YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σημερινή ενημέρωση για οίκους μάλαξης.
Ώρα 12:20 Μάρνης 28, κλειστά ή έφαγα πόρτα λόγω νέου look με κούρεμα αλά .
Ώρα 12:30 Στουρνάρη 63, κλειστά λόγω ψιλοανακαίνισης,προσοχή το μεγάλο ασανσέρ είναι OFF μάλλον το φτιάχνουν και το μικρό σταματάει ανάμεσα σε ορόφους,ευτυχώς γύρισε ισόγειο και ανέβηκα με τα πόδια.
Ώρα 13:00 Φρατζή 4, ανοίγει, μάλλον, η Άννα καλό milf,με ρωτάει αν έχω ξαναπάει,της λέω,έχω έρθει όταν ήταν η Μαρίνα και χωρίς άλλη κουβέντα με πάει στο δωμάτιο,νόμιζα πως θα κάναμε μασάζ μαζί,δεν θα είχα πρόβλημα γιατί μ'αρέσουν τα milf,αλλά μου λέει περίμενε να στείλω τις κοπέλες,ήρθε πρώτα ένα κουκλάκι η Λίζα και φυσικά παραμίλησα,ακολούθησε η Θεοδώρα,ούτε που την θυμάμαι,τέλος πάντων,οι άλλες κοπέλες είχαν πελάτη.
Λοιπόν κύριοι η Λίζα είναι απόλαυση,μικρό αλλά θαυματουργό.
Πολύ ωραίο σωματάκι,μικρό και πολύ σφιχτό στήθος,κωλαράκι ότι πρέπει, το μόνο αρνητικό τα τατουάζ, που γενικά δεν τα πάω.
Το πρόγραμμα είχε απ'όλα,φραπέ με καλαμάκι, χορταστικό, σε μεγάλο ποτήρι,στο κυρίως πιάτο είχε μπριζολίτσα γάλακτος με όλους τους χυμούς της και τις σχετικές γαρνιτούρες, και για επιδόρπιο άλλη μια φραπεδιά με καλαμάκι όπου και .
Τελεία και παύλα, Λίζα είσαι κ---α..........!!!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΟ απόλυτα. Επίσκεψη αλλά σιτ 11.00. Η θεοδώρα, αν είναι αυτή πού λένε πολλοί γιατί είμαι σχετικά νέος στο χώρο ειναι καραμάπα τουλαχιστον στο πρόσωπο αλλά προσφέρθηκε να με σερβιρει. ΔΕΝ πήρα, ή Αννα είχε άλλο ραντεβού οπότε και καλλιτερα διο΄τι πορηγούμενη Κυριακή μου έσπασε το διαρχί!
Παρέλασε το ανωτέρω τεμάχιο και συμφωνο απόλυτα. Αξιξε τα φράγκα. Τελικά ισώς να είναι λίγο ακριβότερα αλλά ρε παιδί μου καλλίτεροσ χώρος πιο καθαρός
εστω και χαρτί, μπανάκι και χαλαρά στο καφεδάκι κλπ ΟΧΙ 50 στα studio και αντε να τελειώνουμε μερικές φορές?