Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλησπέρα, ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? τι είναι αυτο που λετε "κ10" "Φ20" και τα σχετικά?
Απλά ρωτάω για να καταλάβω.

το Κ12 ειναι κηφησιας 12 και το Φ4 ειναι φρατζη 4. ειναι διευθυνσεις απο μασατζιδικα.

παληκαρια, ειπαμε οτι για τις διευθυνσεις δεν υπαρχει προβλημα να τις γραφουμε κανονικα για να καταλαβαινουν και οι καινουριοι φιλοι του θρεντ..

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες ξέρει κάποιος άν αξίζει να πάρω διπλό στό Φ4 ? Καί άν ναι ποιές ? Υπάρχει περίπτωση γιά κανένα πλακομούνι ?

Επισκέπτης
Παίδες η Ολγα σε Φραντζή 4 σας φαίνεται λίγο ξενέρω στη συμπεριφορά;
Από εμφάνιση μουνάρα, ξανθό φυσικό, μικρή , φυσικό βυζί, ψηλή αλλά λίγο ξενέρα.
Έτυχε λέτε ή το έχετε διαπιστώσει κι άλλοι;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ειναι μια πολυ ψηλη ?

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Σ63 πάει 70 το όλο πακετάκι??
γνωρίζει κανείς άν μπορεί στο πακετάκι να μπουν και εξτρα προγραμματα ??

edit giorgospapa: τσεκαρε πμ..

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
η ολγα του Φ4 εχει στυλ ξενερωτο αλλα μεσα σε αρχιζει με φραπε και μετα σερβιρει μπριζολα με 80αρι.δεν ειναι γλυκια σαν την μαρια την μαυρομαλα αλλα ειναι και αυτη καυλερη λογω υψους.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πρέπει να είναι η ψηλότερη εκεί μέσα. Αν την υπολόγισα καλά, πρέπει σίγουρα να είναι πάνω από 1,70 φυσικό ύψος, γιατί με τα τακούνια δείχνει 1,80.

αν ειναι αυτη που νομιζω, ειναι πολυ μεγαλη ξεπετα..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Δοκιμάστε και καμιά άλλη στη Φ. Μην κολάτε στις ίδιες και τις ίδιες :). Αρκετές ψήνουν καλές μπριζολίτσες :) Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες ( εκτός από μία με σωματότυπο Sουγλάκου που τώρα έχει φύγει. Εξαιρετικές επιδόσεις από τη συντριπτική πλειοψηφία

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω οτι την λένε Κάτια ή Κατερίνα πάντως σιγουρα έχει πάει Κηφισίας 12.

bahn

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενας νουμερο στην οδο Ανδρονικου στο Μαρουσι κουδουνι κλπ. Ευχαριστω στειλτε και πμ αν ξερετε κατι

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη χθες 1η φορά Σ63. Ο χώρος καλός αλλά η ρεσεψιόν πολύ καχύποπτη. Με περνάει από ανάκριση και δεν αρνούμαι πως είναι η πρώτη φορά. Άλλωστε στην Μάρνης τα έκανα μαντάρα λέγοντας πως είχα ξαναπάει. Κοπέλες τρείς. Τζούλια, Έλενα και μια αδύνατη ξανθούλα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Διαλέγω μία και δέχομαι πάλι χαλαρά μια ψιλοανακρισούλα. Το μασάζ μέτριο πολύ αλλά η ????? πολύ όμορφη. Μετά από αρκετή κουβέντα μου είπε από μόνη της «ξέρεις για το πρόγραμμα?» Της λέω κάτι έχω ακούσει και μου λέει 50+20. Της λέω ΟΚ. Όλα ήταν άψογα, υπομονετική και χαμογελούσε συνέχεια. Μετά το κονέ μου λέει ήταν πρώτη φορά και δεν σε ήξερα την δεύτερη θα είναι καλύτερη. Της είπα ΟΚ και ότι η δεύτερη φορά να είναι τώρα. Πράγματι βγήκε από το δωμάτιο και σε 15 λεπτά ξαναήρθε. Τέτοιο πράγμα μόνο σε νησί το έχω πάθει με μια Νορβηγίδα.Μου είχαν γυρίσει τα μάτια. Φεύγοντας πήρα ένα ταξί γιατί δεν άντεχα να πάω από την Στουρνάρη στην Ιουλιανού με τα πόδια (γαμώ τον δακτύλιο). Ανεπανάληπτο. Στον φίλο που πόσταρε και πρότεινε Σ63 και το συγκεκριμένο του χρωστάω κέρασμα.
P.S Γι αυτό προτιμώ τα μικροκαμωμένα γιατι μπορείς να τις έχεις στο όρθιο επάνω σου χωρίς να κουράζεσαι ιδιαίτερα.
P.S Πάντα το δεύτερο είναι το καλύτερο γιατί δεν είσαι πλέον μαλάκας καυλιάρης και το μυαλό σου δουλεύει και κάνεις πολλά περισσότερα.

edit giorgospapa: τσεκαρε πμ..

Kαλημερα δεν μασς ειπες ομως πια πηρες

dimisgv

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το έργο που κάνετε να μας τα δίνετε έτοιμα για φάγωμα…καμιά πληροφορία για Χαλάνδρι???με ενδιαφέρει για κάποια στην Ηρακλείτου ή την άλλη που δουλεύει μόνη της...τιμές ?διεύθυνση?αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία δέκτη....thanks

edit AssFiller:Τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ξερει κανενας νουμερο στην οδο Ανδρονικου στο Μαρουσι κουδουνι κλπ. Ευχαριστω στειλτε και πμ αν ξερετε κατι
Νούμερο 10 το κουδούνι λέει κάτι ιταλικό νομίζω αλλά μόνο με ραντεβού

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Για Β.Π. ο φίλος έχει δίκιο δύσκολες περιπτώσεις για μπριζόλες.Σε ένα από αυτά σε κάποια επίσκεψη σερβιρίστηκε και μπριζόλα (κάτι που απογορεύεται οπως μου ειπε η κοπέλα αλλά το έκανε επειδή γούσταρε)γιατί τήν επόμενη φορά εμεινα νηστικός.
Αυτά έλεγα κι εγώ πρίν λίγο καιρό και άκουσα σχόλια αμφισβήτισης. ΜΟΝΟ με ψηστήρι και και πολλά € βάζεις πετσέτα στο λαιμό. Καλή όρεξη

bahn

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
gorounakos ευχαριστω. το τηλ. απο εφημεριδα το βρησκω?

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
ρε παιδια στη κηφησιας 12 τι γραφει το κουδουνι;;; πατερ σου εστειλα και pm...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ωπα, δεν ειδα.. μισο..

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
ευχαριστω ..το ειχα δει αυτο αλλα ειχε και κατι αλλα περιεργα ..οπως ευα ....και κατι τετοια και μπερδευτικα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom