι τα αλλα τα εχει και το στουντιο.Οποτε αν το μασαζ ειναι μαπα...τι να κανω την σκετη μπριζολα?Σκετο τσι τσι χωρις γαρνιτουρα=στουντιο!!!
 

lamadalai

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
rdelos θα ηθελα εστω και σε pm να μου πεις ενα καλο μαγαζι πανω σε αυτο. αυτο αναζητω και εγω ενα καταστημα που να σου κανουν πολυ καλο χαλαρωτικο μασαζ και στο τελος η γαρνιτουρα
 

Επισκέπτης
καλο μασαζ και μονο κανει η Μαρω στο αν10 στο Μαρουσι,αλλα μονο μασαζ 60 λεπτα=60ευρω
 

lamadalai

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
εγω θελω μασαζ με εκτονωση. οχι μπριζολιτσα απλο φραπεδακι.
 

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
138
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Δαλαι αυτο ψαχνω και εγω αλλα δεν το βρισκεις!Και να σου πω και κατι μπορει να πας καπου σημερα και να πας την αλλη εβδομαδα και οι υπηρεσιες ακομα και απο την ιδια κοπελα να ειναι αλλες!
 

nikosathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
αν το μασάζ στο κάνει γυναίκα είσαι ανάσκελα και φοράς μπουρνούζι αν στο κάνει αράπης είσαι μπρούμιτα και γυμνός αν στο  κάνει ο mampa28 ίσως σου δώσει και χαρτζιλίκι.
μεγαλε εμενα αραπης δε μου εχει κανει ποτε.
δε ξερω για σενα τι παιζει γιατι σε ειδα να α γνωριζεις καλα το αντικειμενο μασαζ απο μαυρο
 

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
138
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο παντως που με απωθει ειναι οι κοπελες που ειναι νυν ,πρωην η μελλουσες πουτανες και δεν εχουν ιδεα απο μασαζ και στα 10 λεπτα εισαι απο πανω και μασουλας μπριζολα.Οπως προανεφερα για εμενα το σωστο και το απολαυστικο ειναι να χαλαρωνεις με μασαζ και μετα εξτρα χαλαρωση!Ενημερωνω οπως εχουν πει και αλλοι οτι σε χωρες της απω ανατολης το καλο μασαζ συνδυαζετε με εκτονωση στο τελος...και δεν μιλαω για μπουρδελα και πουτανες κτλ αλλα μιλαω για το παραδοσιακο τους μασαζ!Αρα μηπως ρε μαγκες πολλοι ψαχνουν απλες πουτανες η μηπως τελικα ειμαστε πολυ πισω στον χωρο του μασαζ!!!!
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
αυτο που λετε για καλο μασαζ με εκτονωση υπηρχε πριν παρα πολυ καιρο, τωρα ή θα βρειτε καλη μπριζολα, ή καλη κοροϊδια με υποσχετικες αλλα παντα χαλια το μασαζ μπορει και με κανενα φραπεδακι, ή μονο μασαζ αμφιβολου ποιοτητας.

η ποιοτητα των υπηρεσιων εχει πεσει κατακορυφα, λογω της υψηλης ζητησης κοιτανε το ευκολο και γρηγορο κερδος, οταν εμεις οι ιδιοι γραφουμε για μερικα μαγαζια οτι μπορει να περασαμε καλα στην επισκεψη μας, τοτε του ανεβαζουμε την μετοχη του, μερικοι το κανουνε με δολο και μερικοι αλλοι χωρις δολο απλως θελωντας να μοιραστουν την εμπειρια τους, λοιπον υστερα το εκαστοτε μαγαζι αποκταει μεγαλυτερη πελατεια, το επακολουθω ειναι να ριχνει την ποιοτητα λογω του οτι εχει ποσοτητα πελατειας και παει να λειτουργησει με την λογικη του ποσους μπορω να κοροϊδεψω την ημερα.

κατανοητο ειναι πιστευω, αν και εχει και αλλες πτυχες το θεμα.

το θεμα ειναι οτι βρισκομαστε στην ελλαδιτσα μας και εδω αφηνουμε τις ξενες να μας πατησουν στις προσφερομενες υπηρεσιες,
το λεω αυτο επειδη π.χ. στην γερμανια με τα ιδια λεφτα εχεις καλυτερες υπηρεσιες και με περισσοτερο χρονο και απο πανεμορφη κοπελα, ενω η γερμανια ειναι παρα πολυ ακριβη σαν χωρα.

αρα μηπως μας πιανουν λιγο λακαμαδες ?
 

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Μηνύματα
158
Like
1
Πόντοι
1
εγω το εχω ξαναπει και θα το πω αλλη μια φορα αμα ειναι να γαμισω υπαρχουν και τα μπουρδελα με 20-30-40 € αναλογα τα γουστα. τωρα να παω σε μασατζιδικο να δωσω 80-100 η σε μερικες περιτωσεις και 120€ για να γαμισω και να με τριψουν ασχετες δεν το κανω!! καλυτερα να τα καψω!!!!!!!! για αυτο και προτιμαω να παω να κανω ενα μασαζακι ΣΩΣΤΟ και να παρω και το φραπε μου και ολα καλα!! και το μονο μαγαζι που τα εχει αυτα και δεν νιωθω να με πιανουν λαλακα ειναι (για μενα παντα) Α10 και για τον φιλο που ειπε για την μαρω στο ιδιο ιδρυμα μαζι σου φιλε και εγω κανει απιστευτο μασαζ κρυμα βεβαια που αυτη δεν κερναει φραπε αλλ και οι αλλες που ειναι μεσα μια χαρα ειναι ειδικα αυτη η κινεζουλα που μου εχει παρει ολλα τα λευτα (το αξιζει :)))
 

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
138
Like
0
Πόντοι
1
Οταν λεμε Α10 για θυμισε μου...οδο και περιοχη ...και συντομα θα ενημερωσω και εγω
 

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Μηνύματα
282
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά τρία θεματάκια να θίξω:
Α)Αρκετοί στις προηγούμενες σελίδες αναζητούν καλό(σχετικά) μασάζ, καλό περιβάλον  και τουλάχιστον φραπέ, χωρίς να απαιτούν μπριζόλα. Τα αντίθετα δηλ από Φρ4 και Στ 63. Κατά την γνώμη μου λοιπόν τα μαγαζιά για αυτούς είναι τα τρία του Αμαρουσίου+ Ιλιάδα.Δεν έχω γνώμη για νότια Καλλιθέα, νΣμύρνη, Γλυφάδακλπ
Β)Μερικά παλικάρια κράζουν την παραπάνω κατηγορία(πχ giorgospapa). Ρε παιδιά ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του γούστα, την συγκεκριμένη φάση που βρίσκεται αυτή την στιγμή(παντρεμένος, χωρισμένος, με γκόμενα ή χωρίςκλπ), την ηλικία, άλλος είναι 20 και άλλος 40+. Για σκεφτείτε το καλύτερα και θα δείτε ότι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν και όλες οι κατηγορίες από μπουρδελα μέχρι ct.
γ)Για όλους τους φίλους που ζητάνε διευθύνσεις, περιοχές ορόφους, τι γράφει το κουδούνικλπ και έχουν γεμίσει το μισό thread, τους είναι τόσο δύσκολο να αγοράσουν μία εφημερίδα με 1-1,50€ ή να μπούν στα , κλπ και να βρούν τα πάντα?Ιδίως οταν πας σε μασατζιδικο πρώτη φορά, γιατί να μην πάρεις ένα τηλέφωνο πρίν και να δώσουν οδηγίες?
Φιλικά
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Β)Μερικά παλικάρια κράζουν την παραπάνω κατηγορία(πχ giorgospapa). Ρε παιδιά ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του γούστα, την συγκεκριμένη φάση που βρίσκεται αυτή την στιγμή(παντρεμένος, χωρισμένος, με γκόμενα ή χωρίςκλπ), την ηλικία, άλλος είναι 20 και άλλος 40+. Για σκεφτείτε το καλύτερα και θα δείτε ότι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν και όλες οι κατηγορίες από μπουρδελα μέχρι ct..

σωστος, πολυ σωστος, αλλα μην κλαιμε μετα για τα λεφτα μας. μη μας φαινονται (εκ των υστερων) πολλα τα 90-100-110 ευρω για μια (κυριολεκτικα) μαλακια..
 

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Μηνύματα
282
Like
0
Πόντοι
1
σωστος, πολυ σωστος, αλλα μην κλαιμε μετα για τα λεφτα μας. μη μας φαινονται (εκ των υστερων) πολλα τα 90-100-110 ευρω για μια (κυριολεκτικα) μαλακια..
για αυτό είναι η χρησιμότητα του site και του tread, για να λέμε ότι εκεί παίζει μόνο φραπές με
τόσα,  εκεί από όλα με τόσα, εκεί έχει 2 ωραίες που κάνουν αυτά και ένα μπάζο που κάνει άλλα, και ο καθένας να διαλέγει αυτό που μετράει περισσότερο γι αυτόν. εγώ προσωπικά γι αυτό συμμετέχω στο tread, και ξενερώνω όταν βλέπω post του στύλ σε ποιό νούμερο είναι το τάδε, και αν είναι η Φραντζή στην Καλλιρόης ή η άλλη της Ν.Σμύρνης
 

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
138
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω γενικοτερα μαγκες!Απλα να θιξω κατι.Πιστευω οτι 60ευρω με κανονικο μασαζ(δηλαδη καλο) και μια φραπεδια στο τελος ειναι λογικη και σωστη τιμη.Οταν ομως με 80 και 100 τρωει κανεις φιλετο δεν μπορει να το χρεωνεις το ιδιο με τον φραπε!Αλλιως γαμησε τα θα κλειναν ολες οι καφετεριες και ο κοσμος θα αραζε στα μπριζολαδικα και στα βλαχικα!Οποτε μην τρελαθουμε...!60 και ειναι και πολυ καλα πιστευω...μετα αν θελει το καθε μαγαζι να προσφερει κατι παραπανω ας ανεβασει την τιμη....αλλα οχι επαναλαμβανω 80-100 το γαλακτος και το ιδιο η φραπα!!!!
 

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
327
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα κι απο μένα. Μια παράκληση φίλτατοι...Καλύτερα να χρησιμοποιούμε σαφέστερους όρους από τους "μπριζόλα, καλαμάκι, τοποθεσίες μόνο με το πρώτο γραμμα πχ. Α10 κλπκκλπ" γιατι δεν είναι όλοι αναγκασμένοι να ξέρουν πλήρως το λεξικό της μπουρδελολογίας. Αν θέλουμε να πούμε με "τρόπο", κάποια πράγματα μπορούμε κάλλιστα να το κάνουμε χωρίς παρατσούκλια και αρχικά. Αυτά τα λέω γιατί μερικές φορές γίνεται δυσνόητη η αφήγηση των εμπειριών του κάθε μέλους. Ευχαριστώ
 

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
327
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
1
Είναι κατανοητή η ανάγκη μερικών να το παίξουν πιο μάγκες, πιο περπατημένοι, πιο παντογνώστες, πιο "ανθρωποι του χώρου" αλλά έτσι χάνεται η ουσία των πραγμάτων. Αντί της λέξης "μπριζόλας", δύσκολο είναι να πει κανείς "κάναμε σεξ"? Συγνώμη αλλά βρίσκω λίγο χαζή την αργκό αυτή.Υποτίθεται ότι όταν γράφουμε ένα μήνυμα στην σελίδα το κάνουμε για να ενημερώσουμε τους άλλους, και όχι για να τους μπερδέψουμε. Καταλαβαίνω ίσως ότι δεν μπορούμε να γράψουμε ολόκληρες διευθύνσεις αλλα μπορούμε να κρύψουμε μόνο τα 2 τελευταία γράμματα για παράδειγμα. Συγνώμη αν κούρασα.Να περνάμε καλά!
 

loxagos6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
33
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες. Βασικά και εγώ συμφωνω για την αργκο, διαβαζα τόση ώρα προηγούμενες σελίδες και δεν εβγαζα ακρη :- άσε που ακομα δεν έχω μαθει τα Σ η Μ η Φ
 

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Μηνύματα
331
Like
1
Πόντοι
1
loxagos τα σ μ φ ειναι τοποθεσιες μαχης. δεν μπορουμε να τις αποκαλυψουμε... σου προσφερουν την ηδονη του πολεμου... αλλα μπορει να φυγεις και τραυματιας (να παρεις κανα αφροδισιο) btw ειναι μαρνης φραντζη στουρναρη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom