vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αμα πας στην Γλυφάδα μην στθμεύσεις απέξω γιατί θα έχεις σίγουρη κλήση,να διαλέξης πρόγραμμα υδρομασαζ ,,,
ή αλλιως διαλεξε το προγραμμα..."μπριζολα σε barbeque"
αμα πας στην Γλυφάδα μην στθμεύσεις απέξω γιατί θα έχεις σίγουρη κλήση,να διαλέξης πρόγραμμα υδρομασαζ ,,,
παίδες στο Κ12 δεν παίζει τίποτε, υπαρχει η Μαρινα αλλά απλά συντονίζει δεν εργάζεται. Η Κατερίνα από Φ4 είναι πράγματι σαν τον σουγκλάκο και οι άλλες τρείς σκέτα μπάζα. Με επιπλέον 20 και επιμονή μόνο φραπε ...χάσιμο χρόνου...
το Φ4 λεει τιποτε στο κουδουνι ή απλα μπουκαρεις?Καλσπέρα παίδες,πήγα Φ4 σήμερα το μεσημέρι,επιλογή απο 4 κυρίες (είχε πέσει δουλειά φαίνεται),πήρα Θεοδώρα.
Έριξε ένα μασσάζ πρώτο (το χάρηκα γιατί ήμουν απο δουλειά),μετά φραπέ με χοντρό καλαμάκι και ψαρονέφρι στό καναπεδάκι (το ντιβάνι δέ λέει).
Καλά πέρασα,και εισ' άλλα με υγεία
Εχω να καταθεσω πληροφορία για καφετερια που δεν έχει αναφερθεί τίποτε απ' όσο τουλαχιστον έχω παρακολουθήσει.Πατησίων 175 φοβερή καφετερια από την 1η φορά που πήγα και στην συνέχεια όταν ζητησα κατάλογο μου σερβίρησαν και steak ωραιότατο
δηλαδή εσύ ποιο θα μου πρότεινες να επισκευτώ την επομενη φορά (φαντάζομαι οτι θα είναι πολυ καλύτερο απο το πρωαναφερθεν) τα σέβη μου